10 telefon pintar terbaik Xiaomi dengan AliExpress

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Telefon pintar murah terbaik Xiaomi: anggaran sehingga 10 000 rubel.

1 Xiaomi Redmi 6A Jualan terbaik di AliExpress
2 Xiaomi redmi pergi Harga terbaik
3 Xiaomi Redmi Nota 5A Skrin besar untuk kos yang minimum

Telefon pintar terbaik kategori harga purata: bajet 10 000 - 15 000 gosok.

1 Xiaomi Redmi Nota 7 Nisbah harga dan kualiti yang optimum
2 Xiaomi Mi Max 2 Phablet terbaik dengan skrin besar dan bateri yang luas
3 Xiaomi Mi A1 Telefon pintar murah dengan kamera perdana
4 Xiaomi Mi Play Kamera dua dengan sokongan kecerdasan buatan

The flagships terbaik Xiaomi: anggaran 20.000 rubel.

1 Xiaomi Mi Max 3 Phablet terbesar
2 Xiaomi Mi 8 Kamera terbaik dan prestasi yang baik
3 Jerung hitam Xiaomi Yang paling mudah untuk pemain

Tidak ada indikator objektif populariti dan permintaan untuk barangan, seperti keputusan Hari Pembelian Sedunia di laman web AliExpress. Telefon pintar Xiaomi telah menduduki tempat pertama untuk pertanyaan carian di kalangan penduduk Rusia dan negara-negara CIS selama beberapa tahun sekarang. Dan pencarian itu dijalankan tidak hanya dengan nama jenama "Xiaomi", "Xiaomi" atau Xiaomi, tetapi oleh model tertentu. Sama ada model Apple terbaik, mahupun pesaing terdekat Huawei dan Meizu boleh berbangga dengan kejayaan itu.

Populariti juga dipengaruhi oleh hakikat bahawa AliExpress dan Tmall mengisytiharkan diri mereka rakan kongsi rasmi Xiaomi di Rusia. Dari giliran peristiwa ini memenangi pasaran dan pengguna. Pertama, penghantaran kini dibuat dari gudang di Moscow, yang bermaksud bahawa perkhidmatan waranti dan sokongan teknikal tidak lagi konsep ilusi. Kedua - model telefon debut menjadi tersedia pada harga hampir sama seperti di China.

Jika anda baru mula berkenalan dengan telefon pintar Xiaomi, penarafan kami akan membantu anda menavigasi garis jenama. Tinjauan ini menyajikan kedua-dua barang baru dan model tahun-tahun yang lalu, yang tidak kehilangan kaitannya hari ini.

Telefon pintar murah terbaik Xiaomi: anggaran sehingga 10 000 rubel.

Dalam kategori yang paling mudah diakses ialah telefon pintar Redmi. Model berbeza dari reka bentuk minimalis utama, boleh dihasilkan dalam kes aluminium dan plastik. "Stuffing" biasanya sederhana, memberi tumpuan kepada pengguna massa. Sejak 2019, Xiaomi telah membangunkan garis Redmi sebagai sub-jenama berasingan, di mana bukan sahaja kakitangan kerajaan, tetapi juga perdana.

3 Xiaomi Redmi Nota 5A


Skrin besar untuk kos yang minimum
Harga untuk Aliexpress: dari 9 138,73 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Bajet telefon pintar ultra nipis dengan skrin 5.5 inci dan tag harga yang menyenangkan akan merayu kepada pencinta alat yang bergaya dan selesa. Kes ini mempunyai 3 pilihan warna: mutiara perak, emas dan merah jambu. Secara luaran, ia kelihatan seperti logam, tetapi sebenarnya plastik, tentang penjual Aliexpress dengan jujur ​​memberi peringatan. Model ini dilengkapi dengan kamera utama 13 megapiksel dan modul hadapan 5 megapiksel.

Jumlah RAM sederhana - hanya 2 GB. Untuk Android dengan shell MIUI, ini tidak mencukupi. Walau bagaimanapun, hampir tidak kelihatan - kerja menatal dan navigasi berjalan dengan lancar, tetapi apabila beralih ke program lain, beberapa aplikasi mungkin ditutup. Daripada faedah - kehadiran 3 slot untuk 2 kad SIM dan kad memori. Sekarang anda tidak perlu memilih antara kad sim dan memori tambahan. Oleh itu, ramai yang memutuskan untuk tidak membayar lebih banyak untuk versi dengan 32 GB terbina dalam, dan meningkatkan jumlah kad.

2 Xiaomi redmi pergi


Harga terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 5 455.68 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Debutan 2019 layak tajuk telefon pintar yang paling mudah dan berpatutan. Syarikat Xiaomi memposisikan alatnya sebagai "pendail" yang terbaik. Peranti dipasang dengan sempurna, badan di atas permukaan rata tidak bergerak. Sebanyak tiga slot - untuk kad nano-SIM dan mikro-SD. Pembesar suara biasa, tetapi jumlahnya cukup. "Stuffing" bukan yang paling cemerlang: pemproses Snapdragon 425, 1 GB RAM, 8 GB memori dan cip video Adreno 308.

Tugas-tugas yang sukar, seperti permainan 3D, pekerja negeri Xiaomi ini pasti tidak dapat disentuh. Tetapi dengan projek mudah, dia akan menghadapi.Ia berfungsi dengan bijak dengan set aplikasi tradisional, terutamanya jika anda memuat turun versi program cahaya. Plus, pengilang menggunakan Android OS 8 Oreo dengan awalan Go Edition. Sistem sedemikian dioptimumkan untuk peranti kuasa rendah. Bateri ini berlangsung selama hari kerja aktif. Mereka membeli Redmi Go lebih kerap sebagai alat ganti atau untuk kanak-kanak sebagai telefon pintar pertama.


1 Xiaomi Redmi 6A


Jualan terbaik di AliExpress
Harga untuk Aliexpress: dari 5 767,30 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Ini adalah telefon pintar yang paling popular di AliExpress dari semua baris Xiaomi. Redmi 6A - versi terkini dari mega permintaan dalam 2018 Redmi 5A. Ini adalah bajet yang kuat tanpa sebarang tambahan. Kes plastik plastik yang tidak boleh dipercayai, skrin yang baik, autonomi yang baik dan harga yang sangat menarik - itulah yang disukai pengguna. Model ini tidak berbeza dengan "besi" yang terbaik. Peranti berjalan pada pemproses MediaTek Helio A22. Permainan sukar untuknya. Tetapi pada masa yang sama desktop dan aplikasi tidak membeku dan tidak buggy.

Dari yang menarik dengannya - fungsi buka kunci menggunakan muka. Mereka berjanji bahawa ia akan berfungsi selepas kemas kini. Terdapat dua slot untuk kad SIM dan satu lagi kad memori (sehingga 256 GB). Reka bentuk itu tidak istimewa. Penonton sasaran telefon pintar ini adalah anak-anak yang baru mulai berkenalan dengan teknologi "pintar", dan orang yang tidak mengejar inovasi. Dalam kategori sehingga $ 100, ini adalah tawaran terbaik di Aliexpress dari Xiaomi.


Telefon pintar terbaik kategori harga purata: bajet 10 000 - 15 000 gosok.

Dalam kategori ini dibentangkan alat dengan ciri-ciri utama yang lebih baik. Mereka berbeza dari pekerja negeri dengan kamera terbaik, skrin, "pemadam". Di sini anda akan dapati model jalur Mi yang popular, yang tergolong dalam kelas menengah yang penuh, dan alat-alat dari siri Redmi Note, sebelum ini dianggap sebagai anggaran.

4 Xiaomi Mi Play


Kamera dua dengan sokongan kecerdasan buatan
Harga untuk Aliexpress: dari 12 276,13 rubel.
Penilaian (2019): 4.6

Mi Play dari Xiaomi ditujukan kepada penonton remaja. Ia dipanggil pekerja negeri, tetapi pada hakikatnya, ia adalah middling yang kuat. Kelihatan peranti hebat. Ia mempunyai kes gradien berkilat, kamera hadapan dalam bentuk drop dan skrin dengan pepenjuru 5.84 inci dengan resolusi FullHD +. Telefon pintar berjalan pada platform cip tunggal MediaTek Helio P35 8 dengan teras yang lebih baik. Pemproses sedemikian dalam telefon pintar digunakan untuk kali pertama.

Untuk alat kelajuan kurang 4 GB RAM, dan kamera dwi "pintar" membolehkan anda mengambil gambar yang sangat menarik. Ia menentukan jenis adegan dan memberikan pembetulan warna berkualiti tinggi. Akibatnya, kami mempunyai telefon pintar berkuasa dengan pengisian yang baik. Mengenai AliExpress, ia dijual pada tahun 2019, walaupun jualannya bermula di China pada akhir tahun 2018. Sepertinya model ini dibuat untuk pasaran tempatan. Dengan kami, popularitinya bergantung kepada kelajuan versi global.

3 Xiaomi Mi A1


Telefon pintar murah dengan kamera perdana
Harga untuk Aliexpress: dari 10 980,25 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Dengan kedatangan Mi A1 pada AliExpress, telefon pintar pada Android "tulen" tanpa kulit MIUI telah menjadi tersedia kepada pelanggan. Telefon sedemikian tidak boleh diabaikan walaupun pada tahun semasa. Bukan rahsia lagi bahawa banyak perisian proprietari (shell MIUI) yang memelihara pengguna daripada membeli peranti Xiaomi. Model yang dipaparkan dalam penarafan menggunakan Android One (berdasarkan Android 7.1.2). Dengan reka bentuk, ini adalah Xiaomi telefon pintar klasik. Kamera, sensor, mikrofon berada di panel depan di tempat biasa. Butang "belakang" secara tradisonal di sebelah kanan, "menu" ada di sebelah kiri. Tiada tindak balas yang diperhatikan. Tiada aduan tentang perhimpunan itu. Bahagian belakangnya sangat serupa dengan reka bentuk untuk iPhone 7 Plus. Kualiti gambar tidak mencapai ideal, tetapi ia sangat baik. Di kamera, pengilang tidak menyimpannya.

Pembeli AliExpress seperti IPS-screen dengan Full HD. Paparan meliputi kaca pelindung dengan lapisan oleophobic. Dari segi "pemadat" - semua pada tahap purata. Di bawah hud adalah chipset Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB RAM, 32 atau 64 GB storan dalaman. Ini adalah telefon yang baik dengan ciri-ciri kos sederhana dan seimbang.

2 Xiaomi Mi Max 2


Phablet terbaik dengan skrin besar dan bateri yang luas
Harga untuk Aliexpress: dari 11,525.88 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Kami membentangkan telefon pintar yang sangat bernilai "Xiaomi" yang terus menjual dengan baik pada AliExpress. Ciri tersendiri adalah skrin 6.4 inci. Telefon sedemikian pada mulanya lebih luar biasa untuk ditahan di tangan anda. Walau bagaimanapun, pereka melakukan yang terbaik dan membuat alat itu selesa, dan visualnya kelihatan agak padat. Tetapi mereka akan sentiasa menggunakan dua tangan. Peranti ini sesuai untuk menonton filem dan suapan berita. Dan mengingat bajet, ini adalah versi telefon terbaik di segmen harga pertengahan.

Kapasiti bateri yang memuaskan: 5,300 mA / h akan cukup untuk lebih daripada satu hari kerja. Kamera berfungsi dengan baik. Dalam model ini, telefon pintar Xiaomi menggunakan kamera terbina dalam Sony IMX 386. Saiz piksel adalah 1.25 mikron. Gambar-gambar yang berkualiti. Pemproses yang dikemas kini mengatasi tugasnya. Semua permainan pergi tanpa penggantungan. Telefon pintar mengatasi pesaing dalam banyak aspek. Jadi, anda boleh menyebutnya yang terbaik. Tetapi perlu diingat, di dalam poket telefon seperti itu tidak akan diletakkan. Dia memerlukan beg yang berasingan.

1 Xiaomi Redmi Nota 7


Nisbah harga dan kualiti yang optimum
Harga untuk Aliexpress: dari 12 753,56 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Ini adalah telefon pintar yang paling dibincangkan "Xiaomi" bermula pada tahun 2019. Beliau adalah perdana menteri Redmi dalam peranan jenama berasingan. Diasaskan sebagai pekerja negeri, tetapi mengikut ciri-cirinya, dia menarik perhatian yang kuat. Prosesor Qualcomm Snapdragon 670 midrange, ia lebih berkuasa daripada standard 660th. Kamera utama berganda, terdapat mod khas penembakan malam. Kes itu dipasang dengan sempurna, dipotong dengan Gorilla Glass.

Pengilang menyingkirkan penyambung microUSB; Type-C mengambil tempatnya. Sebuah mini jack di tempatnya, terdapat juga sebuah pelabuhan inframerah, yang biasa kepada pengguna produk Xiaomi, untuk mengawal peralatan rumah. Sokongan NFC tidak ada di sini. Tetapi ada kemungkinan pengisian cepat. Pada peranti AliExpress dijual dalam tiga warna. Mereka semua kelihatan sangat menarik.


The flagships terbaik Xiaomi: anggaran 20.000 rubel.

Dalam kategori dibentangkan kedua-dua model yang berada di bahagian atas garis Xiaomi, dan mereka yang masih berada di langkah "di atas purata". Ini adalah alat terbaik siri Mi dan alat permainan Black Shark yang baru.

3 Jerung hitam Xiaomi


Yang paling mudah untuk pemain
Harga untuk Aliexpress: dari 26 909.97 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Telefon pintar Black Shark menggunakan pemproses utama yang dipertingkatkan dengan penyejukan khas. Perumahan direka untuk menyambungkan pelbagai pengawal. Ini adalah telefon pintar permainan sebenar dari "Xiaomi". Ia kelihatan seperti peranti tetap 5.99 inci, di mana tiada tanda framelessness. Hanya bahagian belakang telefon pintar kelihatan unik. Sarungnya berbeza daripada model Xiaomi yang lain. Terima kasih kepada inset yang digambarkan dengan logo, ia kelihatan sejuk.

Peranti itu sendiri agak besar, tetapi untuk alat itu ia dibenarkan. Terdapat bateri 4,000 mAh yang menjadikan peranti lebih berat. Ergonomik sistem kawalan difikirkan, positif palsu dikecualikan. Dengan sendirinya, "jerung" ini - hanya telefon pintar dengan perisian yang layak, kamera yang baik dan memori. Tetapi jika anda melengkapkan peranti dengan pengawal Bluetooth pengawal Permainan fizikal, ia akan berubah menjadi alat permainan. By the way, pada AliExpress aksesori sedemikian boleh dibeli dengan harga terbaik.

2 Xiaomi Mi 8


Kamera terbaik dan prestasi yang baik
Harga untuk Aliexpress: dari 25,303.19 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Telefon pintar teratas Xiaomi Mi8 adalah mKuasa maksimum dan tag harga yang setia. Secara luaran, ia menyerupai iPhone X. Nampaknya "bangs" pada paparan kini dalam fesyen. In Pengeluar "Monobrow" menyembunyikan sensor IR, penunjuk peristiwa dan kamera. Besi, seperti biasa dalam alat Xiaomi, yang paling maju adalah pemproses Qualcomm Snapdragon 845, cip grafik Adreno 630 dan 6 GB RAM. Dan walaupun peluru MIUI 10 yang dicadangkan di sini masih lembap, prestasi telefon pintar ternyata menjadi yang terbaik. Dia secara harfiah terbang dalam permainan berat.

Paparan FullHD + memberikan pembiakan warna yang sangat baik dan pelbagai kecerahan. Hanya terdapat dua slot kad SIM Nano. Tetapi kerana jumlah memori pengguna adalah 126 GB, anda boleh lakukan tanpa perluasannya. Kualiti gambar telah berkembang dengan ketara. Modul kamera dua hala berfungsi dengan baik, terdapat zoom. Kekurangan jet mini dan perlindungan terhadap air boleh dianggap sebagai kelemahan telefon pintar. Pesaing utama model ini adalah Xiaomi Pocophone F1 dengan ciri-ciri yang sangat serupa.


1 Xiaomi Mi Max 3


Phablet terbesar
Harga untuk Aliexpress: dari 20 375,42 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Versi baru telefon pintar Xiaomi Mi Max kelihatan mahal, tanpa sedikit anggaran. Reka bentuk peranti ini jauh lebih menarik daripada generasi sebelumnya Mi Max. Ia mempunyai tepi yang indah, liputan skrin yang terbaik dan badan aluminium yang sangat baik. "Tiga" dari "Xiaomi" telah mendapat paparan 6.99 inci dengan sudut tontonan maksimum. IPS-matriks dipenuhi sepenuhnya. Sebaliknya skrin adalah baik, warna gamut adalah maksimum.

Memasang cip Snapdragon 636 yang kuat, yang terdiri daripada 8 teras - frekuensi maksimum 1.8 GHz. Dalam permainan, alat itu berfungsi dengan baik; pada tetapan purata, kualiti grafik sangat baik. Kesenangan dan kerja kamera - kedua-duanya menunjukkan hasil terbaik. Bateri dengan kapasiti 5,300 mA / h memastikan pengoperasian peranti sehingga 3 hari dalam mod sedang sederhana. Kelemahan model ini termasuk kekurangan NFC dan bunyi tidak sempurna. Secara umum, pengguna bersetuju bahawa ini adalah telefon pintar yang cukup kuat untuk setiap hari.

Undian popular - pembuat telefon pintar yang dibentangkan di AliExpress, pesaing utama Xiaomi?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 76

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan