15 pemain mp3 terbaik dengan AliExpress

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Pemain mp3 murah terbaik: belanjawan sehingga 200 Rubles

1 Pemain MP3 Uniscom Penyelesaian bajet terbaik
2 Pemain MP3 Overmal Tag harga terendah untuk pemain dengan skrin
3 Audiotape Daono MP3 Penampilan asal
4 Pemain MP3 ZUCZUG Harga terbaik

Pemain mp3 terbaik di segmen harga pertengahan: belanjawan sehingga 1200 Rubles

1 Iqq x22 Kualiti pembina yang tinggi
2 BENJIE S5 Kualiti pembina yang tinggi
3 RUIZU X02 Fungsi terkaya
4 PLAYER MP3 ACLDFH Nisbah harga dan kualiti yang optimum

Pemain mp3 terbaik berharga dari 1500 rubel

1 Zishan DSD AK4497EQ Memilih audiophile
2 NINTAUS X10 Bateri terbaik
3 RUIZU X26 Pemain padat untuk berjoging
4 Walnut V2S Bunyi yang terbaik

Pemain mp3 terbaik dengan fon kepala bersepadu

1 RALYIN MP3-M2 Paling dipercayai
2 NVAHVA 503 Kos Terendah untuk Pemain Bluetooth
3 SONGKU W262 Penyelesaian yang sempurna untuk aktiviti luar.

Kami mengesyorkan:


Mp3 player - salah satu alat pertama revolusi digital, yang telah berjaya menjadi sangat popular dengan pengguna massa. Setelah menggantikan kaset dan pemain cakera, dia menyingkirkan kekurangan utama mereka (cumbersomeness dan keperluan untuk menggunakan media storan luaran), berkat yang mana ia menjadi begitu meluas di seluruh dunia. Dan walaupun pada hakikatnya peranti jenis ini telah lama menyokong banyak format bunyi yang sangat berbeza, nama stabil "pemain mp3" masih popular (pada mulanya peranti hanya membaca MP3).

Baik fungsi atau tujuan pemain muzik hari ini tidak lama lagi menjadi rahsia. Walau bagaimanapun, jika pembeli yang tidak berpengalaman memutuskan untuk membeli alat tersebut, maka dia kemungkinan besar akan menghadapi masalah pilihan. Lagipun, pasaran kini pelbagai model dan tidak begitu mudah untuk memilih yang sesuai dengan keperluan orang tertentu. Oleh itu, pertama sekali anda perlu memberi perhatian kepada ciri-ciri berikut:

 • Kapasiti ingatan. Satu cukup cukup dan 16 GB, dan seseorang yang digunakan untuk mendengar trek dalam kualiti terbaik dan tidak suka sentiasa mengubah kandungan pemain.
 • Paparan. Jika, selain mendengar muzik dan radio, tiada tugas lain dibentangkan kepada peranti, maka paparan kecil (sehingga 2 inci) cukup untuk mata, tetapi dalam kes lain, anda boleh melakukannya tanpa itu. Oleh itu, untuk melihat gambar dan fail video yang selesa, skrin resolusi tinggi adalah wajar.
 • Format yang disokong. Mereka yang lebih suka mendengar artis kegemaran anda di ALAC, APE, FLAC, dan sebagainya, harus terlebih dahulu memastikan pemain MP3 yang dipilih berfungsi dengan codec audio ini.
 • Ergonomik. Ia semua bergantung pada tujuan penggunaan. Sebagai contoh, pemain mini dengan mekanisme pengikat pada pakaian sangat sesuai untuk sukan.
 • Tambah. berfungsi. Secara lalai, mana-mana pemain boleh memainkan muzik. Kemungkinan yang masih ada (radio FM, perakam suara, Bluetooth, Wi-Fi) tidak selalu dipenuhi, dan jika ada yang diperlukan, maka anda perlu memilih model yang sesuai terlebih dahulu.

Dalam ranking ini, kami telah mengumpulkan 15 pemain mp3 terbaik yang boleh dibeli di Aliexpress.

Pemain mp3 murah terbaik: belanjawan sehingga 200 Rubles

4 Pemain MP3 ZUCZUG


Harga terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 83 sapu.
Penilaian (2019): 4.7

Barisan cakera shuffle iPod terkenal Apple telah melahirkan pelbagai jenis klon Cina. ZUCZUG adalah wakil tipikal segmen ini, yang menawarkan fungsi asas untuk harga minimum. Memainkan muzik MP3 adalah satu-satunya perkara yang boleh dilakukan oleh alat tersebut. Selain peranti di atas, pakej tidak termasuk apa-apa. Selebihnya perkakasan (kabel pengecas, fon kepala, dan kad SD) perlu dicari secara berasingan. Ia juga perlu diperhatikan bahawa dalam ZUCZUG anda boleh menyambungkan pemacu kilat USB sehingga hanya 8 GB.Di bahagian bawah, kami mempunyai pemain yang sangat padat (beratnya hanya 20 gram), yang sesuai untuk sukan atau untuk digunakan sebagai pilihan sementara (jika peranti utama dipecahkan, dan tidak ada wang untuk penggantian kualiti).

3 Audiotape Daono MP3


Penampilan asal
Harga untuk Aliexpress: dari 124 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pemain mp3 yang sangat mudah, secara fungsional hampir tidak berbeza daripada rakan sekerja dalam segmen harga (sokongan untuk kad SD tanpa ingatan sendiri dan membaca hanya dua format audio). Tetapi alat ini mempunyai bahagian yang bagus, iaitu reka bentuk yang luar biasa, yang menonjolkan latar belakang klon monoton iPod shuffle. Kes peranti itu diolah sebagai kaset audio kecil yang pada masa yang sama menarik perhatian dan memberi alasan tambahan kepada ponostalgate dan mengingati simbol-simbol zaman dahulu.

2 Pemain MP3 Overmal


Tag harga terendah untuk pemain dengan skrin
Harga untuk Aliexpress: dari 94 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Malah, kami masih mempunyai klon sama dengan iPod shuffle, tetapi dengan satu ciri penting - di bahagian depan kes itu, walaupun kecil (kurang daripada 1 inci), tetapi masih skrin penuh. Ia membolehkan pengguna melihat tahap bateri semasa, jumlah muzik, tugas yang sedang dilakukan dan kemajuannya (tetapi, sebagai contoh, tidak ada tempat untuk memaparkan maklumat tentang tajuk lagu dan artis). Juga menambah EQ yang mudah. Jika tidak, tidak ada yang baru berbanding model yang diterangkan di atas. Seperti dalam kes ZUCZUG, hanya pemain itu sendiri yang dijual, dan komponennya perlu dipilih secara berasingan. Binmer menyokong sehingga memori 32 GB, yang sepatutnya cukup, kerana tiada format fail audio berat akan dibuka di sini juga.


1 Pemain MP3 Uniscom


Penyelesaian bajet terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 115 rubel
Penilaian (2019): 4.9

Dalam penampilan, Uniscom tidak begitu berbeza dengan peranti lain yang dibentangkan dalam kategori ini, tetapi menurut keupayaan yang dinyatakan itu paling menarik. Pertama, alat ini tidak membaca satu, tetapi tiga format audio (MP3, WMA, WAV), walaupun harus diakui: Wma dan Wav hampir tidak pernah digunakan. Kedua, firmware sistem membolehkan pemain memaparkan maklumat bukan sahaja tentang urutan urutan komposisi, tetapi juga nama separa. Model ini dilengkapi dengan kabel USB, jadi tiada wayar tambahan perlu dicari. Sebagai perbandingan dengan pemain di atas, ia juga perlu diberi perhatian sedikit lebih banyak kapasiti bateri. Tetapi Uniscom tidak mempunyai memori sendiri - kad SD diperlukan untuk menyelesaikan kerja.


Pemain mp3 terbaik di segmen harga pertengahan: belanjawan sehingga 1200 Rubles

4 PLAYER MP3 ACLDFH


Nisbah harga dan kualiti yang optimum
Harga untuk Aliexpress: dari 663 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pilihan kompromi bagi mereka yang memutuskan untuk membayar lebih daripada 200 rubel bagi setiap pemain dengan AliExpress, tetapi masih belum bersedia untuk menghabiskan terlalu banyak wang. Sebagai tambahan kepada peranti itu sendiri, fon kepala juga termasuk dalam pakej, tetapi hampir semua pembeli tidak mengesyorkan menggunakannya (kecuali untuk pengesahan sahaja), kerana bunyi di dalamnya agak lemah dan tenang. Tetapi apabila anda menyambung alternatif yang lebih atau kurang boleh diterima, keadaan berubah secara dramatik - pada umumnya, maklum balas mengenai kualiti bunyi agak positif memandangkan harga peranti. Skrin kecil sedia ada sudah cukup untuk menguruskan senarai main sepenuhnya (anda boleh menyemak lagu mengikut senarai dan hampir dapat melihat nama lagu).

Di samping itu, terdapat radio, pembicara lemah, fungsi untuk bermain video dan imej, serta e-book. Tetapi semua ini tidak sesuai untuk kegunaan kekal, contohnya, membaca dokumen yang sama hanya boleh dilakukan dalam format TXT dan tidak dilaksanakan dengan mudah. ACLDFH tidak mempunyai ingatan sendiri, jadi, seperti yang berlaku dengan kategori pemain termurah, anda perlu menggunakan kad SD mikro.

 

3 RUIZU X02


Fungsi terkaya
Harga untuk Aliexpress: dari 1119 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Setelah berada di papan sudah kurang lebih padat (hampir 2 inci), pemaju cuba menggunakannya maksimal untuk memperkenalkan pelbagai fungsi dalam RUIZU.Selain mendengar muzik (termasuk dalam APE dan FLAC), ia boleh membaca fail teks (dalam format TXT), melihat gambar (JPG, BMP) dan juga video (dalam sambungan AVI, penukar khas dirakamkan pada pemain untuk menukar fail video ke resolusi). Plus aplikasi standard (perakam suara, radio, kalendar, jam randik, penyamaan). Tidak mustahil untuk mengatakan bahawa semua fungsi ini sangat dituntut (ia akan sangat menyusahkan untuk membaca buku yang sama), tetapi kadang-kadang ia mungkin berguna. Pengguna tidak mempunyai sebarang aduan tentang ciri-ciri lain: bateri memegang 14-18 jam, bunyi itu adalah kualiti yang boleh diterima, dan hanya memori dalaman 8 GB yang diberi pampasan oleh keupayaan untuk menyambungkan kad SD (sehingga 64 GB). Fon kepala tidak disertakan, antara muka sepenuhnya disunting.

2 BENJIE S5


Kualiti pembina yang tinggi
Harga untuk Aliexpress: dari 1119 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Jika plastik yang anda buat secara lalai menyebabkan ketidakpercayaan dan kecurigaan kerapuhan, maka BENJIE S5 adalah pilihan yang sangat baik. Badan logam yang padat kelihatan sangat bergaya dan boleh dipercayai. Bahagian utama butang pada pemain adalah sensitif sentuhan (hanya kekunci kelantangan fizikal dan terletak di sisi), tetapi tetap kawalan di sini agak mudah. Fungsi ini adalah standard, anda boleh memilih hanya sejumlah besar format audio yang disokong (MP3, WMA, OGG, ASF, APE, FLAC, MP3, WAV). Dengan bunyi komen dalam ulasan tidak dijumpai. Alat ini terdapat di dalam kotak yang boleh dibaca, di mana bahagian-bahagiannya dilipat dengan kemas - jadi BENJIE sesuai sebagai idea hadiah.

1 Iqq x22


Kualiti pembina yang tinggi
Harga untuk Aliexpress: dari 1021 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Pemain yang bergaya dalam kes logam, untuk kulit luar yang menyenangkan, selain itu, terdapat pengisian dalaman yang agak kaya. Pertama sekali, kami perhatikan kehadiran Bluetooth - ia memungkinkan untuk menggunakan bukan sahaja standard, tetapi juga fon kepala tanpa wayar moden kini. Kedua, IQQ X22 menyokong sejumlah besar format audio moden (di antara mereka FLAC, OGG, APE), membolehkan anda mendengar muzik kegemaran anda dalam kualiti aslinya tanpa kehilangan. Sememangnya, untuk menyimpan banyak fail muzik yang tidak dimampatkan, adalah wajar untuk mempunyai simpanan kenangan isipadu yang sesuai, dan di sini juga pesanan adalah dengan ini. Tersedia sebagai memori dalaman (dijual ada model dari 4 hingga 16 GB), dan slot untuk micro SD (sehingga 128 GB), jadi tidak sepatutnya masalah.

Antara lain, menyerlahkan kehadiran bateri yang baik, e-pembaca, FM radio, penyamaan dan juga jam penggera. Dan jika tiada fon kepala, anda boleh mendengar muzik terus dari pembesar suara terbina dalam.


Pemain mp3 terbaik berharga dari 1500 rubel

4 Walnut V2S


Bunyi yang terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 1703 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Walnut V2S (lebih dikenali sebagai "kacang") adalah pemain yang paling luar biasa dalam penarafan ini. Model yang dipersoalkan tidak mempunyai skrin, radio FM, perakam suara, memori sendiri, bahkan fon kepala tidak termasuk, tetapi pada masa yang sama ia menelan kos kira-kira 1,500 dan sangat popular di kalangan sempit. Pemain ini memperoleh kemasyhuran kerana bunyi yang berkualiti tinggi (bass kuat, lebar stereo yang sangat baik dan pemisahan kekerapan yang baik) dan, yang paling penting, kesan yang menakjubkan apabila digunakan sebagai penguat untuk komputer atau peranti lain (pemandu dipasang secara bebas dan tanpa masalah). Warna bagus yang baru adalah lagu biasa yang dijamin. Kekurangan skrin juga mempunyai kesan positif ke atas autonomi - bateri 1500 mAh akan berlangsung selama 50-60 jam operasi penuh peranti.

3 RUIZU X26


Pemain padat untuk berjoging
Harga untuk Aliexpress: dari 1392 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Seorang lagi pemain media jelas berorientasikan sukan. Set fungsi secara keseluruhannya adalah tradisional, tetapi masih ada beberapa ciri yang disebabkan oleh RUIZU X26 yang ternyata berada di puncak kami. Yang pertama adalah kehadiran Bluetooth, yang membolehkan anda menggunakan pemain dalam pasangan dengan pembesar suara mudah alih, dan lebih penting lagi - fon kepala tanpa wayar. Kit termasuk tali untuk melampirkan peranti ke tangan - reka bentuk ini dibentangkan oleh pengilang sebagai yang paling mudah untuk sukan aktif. Juga, pedometer diisytiharkan sebagai fungsi tambahan, tetapi sukar untuk menilai ketepatan kerjanya, kerana hampir tidak ada pelanggan yang menggunakannya.Sebilangan kecil memori sendiri (hanya 8 GB) mengimbangi sokongan kad SD (sehingga 64 GB).

2 NINTAUS X10


Bateri terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 3363 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

NiNTAUS X10 direka khas untuk mendengar muzik resolusi tinggi (Hi-Res Audio). Apa maksudnya? Banyak peranti yang telah disebutkan tadi juga menyokong format mampatan data audio lossless (contohnya, FLAC), tetapi mereka tidak disesuaikan untuk mereka. Apabila memainkan fail dengan sambungan ini dan kadar bit yang besar dalam pemain biasa, gangguan, membeku dan masalah lain pasti akan diperhatikan. Dengan NiNTAUS X10, keadaannya sama sekali berbeza - pemain asalnya direka bentuk untuk bekerja dengan data berat (cip ATJ2167, yang berasaskan peranti itu dipasang, juga digunakan dalam banyak peranti mahal yang berharga $ 150-200). Pada masa ini, pemain membaca 11 format audio, dan pada masa yang sama firmware sistem sentiasa dikemas kini, jadi pada masa akan datang adalah mungkin untuk menambah pelanjutan baru (contohnya, baru-baru ini sokongan CUE muncul). Secara berasingan, kami perhatikan bateri berkualiti tinggi (cukup untuk 50 jam operasi berterusan) dan peralatan yang baik (termasuk fon kepala, kes silikon, kabel USB dan kad SD untuk 16 GB).


1 Zishan DSD AK4497EQ


Memilih audiophile
Harga untuk Aliexpress: dari 6814 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Barisan alat dari ZiShan adalah salah satu daripada kes-kes di mana tag harga (tidak kira betapa tinggi ia kelihatan pada mulanya) adalah lebih bernilai setiap ruble yang dibelanjakan untuk pemain. Walau bagaimanapun, produk seperti ini jelas tidak direka untuk pengguna massa, dengan kata lain, tidak begitu mudah untuk mengambil dan membeli pemain dari Zishan, anda perlu terlebih dahulu menginginkannya. Seorang lelaki yang mudah di jalanan tidak mungkin berminat dengan alat Cina untuk harga ini, dan seorang pencinta muzik yang gemar mungkin mempunyai visi sendiri mengenai pemain apa yang seharusnya untuk muzik Hi-Res.

Melihat secara langsung pada model ini, kita perhatikan bahawa kemunculan peranti itu sendiri menunjukkan tumpuan yang jelas pada penonton lelaki yang brutal - tiada garis lembut dan glamor megah, tetapi hanya kes logam yang ketat dan ringkas dengan butang tembaga. Paparan besar dan cerah akan membolehkan anda mendapatkan maklumat visual maksimum dan direka untuk memudahkan navigasi melalui fail dan folder. Nah, kelebihan utama peranti ini, sudah tentu, bunyi - agak dalam, tetapi cepat dan bass bass, jelas jernih tengah dan terang terperinci atas. Jangan lupa bahawa pemain dari Zishan menyediakan pengguna dengan pilihan penyesuaian dan peningkatan yang meluas.

Pemain mp3 terbaik dengan fon kepala bersepadu

3 SONGKU W262


Penyelesaian yang sempurna untuk aktiviti luar.
Harga untuk Aliexpress: dari 857 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Alat ini menarik untuk reka bentuknya yang luar biasa - pemain dan fon kepala di sini bukan komponen berasingan, tetapi keseluruhannya. Seperti yang anda mungkin meneka dengan rupa, peranti itu direka khusus untuk sukan dan memberikan orang yang mempunyai kebebasan dan keselesaan yang maksimum (SONGKU tidak perlu berpaut kepada pakaian, membawa dalam poket, dll.). Mengikut maklum balas pengguna, reka bentuk duduk dengan baik dan tidak runtuh apabila berjalan. Oleh kerana tidak mungkin untuk menyambungkan fon kepala anda sendiri ke W262, banyak persoalan timbul tentang kualiti bunyi asli di dalam peranti. Tidak ada masalah dengan ini - bunyi itu menyenangkan dan seimbang dengan bass yang diucapkan. Kit selain kabel USB termasuk beg untuk menyimpan pemain. Jumlah memori dalaman masih sama 8 GB (tidak ada slot kad SD), hanya beberapa format audio standard (MP3, WMA, WMV) disokong, dan bateri bertahan 6-8 jam operasi (yang semestinya tidak mencukupi untuk segmen sedemikian) .

2 NVAHVA 503


Kos Terendah untuk Pemain Bluetooth
Harga untuk Aliexpress: dari 666 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Model ini sebahagian besarnya mengulangi kelebihan yang terdahulu, tetapi disebabkan kehilangan dalam padat dan bukan saiz terkecil, pengguna juga mendapat keupayaan untuk menyambung kad Micro SD hingga 32 GB. Pada masa yang sama, Bluetooth juga ada, ada fungsi lain (contohnya, radio FM), bateri yang sangat baik, dan bunyi yang cukup diterima untuk wang anda (tetapi tidak lebih). Reka bentuk yang tidak selesa merosakkan gambar positif keseluruhan - busur dibuat supaya selepas beberapa jam memakai, NVAHVA mula meletakkan banyak tekanan pada telinga.


1 RALYIN MP3-M2


Paling dipercayai
Harga untuk Aliexpress: dari 1214 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Sama seperti pemain lain mp3 faktor faktor ini (sistem audio bersepadu ke fon kepala), kedudukan Ralyin M2 itu sendiri sebagai pilihan mudah dan praktikal untuk bermain sukan. Tetapi jika dibandingkan dengan model yang lebih murah jenis ini, alat ini mempunyai dua ciri sekaligus:

 1. Perlindungan kelembutan standard IPX6 (nota penting - perlindungan darjah yang dijelaskan adalah terutamanya terhadap percikan, hujan, peluh dan masalah lain yang serupa, tetapi anda pastinya tidak mengambil pemain ke kolam jika anda tidak mahu memecahkannya);
 2. Bluetooth (versi 4.2). Terima kasih kepadanya, adalah mungkin untuk menggunakan pemain hibrid, di mana memori 8 GB yang terbina dalam tidak lagi kelihatan begitu buruk. Titik dalam keadaan biasa untuk memulakan peranti hanya sebagai fon kepala, semasa memainkan muzik dari peranti pihak ketiga (oleh itu, ingatan dalaman tidak dimakan). Pada masa yang sama, pemain itu sendiri boleh dirakam beberapa senarai main khas untuk berjoging dan sukan lain dan menggunakannya untuk tujuan ini.
Undian popular - yang merupakan pengilang pemain mp3 terbaik yang dibentangkan di AliExpress?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 317

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan