12 pengatur udara terbaik dengan AliExpress

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Pengimejan udara rumah yang terbaik dengan AliExpress

1 Coronflow GL-2100 Model yang paling popular di AliExpress
2 Ionic BYK - JY68 Saiz peranti kompak yang terbaik
3 Qbao K401 Liputan yang besar dan penambahbaikan kualiti udara yang berkesan
4 Nobico NBO-J020 Sistem penapisan udara pelbagai peringkat terbaik
5 Pencuci Udara Invitop Pembasmian kuman pembasmian yang berkualiti tinggi dan penyingkiran bau

Penguat udara udara ultraviolet terbaik dengan AliExpress

1 ATWFS Air Purifier Mesin berbilang fungsi yang terbaik
2 HESSWAY HS-J022 Dua pengambilan udara dan kawalan jauh dimasukkan
3 Cikuso Air Purifier Saiz padat, fungsi pemusnahan serangga

Ionizers Kereta Terbaik dengan AliExpress

1 MWdao MW09 Ionizer dengan 2 port USB untuk mengecas alat
2 Onever Reka bentuk yang paling ergonomik
3 E-show tree Ionizer dengan fungsi kelembapan dan penyahbauan udara
4 AUTOECHO LB00109 Bateri solar dan kadar pembersihan udara yang terbaik

Kami mengesyorkan:


Pemancar moden bukan sahaja mengisi udara dengan ion udara yang dikenakan negatif (yang sudah berguna), tetapi juga membersihkannya dari patogen dan habuk. Berikut adalah perdebatan tentang manfaat dan bahaya pengionan tiruan tidak merosot. Ramai yang takut ozon, yang terbentuk semasa proses itu. Dalam kuantiti yang banyak ia mungkin tidak selamat.

Tetapi ciri ini hanya pelik untuk peranti yang beroperasi berdasarkan prinsip "angin ion". Mereka boleh diakui dengan ketiadaan kipas atau dengan kehadiran penapis elektrostatik dengan pin pengion. Tetapi juga mereka tidak akan mendatangkan mudarat jika menggunakannya dengan cekap. Dan untuk bilik-bilik di mana mereka merokok, bahkan perlu memilih peranti seperti yang menghasilkan ozon. Oleh kerana gas ini menetralkan bau. Hanya termasuk ozonizers jika tiada orang. Ionizers, tidak seperti ozonizers, boleh bekerja di bilik di mana terdapat orang.

Terdapat dua jenis ionizer di pasaran moden:

 • unipolar - menghasilkan hanya ion bermuatan negatif (sesuai untuk bilik besar dan kecil, dianggap sebagai yang terbaik untuk bilik dengan alat kerja);
 • bipolar - menghasilkan ion negatif dan positif (hampir dengan alam semula jadi yang mungkin, tidak mengumpul habuk).

Kami telah memasukkan pengatur yang terbaik dalam penarafan, yang telah mendapat populariti di kalangan pelanggan AliExpress.

Pengimejan udara rumah yang terbaik dengan AliExpress

Pemancar isi rumah mewujudkan kesan udara gunung yang sama, yang sangat mudah untuk bernafas. Kebanyakan model dengan AliExpress berfungsi pada pelepasan korona. Di dalam bilik-bilik dengan udara yang sangat tercemar, mereka digunakan dengan berhati-hati, kerana dalam kes ini mereka boleh menyebabkan peningkatan rintangan unsur-unsur toksik, dan bukannya meneutralkan mereka. Oleh itu, sebelum pengionan, anda perlu membersihkan udara. Banyak pengeluar bahkan mula menambah penghidup rumah dengan fungsi pencuci udara, serta pelembapan dan ozonasi.

Apabila tingkap atau tetingkap dibuka, ionizer boleh dihidupkan sepanjang hari, dan tidak akan ada bau ozon. Pada waktu malam, lebih baik mematikan peranti ini, kerana ion bermuatan negatif dapat mempengaruhi tidur. Dengan mudah, jika peranti mempunyai pemasa penutupan, pengawal aliran pengionan Dalam murah Pengion China, mereka jarang, tetapi dalam model kategori harga purata kadang-kadang dijumpai.

5 Pencuci Udara Invitop


Pembasmian kuman pembasmian yang berkualiti tinggi dan penyingkiran bau
Harga untuk Aliexpress: dari 1 506,26 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Penjana ion negatif dari syarikat yang kurang dikenali yang mengambil bahagian dalam penarafan Invitop dibezakan oleh sistem penapisan 3 lapisan, termasuk kehadiran penapis yang sangat cekap yang membersihkan udara gas berbahaya, habuk, asap, dan kekotoran berbahaya. Ini adalah salah satu ionizer terbaik dengan AliEkspress, meneutralkan bau yang tidak menyenangkan.Saiz kecil dan reka bentuk yang mantap menjadikan ia satu perolehan yang baik untuk digunakan di rumah, di pejabat, di tempat kerja.

Pengion ini dipuji dalam ulasan. Model ini mempunyai pengatur kuasa pengionan, ia berfungsi dalam tiga mod. Kes peranti itu diperbuat daripada plastik tahan lama. Panel kawalan sentuhan mempunyai lapisan tahan lama dan praktikal. Pengilang telah dilengkapi pengion dengan pemasa, yang menjadikannya lebih mudah digunakan.


4 Nobico NBO-J020


Sistem penapisan udara pelbagai peringkat terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 4 365,91 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Penampilan ionizer ini agak laconic - bentuknya mudah, terdapat paparan dengan kawalan sentuhan. Dengan Aliexpress, ia boleh dipesan dalam dua warna kes itu. Model ini bukanlah yang paling padat, tetapi dari segi prestasi, ia adalah antara yang terbaik di kalangan penjual Cina. Peranti ini direka untuk digunakan di dalam bilik kira-kira 40 meter persegi. Ia membersihkan udara lebih baik daripada rakan-rakan yang lebih mahal. Ini difasilitasi oleh 5 tahap penapisan, kehadiran penapis HEPA

Ionizer mengatasi habuk, asap, bau, jangkitan kulat premis dan bakteria. Pada masa yang sama ia berfungsi dengan senyap. Dan ini walaupun terdapat dua peminat, meningkatkan kecekapan peranti. Dengan itu anda boleh aromatize bilik. Untuk tujuan ini, petak khas untuk aditif aroma. Secara umum, ini adalah model yang sangat baik, sepadan dengan nilainya.

3 Qbao K401


Liputan yang besar dan penambahbaikan kualiti udara yang berkesan
Harga untuk Aliexpress: dari 5 677.18 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Pembeli dengan AliExpress menganggarkan keberkesanan pengion ini dan fungsi yang kaya. Peranti berfungsi dengan senyap, sambil memberikan kesan tiga kali - membersihkan udara, menyerapnya dengan ion aero, melawan bau yang tidak menyenangkan dan patogen. Daripada "roti" tambahan, dia juga mempunyai fungsi perasa. Tinjauan juga memuji kawasan liputan ionizer - kira-kira 60 meter persegi.

Penggunaan kuasa peranti - 12 watt. Tidak baik untuk model sedemikian. Pengion udara sesuai untuk digunakan di rumah, pejabat dan premis industri. Ia boleh dipanggil yang terbaik dalam julat harganya. Kes peranti dibuat dengan sangat baik, bahan berkualiti tinggi. Menu tetapan adalah intuitif, tetapi saya ingin memberi arahan kepadanya dalam bahasa yang boleh difahami. Itu mengenai penjual barangan ini tidak mengganggu. Dia menghantar pengion hanya dengan manual Cina.

2 Ionic BYK - JY68


Saiz peranti kompak yang terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 716,95 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Sekiranya anda sedang mencari pengion padat yang mudah dipindahkan dari bilik ke bilik, semasa ia akan berfungsi dengan senyap, lihatlah model ini. Peranti kecil, tetapi dibuat sangat nyenyak. Kes itu adalah plastik yang berkualiti tinggi dan kipasnya hampir tidak dapat didengar. Model ini direka untuk bilik kecil - kira-kira 10 m2. Dalam bilik 20 m2 Ionizer mengatasi pencemaran dan debu dengan kesukaran yang besar. Pembeli menulis tentang ini dengan AliExpress dalam ulasan.

Apabila mesin dihidupkan, bau ozon tidak dirasakan, tetapi udara memang menjadi bersih. Daripada kekurangan peranti ini, pengguna menyebut kekurangan arahan dalam bahasa Rusia. Bukan semua orang suka lokasi pemegangnya. Tetapi tidak ada aduan tentang kerja pengion. Ramai menganggapnya sebagai model kompak yang terbaik.


1 Coronflow GL-2100


Model yang paling popular di AliExpress
Harga untuk Aliexpress: dari 1 599.35 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Unit ini mempunyai dua mod operasi - pengionan dan ozonasi udara. Apabila anda menghidupkan mod pertama, orang dan haiwan boleh berada di dalam rumah. Dia tidak berbahaya. Selepas beralih kepada ozonizer, perlu meninggalkan bilik, kerana molekul ozon boleh memberi kesan negatif terhadap organisma hidup. Tetapi dalam mod ini, peranti mengendalikan dengan bau dengan cara yang terbaik. Dalam ulasan mereka menulis bahawa ia meneutralkan walaupun bau yang sangat kuat.

Peranti yang bekerja mempunyai lampu latar yang bagus. Satu-satunya kasihan ialah tidak ada pemasa.Untuk pengion, ini tidak begitu relevan, tetapi pastinya mudah untuk mematikan ozonizer beberapa jam sebelum kedatangan orang. Peranti itu sendiri adalah sangat kemas, kecil, bentuk padat. Pada kenyataannya, ia kelihatan seperti imej penjual dengan AliExpress.


Penguat udara udara ultraviolet terbaik dengan AliExpress

Pengion dengan sinaran ultraviolet menghasilkan arus zarah aktif yang, apabila bertabrakan dengan molekul oksigen udara, memberikannya elektron, dengan itu menghasilkan ion udara yang dikenakan negatif. Dalam seksyen ini, ranking ini menyampaikan penghidup udara dengan lampu ultraviolet. Mereka adalah yang terbaik dalam perjuangan untuk udara bersih semasa wabak penyakit virus pernafasan. Alat ini membersihkan udara dari kekotoran berbahaya, objek mikro biologi yang berbahaya dan bau yang tidak menyenangkan.

3 Cikuso Air Purifier


Saiz padat, fungsi pemusnahan serangga
Harga untuk Aliexpress: dari 2 972,90 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Penciptaan ion udara di udara peranti ini digabungkan dengan fungsi pemusnahan serangga. Anda akan melupakan nyamuk obsesif dengan membeli ionizer padat ini pada AliExpress. Model ini merujuk kepada peranti unipolar, yang direka untuk menghasilkan ion bermuatan negatif. Peranti ini juga mempunyai lampu ultraviolet yang melengkapkan operasi peranti. Jangan hidupkannya dalam masa yang lama. Semasa operasi peralatan, adalah lebih baik bagi orang yang tidak berada di dalam bilik.

Ionizer tambahan membersihkan udara dengan penapis terbina dalam. Walaupun saiznya kecil, peranti itu mengatasi dengan baik dengan tugas-tugas. Ia mempunyai peminat yang kuat dan penggunaan tenaga yang rendah. Pembeli produk gembira dengan pemasangan ionizer berkualiti tinggi dan bahan terbaik.

2 HESSWAY HS-J022


Dua pengambilan udara dan kawalan jauh dimasukkan
Harga untuk Aliexpress: dari 4 445,07 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Mesin dipasang di dinding menggunakan sistem sputtering ion maju. Ia berfungsi hampir dengan senyap. Ia mempunyai penapis HEPA untuk pembersihan udara dan lampu UV terbina dalam. Prinsip operasi tidak berubah - di bawah pengaruh ion, zarah debu dan bahan pencemar lain tertarik dan dinetralkan. Model ini mempunyai dua pengambilan udara, yang meningkatkan kecekapan peranti. Dan dua peminat menyediakan bekalan udara cepat. Oleh itu, kelajuan pembersihan premis ionizer adalah salah satu yang terbaik.

Fungsi aromatisasi udara disediakan. Di bahagian bawah peranti terdapat bekas khas untuk penempatan bahan aromatik. Masih di sini adalah sistem kawalan yang paling mudah. Kawalan jauh mempunyai ergonomik yang baik, dengan sempurna di tangan. Pengion adalah sesuai untuk premis, dan untuk pengangkutan semua jenis, gudang. Dalam ulasan mereka menulis bahawa dia menunjukkan hasil yang baik dalam pemprosesan bangunan untuk penyelenggaraan haiwan ladang.

1 ATWFS Air Purifier


Mesin berbilang fungsi yang terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 3 148,08 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pembersih udara rumah yang dibentangkan mempunyai tiga fungsi penting yang akan membantu untuk menjadikan kualiti hidup lebih baik. Peranti mengionkan udara, memecahkan zarah-zarah bercas positif berbahaya, mensterilkannya Lampu UV dan membersihkan menggunakan sistem penapis keseluruhan. Kapasiti 10 watt cukup untuk kerja berkesan di dalam bilik sehingga 20 meter persegi.

Pengioner dilengkapi dengan sistem pengalihudaraan terpaksa. Di bahagian depan kes terdapat paparan kecil yang memberitahu tentang operasi peranti. Sesiapa sahaja boleh menyesuaikannya, pengetahuan khusus tidak diperlukan. Peranti ini akan menjadi pemerolehan terbaik dalam tempoh musim luruh-musim sejuk, kerana ia membantu untuk menghilangkan bakteria dan virus berbahaya di rumah. Ia dibeli di AliExpress dan untuk kegunaan pejabat, kerana dimensi padat menjadikannya mudah untuk memindahkan peralatan.


Ionizers Kereta Terbaik dengan AliExpress

Mengenai AliExpress, seksyen keseluruhan ditumpukan kepada pengatur automotif. Menurut penjual, semua peranti membersihkan udara dari bau yang tidak menyenangkan dan kekotoran berbahaya, menembus bahagian dalam dengan zarah bercas yang berguna. Dalam katalog terdapat peranti, saiz pemacu kilat, dan terdapat lebih banyak pilihan keseluruhan.Biasanya, pengimejan menggunakan teknologi yang tidak membenarkan peranti melampirkan dalam perumahan yang sangat padat. Oleh itu, apabila memilih mini-ionizers, perlu membaca ulasan dengan baik, kerana ia adalah di antara miniatur yang menghasilkan produk berkualiti rendah. Mereka sering berubah menjadi humidifiers udara yang mudah, dan kadang-kadang hanya knick-knacks tidak berguna.

4 AUTOECHO LB00109


Bateri solar dan kadar pembersihan udara yang terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 2 228,70 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Pengion ini diisytiharkan oleh penjual pada AliExpress sebagai sebuah kereta, tetapi ia juga boleh digunakan untuk tujuan domestik. Peranti itu padat, memakan sedikit ruang, tetapi pada masa yang sama ia mempunyai prestasi terbaik untuk dimensi tersebut. Keuntungan utamanya ialah kehadiran bateri solar. Peranti boleh menyokong kerja apabila terputus dari sumber kuasa luaran. Ia hanya perlu dipasang di bawah sinar matahari.

Pengilang ionizer bimbang tentang keselamatan peranti ini. Menyediakan perlindungan terhadap litar pintas dan beban. Pengurusan adalah yang paling mudah - hanya ada satu butang hidup / mati peranti. Gunakan peranti ini sebagai pembersih pengion. Peralatan ini menetralkan bau yang tidak menyenangkan dan menjadikan udara bersih dari habuk, acuan dan bakteria. Ia berfungsi dengan senyap, di dalam kereta itu tidak boleh didengar sama sekali.

3 E-show tree


Ionizer dengan fungsi kelembapan dan penyahbauan udara
Harga untuk Aliexpress: dari 2 306,56 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Pembersih udara kereta padat mengisi bahagian dalam dengan ion aero yang berguna, meneutralkan bau dan membuat udara lebih baik. Peranti ini mempunyai fungsi pengionan udara. Ia berfungsi dari pemetik api melalui Usb Dimensi ionizer membolehkan anda meletakkannya di kabin mana-mana kereta, tanpa menjejaskan ruang bebas. Menyambung pengion tidak menyebabkan kesukaran.

Tetapi penjual dengan AliExpress tidak melengkapkan pakej dengan penyesuai, yang pembeli menyebutkan dalam ulasan. Satu lagi kelemahan ialah arahannya secara eksklusif dalam bahasa Cina. Selebihnya - hanya positif. Peranti berfungsi dengan senyap, membersihkan udara dengan baik. Tidak perlu menuntut lebih banyak daripadanya.  

2 Onever


Reka bentuk yang paling ergonomik
Harga untuk Aliexpress: dari 1 042,01 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Di dalam kereta, orang moden tidak menghabiskan banyak masa daripada di rumah. Oleh itu, mengambil berat tentang kebersihan udara di dalam kereta perlu menjadi perkara penting. Ionizer padat Onever mengatasi tugas ini. Peranti sesuai dengan mudah di dalam pemegang cawan, disambungkan melalui kabel Usb Ion negatif mengikat atom bau yang tidak menyenangkan, meneutralkan kesan toksin, membantu melawan kutu debu di kulit.

Penapis karbon diaktifkan menyerap walaupun bau yang paling kaustik, menghilangkan formaldehid. Dari segi pembasmian kuman, ia adalah yang terbaik. Dengan bantuan pengion, anda boleh menyingkirkan elektrik statik di dalam kabin. Adalah disyorkan untuk menghidupkan peranti pada waktu malam atau pada masa lain apabila tiada orang di dalam kereta. Selepas datang, anda akan merasa betapa segarnya udara.


1 MWdao MW09


Ionizer dengan 2 port USB untuk mengecas alat
Harga untuk Aliexpress: dari 1 766,74 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Jika kereta anda mempunyai sedikit ruang untuk pengecas, pembersih udara dan gizmos berguna yang lain, perhatikan pengion ini. Ia akan membersihkan udara, dan mengeluarkan bau, dan akan dapat mengenakan alat. Kes peralatan ini mempunyai 2 port USB untuk pengecasan pantas. Pengion itu sendiri adalah kecil, sesuai untuk kebanyakan model kereta, ia disambungkan ke rangkaian on-board melalui pemetik api.

Semasa operasi, badan tidak panas, tiada bunyi luaran. Ulasan peranti itu positif, pelanggan menulis bahawa model itu sepenuhnya konsisten dengan penerangan di laman web AliEkspress. Pengion adalah salah satu yang terkecil dalam kajian kami, tetapi dari segi keberkesanannya, ia akan memberi peluang kepada banyak saudara yang lebih besar.Ia benar-benar meneutralkan bau di dalam kereta.

Undian popular - yang merupakan pengilang terbaik pengatur udara yang dibentangkan di AliExpress?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 17

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan