15 kamera tersembunyi terbaik dengan AliExpress

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Kamera tersembunyi klasik terbaik dengan Aliexpress

1 Meisort Fisheye VR Pemilihan pembeli
2 H.VIEW PTZ01 Pemasangan mudah
3 Meisort WI-FI IP20 Gred terbaik
4 INQMEGA IL-HIP291-1M Bersihkan bunyi dan gambar. Terdapat lampu dalam mod malam
5 Zosi 1NB-2622MW Terdapat visor untuk melindungi terhadap perubahan cuaca.

Kamera camouflaged terbaik dengan Aliexpress

1 KERUI V2 Penyamaran terbaik. Gambaran keseluruhan panoramik
2 HQCAM HQ-177261449 Pemilihan pilihan terbesar
3 Kamera Rahsia Kecil Mudah Alih YYS SPY Bateri terbina dalam yang kuat
4 Yescool HY-K600 Perhimpunan yang boleh dipercayai. Pengurusan yang mudah
5 Gadinan 201511101246 Harga terbaik dalam kategori

Kamera mini tersembunyi terbaik dengan AliExpress

1 FREDI L21 Reka bentuk yang bergaya. Tahap konspirasi yang terbaik
2 Zilnk DH10G Terdapat mod fisheye. Mudah untuk dilancarkan di mana-mana permukaan
3 Wsdcam e06 Banyak pilihan untuk memilih
4 Siri GRWIBEOU SQ 11 Pilihan bajet yang paling
5 HATOSTEPED WXM48 Nilai terbaik untuk wang

Hasrat untuk menempah kamera tersembunyi untuk rumah atau pejabat tidak bermakna pembeli mahu mengintip seseorang. Selalunya, peranti sedemikian diperoleh untuk melihat apa yang sedang berlaku di dalam bilik, tetapi tidak merosakkan kawasan pedalaman, bukan untuk menarik perhatian pelawat yang berlebihan, dan dalam kes penceroboh, pada waktunya untuk mengetahui mengenainya. Pemantauan video di pangsapuri menjadi semakin popular di kalangan mereka yang mempunyai anak kecil atau sanak saudara yang tua. Ia juga digunakan untuk memantau kerja kakitangan yang diupah - contohnya, pengasuh atau jururawat. Satu lagi bidang permohonan untuk kamera tersembunyi adalah rumah negara atau rumah musim panas, apabila dipasang sehingga pemilik dapat melihat apa yang sedang terjadi di wilayah itu semasa ketiadaannya.

AliExpress mempunyai sejumlah besar kamera tersembunyi, tetapi hanya peranti terbaik yang menerima maklum balas yang paling positif dari pelanggan yang layak mendapat tempat dalam penarafan. Antaranya ialah lambung, silinder, kubah, camouflaged dan mini-kamera. Apabila meletakkan tempat, faktor seperti kebolehpercayaan pengeluar, nisbah prestasi harga, dan kemudahan pemasangan dan penggunaan pengawasan video telah diambil kira.

Kamera tersembunyi klasik terbaik dengan Aliexpress

Pada AliExpress, paling kerap terdapat kubah dan kamera silinder. Ini adalah peranti bajet klasik, biasanya dipasang di kedai runcit dan pintu. Hampir semua model menembak video warna dalam resolusi HD atau HD Penuh. Kamera kubah dipasang terus di atas siling, mereka memberikan gambaran keseluruhan yang paling lengkap. Untuk jalan, model sedemikian mungkin tidak sesuai disebabkan oleh spesifikasi pemasangan dan kekurangan perlindungan yang mencukupi bagi kes itu.

Alat silinder biasanya dibekalkan dengan pendakap khas dengan engsel supaya anda boleh mengarahkan lensa ke mana-mana titik. Kamera-kamera ini sering dilengkapi dengan kandang tertutup yang tahan terhadap kelembapan tinggi, debu dan kerosakan mekanikal. Oleh itu, mereka sesuai untuk pengawasan video luaran dalam semua keadaan cuaca.


5 Zosi 1NB-2622MW


Terdapat visor untuk melindungi terhadap perubahan cuaca.
Harga untuk Aliexpress: dari 2038 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Zosi 1NB-2622MW - kamera tersembunyi silinder yang direka untuk pengawasan video luaran. Ia sering digunakan sebagai dvr kereta. Dalam kes peranti terdapat visor yang melindungi kanta dari salji dan hujan. Resolusi gambar dalam model ini adalah standard - 2 MP. Kecerahan diselaraskan secara automatik. Pada waktu malam, latar belakang menghidupkan, supaya imej tetap jelas. Kit termasuk kabel, gunung, kad memori dan arahan dalam bahasa Rusia.

Ulasan ulasan memuji model ini untuk memudahkan pemasangan dan kualiti video yang baik. Penjual sentiasa berhubung dengan pelanggan, dengan cepat menjawab soalan dan membantu menubuhkan kamera. Pendakap boleh dipasang di kedudukan yang berbeza, ia memegang peranti dengan ketat.Kelemahan utama Zosi 1NB-2622MW adalah aplikasi telefon pintar. Mereka menyusahkan untuk digunakan, tetapan sentiasa hilang. Untuk akses jauh ke kamera, lebih baik untuk memuat turun program lain.


4 INQMEGA IL-HIP291-1M


Bersihkan bunyi dan gambar. Terdapat lampu dalam mod malam
Harga untuk Aliexpress: dari 1339 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

INQMEGA adalah kamera tersembunyi dengan resolusi 2 megapixel dan diameter kanta 3.6 mm. Ia berputar 360 ° secara mendatar dan 90 ° menegak. Peranti merekam video dalam kualiti HD dengan bunyi, terdapat mod malam dan sensor gerakan terbina dalam. Apabila objek yang tidak dikenali muncul, INQMEGA serta-merta menghantar peringatan kepada telefon pintar. Jumlah kad memori 16 GB cukup untuk rakaman berterusan selama dua hari.

Tinjauan menasihati anda untuk menukar tetapan penghala jika ralat berlaku semasa proses sambungan. Pembeli tidak mempunyai sebarang aduan mengenai kualiti pengawasan video: gambar itu jelas, semua butirannya kelihatan jelas. Suara itu jelas, ia berfungsi di kedua-dua arah, jadi anda boleh menghidupkan mikrofon dan bercakap dengan tetamu yang tidak dijangka. Sekiranya kita bercakap mengenai keburukan - sesetengah pengguna mengadu tentang pendedahan dalam mod malam. Terdapat juga tuntutan kepada fungsi penjejakan. Jika objek bergerak dengan cepat, kamera kehilangannya dan kemudian tidak kembali ke kedudukan asalnya.

3 Meisort WI-FI IP20


Gred terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 1932 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Terima kasih kepada reka bentuk kes yang dipikirkan dengan baik, peranti boleh dipasang di atas meja, siling atau dinding dan diputar 360 darjah di sekitar paksinya sendiri. Kad memori 32 GB dimasukkan ke dalam pakej. Kamera menembak dengan baik dalam kegelapan, dilengkapi dengan mikrofon, penceramah dan disambungkan secara stabil melalui wi-fi berkat antena jauh.

Para pemilik mencatatkan resolusi tinggi penembakan dan kualiti yang baik dari kes plastik, serta keseluruhan perhimpunan. Di antara kelemahan, pembeli menyebutnya tidak semestinya operasi perisian yang betul.

2 H.VIEW PTZ01


Pemasangan mudah
Harga untuk Aliexpress: dari 1491 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Sudut tontonan kamera adalah 60 darjah, tetapi menggunakan telefon pintar adalah mudah untuk memutar lensanya baik dalam mendatar dan dalam satah menegak. Peranti boleh dilekatkan ke dinding atau hanya meletakkan meja atau rak buku. Kamera menyokong kad memori sehingga 64 GB, mempunyai sensor gerakan terbina dalam dan saluran audio dua hala.

Pelanggan amat menghargai pemasangan perisian yang cepat dan mudah dan sambungan lancar telefon ke kamera. Mereka juga menyukai sejumlah besar pelbagai tetapan, sebagai contoh, keupayaan untuk menerima pemberitahuan mengenai objek bergerak di dalam rumah sama ada melalui telefon atau melalui e-mel.

Oleh undang-undang, dilarang menggunakan cara kawalan video tersembunyi khas, ini memerlukan kebenaran. Peranti tersebut termasuk kamera dengan kanta lubang pin khas dan direka untuk menembak di bawah pencahayaan kurang daripada 0.01 lux. Juga, anda tidak boleh menggunakan kamera tersembunyi yang menyamar sebagai barangan isi rumah. Dalam kes ini, ia tidak dilarang untuk memasang peranti di dinding, siling atau kuku, serta memasang peralatan video yang menyeragamkan pelbagai peranti seperti pengesan asap atau gerakan.

Terlepas dari maksud dan kaedah menggunakan kamera tersembunyi, anda boleh menyenaraikan kriteria utama untuk memilih model:

 1. Melihat sudut Nilai parameter ini menentukan sejauh mana bilik akan dilihat.
 2. Resolusi matriks. Semakin tinggi nilai ini, semakin baik gambar itu.
 3. Kemungkinan menembak malam.
 4. Kaedah pemindahan data adalah wi-fi atau wayar.
 5. Kehadiran mikrofon untuk merekod bunyi.
 6. Kapasiti memori untuk menyimpan video.
 7. Jenis makanan: dari soket atau bateri.
 8. Keupayaan untuk menghidupkan sensor gerakan.
 9. Untuk kamera luaran - tahap perlindungan.

Jangan memasang kamera tersembunyi di bangunan awam, di jalan-jalan atau di pintu masuk. Jika rakaman video masih diperlukan di sana, anda perlu membeli kamera biasa dan letakkan amaran yang sepadan di tempat yang menonjol.


1 Meisort Fisheye VR


Pemilihan pembeli
Harga untuk Aliexpress: dari 1732 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Kamera mini ini tidak menduduki garisan teratas penarafan untuk apa-apa - ia menggabungkan harga yang berpatutan dan ciri teknikal yang sangat baik, dan ia datang dari gudang di Rusia, jadi masa menunggu, sebagai peraturan, tidak melebihi 10 hari. Ia boleh dipasang pada dinding atau siling, manakala sudut tontonan di sini adalah 360 darjah penuh. Reka bentuk minimalis yang sederhana dan warna putih tidak menarik perhatian yang tidak wajar.

Dalam konfigurasi awal, peranti itu datang tanpa kad memori, tetapi dengan surcaj kecil, anda boleh mendapatkan 32 GB untuk storan video. Pemindahan data wi-fi yang berterusan, mikrofon dan pembesar suara untuk penghantaran audio dua hala, sensor gerakan bertukar dan menembak malam berkualiti tinggi bukanlah senarai lengkap kelebihan yang dipetik oleh pelanggan.


Kamera camouflaged terbaik dengan Aliexpress

Kamera camouflaged biasanya digunakan untuk pengawasan video rahsia. Mereka tidak boleh dikenali oleh penampilan mereka, kerana peranti ini dipasang di dalam badan objek yang paling biasa. Kamera mini, jam tangan terbina dalam, sensor, mentol lampu atau cincin utama, sukar untuk melihat walaupun seorang penjenayah berpengalaman. Mereka tidak menarik terlalu banyak perhatian kepada diri mereka, mereka mempunyai satu set fungsi yang baik.

Baru-baru ini, pelbagai sensor gerakan telah menjadi perincian biasa di pedalaman. Oleh itu, kes yang mensimulasikan peranti sedemikian adalah salah satu pilihan terbaik untuk memasangkan kamera tersembunyi. Satu lagi penyelesaian yang berjaya ialah lokasi peranti penetapan video dalam mentol lampu LED. Untuk membezakan lensa dalam persekitaran titik terang diod bukanlah tugas yang mudah walaupun untuk pemerhati yang teliti.

5 Gadinan 201511101246


Harga terbaik dalam kategori
Harga untuk Aliexpress: dari 650 rubles
Penilaian (2019): 4.6

Peranti analog ini berfungsi dengan fungsi utamanya - video tersembunyi - hingga "sangat baik." Kanta dengan diameter 3.8 mm dan matriks dengan resolusi 700 TVL dalam perumahan mensimulasikan sensor gerak, memberikan gambaran yang jelas dan terang, dan sudut tontonan 85 darjah membolehkan anda mengawal kebanyakan mana-mana bilik. Pada masa yang sama, harga kamera adalah minima dalam kategori.

Kebanyakan pembeli meletakkan peranti lima bintang. Mereka terkejut dengan kualiti video dan kelajuan penghantaran. Antara kekurangan - kekurangan menembak malam dan perumahan plastik yang nipis.

4 Yescool HY-K600


Perhimpunan yang boleh dipercayai. Pengurusan yang mudah
Harga untuk Aliexpress: dari 2226 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Yescool HY-K600 adalah salah satu kamera tersembunyi terkecil di AliExpress. Ia dibina di dalam rantaian utama untuk kereta. Pengurusan dijalankan dengan satu butang. Peranti itu menembak video dengan bunyi dalam resolusi HD, kad memori untuk menyimpan klip sudah berada di dalam fob utama. Terdapat penyegerakan masa dan sokongan penyulitan fail. Menurut pengilang, kamera ini mampu merakam video secara berterusan sehingga 5 jam.

Penjual mendakwa bahawa Yescool HY-K600 boleh digunakan bukan sahaja untuk pengawasan video, tetapi juga untuk menyimpan fail seperti pemacu kilat USB biasa. Dia cepat menjawab soalan dan membantu dengan pemasangan. Dalam ulasan, mereka memuji produk untuk kualiti membina yang sangat baik, pengendalian mudah dan pendengaran yang baik. Satu-satunya kaveat adalah imej yang diinterpolasi, sebenarnya, resolusinya kurang daripada 720 piksel. Oleh sebab itu, tidak semua butiran dapat dilihat pada skrin, tetapi untuk tujuan harian, kamera tersembunyi ini akan cukup.

3 Kamera Rahsia Kecil Mudah Alih YYS SPY


Bateri terbina dalam yang kuat
Harga untuk Aliexpress: dari 1902 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Penyelesaian asal untuk rumah atau gerai ialah kamera mini yang dibungkus ke meja meja. Lensa bersebelahan dengan nombor-nombor, jadi melihat muka seseorang tidak akan menjadi masalah. Pada waktu malam, lampu inframerah dihidupkan. Spesifikasi di YYS SPY cukup baik: ada sokongan untuk Full HD, sudut tontonan 140 °. Video dirakam pada kad memori sehingga 32 GB (tidak disertakan).

Satu lagi kelebihan model ini ialah bateri litium terbina dalam dengan kapasiti 2400 mAh. Ia dikenakan selama 4 jam, selepas itu jam kamera akan bekerja secara autonomi sehingga 24 jam (sehingga 5 hari dalam mod siap sedia).Kit termasuk pengecas, pemacu dan manual pengguna dalam bahasa Inggeris. Pembeli mengatakan kualiti imej yang baik dan pengendalian mudah. Titik paling lemah dari YYS SPY ialah bateri - kapasiti sebenar tidak melebihi 2000 mAh.

2 HQCAM HQ-177261449


Pemilihan pilihan terbesar
Harga untuk Aliexpress: dari 2492 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Dalam kes peranti ini, di dalam kes plastik sensor gerakan adalah kamera wi-fi digital yang lengkap. Terdapat banyak pilihan yang tersedia - anda boleh memilih saiz lensa (dari 2.1 mm hingga 6 mm), jenis penyambung kuasa, serta kehadiran dan saiz kad memori. Reka bentuk peranti termasuk mikrofon luaran untuk kawalan audio.

Resolusi tinggi matriks, sudut tontonan 90 darjah dan dimensi padat disukai oleh pemilik kamera ini. Apabila membeli, lebih baik memilih pilihan dengan lensa besar - jadi gambar akan lebih jelas, dengan gangguan kecil.

1 KERUI V2


Penyamaran terbaik. Gambaran keseluruhan panoramik
Harga untuk Aliexpress: dari 1297 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

KERUI V2 adalah kamera mini tersembunyi klasik yang menyamar sebagai lampu. Imej dipindahkan ke telefon pintar, anda boleh merakam video pada kad memori microSD sehingga 64 GB. Tahap pandangan sangat baik di sini - peranti ini menyediakan pemandangan panorama 360 °. Sudah tentu, cahaya dari mentol agak redup, tetapi sudah cukup untuk melihat wajah jenayah itu. Terdapat mod lampu latar siang dan malam, mikrofon dibina ke dalam peranti.

Pembeli dengan Aliexpress memuji pembungkusan - penjual selamat membalut peranti dalam plastik buih, risiko kerosakan semasa penghantaran adalah minimum. Anda boleh mula bekerja dengan kamera sebaik sahaja menerimanya, sudah cukup untuk memasang aplikasi pada telefon pintar anda dan mendaftar. Kelemahan utama pengguna KERUI V2 menganggap kekurangan pensuisan automatik pada lampu belakang apabila gerakan dikesan. Sebaliknya, sensor terbina dalam hanya menghantar amaran kepada telefon pemiliknya.


Kamera mini tersembunyi terbaik dengan AliExpress

Dalam kategori ini adalah peranti yang paling kompak untuk pengawasan rahsia dengan AliExpress, kamera mini yang dipanggil. Ini adalah model yang tidak mencukupi dengan pemasangan mudah, kawalan mudah dari telefon pintar dan penghantaran video melalui wi-fi. Dengan bantuan mereka, anda boleh pada bila-bila masa melihat apa yang sedang berlaku di rumah atau di laman web ini, rekod aliran video pada kad memori untuk melihat lebih lanjut, atau menerima amaran melalui SMS atau e-mel mengenai kemasukan ke wilayah orang luar. Ia adalah model-model yang sering dipasang di panel pintu, mata pintu dan peranti lain. Ia mudah untuk menahan mereka di antara jari-jari anda, anda boleh bersembunyi dalam pakaian atau beg.

5 HATOSTEPED WXM48


Nilai terbaik untuk wang
Harga untuk Aliexpress: dari 1587 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

HATOSTEPED WXM48 adalah kamera bajet yang baik dengan resolusi 1080 piksel, menurut pengeluar. Berdasarkan penilaian, pada hakikatnya, angka ini kira-kira 2 kali lebih rendah. Video boleh disimpan ke pemacu denyar USB sehingga 32 GB atau disiarkan ke telefon pintar menggunakan aplikasi ini. Terdapat sensor gerak, ia berfungsi pada jarak 1-1.5 m dari objek. Pemasangan khas tidak disediakan, jadi kamera tersembunyi perlu diletakkan pada permukaan mendatar.

Dalam ulasan, mereka perhatikan bahawa model ini agak mudah dan cepat diselaraskan, kualiti imej memuaskan. Jika anda meminta penjual, dia akan menghantar arahan dalam bahasa Rusia melalui e-mel. Oleh kontra HATOSTEPED WXM48 boleh dikaitkan dengan fakta bahawa ia berfungsi secara eksklusif dari rangkaian. Kawat tidak terlalu panjang, jadi kamera akan dipasang hanya di tempat tertentu. Kelemahan lain - produk datang dalam pakej biasa, tiada kotak berjenama.

4 Siri GRWIBEOU SQ 11


Pilihan bajet yang paling
Harga untuk Aliexpress: dari 535 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Pelbagai jenama GRWIBEOU mempunyai model mini-kamera yang sangat menarik. Ia dibuat dalam bentuk kiub terang dengan jalur pelangi di atas. Kualiti video di sini adalah purata (resolusi - 640 * 480, tidak ada mod lain untuk dipilih), terdapat cahaya inframerah. Sudut tontonan adalah lebih kurang 60 °, walaupun penjual menjanjikan 140 °.Kapasiti bateri terbina dalam hanya 60 mAh, jadi untuk penggunaan kamera tersembunyi secara aktif, lebih baik untuk membeli bateri yang lebih kuat.

Kit termasuk arahan dalam bahasa Rusia, tetapi kualiti penterjemahan meninggalkan banyak yang diinginkan. Juga dalam set adalah kabel pengecasan, pendakap dan gunung. Kelemahan GRWIBEOU adalah pengguna Aliexpress yang menyatakan kesulitan dalam menyambung ke komputer. Sesetengah peranti tidak mengesan kamera, anda perlu mengeluarkan kad memori dan menyalin fail daripadanya. Satu lagi kelemahan adalah pembungkusan: kotak keriput semasa pengangkutan, tetapi kandungan biasanya tetap utuh.

3 Wsdcam e06


Banyak pilihan untuk memilih
Harga untuk Aliexpress: dari 998 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Kit Wsdcam E06 termasuk bukan sahaja kamera mini tersembunyi, tetapi juga satu set pemutar skru, arahan, pembungkusan proprietari, kabel pengecas dan penyesuai untuk saluran keluar. Semasa proses tempahan, anda boleh memilih penyesuai standard Eropah, Amerika, Australia atau British. Penjual juga menawarkan untuk membeli kit untuk pengawasan video, yang termasuk kad memori 64 GB. Ciri-ciri teknikal model ini sangat baik - resolusi imej adalah 1080 piksel, terdapat sensor gerak dengan isyarat penggera, mikrofon, pencahayaan inframerah dan gelung rakaman. Sudut tontonan ialah 90 °.

Ulasan ulasan memuji kualiti imej dan satu set besar ciri tambahan. Sebagai contoh, dalam cahaya rendah, kamera akan bertukar secara automatik ke monokrom. Kelemahan yang paling ketara daripada pembeli Wsdcam mempertimbangkan tetapan yang sukar. Anda perlu menghabiskan banyak masa dan dengan teliti mempelajari arahan untuk membuat peranti berfungsi.

2 Zilnk DH10G


Terdapat mod fisheye. Mudah untuk dilancarkan di mana-mana permukaan
Harga untuk Aliexpress: dari 1236 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pada AliExpress terdapat banyak kamera bulat kecil, tetapi Zilnk DH10G itu menjadi hit sebenar penjualan. Salah satu ciri model ialah mod fisheye. Resolusi video - 960 piksel, sudut tontonan ialah 180 °. Pada waktu malam, lampu inframerah dihidupkan, menyediakan penglihatan sehingga 10 m. Sebarang kad memori microSD sehingga 64 GB boleh digunakan untuk menyimpan fail. Kit termasuk arahan terperinci dalam bahasa Inggeris.

Dalam tetapan, anda boleh flip imej, dengan itu meningkatkan bilangan cara untuk memasang kamera. Aplikasi untuk telefon pintar juga menyediakan keupayaan untuk mengezum atau menukar sudut tontonan. Kelemahan utama Zilnk DH10G adalah bahawa lensa hanya 1.3 MP di sini, jadi anda tidak boleh mengharapkan kualiti yang tinggi. Selain itu, pembeli mempunyai sebarang keluhan mengenai sensitiviti mikrofon dan kualiti pembesar suara. Untuk mendengar dan mengiktiraf semua kata-kata akan diperolehi hanya dalam kesunyian yang lengkap.


1 FREDI L21


Reka bentuk yang bergaya. Tahap konspirasi yang terbaik
Harga untuk Aliexpress: dari 2102 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

FREDI L21 boleh dianggap sebagai kamera mini terbaik dari segi konspirasi. Ia mudah untuk meletakkannya di mana-mana permukaan, ada fungsi pendekatan dan jarak imej, sudut tontonan adalah 170 °. Membina kualiti sangat baik, badan diperbuat daripada logam tahan lama. Arahan dimasukkan ke dalam set, namun, ia hanya dalam terjemahan bahasa Inggeris. Satu nuansa penting - anda boleh mematikan LED lampu latar. Kemudian semasa pengaktifan pengawasan video mereka tidak akan menyala, tiada siapa yang akan mengesan peranti tersebut.

Ciri-ciri teknikal kamera mini sama sekali tidak kalah dengan orang-orang AliExpress: ia menulis video dalam resolusi Full HD, ia mempunyai sensor gerakan dan keupayaan untuk memuat naik fail ke "awan". Kelemahan FREDI L21 makan, tetapi mereka tidak boleh dipanggil penting. Dalam ulasan disebutkan bahawa kes logam kamera memanaskan sedikit semasa kerja lama. Satu lagi kelemahan ialah jika pencahayaan terlalu redup, warna merah mengatasi video.

Undian popular - yang merupakan pengeluar kamera tersembunyi terbaik yang dibentangkan di AliExpress?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 18

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan