5 telefon pintar terbaik 6 inci dengan AliExpress

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Top 5 telefon pintar terbaik dengan skrin pepenjuru 6 inci

1 HOMTOM HT70 Telefon pintar skrin penuh slim dengan autonomi yang baik
2 Meizu m3 max Telefon pintar yang cantik dan tahan lama untuk rangkaian sosial dan video
3 Ontlus 5T Skrin 6-inci berkualiti tinggi, perisian semasa dan kamera yang baik
4 Vernee Mix 2 Alat belanjawan dengan penampilan premium
5 Oukitel U16 Maks Phablet yang paling murah dengan autonomi yang baik

Apabila memilih telefon pintar, pembeli sering memberi perhatian kepada skrin, kerana bahagian ini adalah "muka" peranti mudah alih. Skrin pepenjuru sangat penting, kerana yang lebih besar, lebih mudah untuk menonton video, gambar atau membaca buku dan berbual dengan rakan dan kenalan.

Model 6 inci adalah perantara antara tablet dan telefon pintar, dari 7 inci tablet paling kompak sudah pergi. Di samping itu, walaupun mempunyai model 5.9 inci, ia tidak boleh sepenuhnya dibalut tangan atau dimasukkan ke dalam saku biasa.

Kami telah memilih untuk anda 5 telefon pintar terbaik 6 inci berdasarkan:

 • spesifikasi teknikal;
 • ulasan pelanggan;
 • pendapat saluran berwibawa;
 • nilai untuk wang.

Top 5 telefon pintar terbaik dengan skrin pepenjuru 6 inci

5 Oukitel U16 Maks


Phablet yang paling murah dengan autonomi yang baik
Harga untuk Aliexpress: dari 6733 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Phablet pertama dari syarikat Oukitel China agak berjaya. Kes logam, bingkai paparan sempit, bateri berkapasiti (4000 mA / h), Android OS 7.0, memori dalaman 32 GB, ditambah 3 GB RAM. Ciri-cirinya tidak sempurna, tetapi mengingat harga yang rendah, alat itu patut diberi perhatian. Ini adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin berkenalan dengan telefon pintar pada 6 inci.

Ia mempunyai badan yang hebat, versi baru Android dan bateri yang luas. Dia tidak akan dapat menggantikan tablet, tetapi dia akan sepenuhnya menampung peranan sementara pelayar di dalam kereta, dan ia adalah menyenangkan untuk menonton video YouTube. Model ini mempunyai penunjuk peristiwa, untuk telefon pintar bajet ini adalah tambah besar. Pakej ini termasuk kes silikon. Kekurangan kos ini sukar dicari. Pembeli dalam ulasan mengesyorkan produk itu sebagai phablet murah dengan ciri-ciri yang baik.


4 Vernee Mix 2


Alat belanjawan dengan penampilan premium
Harga untuk Aliexpress: dari 12120 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Ini adalah peranti yang kelihatan seperti Xiaomi MIX 2 seperti dua tetes air. Terima kasih kepada penampilan yang sangat baik dan kualiti prestasi yang terbaik, klon ini mendapat penarafan yang baik daripada pembeli Aliexpress. Telefon pintar ini berfungsi pada platform MTK Helio P25. Prosesor delapan teras mengatasi semua tugas. Pengguna senang dan kehadiran 4 GB RAM dan memori dalaman 64 GB. Tiada aduan mengenai operasi sistem operasi.

Skrin 6 inci mempunyai resolusi 2160x1080 piksel, nisbah aspek 18: 9. Ia menduduki hampir seluruh panel, tetapi rangka kerja masih ada. Panel belakang diperbuat daripada kaca. Penyelesaian ini kelihatan sangat bergaya, tetapi anda tidak boleh memanggilnya praktikal - panel dengan cepat menjadi ditutup dengan cap jari, jadi anda perlu meletakkan telefon pintar dalam kes itu. Kualiti gambar adalah purata. Tetapi pengeluar tidak menyimpan bateri. Kapasiti bateri 4,200 mA / h cukup untuk hari kerja aktif.

3 Ontlus 5T


Skrin 6-inci berkualiti tinggi, perisian semasa dan kamera yang baik
Harga untuk Aliexpress: dari 39461 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Antara pesaing terdekat mereka ialah Xiaomi dan Meizu, telefon pintar Oneplus menonjolkan kaitan model. Pengilang tidak membanjiri pasaran dengan alat yang serupa, tetapi sekali setahun melancarkan peranti yang semakin dekat dengan merek A dalam prestasi. Selain itu, pengguna menerima kemas kini yang diperlukan pada masa yang juga penting. Model ini mempunyai keupayaan untuk menyesuaikan perisian, terdapat pembukaan di muka. Skrin adalah 6 inci berkualiti tinggi, yang boleh dibandingkan dengan matrik LG OLED.

Telefon pintar kamera gembira. Kerja-kerja utama berdasarkan dua sensor. Satu arah depan juga diwakili oleh dua modul.Di siang hari kedua-duanya berfungsi dengan baik. Pada waktu malam, terlalu buruk, tetapi tidak sempurna. Selain itu, kualiti penangkapan adalah stabil. Dengan telefon pintar sedemikian, anda sentiasa mengetahui terlebih dahulu apa yang anda boleh bergantung pada. Daripada minus - kekurangan perlindungan kelembapan dan sokongan untuk kad ingatan. Nah, harga: jika modelnya agak murah, ia akan dibeli lebih aktif.

2 Meizu m3 max


Telefon pintar yang cantik dan tahan lama untuk rangkaian sosial dan video
Harga untuk Aliexpress: dari 9753 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Ini Phablet dengan reka bentuk iPhone adalah permintaan di kalangan pembeli AliExpress. Ia bukan tahun pertama. Dia disayangi untuk penampilan yang bergaya dan ketahanan yang lebih baik. Penyimpanan dalaman 64 GB dan RAM 3 GB cukup untuk menonton video dan rangkaian sosial yang selesa. Telefon pintar menyingkirkan "berat berlebihan", yang hadir dalam Mi Max 2, dan mula kelihatan lebih cantik. "Lopatofon" lebih baik berbanding ahli-ahli lain dari garis Meizu. Ini bukan variasi pada tema versi masa lalu, seperti yang sering berlaku dengan Meizu, tetapi benar-benar satu model baru.

Telefon pintar dengan paparan HD Penuh sebanyak 6 inci mendapat pemproses seperti Nota M3 dan kamera seperti Xiaomi Mi4c. Skrin mempunyai salutan oleophobic. Tambahan besar, apa yang dikatakan pelanggan dengan Aliexpress, bukannya kekacauan telefon pintar dengan aplikasi yang tidak perlu. Mengikut ciri-cirinya, ia menyerupai salinan Meizu M3E yang diperbesarkan. Di antara telefon pintar 6 inci dia tidak banyak pesaing, terutamanya memandangkan harga rendah phablet.

Apabila memilih telefon pintar dengan Aliexpress, disarankan untuk mengikuti beberapa peraturan yang akan memudahkan pilihan anda.

 1. Lihat produk sahaja dari penjual yang dipercayai dengan penarafan yang tinggi;
 2. Beri perhatian kepada ulasan pelanggan - banyak penjual membuat spesifikasi sehingga setakat bahawa parameter sebenar boleh 2-3 kali lebih buruk;
 3. Telefon pintar 6 inci memerlukan bateri yang baik. Kami boleh mengesyorkan ambang minimum 4000 mAh, supaya anda tidak membebankan diri dengan kehidupan berhampiran pengisian. Jika tidak, lebih baik membeli powerbank.

1 HOMTOM HT70


Telefon pintar skrin penuh slim dengan autonomi yang baik
Harga untuk Aliexpress: dari 8753 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Kebaharuan 2018, yang dikemukakan oleh HOMTOM, diletakkan sebagai telefon pintar lama yang sangat nipis. Ini adalah peranti kelas pertengahan dengan tuntutan keaslian. Model ini tebal 14.5 mm dan beratnya 207 gram. Ia dilengkapi dengan kapasiti bateri 10,000 mAh.

Peranti ini juga boleh berfungsi sebagai powerbank. Ia dilengkapi dengan cip MediaTek MT6750T lapan cip, terdapat fungsi pengecasan cepat. Terdapat pengimbas cap jari di bahagian belakang. Dan semua ini berada di dalam perumahan yang tahan lasak dengan bingkai logam.

Mengenai AliExpress, alat itu mula dijual hanya pada bulan Mac. Permulaan berjaya. Ini difasilitasi oleh kehadiran pengawal grafik Mali-T860 MP2, 4 GB RAM dan 64 GB memori kilat. Resolusi skrin adalah rendah - HD +. Kamera dua menunjukkan dirinya dengan baik. Pembeli meninggalkan kebanyakan ulasan positif, dengan alasan bahawa model ini adalah yang paling "dapat bertahan" di kalangan mereka yang diwakili di laman web ini.

Undian popular - yang merupakan pengeluar terbaik telefon pintar 6 inci yang dibentangkan di AliExpress?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 19

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan