10 buku penutup terbaik untuk telefon pintar dengan AliExpress

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Top 10 pengeluar terbaik meliputi buku-buku untuk telefon pintar

1 Xiaomi Elegance of design dan high quality
2 Tahap X Model Kelas Perniagaan Klasik
3 Huawei Perlindungan yang boleh dipercayai dan reka bentuk yang menarik
4 MaxGear Pemilihan besar kes bagi model telefon yang berbeza
5 LUPHIE Fungsi terbaik untuk harga yang berpatutan.
6 R-JUST Perlindungan paling maju teknologi
7 NILLKIN Aksesori mudah untuk menuntut pelanggan
8 Floveme Dompet Pelbagai Fungsi
9 DD Biscus Perlindungan terbaik dengan cetakan terang
10 H & A Kualiti terbaik dalam segmen belanjawan

Sampul untuk mana-mana alat bukan sahaja perlindungan, tetapi juga manifestasi citarasa pemilik. Pada pandangan pertama nampaknya sudah cukup untuk memilih model yang sepadan dengan parameter telefon pintar atau tablet. Tetapi tugasnya lebih sukar. Terdapat banyak pilihan perlindungan. Salah satu yang paling mudah ialah buku (terbuka ke sisi) dan kes flip (dibuka seperti buku nota). Ciri mereka ialah kehadiran penutup sampul. Reka bentuk ini memberikan akses berterusan kepada paparan dan semua penyambung telefon atau tablet. Biasanya model sedemikian terdiri daripada kulit dan bumper.

Apabila memilih kes, perhatikan parameter berikut:

 • kehadiran bingkai pelindung di sekitar perimeter - ia akan menetapkan alat dan melindungi daripada calar;
 • kebolehpercayaan sambungan shell dan bumper - untuk kes-kes yang berkualiti rendah, mereka dengan cepat keluar dan telefon mungkin jatuh;
 • kekuatan bahan - biasanya pengeluar menggunakan kulit asli atau buatan, getah, plastik dan logam;
 • kehadiran fungsi tambahan - "view" -covers mempunyai tingkap transparan untuk akses ke skrin, penutup pintar membolehkan anda menggunakan alat itu tanpa membuka "buku".

Buku perlindungan melindungi telefon pintar sebanyak mungkin, penutupnya boleh berfungsi sebagai pendirian, dan ia adalah yang terbaik dalam pelbagai reka bentuk. Tetapi buku mempunyai kelemahan mereka - kebosanan, berat badan yang banyak, penggunaan bahan-bahan yang kebanyakannya legap. Jika mereka kelihatan tidak penting kepada anda, kami mengesyorkan agar anda membiasakan diri dengan pengeluar buku penutup Cina terbaik. Mengenai Aliexpress, mereka dijual jauh lebih murah daripada di kedai luar talian tempatan. Kriteria utama untuk masuk ke dalam 10 teratas ialah kualiti bahan dan jahitan yang tinggi, reputasi pengilang, kehadiran lebih daripada 95% maklum balas positif dari pelanggan dan penarafan penjual pada AliExpress.

Top 10 pengeluar terbaik meliputi buku-buku untuk telefon pintar

10 H & A


Kualiti terbaik dalam segmen belanjawan
Harga untuk Aliexpress: dari 319.74 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Jenama, yang dikenali dengan kualiti produknya, membentangkan buku meliputi dengan cermin, "pintar" dan penutup glamor. Model dengan penutup cermin amat popular. Dengan skrin tidak aktif, penutup depan kelihatan seperti cermin. Tetapi sebaik sahaja anda memasuki panggilan masuk, penutup menjadi telus. Ciri berguna yang membolehkan anda meminimumkan pergerakan yang tidak perlu apabila mengawal telefon pintar. Anda boleh menjawab panggilan tanpa membuka penutup.

Pengilang mempunyai model klasik. Yang paling menakjubkan di antara mereka adalah kes dengan penutup glamor, dihiasi dengan kulit eko dengan kesan berkilauan. Hasilnya adalah aksesori yang sangat bergaya yang gadis akan menghargai. Lelaki akan lebih suka nada meredup. Semua sarung diperbuat daripada kulit sintetik berkualiti terbaik. Seperti yang dapat dilihat dari ulasan, ada praktikal tiada aduan tentang mereka.


9 DD Biscus


Perlindungan terbaik dengan cetakan terang
Harga untuk Aliexpress: dari 163,41 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Sampul syarikat ini adalah salah satu yang paling murah di AliExpress. Tetapi harga yang rendah tidak mempengaruhi fungsi dan kebolehpercayaan produk. Pengilang tidak menjimatkan bahan dan kualiti jahitan, oleh itu, ia bukan tahun pertama yang dia telah menerima ulasan yang sangat baik daripada pembeli. Kesenangan dan pelbagai di kedai syarikat. Semua orang akan mencari aksesori untuk rasa. Mempunyai u DD Biscus dan meliputi dengan ketat dengan model timbul dan cerah dengan cetakan bunga, dan "buku" dengan corak yang tidak biasa pada penutup.

Telefon ini ditetapkan dalam pangkalan getah, yang melindungi alat dari serangan dari semua pihak. Kes itu sendiri dilengkapi dengan selak magnet, yang membolehkan anda menutup aksesori tanpa sebarang usaha. Tetapi kelebihan utama model ini, banyak yang menganggap harga yang sangat rendah. Anda tidak akan menemui penutup buku anggaran sedemikian di kedai luar talian.

8 Floveme


Dompet Pelbagai Fungsi
Harga untuk Aliexpress: dari 764.93 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Lebih 6 tahun syarikat Floveme menyediakan pemilik Samsung, iPhone dan telefon pintar jenama kurang popular dengan kes-kes mega-fungsi. Perhatian khusus dari pembeli laman web AliExpress menerima satu barisan dompet. Ini adalah "buku" dengan petak tambahan untuk kad, wang dan dokumen. Pengilang mempunyai model dengan pendirian yang boleh ditarik balik. Kes individu dalam bentuk dompet adalah universal, mereka serasi dengan model telefon dari syarikat yang berbeza. Penjual menunjukkan data ini dalam penerangan lot.

Sarung dibuat terutamanya dari kulit eko berkualiti terbaik. Ia lembut, menyenangkan untuk sentuhan, sementara tahan lama. Menutup "buku" pada magnet. Genggaman memegang dengan baik. Bumper getah lembut, tiada bau. Duduk telefon dalam pakaian seperti itu dengan ketat, tanpa peluang untuk jatuh. Penjual mempunyai model penutup untuk lelaki dan wanita.


7 NILLKIN


Aksesori mudah untuk menuntut pelanggan
Harga untuk Aliexpress: dari 512,74 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Jenama Cina yang popular NILLKIN Ia menjual aksesori berkualiti tinggi untuk telefon pintar dan tablet melalui laman web Aliexpress. Pengeluar mengambil kira dinamik perkembangan teknologi, jadi model penutup baru muncul secara kerap dalam garisannya. Pelbagai produk adalah salah satu yang terbaik di laman Cina. Kualiti tinggi meliputi yang berbeza untuk telefon bimbit. Mereka membuat peranti ini tidak dapat dilawan.

Kawalan kualiti yang ketat dan penyelesaian reka bentuk berwajaran membenarkan pengeluar masuk ke ranking yang terbaik. Bahan-bahan yang digunakan adalah kulit asli dan buatan, poliuretana termoplastik dan polikarbonat yang keras. Perlindungan sedemikian akan menjadikan peranti anda dilindungi dan lebih bergaya.

6 R-JUST


Perlindungan paling maju teknologi
Harga untuk Aliexpress: dari 764,29 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Syarikat ini membentangkan cover buku asal dengan penutup magnet, model aluminium "armor" dan aksesori tahan lasak untuk telefon. Mereka kelihatan luar biasa dan cukup hebat. Kes sedemikian adalah cara terbaik untuk membezakan telefon pintar anda di kalangan "namesakes". Kebanyakan model jenama ini dijual di kedai syarikat di AliExpress dengan nama yang sama, tetapi beberapa model boleh didapati daripada vendor lain.

Cover magnetik berbeza dari "buku" tradisional dengan cara yang luar biasa untuk menetapkan penutup. Tiada kunci pada kes itu tidak dapat dilihat. Magnet dimasukkan ke dalam bingkai penutup, yang mengunci penutup dalam kedudukan tertutup. Jika anda suka aksesori yang luar biasa, lihatlah produk jenama ini.

5 LUPHIE


Fungsi terbaik untuk harga yang berpatutan.
Harga untuk Aliexpress: dari 512,74 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Lindungi penutup dari calar dan berikan telefon buku bantuan individu dari LUPHIE. Syarikat itu menghasilkan produk perlindungan untuk alat mudah alih sejak tahun 2010. Yang paling menarik adalah model yang membolehkan anda menerima panggilan tanpa mengangkat penutup kes itu. Komponen berkualiti tinggi digunakan untuk pembuatannya. Oleh itu, produk dicirikan oleh rintangan yang lebih baik untuk memakai dan kejutan. Aksesori menghadkan kenalan telefon pintar dengan objek dan membuka elemen yang diperlukan.

Dalam maklum balas, pembeli laman web AliEkspress menunjukkan kebolehgunaan penutup. Mereka tidak memerlukan masa yang lama untuk membiasakan diri.Dari minit pertama anda tidak akan merasakan aksesori, kerana ia adalah nipis dan ringan, sambil melaksanakan fungsi sepenuhnya. Mempunyai LUPHIE telah meliputi pelbagai model iPhone, Samsung, Meizu, Huawei, Xiaomi dan firma lain.


4 MaxGear


Pemilihan besar kes bagi model telefon yang berbeza
Harga untuk Aliexpress: dari 392,73 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Jika faktor penentu utama untuk anda adalah harga, beri perhatian kepada penutup jenama MaxGear. Syarikat itu menghasilkan cover buku bajet untuk telefon syarikat yang berbeza. Aksesori yang diperlukan di sini akan mendapati pemilik "Samsung", "Aiphon" dan, tentu saja, telefon Cina. Semua produk di AliExpress dijual melalui kedai syarikat. Pengilang ini telah diketahui di pasaran China sejak tahun 2015. Pada masa ini, beliau menerima banyak maklum balas positif daripada pembeli.

Pembeli memuji perlawanan yang sempurna dari penutup ke model telefon yang dipilih - semua lubang dan tingkap di tempat yang tepat, luka juga, jahitan yang boleh dipercayai. Ramai menganggap mereka yang terbaik dari segi nisbah harga / kualiti. Tidak ada aduan tentang reka bentuk sama ada - penutup kelihatan sangat bermaruah.

3 Huawei


Perlindungan yang boleh dipercayai dan reka bentuk yang menarik
Harga untuk Aliexpress: dari 569.85 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Huawei menawarkan penutup buku dengan penutup legam dan telus. Pengilang mempunyai garis model dengan penutup "pintar". Yang paling popular di kalangan pembeli laman web ini adalah model Aliexpress dengan tingkap untuk menguruskan telefon. Tetapi walaupun anda memilih versi paling murah dalam kes dengan penutup kulit eko, anda boleh memastikan kualitinya. Telefon sedang duduk di dalamnya ketat kes tidak tergelincir dengan tangan. Dengan reka bentuk, semuanya semuanya hampir sempurna. Perkara yang bergaya untuk harga yang tepat - mereka menulis mengenai produk dalam ulasan.

Meliputi terdiri daripada bumper silikon dan penutup kulit yang dilampirkan padanya. Model kurang biasa dalam bentuk lapisan pembentuk. Sebagai pengilang pengeluar sering menggunakan merasakan dan tekstil. Sayangnya, Huawei masih menghasilkan liputan hanya untuk telefon pintar jenamanya. Pemilik telefon dari syarikat lain perlu mencari aksesori dari vendor alternatif.

2 Tahap X


Model Kelas Perniagaan Klasik
Harga untuk Aliexpress: dari 481.86 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Kes Pengilang X-Level Pelepasan aksesori untuk perdana di dunia telefon pintar. Ini adalah produk perlindungan untuk Samsung, Nokia, LG, telefon HTC, produk Apple. Syarikat memantau pembebasan model baru alat. Dia berjaya membentangkan penutup pasaran walaupun sebelum telefon pintar baru dijual secara rasmi. Pencinta jenama ingat bahawa kes itu X-Level untuk iPhone 5C, adalah mungkin untuk membeli sebelum peranti itu sendiri. Ia mudah, terutamanya memandangkan pesanan dari laman web AliExpress tidak menghantar perkhidmatan mel secepat yang kami mahukan.

Reka bentuk buku ini bagi syarikat ini sentiasa dikenali. Dan bukan hanya logo pada penutup aksesori. Warna mulia penutup, garis poket yang bijak - jelas bahawa pereka telah bekerja pada produk itu. Kes ini boleh diambil sebagai hadiah. Ini disahkan oleh ulasan pelanggan.


1 Xiaomi


Elegance of design dan high quality
Harga untuk Aliexpress: dari 329.62 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Syarikat yang lebih produktif daripada Xiaomi, tidak dapat ditemui di China. Model alat baru di bawah jenama ini memasuki pasaran hampir setiap bulan. Pengilang telah meliputi semua kategori elektronik. Dia tidak kurang berjaya dalam pembangunan dan penghasilan aksesori untuk produknya. Sebagai tambahan kepada cover buku kulit eko klasik, Xiaomi menawarkan model dengan penutup pintar. Ini adalah aksesori bentuk biasa dengan bahagian atas telus yang membolehkan untuk mengendalikan alat, tanpa membuka penutup. Fungsi yang mudah digunakan oleh pengguna tapak Aliexpress

Dalam penutup yang murah dari Xiaomi, panel depan adalah legap, ia sepenuhnya meliputi skrin. Di bahagian dalamnya terdapat kantong untuk kad dan perkara yang berbeza. Pengilang menggunakan silikon berkualiti tinggi untuk shell, jadi mereka dipakai dengan baik. Kulit luar biasanya kulit eko. Aksesori kelihatan bergaya, ia agak ringan dan nipis.

Undian popular - yang merupakan pengeluar buku perlindungan terbaik yang dibentangkan di laman web Aliexpress?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 48

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan