10 kedai memancing terbaik di eliExpress

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

10 kedai ternakan terbaik dengan eliExpress

1 Kedai Runcit FISH KING Kedai Jenama Terbaik
2 Kedai Rasmi MEREDITH Pemilihan besar umpan
3 kedai lurequeen Membeli dengan umpan untuk menangkap ikan besar
4 Wuhe pro memancing Pilihan kayu terbaik
5 PERIKANAN KELUARAN PERIKANAN Pelbagai jenis gulungan berputar
6 Kedai online borong Jenny Kedai peralatan dan perkara kecil berguna
7 Kedai Alat Memancing Feisha Umpan harga terbaik
8 Kedai Store4386024 Membeli barangan berguna
9 Gedung Rasmi FTK Kedai rasmi jenama popular ini
10 Keluarga kesyukuran Pelbagai jenis produk

AliExpress menetapkan barang untuk memancing. Dari cangkuk dan mormyshkas, kepada gulungan profesional dan rod berputar. Beratus-ratus kedai menawarkan produk kepada pelanggan, dan bersaing dengan satu sama lain bahawa mereka mempunyai keadaan terbaik dan harga terendah.

Di dalam pelbagai ini, ia mudah dikelirukan, jadi kami memilih 10 kedai terbaik AliExpress, yang mengkhususkan diri dalam penjualan bekalan ikan. Penarafan ini melibatkan kedua-dua tapak jenama dari pelbagai pengeluar dan pengedar biasa yang terlibat dalam pelaksanaan banyak jenama. Kami telah mengkaji dengan teliti bukan sahaja syarat dan harga di laman-laman ini, tetapi juga meninjau ribuan ulasan daripada pembeli sebenar. Kami menghargai kepuasan mereka dengan kualiti produk, serta dengan penghantarannya.

10 kedai ternakan terbaik dengan eliExpress

10 Keluarga kesyukuran


Pelbagai jenis produk
Penilaian (2019): 4.4

Aliexpress adalah platform di mana sukar untuk mencari produk tertentu, terutamanya jika ia adalah perkara kecil. Kedai ini bukan sahaja mengumpulkan banyak barangan untuk memancing di satu tempat, tetapi juga memanjangkan julat maksimum bagi setiap kategori. Ia cukup untuk masuk ke dalam mana-mana bahagian dan menghargai kepelbagaian yang dibentangkan. Lebih daripada seratus kayu sahaja, dari nilon biasa hingga karbon dan tenunan.

Juga di sini anda boleh menemui sebuah pancing untuk setiap selera, dari model termurah yang berharga kurang daripada 500 rubel ke kayu pancing profesional mahal bernilai beberapa ribu. Terdapat kedua-dua jenama yang terkenal dan pengeluar yang tidak diketahui, dan di sini anda harus membayar penghormatan ke kedai, kerana pemiliknya tidak menetapkan untuk menipu pelanggan mereka. Setiap produk diterangkan secara terperinci, dan jika ia mempunyai kelemahan, mereka pasti akan berada dalam keterangan. Secara berasingan, ia mesti dikatakan mengenai umpan. Terdapat banyak daripada mereka yang anda dapat mencari walaupun model yang paling eksotik. Sebagai contoh, dalam bentuk spinners cumi atau pendarfluor. Terdapat juga wobbler dengan fungsi cahaya, mengecas dari sesalur kuasa atau bateri.


9 Gedung Rasmi FTK


Kedai rasmi jenama popular ini
Penilaian (2019): 4.4

FTK adalah pengeluar produk penangkapan ikan, yang mengkhususkan diri dalam pengeluaran pelbagai jenis produk, dari rod dan reels, hingga spinners dan floats. Perlu diingat bahawa gegelung dan rod berputar dari pengeluar ini tidak begitu popular dengan pelanggan, seperti yang dibuktikan dengan bilangan ulasan yang agak kecil. Tetapi kemudian mereka membeli peralatan sangat kerap, dan memuji dalam komen.

Kedai ini mempunyai beberapa bahagian:

 • Garis memancing Kedua-dua nilon dan benang karbon dibentangkan di sini. Serta garis memancing ditenun meningkat kekuatan. Anda boleh membeli sebagai gegelung yang besar untuk beberapa ratus meter, dan yang kecil, kerana penggulungan pada satu gegelung.
 • Umpan. Terdahulu dibentangkan spinners, seperti turntables, dan vibrators. Pemilihan berat badan, bentuk dan warna yang besar.
 • Terapung. Sulit untuk membayangkan berapa banyak bentuk terapung yang wujud, dan apabila memasuki bahagian kedai ini, anda sangat kagum dengan kepelbagaian mereka. Dari balbod klasik hingga terapung khas, dengan keupayaan untuk menyesuaikan rendaman.

Terdapat rod dengan gegelung, tetapi rangkaian mereka tidak begitu pelbagai, walaupun di sini anda dapat mencari sesuatu yang menarik, dan yang paling penting adalah murah.Ia adalah harga yang menarik yang menjadi ciri utama jenama ini. Walaupun terkenal dan reputasi, kos barangan di sini tidak mengejutkan dan tidak menghalang.

8 Kedai Store4386024


Membeli barangan berguna
Penilaian (2019): 4.5

Barang di Aliexpress memukau dengan kepelbagaian mereka dan sering sukar untuk mencari banyak perkara. Kedai ini mengkhusus dalam aksesori memancing, tetapi julatnya tidak terhad kepada berputar, gulungan dan umpan. Keuntungan utamanya ialah ketersediaan produk yang sukar dicari di AliExpress. Contoh yang jelas ini ialah pelekat pada wobbler. Satu perkara kecil yang mampu mengubah walaupun umpan monophonik yang paling tidak sempurna ke dalam menangani yang menarik.

Anda juga akan mendapati sangkar, kotak untuk umpan pelbagai saiz dan bentuk, pengawal, ekor nilon untuk tee dan banyak lagi. Terdapat juga alat untuk membuat api unggun. Perkara itu mungkin dan bukan yang paling praktikal, tetapi sangat mudah dan yang paling penting, murah. Selain itu, terdapat banyak batang dan umpan di kedai, di sini mereka bukan produk utama, walaupun pilihannya agak besar. Terdapat, contohnya, gegelung mini khusus untuk batang memancing musim sejuk. Atau berputar pendek yang lasak. Pendek kata, semua yang paling berguna di kedai ini dan dengan penghantaran percuma.


7 Kedai Alat Memancing Feisha


Umpan harga terbaik
Penilaian (2019): 4.6

Bagi kebanyakan daripada kita memancing adalah hobi, dan tidak semua orang mempunyai keinginan dan keupayaan untuk melabur dana yang besar di dalamnya. Terutama bagi nelayan tersebut ada kedai ini. Di sini barang dikumpulkan pada harga terbaik di Aliexpress. Pelbagai jenis peralatan dari mormyshk hingga wobblers sukar.

Tidak ada jenama dan pengeluar yang terkenal dengan reputasi yang sempurna. Semua produk dibuat oleh syarikat China kecil, tetapi dari sini mereka tidak kurang berkualiti dan boleh dipercayai. Terdapat juga twist silikon yang boleh dimakan, dan mereka kos kurang daripada 50 rubel setiap satu. Pada masa yang sama julat tidak terhad kepada satu atau dua model. Berbagai macam bentuk dan warna, serta perasa. Ringkasnya, jika anda mencari gewang murah dengan penghantaran percuma, maka anda berada di sini, dan banyak ulasan dari kedai yang mengesahkan semua di atas.

6 Kedai online borong Jenny


Kedai peralatan dan perkara kecil berguna
Penilaian (2019): 4.6

Nelayan Arsenal bukan sahaja terdiri daripada berputar dan umpan. Ia termasuk banyak lagi perkara kecil, seolah-olah kelihatan tidak perlu, tetapi sebenarnya terbukti menjadi yang paling berguna. Kedai ini mengkhususkan diri dalam pelbagai produk penangkapan ikan, tetapi pelbagai utama terdiri daripada benda-benda kecil. Mari kita mulakan dengan snap. Terdapat hanya sebilangan besar cangkuk dan mormyshkas, dari yang terkecil hingga yang terbesar. Pelbagai tali leher dan pengikat, tanpa itu anda tidak dapat mengutip alat pancing.

Juga di sini terdapat pelbagai add-on. Contohnya, ekor nilon untuk warna-warna yang berbeza. Satu perkara kecil yang menarik yang dapat meningkatkan keberkesanan memancing. Pelbagai loceng untuk menggigit isyarat dan tang khas untuk mengeluarkan cangkuk dari mulut ikan. Semua ini ada di kedai ini, dan pada harga yang paling menarik. Benar, perlu difahami bahawa banyak produk dijual semata-mata dalam kelompok kecil, kerana kos rendah dan saiznya yang kecil.

5 PERIKANAN KELUARAN PERIKANAN


Pelbagai jenis gulungan berputar
Penilaian (2019): 4.7

Gegelung adalah salah satu elemen terpenting dari berputar dan pilihannya harus didekati dengan penuh perhatian. Barang-barang berkualiti rendah mampu merosakkan semua tontonan memancing, tetapi anda tidak mahu membayar lebih banyak untuk peralatan profesional, dan tidak semestinya kemungkinan. Jika anda menghadapi masalah memilih gegelung, maka anda berada di kedai ini. Berikut adalah pelbagai model yang pelbagai. Dari pilihan profesional terbaik untuk model yang agak murah.

Kedai bukanlah wakil jenama tertentu, dan pada lamannya anda dapat mencari gegelung dari pelbagai pengeluar. Itulah sebabnya mudah mencari produk sebagai pelan belanjawan, dan profesional. Di samping itu, pelbagai gegelung tidak terhad.Terdapat juga batang berputar dan gewang di sini, tetapi pelbagai mereka lebih kecil. Dan di samping itu terdapat seksyen dengan barangan berguna. Terdapat pelbagai beg galas, beg, teropong dan alat, yang sering diperlukan untuk memancing.


4 Wuhe pro memancing


Pilihan kayu terbaik
Penilaian (2019): 4.7

Mungkin kedai barangan terbaik untuk memancing, di mana hanya pelbagai jenis kayu yang dipersembahkan. Di sini anda boleh mencari kedua-dua benang nilon biasa dan garis serat karbon yang tidak kelihatan di dalam air. Tetapi yang paling luas adalah garis memancing yang dikepala dengan pelbagai warna. Peralatan yang paling tahan lama dan tahan lama, telah lama menjadi popular dengan para nelayan. Di sini anda akan menemui sebarang ketebalan, panjang dan warna.

Sebagai tambahan kepada gulung berwarna tunggal, terdapat gulungan dengan garis memancing berwarna-warni yang disediakan untuk menangkap ikan untuk pelbagai jenis memancing. Pada masa yang sama, anda tidak perlu membeli 300 meter sekaligus, selalunya ia tidak diperlukan, terutamanya jika kita bercakap tentang mengasah, yang berfungsi untuk masa yang lama. Di sini anda boleh mengambil gegelung kecil 20 atau 50 meter. Penghantaran dalam apa-apa hal akan menjadi percuma, sekurang-kurangnya demikian kata pengiklanan di halaman rasmi kedai. Tetapi, garisan kedai tidak terhad kepada garisan. Juga di sini adalah pelbagai umpan, khususnya wobblers dan twisters, yang kedua adalah silikon dan boleh dimakan, dan semua pada harga yang paling menarik.

3 kedai lurequeen


Membeli dengan umpan untuk menangkap ikan besar
Penilaian (2019): 4.8

Sebelum kami adalah sebuah kedai yang mengkhususkan diri dalam penjualan umpan untuk menangkap ikan besar. Di sini anda tidak akan mendapati mormyshkas kecil atau kembar, tetapi dalam pelbagai besar ada wobblers gergasi. Pendek kata, jika anda memancing dan matlamat anda adalah trofi terbesar di dalam kolam, maka anda berada di sini.

Juga di sini anda boleh mencari produk yang benar-benar jarang berlaku. Sebagai contoh, itik itik, dengan taring di bawah abdomen. Ia mudah untuk membayangkan saiz ikan yang jatuh pada umpan seperti itu. Banyak lagi yang menarik - wafbler backlit. Ia berfungsi pada bateri terbina dalam dan mampu mengubah warna. Gegaran ini dikenakan dari rangkaian atau rokok kereta yang lebih ringan dan berfungsi di luar talian selama beberapa jam. Dan ini hanyalah dua contoh yang menarik dari kedai ini. Malah, terdapat banyak lagi, dan ia akan menjadi agak sukar untuk mencari banyak produk di AliExpress di luar laman web ini.

2 Kedai Rasmi MEREDITH


Pemilihan besar umpan
Penilaian (2019): 4.8

MEREDITH adalah jenama sepenuhnya, terkenal kepada pencinta memancing, tetapi hanya sedikit yang tahu bahawa syarikat ini tidak terlibat secara langsung dalam pengeluaran produk. Semua produk di bawah jenama ini dibuat oleh pengeluar yang berbeza yang belum mempunyai nama besar atau reputasi. Walau bagaimanapun, anda tidak sepatutnya meninggalkan produk kedai ini, kerana syarikat itu banyak memberi perhatian kepada pemilihan pembekal dan sentiasa memantau kualiti produk.

Di kedai rasmi syarikat itu ada banyak barang, tetapi fokus utamanya adalah gewang, yang mana terdapat lebih dari seribu. Terdapat kedua-dua mormyshki paling mudah atau cangkuk pelbagai saiz, dan baubles atau wobblers. Kedai juga mempunyai bahagian dengan alat. Ya, betul, betul. Berikut adalah pelbagai tang untuk mengapit cangkuk atau mengubah perkakas. Pinser dan peranti khas yang direka untuk mengeluarkan cangkuk dari mulut ikan. Dan kelebihan utama laman web ini, sering disebutkan dalam ulasan - penghantaran percuma pada semua produk. Walau bagaimanapun, dalam sesetengah, terutamanya kategori kecil, terdapat sekatan kuantitatif, yang agak logik, kerana tiada siapa yang akan menghantar cangkuk tunggal.


1 Kedai Runcit FISH KING


Kedai Jenama Terbaik
Penilaian (2019): 4.9

FISH KING adalah pengeluar produk perikanan terkenal dari China. Produknya dijual dalam berpuluh-puluh kedai dan telah lama menjadi popular di kalangan nelayan, baik profesional maupun amatir.Tetapi tidak semua orang tahu bahawa jenama ini mempunyai kedai rasmi sendiri, di mana semua produk pengeluar diwakili, dan sering pada harga yang lebih rendah daripada para pengedar.

Kedai ini mempunyai dua kategori utama barangan: berputar dan gegelung. Di sini anda akan menemui kedua-dua belanjawan bernilai kurang daripada seribu rubel, dan berkuasa tinggi berputar, yang merupakan perintah magnitud yang lebih mahal. Gelung juga boleh didapati dalam julat yang paling luas. Berpuluh-puluh item, antaranya terdapat juga model rendah dan gulungan profesional untuk memancing sukan. Di samping itu, syarikat itu menghasilkan umpan pelbagai konfigurasi: wobbler, twist, spinner, dan semuanya dibentangkan di kedai rasmi. Dan yang paling penting, membeli barangan di sini, anda boleh yakin bahawa anda membeli produk jenama khusus ini, dan bukannya replika atau palsu palsu.

Undian popular - kedai memancing yang terbaik yang dibentangkan di AliExpress?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 1

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan