10 hotel murah terbaik di Moscow

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

10 hotel terbaik di Moscow

1 Moskvich Harga terbaik di semua Moscow
2 Sherston Satu set perkhidmatan tambahan yang baik
3 Slavyanka Bilik peralatan yang terbaik
4 Elemen Utama Terletak 5 minit berjalan kaki dari Dataran Merah
5 Berjalan Perkhidmatan bilik Superior
6 Maxima Irbis Bilik mesyuarat yang selesa dan luas
7 Empayar Belarus Diskaun terbaik untuk pelanggan
8 Beta Izmailovo Hotel yang paling sesuai untuk acara perniagaan
9 Arbat House Hotel empat bintang hanya dalam ranking
10 Izmailovo Infrastruktur "bandar di bandar"

Mengunjungi modal, sebagai peraturan, dikaitkan dengan perbelanjaan yang besar, dan pertama sekali ia menyangkut hidup. Harga untuk bilik hotel bermula dari 1200 rubel dan berakhir dengan jumlah kira-kira 1.5 juta. Selalunya terdapat hotel dengan kos setiap hari 5-10 ribu. Kos adalah besar, terutamanya dengan ketibaan yang panjang.

Kami telah mengumpul penarafan hotel murah terbaik di Moscow. Harga per hari di dalamnya tidak melebihi markah 3200 rubel. Di samping itu, mereka akan menghargai penempatan yang berjaya, perkhidmatan berkualiti tinggi dan pelbagai perkhidmatan tambahan yang sangat baik.

10 hotel terbaik di Moscow

10 Izmailovo


Infrastruktur "bandar di bandar"
Laman web: izmailovo.ru; Tel: +7 (495) 737-71-60
Pada peta: Moscow, Izmailovo shosse, 71
Penilaian (2019): 4.3

"Izmailovo" adalah kompleks hotel lapang yang besar, yang terdiri daripada dua hotel: bintang empat "Delta" dan tiga bintang "Gamma." Dikelilingi oleh Taman Izmailovo dan tarikan-tarikan lain bukanlah hotel yang mudah. Ini adalah sebuah bandaraya kecil dengan infrastrukturnya sendiri. Ia mempunyai segala-galanya untuk memastikan tetamu tetap selesa: 2000 bilik yang selesa, 16 restoran dan bar, bank, kedai, pusat kecergasan, spa dan banyak lagi. Tetamu boleh, secara umum, tidak meninggalkan wilayah kompleks, semasa tidak mengalami kekurangan perkhidmatan atau keperluan untuk sesuatu.

Bagi kos, sebuah bilik di hotel "Gamma" daripada kategori "standard" akan dikenakan kos dari 2,420 rubles, boleh diletakkan di "Delta" dengan harga 2,960 rubles. Harga agak sederhana untuk modal, terutamanya apabila anda mempertimbangkan perkhidmatan yang dicadangkan. Di samping itu, pelanggan boleh mengira diskaun tambahan di bawah syarat tertentu. Anda boleh menjelaskan butiran di laman web atau di pentadbir. Izmailovo adalah salah satu hotel terbaik dan murah yang mencukupi memulakan penarafan kami.


9 Arbat House


Hotel empat bintang hanya dalam ranking
Laman web: arbat-house.com; Tel: +7 (495) 697-08-64
Pada peta: Moscow, Skatertny per., 13
Penilaian (2019): 4.4

Hotel ini akan menghargai harga yang rendah dan lokasi yang sangat baik. Pertama, ia adalah kawasan terlindung yang sangat baik di mana terdapat kedutaan dan pejabat perwakilan di berbagai negara. Kedua, pusat perniagaan terkemuka dan tempat-tempat menarik utama Moscow berada dalam jarak berjalan kaki. Kedekatan dengan stesen metro membolehkan anda dengan cepat mencapai mana-mana tempat di ibu negara. Bukan sahaja tetamu Rusia tinggal di sini, tetapi juga warga asing yang ekonomik. Semua disebabkan oleh hakikat bahawa perkhidmatan hotel mematuhi piawaian Eropah yang terkemuka.

Sebagai tetamu mengatakan dalam ulasan mereka, terdapat bilik-bilik yang cantik, selesa dan bersih. Sesungguhnya bahagian dalam apartmen itu mengagumkan, tanpa mengira kategori mereka. Bagi harga, maka daftar masuk ke hotel boleh pada harga 2500 setiap malam. Di laman web ini anda dapat melihat senarai tawaran istimewa yang akan mengurangkan kos. Arbat House adalah satu-satunya hotel kos rendah yang mempunyai 4 bintang mengikut klasifikasi antarabangsa. Ini adalah salah satu tempat murah yang terbaik di Moscow, yang patut mendapat perhatian pelanggan yang berpotensi.

8 Beta Izmailovo


Hotel yang paling sesuai untuk acara perniagaan
Laman web: hotelbeta.ru; Tel: +7 (495) 792-98-98
Pada peta: Moscow, Izmailovo shosse, 71, korp. 2b
Penilaian (2019): 4.4

Beta adalah kompleks hotel bertaraf tiga bintang terbesar di Moscow. Bilik-bilik yang tidak standard dengan semua yang diperlukan disediakan untuk para tetamu dengan harga 2,300 Rubles, dan pada kadar akhir hujung minggu, tambahan 30% tambahan dikenakan. Terdapat sebanyak 975 bilik kategori yang berlainan, di mana hotel memenangi gelaran salah satu yang terbesar di ibu negara. Ini adalah tempat yang sesuai untuk menganjurkan acara perniagaan; terdapat 17 bilik persidangan dengan jumlah kapasiti 700 orang. Terdapat tempat letak kereta selamat dan restoran yang sangat baik untuk mereka yang ingin makan tengahari atau makan malam.

Pencinta mendaki akan menghargai kawasan taman bersebelahan. Dua minit berjalan kaki dari stesen metro. Disebabkan ini, tetamu dapat dengan cepat sampai ke mana-mana bahagian ibu kota. Pada pendapat pengunjung, bilik-bilik di sini sentiasa bersih dan rapi. Secara umum, hotel ini sangat selesa, ia akan senang berhenti di sana. Kakitangan yang mesra melengkapkan kesan yang baik tentang tempat ini. Jika perlu, bajet dan selesa menampung di ibu negara, pastikan untuk memberi perhatian kepada hotel ini, ia sepatutnya teruskan kami yang terbaik.


7 Empayar Belarus


Diskaun terbaik untuk pelanggan
Laman web: ampir-belorusskaya.ru; Tel: +7 (499) 251-64-13
Pada peta: Moscow, 1st Brest, 60
Penilaian (2019): 4.5

Satu lagi hotel yang murah, tetapi sangat selesa dengan lokasi yang selesa. Berdekatannya adalah stesen metro, kemudahan kebudayaan, serta pusat perniagaan terkemuka. Para tetamu di ibu negara dapat yakin bahawa, penyelesaian dalam "Empayar" akan berada di pusat kehidupan Moscow. Hotel ini menawarkan, mungkin, harga yang paling menguntungkan. Mereka bermula daripada tanda 3200 rubel, dan ini bukan malam, tetapi hari penuh. Di samping itu, terdapat promosi yang menguntungkan, contohnya, untuk pencinta ditawarkan bilik double untuk hanya 4000 Rubles. Ia menawarkan tetamu penuh keamanan dan reka bentuk yang sesuai.

Hotel ini mempunyai bilik untuk haiwan kesayangan. Sebagai perkhidmatan tambahan menawarkan restoran yang selesa dengan masakan yang sangat baik. Kenyataan terakhir disahkan dalam ulasan mereka oleh tetamu hotel. Di samping itu, terdapat pusat SPA di hotel, di mana anda boleh berehat selepas perjalanan panjang atau hari yang sibuk. Dengan tradisi, terdapat perkhidmatan perniagaan, para tetamu juga boleh memesan pemindahan dari lapangan terbang atau stesen kereta api ke hotel dan belakang. Empayar, tanpa ragu, salah satu yang terbaik dan paling murah di Moscow, ia terus penarafan kami dengan maruah.

6 Maxima Irbis


Bilik mesyuarat yang selesa dan luas
Laman web: maximahotels.ru; Tel: +7 (495) 788-72-72
Pada peta: Moscow, st. Hotel, 1
Penilaian (2019): 4.6

Dengan harga hanya 2330 Rubles setiap malam, para tetamu ibu kota boleh menginap di hotel Maxima Irbis, yang patut dianggap sebagai pilihan terbaik di kalangan bajet. Hotel ini terletak di tempat yang tenang dan indah, berhampiran stesen metro Vladykino. VDNH, Menara Ostankino dan Manor Sheremetyev, Taman Botani - bukan senarai lengkap tarikan yang berada dalam jarak berjalan kaki dari hotel. Pelancong akan dapat bukan sahaja untuk menguntungkan dengan menguntungkan, tetapi juga untuk melawat tapak kebudayaan tanpa kos pengangkutan.

Hotel Maxima Irbis mempunyai 96 bilik yang selesa, sebuah dewan persidangan untuk 100 orang, tempat letak kereta yang dijaga, pusat kesihatan dan restoran Venice yang bergaya. Yang kedua akan menggembirakan tetamu dengan hidangan gastronomi masakan Rusia dan Eropah. Harus diingat bahawa institusi itu terkenal bukan sahaja di kalangan tetamu, penduduk di ibu negara sering datang ke sini. Maxima Irbis adalah sebuah hotel kelas perniagaan yang selesa yang berpangkalan di antara yang terbaik dan paling murah di Moscow.


5 Berjalan


Perkhidmatan bilik Superior
Laman web: bega-hotel.ru; Tel: +7 (495) 946-10-70
Pada peta: Moscow, lorong Jogging, 11
Penilaian (2019): 4.6

Bagi pencinta keselesaan dan keselesaan pada harga yang berpatutan, selama lebih dari 20 tahun, hotel Bega membuka pintu. Terutama seperti hotel ini akan pecinta kuda, kerana ia menawarkan pemandangan yang menakjubkan dari Moscow Hippodrome. Dari tingkap anda boleh menonton perlumbaan dan mengagumi rahmat haiwan ini. Bagi kos penginapan, malam di hotel akan menelan kos tamu sebanyak 2300 Rubles. Harga akhir bergantung kepada kategori bilik.Hotel ini terletak tidak jauh dari metro, stesen terdekat adalah "Begovaya" dan "Belorusskaya".

Tempat letak kenderaan percuma disediakan. Bilik-bilik diservis sepanjang waktu, jadi walaupun tetamu memerlukan sesuatu di tengah malam, dia dapat menghubungi kaunter penerimaan tetamu dengan selamat. Jika perlu, kakitangan hotel akan menempah restoran atau tiket untuk pengangkutan udara atau kereta api untuk tetamu. Sebagai pelanggan menulis di ulasan, perkhidmatan di sini adalah benar-benar hebat. Walaupun hotel ini hanya mempunyai 3 bintang, ia tidak menjadi lebih buruk daripada bintang lima. "Run" patut mengambil tempat dalam ranking hotel murah terbaik di Moscow.


4 Elemen Utama


Terletak 5 minit berjalan kaki dari Dataran Merah
Laman web: key-element.ru; Tel: +7 (495) 988-00-64
Pada peta: Moscow, st. B. Nikitskaya, 24/1, ms 5
Penilaian (2019): 4.7

Lima minit berjalan kaki, dan anda berhampiran Kremlin. "Elemen Utama" adalah hotel paling murah yang terletak hampir di pusat ibu kota. Kos malam di hotel ini bermula dengan tanda 2300 rubel, yang sangat menguntungkan. Terutama diberikan hakikat bahawa ia berada di tengah-tengah Moscow, dan bukan di pinggir bandar. Di samping itu, tetamu ditawarkan pelbagai perkhidmatan tambahan yang akan menjadikan penginapan anda lebih selesa. Ini termasuk sarapan enak di dalam bilik dengan menu yang pelbagai, perkhidmatan perniagaan dan banyak lagi.

Tetamu dalam jawapan sangat memuji perkhidmatan. Menurut mereka, kakitangan hotel bekerja tanpa disedari, tetapi bilik sentiasa bersih dan rapi. Setiap pekerja mesra dengan tetamu dan bersedia untuk membantu pada bila-bila masa dalam kecekapan mereka. Di wilayah akses Internet berkelajuan tinggi. Pada hujung minggu, para tetamu boleh menikmati lebih banyak diskaun ke atas penginapan. Disebabkan lokasi yang baik dan kadar yang paling anggaran, hotel "Elemen Utama" akan menjadi penyelesaian terbaik bagi pelancong. Dia layak mengambil tempatnya di atas kami.

3 Slavyanka


Bilik peralatan yang terbaik
Laman web: slavyanka-slavhotels.ru; Tel: +7 (495) 681-59-26
Pada peta: Moscow, Suvorovskaya Square, 2, bld 3
Penilaian (2019): 4.8

Hanya 10 minit dari Red Square, Slavyanka Hotel terletak. Ia sesuai dengan 3 bintang mengikut klasifikasi antarabangsa hotel dan menyediakan tetamu dengan pelbagai perkhidmatan yang diperlukan. Ia bukan hanya bilik kos rendah kategori yang berbeza, tetapi juga bilik untuk rundingan atau persidangan. Hotel ini sesuai untuk perjalanan perniagaan serta pelancong. Setiap bilik, tanpa mengira kelas, dilengkapi dengan peralatan yang diperlukan, serta bilik mandi individu.

Di tingkat bawah terdapat kafe yang selesa, di mana sarapan pagi yang luar biasa dan makan tengahari perniagaan yang hangat. Pada waktu petang, menu penuh disediakan dengan hidangan Rusia dan Eropah. Kadar yang menggembirakan untuk penginapan - kelebihan yang jelas dan paling penting dari hotel. Malam di hotel akan menanggung kos pelanggan dari 2000 rubel. Untuk delegasi besar atau diskaun kumpulan pelancong boleh didapati, membolehkan lebih banyak simpanan. Hotel ini terletak di kawasan yang tenang dan damai. Tetamu boleh menempah bilik melalui telefon atau dalam talian. "Slavyanka", tanpa keraguan, salah satu hotel murah terbaik di Moscow, yang sepatutnya masuk rating kami.

2 Sherston


Satu set perkhidmatan tambahan yang baik
Laman web: sherston.ru; Tel: +7 (495) 580-90-90
Pada peta: Moscow, Hotel Travel, 8, Bldg. 1
Penilaian (2019): 4.9

Mahu melawat ibu negara dan menjimatkan penginapan? Beri perhatian kepada hotel bertaraf tiga ini, yang mempunyai perkhidmatan berkualiti yang baik. Hotel ini bukan sahaja menawarkan penginapan, tetapi juga perkhidmatan lain yang diperlukan. Ini termasuk tempat letak kereta yang dijaga, sebuah restoran bertaraf tinggi dengan masakan Rusia dan Eropah, akses internet percuma, pendandan rambut dan banyak lagi. Sebagai perbandingan dengan tawaran lain yang serupa, Sherston Hotel adalah penginapan yang agak murah (setiap malam akan dikenakan kos dari 1640 Rubles).

Hotel ini akan senang dengan kemudahan pengangkutan. Di dekatnya adalah perhentian metro dan bas. Di samping itu, hotel ini terletak di kawasan yang sangat indah di Moscow, yang terkenal dengan pelancong. Dalam beberapa perhentian adalah ENEA.Pelanggan dalam ulasan mereka memperhatikan bahawa sebagai tambahan kepada harga yang sudah sederhana, terdapat peluang untuk memanfaatkan promosi dan diskaun. Bilik-bilik cerah dan selesa, kakitangannya sopan dan responsif, kosnya adalah bajet - Sherston layak mendapat penarafan hotel murah terbaik di Moscow.


1 Moskvich


Harga terbaik di semua Moscow
Laman web: hotelmoskvich.ru; Tel: +7 (495) 709-55-55
Pada peta: Moscow, 11hb. Pekerja tekstil, 1
Penilaian (2019): 5.0

Salah satu hotel paling murah di Moscow. Anda boleh menetap di sini dengan harga 1200 rubel setiap hari. Ia sangat bajet, terutamanya memandangkan hakikat bahawa hotel ini terletak berdekatan dengan pusat ibu kota. Di dalam bangunan 16 tingkat terdapat 208 bilik kategori yang berlainan. Mereka yang berminat boleh memasuki pangsapuri kelas eksekutif, dan pelanggan yang tidak berpura-pura mewah akan selesa di bilik kelas ekonomi tunggal atau berganda. Yang kedua terletak di blok beberapa bilik individu dengan bilik mandi bersama dan dapur.

Wi-Fi disediakan di seluruh hotel, terdapat sebuah restoran yang baik dengan masakan Rusia dan Eropah. Para tetamu dipuji dalam ulasan oleh kakitangan, dia sangat ramah dan membantu di sini, mana-mana pekerja sentiasa bersedia membantu penduduk. Bilik-bilik di sini cerah dan sangat selesa. Tidak jauh dari hotel terdapat taman yang indah, pusat kecergasan dan kedai-kedai. Menaiki metro selama sepuluh minit membawa tetamu ke pusat bandar Moscow. Ini sememangnya salah satu hotel terbaik dalam segmen harga belanjawan.


Undian popular - hotel bajet Moscow adalah yang terbaik
Kami mengundi!
Jumlah undian: 3
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan