10 sekolah memandu terbaik di St Petersburg

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

10 sekolah memandu terbaik di St Petersburg

1 Lampu lalu lintas Bilangan cawangan terbesar di bandar ini
2 Rosto sinaf Sekolah memandu tertua di St Petersburg
3 Kemenangan Untuk pelajar baru papan perubatan sebagai hadiah
4 Mustang Syarat terbaik untuk masa dan tempat pengajian
5 Lampu hadapan Latihan dalam semua kategori yang diketahui
6 Virage Aktiviti percubaan percuma
7 Pemandu Yuran pengajian yang terbaik
8 Debut Promosi hebat dan tawaran istimewa
9 Lawatan Kursus latihan kecemasan yang terbaik
10 5 roda Peralatan yang paling moden di bilik darjah

Di St. Petersburg, terdapat sekolah memandu yang mencukupi yang layak mendapat perhatian pemandu yang berpotensi. Dalam hal ini, untuk membuat pilihan yang menyokong salah seorang daripada mereka agak sukar.

Kami memberi perhatian kepada penarafan sekolah memandu yang terbaik, yang harus diberi perhatian terlebih dahulu. Pemilihan itu termasuk institusi dengan staf pengajar yang terbaik, armada, harga yang optimum dan sebilangan besar tinjauan positif.

10 sekolah memandu terbaik di St Petersburg

10 5 roda


Peralatan yang paling moden di bilik darjah
Laman web: koleso-5.ru; Tel: +7 (812) 766-36-56
Pada peta: St Petersburg, Ligovsky Prospect, 130
Penilaian (2019): 4.2

Sekolah memandu "5 roda" bermula peringkat kami yang terbaik di St Petersburg. Ia terkenal bukan sahaja untuk kualiti latihan yang tinggi, kenderaan yang sangat baik, tetapi juga untuk kelas latihan yang paling moden. Modul interaktif berteknologi tinggi dipasang di sini, yang membolehkan untuk menyelesaikan aspek praktikal peraturan jalan, tanpa meninggalkan pejabat. Sekolah ini secara ketat mengawal penghunian kumpulan pendidikan, bilangan pelajar, supaya guru dapat menjelaskan dan memberikan perhatian individu kepada semua yang memerlukannya.

Bagi harga, mereka juga berpatutan. Satu kursus penuh dalam kategori "B" berharga 30 ribu Rubles. Pada masa yang sama terdapat diskaun dan tawaran istimewa yang membolehkan penjimatan yang ketara. Untuk memulakan pembelajaran, sudah cukup untuk mendeposit 14 ribu rubel. Di laman web sekolah memandu, anda boleh meminta latihan dalam talian. Ia juga mengandungi semua dokumen yang mengesahkan pematuhan institusi dengan semua piawaian yang ditetapkan.


9 Lawatan


Kursus latihan kecemasan yang terbaik
Laman web: tur812.ru; Tel: +7 (812) 454-53-45
Pada peta: St Petersburg, st. Pembina Kapal, 30
Penilaian (2019): 4.3

Sebagai tambahan kepada latihan asas, sekolah memandu "Tour" menawarkan kehadiran tambahan mini-kursus yang termasuk dalam harga. Graduan dalam ulasan mereka terutamanya perhatikan blok latihan kawalan kecemasan yang disatukan ke dalam program standard. Menurut mereka, keputusan ini memungkinkan untuk mengelakkan banyak keadaan tidak menyenangkan di jalan raya dan merasa lebih yakin. Tuisyen berbeza mengikut tahap latihan pelajar. Jika anda mempunyai pengalaman praktikal yang baik dan pemahaman asas mengenai peraturan jalan, maka anda perlu membayar tidak lebih daripada 17 ribu rubel untuk tuisyen.

Pada pelupusan pelajar enam autodrome yang dilengkapi. Permohonan untuk latihan boleh dikemukakan dari jauh, dan jika tidak ada masa yang cukup, terdapat kursus dalam talian teoritis. Guru kelas tinggi, kelas yang dilengkapi dengan peralatan moden, alat bantu mengajar yang unik, pemilihan individu guru dan pengajar - semua ini menjadikan sekolah memandu "Lawatan" salah satu yang terbaik di St Petersburg.

8 Debut


Promosi hebat dan tawaran istimewa
Laman web: debut78.ru; Tel: +7 (812) 393-36-76
Pada peta: St Petersburg, Penguji prasekolah, 13B
Penilaian (2019): 4.4

Sekolah memandu ini mengamalkan pendekatan individu untuk memandu arahan. Jika anda meragui keperluan untuk mendapatkan lesen memandu, tidak pasti anda boleh berasa selesa di belakang roda, anda boleh menghadiri pelajaran ujian pertama dan tidak membayar sesen pun untuknya. Bagi mereka yang mendirikan diri dalam keinginan mereka, beberapa lokasi akan ditawarkan untuk teori pengajaran dan memandu praktikal.Para pengajar dengan sabar dan teliti menerangkan peraturan lalu lintas, menganalisis secara terperinci saat-saat yang sukar.

Armada moden membolehkan anda memilih untuk mengamalkan kereta yang paling sesuai dengan keperluan pelanggan. Kaedah pengajaran di sekolah memandu "Debut" telah diusahakan selama bertahun-tahun dan dioptimumkan untuk maksimum. Guru memahami bahawa teori, yang tidak disokong oleh latihan, memberikan hasil minimum, oleh itu kedua-dua blok seimbang untuk mendapatkan hasil maksimum. Dari segi minima, tempoh pengajian yang lebih sedikit dapat dicatat; pelajar akan menerima lesen memandu tidak lebih awal daripada 3.5 bulan.


7 Pemandu


Yuran pengajian yang terbaik
Laman web: avtoshkolaspb.ru; Tel: +7 (812) 906-92-63
Pada peta: St Petersburg, st. Chudnovsky, 10
Penilaian (2019): 4.5

Selama tiga bulan di sekolah memandu ini sudah siap untuk membuat pemandu yang sangat baik, bahkan dari seorang pelajar yang sama sekali tidak mempunyai pengalaman memandu. Dan di sini anda perlu membayar kos tuisyen sekurang-kurangnya. Teori dalam kategori "B" akan dikenakan biaya daripada 18,999 rubles. Bagi mereka yang ingin mengambil kursus dari jauh, tetapi meragui bahawa bentuk ini sesuai untuknya, satu pelajaran percubaan disediakan. Pelajaran pagi akan memberi kos pemandu masa depan 2000 lebih murah.

Kakitangan pengajar mempunyai pendidikan khas, serta pengalaman praktikal yang luas di bidangnya. Sebagai lulusan menulis dalam ulasan, semua guru menerangkan teori itu dengan sangat jelas, dan para pengajar memeriksa secara terperinci saat-saat sukar yang timbul dalam proses memandu. Di laman web, sekolah memandu kerap mengumumkan promosi dan diskaun semasa. Di antara mereka, anda boleh mendapatkan tawaran yang sangat baik. Sekolah memandu "Pemandu" layak memegang gelaran salah satu yang terbaik di St Petersburg dan terus penarafan kami.

6 Virage


Aktiviti percubaan percuma
Laman web: virazz.ru; Tel: +7 (812) 926-05-68
Pada peta: St Petersburg, Middle Avenue, 60
Penilaian (2019): 4.5

Ini adalah salah satu sekolah memandu paling progresif di St. Petersburg. Proses pembelajaran dibina dengan pengenalan aktif elemen interaktif. Ini menyumbang kepada yang baru, dilengkapi dengan teknologi terkini, kelas. Pelajar tidak hanya mempelajari teori ini, mereka memahami sepenuhnya alasan untuk menetapkan setiap peraturan tertentu dan akibat pelanggarannya. Oleh itu, graduan mengamalkan ia memandu sedar, dan tidak bergerak mengikut tanda-tanda lalu lintas yang dipelajari.

Bagi mereka yang meragui sama ada teknik yang serupa sesuai untuknya, penyelesaian asal dicadangkan. Pelajar yang berpotensi mempunyai peluang untuk menghadiri satu pelajaran percubaan secara percuma. Adalah mungkin untuk memahami sama ada bentuk latihan ini boleh diterima, betapa kuatnya tenaga pengajar dan untuk menilai asas bahan dan teknikal. Perlu diingat bahawa tempat letak kereta di Virazh adalah salah satu yang terbaik di St. Petersburg, dan para pengajar dibezakan oleh kesopanan dan kebijaksanaan. Di sini, pelajar menerima pendidikan berkualiti untuk wang yang munasabah.


5 Lampu hadapan


Latihan dalam semua kategori yang diketahui
Laman web: auto-fara.ru; Tel: +7 (812) 920-37-64
Pada peta: St Petersburg, st. Nenek, 52
Penilaian (2019): 4.6

Sekiranya anda ingin mempelajari kategori yang tidak tersebar secara meluas, maka anda bebas mengikuti sekolah memandu "Lampu". Di sini, pelajar ditawarkan kursus, dan selepas itu mereka akan menerima hak untuk memandu bas, traktor atau jentolak, pengangkutan kompaun. Di samping itu, di sekolah ini semua orang akan diajar untuk menaiki kereta salji dan ATV. Bagi kos, kursus dalam kategori yang paling biasa "B" akan menelan kos pelajar dari 19 ribu rubel.

Kakitangan pengajar terdiri daripada profesional kelas tinggi yang mempunyai pengalaman luas dalam memandu dan latihan. Jika perlu, pelajar boleh memilih kereta yang paling sesuai untuk latihan. Sebagai graduan menulis dalam ulasan, para pengajar di sini adalah penuh perhatian, bijaksana dan jelas menerangkan kesilapan dan momen sukar di jalan raya. Di laman web sekolah memandu, anda dapat melihat penarafan mereka, berdasarkan maklum balas daripada pelajar.


4 Mustang


Syarat terbaik untuk masa dan tempat pengajian
Laman web: mustangs.ru; Tel: +7 (812) 320-02-20
Pada peta: St Petersburg, st. Saluran Vvedensky, 7
Penilaian (2019): 4.7

Bagi mereka yang sibuk dan tidak dapat memperuntukkan masa untuk arahan memandu, kami mencadangkan untuk memberi perhatian kepada sekolah memandu "Mustang".Pelajar berpeluang memilih mod kelas yang berbeza: pagi, petang, petang, atau bahkan menggunakan perkhidmatan pembelajaran jarak jauh. Pemanduan praktikal juga dibina mengikut jadual individu. Pelajar boleh memilih masa dan tarikh kelas.

Graduan memandu sekolah "Mustang" terlebih dahulu disediakan untuk peperiksaan di polis trafik, termasuk secara moral. Pertama, ia adalah tiruan terhadap syarat-syarat pemeriksaan akhir pada peperiksaan dalaman. Kedua, pelajar pra-lulus laluan peperiksaan di polis trafik dan membongkar instruktur semua momen yang sukar. Di samping itu, ujian akhir memandu disewa di kereta biasa pengajar, yang memudahkan tugas. Berdasarkan statistik, majoriti pelajar memandu sekolah "Mustang" lulus semua peperiksaan dari kali pertama. Dia layak meneruskan kedudukan yang terbaik di St Petersburg.

3 Kemenangan


Untuk pelajar baru papan perubatan sebagai hadiah
Laman web: pobeda78.ru; Tel: +7 (812) 448-08-88
Pada peta: St Petersburg, st. Big Raznochinnaya, 14A
Penilaian (2019): 4.8

Sekolah memandu ini terkenal bukan sahaja untuk kualiti pendidikan yang sangat baik, tetapi juga untuk keadaan yang paling menarik. Institusi pendidikan mempunyai sekitar lima puluh cabang di semua distrik St. Petersburg. Kehadiran 10 autodrome memberi anda peluang untuk memilih lokasi yang paling sesuai untuk latihan. Walaupun pelajaran yang tidak dijawab di sekolah memandu ini tidak akan menjadi masalah, pelajar mungkin hanya dapat mengejar kumpulan lain, tanpa caj tambahan.

Bagi kos, ia juga merupakan salah satu yang paling menguntungkan di St Petersburg, teori dalam kategori "B" akan menelan belanja hanya 9.900 rubel. Di samping itu, adalah mungkin untuk menguruskan ansuran, yang tidak membayangkan lebihan pembayaran. Ansuran pertama yang diperlukan untuk memulakan latihan adalah hanya 6 ribu Rubles. Seperti pemandu masa depan tindakan yang sering berlaku di sekolah memandu. Oleh itu, pelanggan mempunyai peluang untuk mengeluarkan pemeriksaan perubatan secara percuma. Dan tindakan itu kekal dan boleh didapati untuk semua pelajar baru. Memandu sekolah "Kemenangan" mencukupi kedudukan kami yang terbaik.

2 Rosto sinaf


Sekolah memandu tertua di St Petersburg
Laman web: auto4rosto.ru; Tel: +7 (812) 947-04-40
Pada peta: St Petersburg, Grazhdansky Pr., 2
Penilaian (2019): 4.9

Ini adalah salah satu sekolah memandu tertua di St. Petersburg, yang telah mengajar pemandu selama lebih dari 30 tahun. Ia mudah dan agak murah untuk belajar dalam mana-mana kategori. Di samping itu, terdapat peluang untuk mendapatkan nasihat daripada profesional mengenai isu-isu kontroversi, memulihkan kemahiran memandu selepas berehat panjang, dan menyegarkan pengetahuan mengenai peraturan lalu lintas. Sekolah memandu "ROSTO Dosaaf" yang terbesar di St Petersburg. Ia setiap tahun menghasilkan bilangan pemandu yang berjaya.

Satu kelebihan yang tidak dapat dipertikaikan dari institusi pendidikan ini ialah lulus ujian untuk hak memandu dan pengeluaran sijil yang dibuat oleh pemeriksa polis trafik di sekolah. Berikut adalah guru terbaik, masing-masing mempunyai pengalaman luas dalam memandu dan melatih pemandu baru. Perlu diingat bahawa kos kursus di sekolah memandu ini adalah salah satu yang paling berpatutan. Sebuah armada besar membolehkan anda memilih kereta yang betul untuk pembangunan kemahiran memandu.


1 Lampu lalu lintas


Bilangan cawangan terbesar di bandar ini
Laman web: svetofor.su; Tel: +7 (812) 676-70-70
Pada peta: St Petersburg, Grazhdansky pr., 41, lit. B
Penilaian (2019): 5.0

Ini adalah salah satu sekolah memandu yang paling disyorkan di St Petersburg, di samping itu, organisasi itu terkenal di kalangan pengguna rangkaian. Menurut statistik dari enjin carian Yandex, maklumat tentangnya paling sering dicari. Ini disebabkan oleh banyak faktor. Pertama sekali, pelanggan seperti kualiti latihan, guru-guru yang berpengalaman dengan sabar menjelaskan bahagian teori, instruktur dengan bijak dan dengan tahap kawalan kendiri yang tinggi mengajar memandu praktikal.

Satu lagi penting ialah bilangan cawangan terbesar di semua daerah St Petersburg.Pemandu masa depan tidak perlu pergi ke hujung ibu kota utara untuk mendapatkan latihan. Latihan dijalankan tidak hanya secara peribadi, bahagian teori sesiapa sahaja boleh belajar dari jauh. Yang kedua akan kos yang lebih murah. Sekolah Memandu "Light Traffic" menyediakan pemandu dalam semua kategori yang popular: "A", "B", "C" dan "D". Dia layak mendapat kedudukan terdepan dalam ranking yang terbaik.


Undian popular - sekolah memandu St. Petersburg yang terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 0
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan