10 pengeluar peralatan gas terbaik (HBO)

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Top 10 pengeluar peralatan gas terbaik (HBO)

1 BRC Meningkatkan kehidupan enjin. Margin keselamatan yang baik
2 Prins Peralatan berkualiti terbaik. Kecekapan
3 AEB Kerja stabil pada gas berkualiti rendah. Pemasangan yang selamat
4 Tomasetto Pilihan Pembeli Terbaik
5 Lovato Berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.
6 OMVL Peralatan berteknologi tinggi
7 STAG Tetapan sistem yang tepat. Perisian bahasa Rusia
8 ALPHA Pengeluar domestik yang paling cekap
9 SEC Pelbagai komponen terbaik dari pengeluar yang berbeza
10 Digitronic Pilihan optimum komponen yang boleh dipercayai

Memutuskan untuk meletakkan peralatan gas di dalam kereta, pemiliknya dapat mengurangkan kos pengisian bahan api dan mengurangkan kos operasi. Pada masa yang sama, bayaran balik HBO, bergantung kepada pengeluar dan perbatuan mungkin mengambil masa sehingga setahun. Yang paling rasional dan kos efektif adalah pemasangan sistem bekalan gas 4 generasi, walaupun kos yang tinggi, berbanding dengan peralatan gas yang lebih mudah.

Semakan ini dihadiri oleh pengeluar terbaik yang menghasilkan HBO, termasuk untuk pasaran Rusia. Dalam membuat penilaian, ciri-ciri teknikal produk syarikat-syarikat yang berbeza telah diambil kira, serta pendapat pakar mengenai penyesuaian dan pembaikan HBO.

Top 10 pengeluar peralatan gas terbaik (HBO)

10 Digitronic


Pilihan optimum komponen yang boleh dipercayai
Negara: Poland
Penilaian (2019): 4.0

Syarikat domestik menggunakan komponen dan bahagian segmen harga belanjawan, kerana peralatan gas dari Digitronic sedang dalam permintaan dalam pasaran domestik. Memutuskan untuk meletakkan HBO syarikat ini di atas kereta, perlu diingat bahawa paus yang dicadangkan menggunakan kotak gear Tomasetto, dan untuk pemasangan 4 generasi, kereta api OMVL atau AEB, yang dilengkapi dengan muncung Dymco Korea Selatan, digunakan.

Pengendali 32-bit secara langsung dipasang dengan permintaan Digitronic itu sendiri, dan dibezakan oleh kualiti dan kebolehpercayaan yang sangat baik. Keupayaan untuk mengendalikan komponen pengeluar yang berbeza membenarkan syarikat itu menonjol di pasaran pada harga yang berpatutan. Dalam kes ini, syarikat itu, hanya kerana pemilihan pengeluar yang betul dan sengaja, berjaya mencapai ciri-ciri prestasi tinggi pemasangan HBO yang sedia ada dan menduduki nichenya bukan sahaja di pasaran Rusia.


9 SEC


Pelbagai komponen terbaik dari pengeluar yang berbeza
Negara: Poland
Penilaian (2019): 4.2

Syarikat Poland ini HBO menggunakan komponen dari pengeluar lain, yang membolehkan semua orang memilih yang terbaik dengan harga dan kualiti pakej peralatan. Pada masa yang sama, salah satu tawaran yang paling murah dalam julat ialah peralatan pengeluarannya sendiri. Gearbox Standard / Super SECGAS sangat popular kerana kemampuannya, tetapi pelanggan juga boleh memilih Tomasetto atau Poletron.

Dengan memutuskan untuk membekalkan peralatan gas generasi ke 4 dari SEC, pembeli akan menghadapi pilihan muncung besar daripada pengilang OMVL, Valtek, Barracuda, atau Hana. Pada masa yang sama, perbezaan harga hanya untuk komponen ini boleh mencapai 4 ribu rubel. Semua di atas membolehkan anda memilih peralatan gas terbaik pada harga dan kualiti yang sesuai dengan keupayaan dan keinginan pelanggan.

8 ALPHA


Pengeluar domestik yang paling cekap
Negara: Rusia
Penilaian (2019): 4.4

Tidak seperti kebanyakan pengeluar domestik HBO, memasang kit pemasangan dari bahagian syarikat yang berbeza, ALPHA telah mengeluarkan peralatannya sendiri. Setelah memulakan aktiviti pada tahun 2005 dengan pemasangan sekeping, peternak domestik telah meningkatkan perolehannya dengan ketara.Hari ini, syarikat itu menjalankan kerja tetap dengan lebih daripada 200 pembawa utama negara menggunakan peralatan gas ALPHA di kereta mereka.

Kerjasama dengan pengeluar Poland Tegas telah ditubuhkan - pembangunan bersama dilancarkan dalam bentuk model ALPHA PM. Barisan pemasangan gas ALPHA AEB generasi ke-4 muncul pada tahun 2017 berkat kerjasama erat dengan Elektronik Bahan Bakar Alternatif AEB. Perlu diingatkan bahawa syarikat itu telah membangun dan melaksanakan sistem kawalan elektronik sendiri dan perisian untuk mereka, yang mengambil kira ciri-ciri penyuntik gas pelbagai jenama.


7 STAG


Tetapan sistem yang tepat. Perisian bahasa Rusia
Negara: Poland
Penilaian (2019): 4.5

Pengilang peralatan gas STAG yang berkualiti tinggi tidak hanya popular di Poland, tetapi di seluruh dunia. Bagi pengguna domestik, pilihan untuk menyokong HBO generasi STAG 4 ditentukan oleh kebolehpercayaan, harga yang berpatutan, pembayaran cepat dan perisian bahasa Rusia. Untuk petunjuk terbaik kecekapan sistem memenuhi perisian canggih yang mengawal suntikan gas secepat yang mungkin. Juga HBO STAG menjamin tahap kawalan dan keselamatan tertinggi.

Oleh kerana saiz padat dan kehadiran penalaan automatik, peralatan gas ini boleh dipasang pada hampir mana-mana model kereta. Satu kelebihan tambahan pengeluar HBO ini ditawarkan di pasaran bukan sahaja set lengkap, tetapi juga bahagian individu, yang sangat mudah jika anda perlu menggantikannya.

6 OMVL


Peralatan berteknologi tinggi
Negara: Itali
Penilaian (2019): 4.6

Peralatan gas dari syarikat ini, yang dikenali di pasaran sejak tahun 1980, telah menjadikan dirinya sebagai salah satu yang paling dipercayai dan berteknologi tinggi. Dalam pengeluaran, terdapat set 2 dan 4 generasi (Saver dan Dream XXI baris diwakili di Rusia) metana dan sistem metana untuk membekalkan gas cecair tanpa pengurang, yang tidak hadir di pasaran domestik kerana kos dan kerumitan mereka dalam pemasangan dan penyelenggaraan.

Walaupun kualiti premium, OMVL kurang mendapat permintaan daripada pengeluar HBO dari Itali yang lain kerana kos peralatan tinggi dan sensitiviti tinggi terhadap gas berkualiti rendah. Walau bagaimanapun, tidak ada sebab untuk meragui kebolehpercayaan pemasangan jenama ini untuk pelbagai kereta. Adalah diketahui bahawa syarikat itu telah menandatangani kontrak untuk pembekalan set peralatan gas secara langsung ke penghantar kilang model komersial Gazelle yang paling popular. Ini bukan sahaja meningkatkan kecekapan mesin, tetapi juga meningkatkan hayat perkhidmatan kumpulan silinder piston enjin.


5 Lovato


Berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.
Negara: Itali
Penilaian (2019): 4.7

Salah satu pengeluar Itali tertua sistem bahan api alternatif, Lovato telah memperoleh kepercayaan berjuta-juta pemilik kereta di seluruh dunia. Semua komponen HBO dibuat di satu kilang yang terletak di Itali dan diuji secara teratur dalam pelbagai keadaan pada beban maksimum, yang tidak termasuk perkahwinan. Produk mengalami kawalan mutu yang paling ketat, sementara mempunyai banyak sijil penyesuaian. Peralatan gas Lovato dilengkapi dengan muncung, yang menurut pengeluar, akan berkhidmat sehingga 300 ribu km.

Disebabkan pelbagai set siap HBO, anda boleh memilih sistem untuk hampir mana-mana kenderaan. Terutamanya popular di pasaran domestik adalah peralatan gas generasi ke-4, yang dihasilkan oleh syarikat ini. HBO Lovato bekerja dengan baik dalam realiti yang sukar - bahan api berkualiti rendah, ciri-ciri operasi, suhu rendah dan faktor lain tidak dapat menyebabkan keadaan kritikal pemasangan. Peralatan gas pengeluar ini dicirikan oleh ketahanan dan prestasi tertinggi, sambil menunjukkan petunjuk prestasi yang stabil.


4 Tomasetto


Pilihan Pembeli Terbaik
Negara: Itali
Penilaian (2019): 4.9

Ini mungkin pengeluar peralatan gas yang paling terkenal di ruang selepas Soviet.Syarikat Itali berjaya menggabungkan kos yang berpatutan dan pemasangan berkualiti tinggi. Memutuskan untuk memakai kereta HBO Tomasetto, pemiliknya, sebagai peraturan, mengambil kira bukan hanya ciri-ciri ini. Perwakilan luas di pasaran alat ganti dan komponen jenama ini, serta ketersediaan mereka, memainkan peranan penting dalam popularitinya.

Kualiti dan kebolehpercayaan peralatan tidak diragui - sejak 1982, Tomasetto Achille Spa dapat memperoleh pengiktirafan antarabangsa dengan melabur sebahagian besar keuntungan dalam perkembangannya sendiri. HBO 2 dan 4 generasi, serta pemasangan yang beroperasi di atas metana (CNG) dibuat secara eksklusif di sebuah kilang di Itali, di mana kawalan kualiti yang ketat didirikan bukan sahaja untuk produk, tetapi juga untuk bekalan bahan mentah.

3 AEB


Kerja stabil pada gas berkualiti rendah. Pemasangan yang selamat
Negara: Itali
Penilaian (2019): 4.9

Yang paling popular dengan pengguna adalah peralatan gas dari pengeluar Itali AEB, yang merupakan kualiti tertinggi dan pada saat yang sama memiliki harga yang kompetitif. Perisian mudah disediakan untuk menubuhkan sistem, juga mungkin untuk menyambung ke unit kawalan melalui peranti mudah alih. Peralatan gas AEB dibezakan dengan mengoptimumkan penggunaan bahan api dan penutupan sistem segera sekiranya berlaku masalah.

HBO generasi ke-4 dari AEB boleh dipasang pada hampir semua kereta moden, sama ada dengan enjin petrol dan diesel. Terima kasih kepada perkembangan yang unik, syarikat itu berjaya menunjukkan hasil terbaik dari segi penggantian diesel oleh metana hingga 60%, propana - sehingga 50%. Sistem HBO 4 generasi dilengkapi dengan muncung, yang, disebabkan komposisi yang unik, mempunyai rintangan yang lebih tinggi terhadap kualiti bahan api yang rendah dan suhu kritikal. Anggaran kehidupan peralatan gas AEB adalah 200 ribu km, tetapi dalam praktiknya penunjuk ini dapat ditingkatkan dengan ketara.

2 Prins


Peralatan berkualiti terbaik. Kecekapan
Negara: Belanda
Penilaian (2019): 5.0

Syarikat Belanda Prins mewakili produk berkualiti tinggi di pasaran HBO dunia, yang akan menjadi pilihan terbaik untuk kereta premium. Peralatan ini dipasang sebagai unit asas di beberapa kilang automotif jenama seperti Volkswagen Group, dan lain-lain. Harga tinggi peralatan gas dari pengeluar ini dibenarkan oleh kebolehpercayaan yang luar biasa, keselamatan dan kecekapan. Sistem HBO 4 generasi Prins VSI 2 memenuhi semua piawaian Eropah, dan ia merangkumi waranti selama tiga tahun tanpa had perbatuan.

Perkembangan unik syarikat dalam memperkenalkan bahan api ke dalam sistem suntikan berangka fasa wap membolehkan penggunaan peralatan gas Prins dengan kedua-dua metana dan propana-butana. Sistem HBO Prins VSI, direka untuk enjin dengan volum dari 0.7 hingga 6.0, dilengkapi dengan unit kawalan elektronik yang berkuasa yang dapat mengawal kerja 10 silinder sekaligus. Penyuntik gas yang digunakan dalam kit HBO pengeluar Jepun Keihin dibezakan oleh kualiti dan kebolehpercayaan operasi yang terbaik, yang seterusnya menjamin penggunaan bahan api ekonomi.


1 BRC


Meningkatkan kehidupan enjin. Margin keselamatan yang baik
Negara: Itali
Penilaian (2019): 5.0

Syarikat Itali BRC, yang ditubuhkan pada tahun 1977 di bandar Cherasco, hari ini adalah pemimpin dunia yang diiktiraf dalam pengeluaran peralatan gas. Kualiti tinggi produk yang direka untuk menukar kereta dari petrol ke bahan api yang lebih berpatutan menjadikan syarikat itu lebih popular. HBO pengeluar ini dipasang pada pelbagai jenis kenderaan di seluruh dunia. Perkembangan penyelidikan terkini yang dibuat oleh jurutera syarikat, membolehkan untuk memperbaiki peralatan balon gas-BRC dan untuk meningkatkan ciri-cirinya.

Mengikut keputusan ujian yang dijalankan oleh BRC secara autodrom, kereta yang berjalan pada gas cair dapat menahan beban maksimum dan pada masa yang sama menunjukkan hasil terbaik dalam ekonomi bahan bakar.BRC kini merupakan satu-satunya pengeluar yang menghasilkan HBO dengan sistem unik suntikan langsung propana dan metana. Jika anda memakai peralatan gas kereta BRC 4 generasi, enjin akan dapat bekerja dengan beban yang minimum, tetapi tanpa kehilangan kuasa sama sekali. Ciri ini semulajadi membawa kepada peningkatan dalam sumbernya, yang sebahagian besarnya menentukan keutamaan pemiliknya.


Undian popular - siapa pengeluar terbaik HBO?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 11
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan