10 hadiah asli untuk pengantin baru

Tempat

Nama

Idea Hadiah Ciri Terbaik

Top 10 hadiah asli untuk pasangan baru

1 Poster di dinding Hiasan rumah yang tidak dapat dielakkan
2 Disesuaikan baju t-shirt peribadi Hadiah yang diperlukan dan menyeronokkan
3 Kuki Fortune Hadiah yang paling asli
4 Set Hadiah Madu Sweetness and goodness
5 Set sarung bantal "Suami dan Isteri" Hadiah terbaik untuk berkongsi tidur
6 Bantal pasangan antistress Satu cenderahati direka untuk dua
7 Nama Kaca Hadiah peribadi yang terbaik
8 Cinta mengunyah blok gusi ... Salam Romantik dari zaman kanak-kanak
9 Plat perkahwinan nominal Memori terbaik hari yang indah
10 Kad coklat Penambahan terbaik untuk hadiah wang tunai

Apabila kita dijemput untuk perkahwinan, tidak hanya perasaan gembira untuk orang muda, tetapi juga persoalan yang harus diberikan? Saya mahu hadiah anda bukan hanya monetari dan berguna, tetapi asli dan tidak dapat dilupakan. Biarkan ia murah, tetapi menyenangkan, menyentuh atau lucu, maka tahniah anda akan lama kekal dalam ingatan seorang keluarga muda.

Kami menawarkan gambaran keseluruhan hadiah asli terbaik pada hari perkahwinan anda, yang boleh anda tambahkan kepada hadiah "utama" dan tahniah.

Top 10 hadiah asli untuk pasangan baru

10 Kad coklat


Penambahan terbaik untuk hadiah wang tunai
Harga Hadiah: dari 399 gosok.
Penilaian (2018): 4.4

Dan akhirnya, satu lagi cara yang asli untuk mengucapkan tahniah kepada golongan muda dalam perkahwinan mereka. Anda tidak boleh hanya melabur wang hadiah dalam sampul surat, tetapi pasangkannya pada kad - bar coklat. Foto pengantin lelaki, nama mereka, tarikh dan keinginan ikhlas diletakkan pada selendang gula-gula cenderamata. Biarkan kehidupan bahagia seperti coklat yang lazat. Pada akhir perayaan, suami dan isteri akan dapat minum teh bersama dengan hadiah anda dan ingat saat-saat yang menyenangkan dalam cuti.

Ingat bahawa coklat mempunyai kehidupan rak, jadi anda harus memesan hadiah manis sejurus sebelum perayaan.


9 Plat perkahwinan nominal


Memori terbaik hari yang indah
Harga Hadiah: dari 1190 gosok.
Penilaian (2018): 4.4

Melangkah ke majlis perkahwinan, anda tidak boleh dihadkan kepada bunga dan sampul wang, kerana ia sangat halus. Tetapi untuk menghabiskan sedikit masa dan memerintahkan plat dicat, disediakan secara individu, akan menjadi keputusan yang tepat. Plat perkahwinan peribadi adalah pinggan mangkuk di mana foto pengantin baru dicat, dicetak atau diukir, nama mereka dan tarikh perkahwinan. Ini adalah memento yang hebat yang dapat menghiasi bahagian dalam keluarga yang baru dibuat selama bertahun-tahun yang akan datang. Cenderamata semacam itu boleh terdiri daripada pelbagai diameter dan bentuk.
Plat itu adalah simbol matahari dan kesejahteraan, jadi ingin mereka lama dan juga kehidupan keluarga, seperti sebuah kayochka di piring.

8 Cinta mengunyah blok gusi ...


Salam Romantik dari zaman kanak-kanak
Harga Hadiah: dari 590 rubel.
Penilaian (2018): 4.5

Gum "Cinta adalah ..." ramai orang yang bersekutu dengan zaman kanak-kanak. Rasa dia mengambil masa lalu yang riang, ada kenangan cinta pertama. Berikan pencinta seluruh blok permen karet legenda, dan anda akan membawa kegembiraan emosi gembira untuk bercuti. Lagipun, "halo dari tahun 90an" bukan hanya rasa buah yang cerah, tetapi juga pembalut pembalut dengan corak yang bagus dan kisah cinta mini di bawah setiap bungkus. Setiap kali pengantin baru akan membuka pad manis, mereka akan dapat mengaku antara satu sama lain dalam cinta dengan cara yang berbeza.


7 Nama Kaca


Hadiah peribadi yang terbaik
Harga Hadiah: dari 1250 gosok.
Penilaian (2018): 4.5

Cawan atau gelas peribadi adalah hadiah yang sangat baik untuk pasangan suami isteri. Tidak mungkin ada orang yang akan tetap tidak peduli dengan tanda perhatian seperti itu. Dengan cawan di mana nama orang yang dicintai ditulis, sarapan pagi atau teh minum di tempat kerja menjadi dua kali lebih menyenangkan.

Cermin mata anggun dengan ukiran peribadi akan menambah daya tarikan dan romantik kepada mana-mana perayaan keluarga. Gelas wain ini sesuai untuk minum minuman berkilauan pada hari pernikahan atau ulang tahunnya, dan kemudian dapat menghiasi papan tepi dapur, mengingat hari yang bahagia.

6 Bantal pasangan antistress


Satu cenderahati direka untuk dua
Harga Hadiah: dari 990 gosok.
Penilaian (2018): 4.6

Satu cenderahati, direka untuk dua pada masa yang sama, pada hari perkahwinan akan membawa banyak kegembiraan. Sepasang pad anti tekanan adalah hadiah hebat untuk pasangan penyayang yang menghargai hubungan yang bertenaga. Pada kain itu dapat digambarkan berbagai tulisan dan lukisan dengan aksen romantis. Bantal diri mereka disumbat dengan pengisi khusus - bola anti tekanan, yang menyenangkan untuk menyortir di tangan Anda. Dua cenderamata lembut saling berhubungan, ia seperti petunjuk bahawa pencinta tidak pernah berpisah dan menghabiskan masa bersama. Pasangan boleh ditawarkan untuk mengambil hadiah dengan mereka untuk perjalanan bersama dan masa lapang.

5 Set sarung bantal "Suami dan Isteri"


Hadiah terbaik untuk berkongsi tidur
Harga Hadiah: dari 990 gosok.
Penilaian (2018): 4.6

Selepas majlis perkahwinan, masa pengantin baru selalu bersama-sama dan sedekat mungkin adalah impian bersama. Oleh itu, bantal di atas bantal dengan kata-kata "Suami" dan "Isteri" akan menjadi hadiah lain yang luar biasa pada hari perkahwinan. Dengan hadiah sedemikian, golongan muda tidak akan pernah lupa siapa mereka. Dan yang paling penting, hadiah itu bukan sahaja akan mengumpulkan habuk di rak, tetapi akan digunakan secara aktif sebagai sprei.

Apabila memilih, memberi perhatian kepada kualiti dan jenis perkara, lebih baik menggunakan kain semulajadi, supaya tidur memberi anda sensasi yang menyenangkan sahaja.


4 Set Hadiah Madu


Sweetness and goodness
Harga Hadiah: dari 2090 gosok.
Penilaian (2018): 4.7

Mengapa "honeymoon" dipanggil begitu? Nama ini telah datang kepada kita sejak zaman purba. Pada zaman dahulu, ibu bapa muda memberi mereka kek madu, yang sepatutnya mereka makan dalam sebulan. Madu selalu dianggap penyembuhan, sebagai bapa dan ibu menjaga kesihatan anak-anak mereka, imuniti mereka dan, tentu saja, keturunan masa depan. Jadi mengapa pada masa kita tidak mengingati tradisi lama dan membuat hadiah yang berguna dan menyenangkan itu.

Sebuah balang madu boleh diletakkan di dalam kotak kayu yang indah, di mana nama pengantin baru diukir. Dan jangan lupa, apabila mengucapkan tahniah, sebutkan pelantikan madu dan berteriak: "Ia pahit!"

3 Kuki Fortune


Hadiah yang paling asli
Harga Hadiah: dari 550 gosok.
Penilaian (2018): 4.8

Pada hari yang penting seperti majlis perkahwinan, tanda-tanda dan tanda-tanda nasib amat disedari oleh para peserta dalam sambutan tersebut. Oleh itu, kenapa tidak mewujudkan suasana sihir dan cerita dongeng. Kotak bernama yang bagus dengan kuki - ramalan akan membantu dalam perkara ini. Hanya tanda-tanda positif nasib, tersembunyi di dalam setiap kuki, akan menimbulkan suasana yang muda, tenang dan membawa nota kegembiraan yang terang pada hari yang begitu menarik. Nota-nota kecil mengandungi ramalan mengenai kehidupan keluarga yang bahagia, tentang perasaan abadi, tentang taufan emosi dan perjalanan eksotik.

Tetapi harus diingat bahawa hadiah asli itu tidak disimpan selama lebih dari 6 bulan, jadi anda harus membelinya sebelum perayaan itu.

2 Disesuaikan baju t-shirt peribadi


Hadiah yang diperlukan dan menyeronokkan
Harga Hadiah: dari 1690 gosok.
Penilaian (2018): 4.8

T-shirt, celemek, kaus kaki sentiasa menjadi hadiah yang diperlukan untuk setiap kesempatan hidup, dan jika anda membuat mereka yang diperibadikan dan hadir dalam satu pasangan kepada keluarga yang baru dibuat, ia juga akan menjadi ucapan yang asli dan tidak dapat dilupakan. Varian prasasti luas. Sebagai contoh, "Pengantin / Pengantin Perempuan", "Nama / nama-Nya", "Donut / Donor Eater", "Boy / Girl" atau, sebagai jenama "My / Mine" Olga Buzova. Fantasy tidak mempunyai sempadan. Pasangan yang sudah berkahwin boleh menggunakan kemeja tersebut di mana-mana, bila-bila masa, selagi mereka bersama-sama. Ruang makan dapur peribadi mendorong para pecinta untuk kerja rumah bersama.

Apabila memesan dan membeli hadiah itu, anda harus memberi perhatian khusus kepada saiz produk, supaya mereka sesuai dengan pemilik masa depan, dan kualiti bahan dan aplikasi.


1 Poster di dinding


Hiasan rumah yang tidak dapat dielakkan
Harga Hadiah: dari 390 gosok.
Penilaian (2018): 4.9

Salah satu cara untuk menghiasi salam tradisional dan hadiah wang yang membosankan akan menjadi poster di dinding. Ini adalah ucapan yang romantis yang dicetak pada kertas foto pelekat yang tebal. Di poster boleh digambarkan gambar cantik, foto orang muda dan nama mereka. Hadiah asal akan menghiasi rumah keluarga muda untuk jangka masa yang lama, kerana ia boleh dilekatkan pada permukaan mana-mana, digantung dengan magnet di dalam peti sejuk atau diletakkan di dalam bingkai.


Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan