20 hadiah asli untuk wanita

Tempat

Nama

Idea Hadiah Ciri Terbaik

Hadiah asal kepada wanita: 500-1000 sapu.

1 Binokular Teater Hadiah terbaik untuk teater yang gemar
2 Set alat kebun dalam beg pakaian Untuk tukang kebun amatur yang berpengalaman
3 Plaid dengan lengan baju Hangat dan selesa
4 Kuki Fortune Hadiah asal dan lazat
5 Buku hadiah peribadi Hadiah berguna yang terbaik

Hadiah asal kepada seorang wanita: 1000-1500 rubel.

1 Apron peribadi Hadiah terbaik untuk tuan rumah
2 Beg Kosmetik Perjalanan Pembantu perjalanan yang amat diperlukan
3 Bantal dengan gambar gadis hari jadi Sekeping perabot yang menarik
4 Set kek cawan yang digayakan Hadiah eksklusif dan lazat
5 Nama plat dengan foto Tanda perhatian yang paling menarik

Hadiah asal kepada wanita: 1500-2500 gosok.

1 Berkelah di dalam beg Menyederhanakan persediaan berkelah
2 Dispenser minuman Hadiah yang paling luar biasa
3 Panel dengan klip untuk foto Sempurna melengkapkan kawasan pedalaman.
4 Meja sarapan di atas katil Terbaik untuk menunjukkan keprihatinan anda.
5 Foto pada kanvas semula jadi Klasik yang abadi

Hadiah asal kepada wanita: 2500-5000 gosok.

1 Set peribadi tuala peribadi Hadiah praktikal dan hadiah yang terbaik
2 Lampu dengan foto Gambar dan lampu dalam satu
3 Cermin buatan tangan Hadir dari era lain
4 Jubah mandi dengan sulaman Hadiah peribadi dan praktikal
5 Hadiah dibungkus coklat Peningkatan cemerlang

Hari jadi adalah salah satu cuti yang paling indah, dan hari jadi seorang wanita juga bercuti dengan nota cahaya kesedihan. Gadis hari lahir mula berfikir tentang tahun-tahun yang lalu, meninggalkan belia. Oleh itu, pada hari yang bahagia, anda tidak boleh memberi alasan untuk sedih, tetapi untuk menunjukkan dengan hadiah anda betapa sayang dan sayang dia.

Hadiah untuk seorang wanita pada hari lahirnya boleh berbeza: mahal atau remeh, serius atau suka bermain, romantis atau perniagaan. Ia juga bergantung pada siapa yang anda patut dipersalahkan untuk bercuti, sama ada ibu, nenek, kakak, isteri, kekasih, teman wanita, rakan sekerja, atau hanya kawan. Setiap wanita di mana-mana umur sedang menunggu hadiah, jadi jadilah asal dan buatlah hari anda suatu kebahagiaan pada hari ini!

Pertimbangkan beberapa pilihan untuk hadiah menarik untuk wanita pada hari lahirnya.

Hadiah asal kepada wanita: 500-1000 sapu.

5 Buku hadiah peribadi


Hadiah berguna yang terbaik
Harga Hadiah: dari 500 gosok.
Penilaian (2018): 4.6

Apa yang selalu dianggap hadiah terbaik? Sudah tentu buku itu. Sekiranya seorang wanita membaca banyak atau hanya suka pada waktu petang dengan novel yang dikasihi, maka jangan terlalu lama memikirkan hadiah itu, buku itu akan sangat relevan. Tetapi anda boleh membuat kejutan ini lebih menarik dan menyeronokkan jika anda memesan buku yang diperibadikan. Buku hadiah peribadi adalah buku pilihan anda dengan mengikat, yang menunjukkan kepada siapa ia diserahkan, dan hasrat tulus dicetak pada penyebaran halaman. Ini akan menjadi hadiah yang sangat bagus untuk kakak, rakan sekerja, teman wanita. Perkara utama adalah untuk mengetahui apa yang suka wanita membaca, pilihan rasa. Anda boleh menempah buku yang diperibadikan di banyak kedai hadiah dalam talian, masa pengeluaran boleh berubah dari 1 hingga 3 hari.


4 Kuki Fortune


Hadiah asal dan lazat
Harga Hadiah: dari 550 gosok.
Penilaian (2018): 4.7

Kuki Fortune adalah kotak bergaya yang kecil dengan ucapan peribadi yang dicetak di atasnya. Kuki rangup lazat dengan nota ramalan diletakkan di dalam pakej. Permintaan mini semata-mata hanya positif, mereka akan memberi pujian kepada gadis hari jadi dan mengangkat semangatnya. Sudah tentu, seperti cenderahati yang lazat tidak boleh dipanggil hadiah utama, melainkan tambahan kepada hadiah utama atau tanda perhatian kepada rakan sekerja dan rakan.Dan jika kontinjen parti ulang tahun untuk menghormati hari jadi hanya terdiri daripada separuh yang lemah dari kemanusiaan, maka kotak semacam itu dapat dengan mudah diubah menjadi permainan - seorang peramal. Ketawa dan keseronokan dijamin!

3 Plaid dengan lengan baju


Hangat dan selesa
Harga Hadiah: dari 790 rubel.
Penilaian (2018): 4.8

Ingin membuat petang wanita tercinta anda selesa? Kemudian beri selimut dengan lengan. Inilah hadiah yang paling praktikal dan asli. Dengan hadiah itu, dia tidak perlu memilih antara yang ingin minum secawan teh dan perlu menyimpan selimut. Fabrik yang sangat lembut menyelubungi tubuh seperti kulit kedua dan memberikan kenikmatan yang tidak dapat dilupakan. Dibungkus selimut, adalah mustahil untuk memikirkan sesuatu yang lain. Hanya keterlibatan penuh dalam membaca buku kegemaran anda atau menonton filem lama ditunggu-tunggu. Mana-mana wanita akan menghargainya. Produk mewah akan membawa keselesaan yang sempurna kepada pemiliknya yang gembira. Selimut lengan adalah penemuan sebenar pada hari-hari sejuk dan insomnia.

2 Set alat kebun dalam beg pakaian


Untuk tukang kebun amatur yang berpengalaman
Harga Hadiah: dari 900 gosok.
Penilaian (2018): 4.9

Mana-mana wanita akan menghargai hadiah yang menekankan keperibadiannya. Di manakah wanita sering melepaskan kreativiti mereka? Sudah tentu, menjaga bunga! Jika wanita anda menghabiskan berjam-jam di bunga bunga, tunjukkan dia dengan set alat kebun yang elegan dalam beg pakaian. Ini adalah hadiah terbaik untuk pena pandai, mahir. Alat tidak pernah berdebu dan selalu terletak di satu tempat. Hadiah ini anda akan memuji penjaga rumah. Kadang-kadang penjagaan bunga berubah menjadi komitmen yang menjengkelkan dan tidak lagi dikehendaki. Jadi buat proses ini lebih seronok dan menyeronokkan dengan memberikan sayangku set alat kebun!


1 Binokular Teater


Hadiah terbaik untuk teater yang gemar
Harga Hadiah: dari dari 1,050 gosok.
Penilaian (2018): 5.0

Wanita suka seni! Binokular yang tidak dapat dilupakan untuk pergi ke teater akan menjadi hadiah terbaik dan luar biasa. Kompak dan ringan, ia membawa penonton lebih dekat kepada pelakon, mencelupkannya ke dalam dunia ilusi pentas. Terdahulu, teropong tidak menikmati popularitinya kerana keterukan dan kekurangan lain. Hari ini terdapat banyak model elegan yang dihiasi dengan lakuer atau enamel. Versi moden membolehkan anda memakainya seperti kacamata, tetapi kebanyakan lebih suka klasik yang bagus. Dengan hadiah itu, pesta ulang tahun akan menjadi tidak dapat dilupakan, dan kegembiraan menjangkakan pergi ke teater dengan aksesori baru akan melimpahi wira acara sepanjang malam.


Hadiah asal kepada seorang wanita: 1000-1500 rubel.

5 Nama plat dengan foto


Tanda perhatian yang paling menarik
Harga Hadiah: dari 1190 gosok.
Penilaian (2018): 4.6

Ia menarik, tetapi kebanyakan wanita, tidak kira betapa baiknya mereka, selalu meragui bahawa mereka disayangi. Pada hari lahir anda, akhirnya anda harus menghilangkan keraguan dan mengakui perasaannya dengan cara yang asal. Ini akan membantu plat nama dengan tahniah. Apa-apa sahaja boleh digambarkan di atasnya: gambar, nama, perkataan hangat dan lukisan yang cantik. Kebanyakannya, hadiah itu sesuai sebagai hadiah kepada nenek, ibu, ibu mertua atau ibu mertua. Mereka dengan bangganya akan meletakkannya di atas papan atau rak dan setiap hari akan mengagumi dan menikmati hadiah mereka.

4 Set kek cawan yang digayakan


Hadiah eksklusif dan lazat
Harga Hadiah: dari dari 1 200 gosok.
Penilaian (2018): 4.7

Tiada apa yang akan mengejutkan seorang gadis hari jadi gembira seperti kek dengan reka bentuk individu yang luar biasa. Dengan hadiah sedemikian, anda menonjol di kalangan para tetamu. Permukaan setiap cupcake adalah berbeza. Hiasan ini dipilih oleh pelanggan. Anda boleh menggambarkan sesuatu. Sebagai contoh, tulisan itu: "Kekasih pada hari lahir", "Bersukacitalah", "Kamu adalah yang terbaik", "Saya sayang kamu". Anda boleh mencairkannya dengan imej bola, hati, bunga api dan manik yang dapat dimakan dekoratif. Jangan lupa untuk memerintahkan mereka terlebih dahulu, jika tidak, anda akan terlambat untuk bercuti! Hadiah semacam itu bukan sahaja asal, tetapi juga berfungsi sebagai pencuci mulut yang sangat baik untuk pesta.

3 Bantal dengan gambar gadis hari jadi


Sekeping perabot yang menarik
Harga Hadiah: dari 1 400 gosok.
Penilaian (2018): 4.8

Kenangan detik-detik gembira dalam kehidupan, perjalanan atau masa lapang sentiasa mengisi kehidupan seharian kita dengan kegembiraan.Oleh itu, mengapa tidak membuat hadiah yang akan sentiasa mengingatkan anda tentang peristiwa-peristiwa yang terang. Ia boleh menjadi bantal dengan gambar-gambar gadis hari lahir dicetak di atas bantal. Hadiah lembut dengan kolaj akan menjadi bahagian dalaman yang indah dan menghiasi sofa, kerusi atau katil. Ia boleh duduk dengan selesa pada sebelah petang selepas bekerja. Apabila membeli, hanya memilih fabrik yang berkualiti tinggi, menyenangkan untuk disentuh. Sampul harus dilepas agar mudah dicuci.

2 Beg Kosmetik Perjalanan


Pembantu perjalanan yang amat diperlukan
Harga Hadiah: dari 1 400 gosok.
Penilaian (2018): 4.9

Kecantikan untuk wanita sentiasa di tempat pertama! Malah menakluk Everest, separuh indah manusia berfikir tentang penampilannya. Semasa perjalanan, tidak begitu mudah untuk mengekalkan penjagaan diri, kerana anda tidak akan mengambil loker kegemaran anda dengan krim dan kosmetik. Penyelesaian masalah ini akan menjadi seorang penjaga jalanan yang luas. Hadiah ulang tahun yang luar biasa ini akan mengejutkan dan menggembirakan gadis hari jadi. Berbagai poket mesh dan petak-petak akan sesuai dengan semua yang anda perlukan. Gincu, gel mandi, berus gigi, scrub dan losyen - semua ini akan mudah dimuatkan di dalamnya. Beg kosmetik perjalanan - salah satu hadiah yang paling diperlukan untuk seorang wanita.


1 Apron peribadi


Hadiah terbaik untuk tuan rumah
Harga Hadiah: dari dari 1 490 gosok.
Penilaian (2018): 5.0

Di mana seorang wanita adalah bos mutlak dan ratu dominan? Sudah tentu, di dapur! Tetapi jika anda memberikannya apron biasa, dia mungkin tidak memahami apa-apa hadiah dan menyedarinya dengan tidak betul. Tetapi jika anda memberikan apron yang bergaya dengan namanya dan kata-kata yang indah, dia akan mengambilnya sebagai pujian. "The Queen of the Kitchen", "Chief Chef", "Goddess of Cooking" - kata-kata yang membuat wanita bangga dengan diri mereka sendiri, dan memotivasi beliau untuk karya-karya baru yang lazat. Hadiah semacam itu akan sesuai dengan isteri, ibu dan nenek anda. Dan, yang paling penting, ia masih sangat berguna semasa bekerja di dapur. Pada ulang tahun yang sama anda harus meminjam apron ini dari gadis hari jadi, maka ia akan menjadi dua kali lebih menyeronokkan.

Hadiah asal kepada wanita: 1500-2500 gosok.

5 Foto pada kanvas semula jadi


Klasik yang abadi
Harga Hadiah: dari 1 640 gosok.
Penilaian (2018): 4.6

Foto cantik di dinding sentiasa menyenangkan, dan jika ia juga potret peribadi, maka ini adalah kegembiraan berganda. Tetapi entah bagaimana ia tidak diterima untuk memberikan gambar yang dicetak hanya untuk anak lelaki hari jadi untuk ulang tahunnya. Tetapi foto yang dicetak pada kanvas semulajadi adalah perkara yang sama sekali berbeza. Hadiah sedemikian kelihatan kukuh, cantik dan kaya, dan kosnya sedikit. Ia akan menghiasi bahagian dalaman dan akan menjadi ingatan selama bertahun-tahun. Percetakan dibuat pada kanvas semula jadi yang berkualiti tinggi. Ternyata keseluruhan gambar untuk masa yang sangat singkat. Anda hanya perlu membuang gambar yang diperlukan kepada pengilang, dapatkan dan bayar pesanan. Hadiah terbaik sudah siap!

4 Meja sarapan di atas katil


Terbaik untuk menunjukkan keprihatinan anda.
Harga Hadiah: dari 1 799 gosok.
Penilaian (2018): 4.7

Ingin membuat hadiah yang romantis kepada wanita tercinta anda? Kemudian buat sarapan pagi. Tetapi bukan hanya sarapan pagi, tetapi sarapan pagi di tempat tidur. Dan membentangkannya di atas meja khas, meja yang akan dihiasi dengan pengisytiharan cinta. Mana-mana wanita akan menghargainya. Jadual ini mudah digunakan, tanpa keluar dari katil, untuk sarapan pagi, kopi pagi atau hanya untuk bekerja di komputer riba. Kaki-Nya lipat, dan dia menjadi dulang. Ini adalah perabot yang bergaya dan selesa.

3 Panel dengan klip untuk foto


Sempurna melengkapkan kawasan pedalaman.
Harga Hadiah: dari 2,050 rubel.
Penilaian (2018): 4.8

Kadang-kadang anda mahu menghiasi dinding dengan gambar, tetapi bagaimana memilih yang terbaik dan tidak lemas dalam jumlah mereka? Tidak Panel dengan klip untuk foto akan menjimatkan anda daripada mencari dan akan memberikan teraan yang jelas kepada pemilik gembira. Wanita pada hari lahir hadiah itu akan disediakan. Bayangkan: parti yang bising, senyuman dan ketawa tetamu, hadiah, salam, tarian, peraduan lucu - semua ini akan hidup dalam foto untuk masa yang lama. Jadi kenapa mereka harus habuk di atas rak? Lebih baik meletakkannya di panel. Melihat dia selepas terbangun, seorang wanita tidak dapat membantu tetapi tersenyum. Senyuman, seperti yang anda tahu, mewujudkan mood untuk sepanjang hari!

2 Dispenser minuman


Hadiah yang paling luar biasa
Harga Hadiah: dari 2 130 gosok.
Penilaian (2018): 4.9

Tiada parti lengkap tanpa minuman yang berbeza. Jika ini adalah hari cuti dewasa, maka alkohol dan koktel menguasai di sini, dan jika ia adalah pesta kanak-kanak, maka jus, susu dan soda. Dan bagaimana mempelbagaikan jadual dan menjadikannya luar biasa? Berikan gadis hari jadi minuman dispenser asal. Ia boleh dalam bentuk stesen gas, dunia, pemadam api, kanister bahan bakar, hydrant. Hadiah itu bukan sahaja akan menghiasi dan meraikan perayaan, tetapi juga menggantikan botol atau botol. Dispenser adalah bekas untuk cecair, dari mana kandungannya dibekalkan dengan bantuan paip atau hos.

Kajian Video


1 Berkelah di dalam beg


Menyederhanakan persediaan berkelah
Harga Hadiah: dari 2 150 gosok.
Penilaian (2018): 5.0

Ingin memanjakan orang tersayang dengan hadiah yang luar biasa? Satu set berkelah adalah pilihan yang hebat. Wanita yang ramah dan suka mengumpul rakan di meja yang sama. Tetapi mengapa tinggal di rumah jika anda boleh keluar dari bandar dan berkelah secara besar-besaran. Dan untuk mempermudah proses persiapan, lebih baik untuk memiliki stok seperti beg. Sekiranya anda akan menjadi pesta ulang tahun untuk seorang wanita yang suka syarikat bising, menyediakan persembahan berkelah khusus sebagai hadiah, dan anda pasti tidak boleh salah. Dia akan gembira! Papan, garpu dan sudu, pisau, gelas dan tuala - semua ini dibungkus dalam beg yang bergaya, sebelum meninggalkan apa-apa yang akan hilang. Jangan menghabiskan masa untuk yuran, apabila anda boleh bersenang-senang dengan orang tersayang anda!

Hadiah asal kepada wanita: 2500-5000 gosok.

5 Hadiah dibungkus coklat


Peningkatan cemerlang
Harga Hadiah: dari 2 660 gosok.
Penilaian (2018): 4.6

Setiap orang telah lama mengetahui bahawa coklat bersorak, dan coklat lazat adalah dua kali ganda. Beri wanita tercinta anda manis manis Belgium dalam pakej yang indah dengan namanya dan ucapan tidak dapat dilupakan. Pakej ini mengandungi 0.50 kg coklat sebenar dengan pelbagai tampalan. Ini adalah hadiah indah untuk gigi manis. Dan anda akan mahu meninggalkan kotak yang bagus sebagai kenang-kenangan tentang hari yang menyenangkan. Digabungkan dengan sejambak bunga, ia tidak akan sesuai dengan ibu dan wanita tercinta, tetapi juga guru, bos dan kawannya.


4 Jubah mandi dengan sulaman


Hadiah peribadi dan praktikal
Harga Hadiah: dari 3 190 gosok.
Penilaian (2018): 4.7

Memilih hadiah ulang tahun, kami ingin menggembirakan gadis hari jadi. Siapa yang akan suka apabila hadiahnya mengumpul habuk di atas rak barang terbengkalai? Tiada siapa. Kemudian anda harus memikirkan versi asli dan luar biasa, sebagai jubah peribadi dengan sulaman. Mana-mana wanita akan gembira dengannya dan akan merasa mewah, meninggalkan bilik mandi. Ini adalah hadiah terbaik yang menggabungkan kecantikan, kepraktisan dan pujian. Di bawah nama, anda boleh menyulam sebarang status: "Super-ibu", "Isteri terbaik", "Anak kegemaran" dan lain-lain. Jubah Terry bukan sahaja kelihatan elegan, tetapi juga diperbuat daripada bahan yang berkualiti. Dalam kombinasi dengan bungkusan yang dihiasi, dia akan mengejutkan dan menggembirakan mana-mana wanita.

3 Cermin buatan tangan


Hadir dari era lain
Harga Hadiah: dari 3 550 gosok.
Penilaian (2018): 4.8

Cermin gaya lama dikaitkan dengan bangsawan dan rahmat. Hadiah asal ini tidak akan meninggalkan mana-mana perempuan yang tidak peduli. Setiap gadis sejak zaman kanak-kanak suka berputar berhampiran cermin dalam pakaian, mengagumi keindahannya. Kemudian dia menjadi wanita cantik dewasa, tetapi tabiat ini kekal dengannya selama-lamanya. Reka bentuk vintaj luar biasa dengan serta-merta menangkap mata. Di dalam cermin anda tidak mahu mencari alasan. Bingkai menarik mengingatkan abad yang lain dan budaya lain. Jadi saya mahu menyentuh suasana ini! Sekarang, wanita yang dicintai akan melihat tidak hanya pantulannya, tetapi juga bersukacita dengan eksklusivitas cerminnya sendiri. Ini adalah hadiah terbaik yang boleh mengejutkan dan berkhidmat untuk masa yang lama!

2 Lampu dengan foto


Gambar dan lampu dalam satu
Harga Hadiah: dari 3 800 sapu.
Penilaian (2018): 4.9

Hadiah lain yang menarik dan tidak dapat dilupakan bagi seorang wanita pada hari lahirnya akan menjadi lampu dengan fotonya. Ia adalah imej bercahaya dalam bentuk potret, kolaj keluarga, landskap, dan sebagainya. Cahaya dikawal dan dimatikan, seperti lampu biasa. Tahniah terang bukan sahaja akan membawa banyak kegembiraan dan emosi, tetapi juga menjadi sekeping perabot yang bergaya.Lampu terang yang lembut akan mewujudkan suasana intim romantis di dalam bilik. Anda hanya perlu mencari foto yang sesuai dan hubungi agensi khusus, dan dalam beberapa hari pesanan anda akan siap.


1 Set peribadi tuala peribadi


Hadiah praktikal dan hadiah yang terbaik
Harga Hadiah: dari dari 5 000 gosok.
Penilaian (2018): 5.0

Sulaman peribadi membuat hadiah unik, dan setiap wanita suka perkara yang tidak ada orang lain. Di sekolah, kecil, mereka marah jika mereka melihat "blaus yang sama" daripada rakan. Dalam masa dewasa, tiada perubahan. Dalam kes ini, pilih sebagai hadiah satu set tuala asal, sulaman yang telah dipilih. Dalam penghasilan hadiah peribadi menggunakan bahan berkualiti tinggi, sulaman yang begitu indah akan menggembirakan pemiliknya selama bertahun-tahun. Tuala dibungkus dengan indah di dalam kotak yang boleh dilihat, yang membuat mereka kelihatan lebih mewah. Seorang wanita akan gembira dengan pemerolehan sedemikian. Inilah hadiah terbaik yang menggabungkan kecantikan dan kepraktisan!

Undian popular - apakah hadiah hari jadi yang paling asli bagi wanita?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 0

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah
1 komen itu
 1. Olga
  Redmond multi-baker boleh dibentangkan, alat yang menarik dan berguna, mana-mana pelayan wanita akan dihargai. Ya, dan panel boleh dibeli kemudian yang mana dia mahu.

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan