15 senapang udara terbaik

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Senapang pneumatik yang terbaik

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5 Kombinasi harga dan kualiti optimum
2 Pertandingan Walther CP88 Reka bentuk terbaik
3 MP 654K Tahap kebolehpercayaan yang tinggi
4 Gletcher M712 Salinan yang paling boleh dipercayai
5 Gletcher TT-P Kelajuan tinggi peluru. Harga menarik

Senapang udara terbaik untuk mempertahankan diri

1 Crosman C31 Kuasa tembakan terbaik
2 Aniks A101 MS Pistol udara Rusia terbaik
3 Umar badai keluli Nisbah harga dan kualiti yang optimum
4 Stalker spm Kapasiti stor besar
5 Born Z122 Model yang paling padat

Pistol udara teratas untuk menembak sukan

1 MP-53 M Jenama Rusia terbaik
2 Super Sport Borner 708 Revolver berkuasa dengan peluru palsu
3 PCP Ataman-M1 Pistol terpantas
4 Galaxy G21 Pistol musim bunga terbaik. Harga menarik
5 ASG Dan Wesson 8 " Pemberontak sukan yang paling berkuasa

Pneumatik pneumatik - kumpulan khas senjata traumatik, yang kerjanya didasarkan pada penggunaan gas termampat. Model sedemikian telah mendapat populariti yang agak baru-baru ini: sebelum ini, mereka hanya digunakan sebagai senjata hiburan dalam galeri menembak dan institusi serupa. Peranan tegas dalam promosi "pneumas" memainkan kemungkinan jualan dan pembelian percuma - untuk beberapa pistol, kuasa yang tidak melebihi ambang tertentu, anda tidak perlu membeli lesen tambahan. Sehingga baru-baru ini (sehingga pengetatan undang-undang mengenai pembelaan diri), mereka telah digunakan secara meluas sebagai alternatif kepada senjata api dan tin semburan lada untuk mempertahankan diri.

Pasaran pistol pneumatik penuh dengan model kategori harga yang berbeza, tidak semua yang boleh bermegah dengan kualiti tinggi dan ciri prestasi yang baik. Dengan berhati-hati mempelajari topik ini, kami memilih untuk anda pistol udara terbaik yang memenuhi piawaian yang berkualiti tinggi. Senarai terakhir dibentuk berdasarkan kriteria berikut:

 1. maklum balas pengguna mengenai pengalaman penggunaan;
 2. pendapat pakar dan profesional dalam bidang udara;
 3. penilaian set prestasi;
 4. nilai untuk wang.

Senapang pneumatik yang terbaik

Senapang bukan sahaja senapang mesin atau muncung tangki. Teknologi ini juga digunakan dalam pembuatan senjata pneumatik. Ini membolehkan anda meningkatkan dengan ketara kelajuan penerbangan peluru, serta mengimbangkannya dalam penerbangan, dan ini memungkinkan untuk melakukan penembakan yang lebih tepat dan bertujuan. Pemotongan dibuat di dalam tong, dan terima kasih kepada mereka, peluru mendapat gerakan putaran pada pemergian. Pistol ini agak mahal, tetapi ketepatan dan kelajuan menembak dari mereka jauh lebih tinggi.

5 Gletcher TT-P


Kelajuan tinggi peluru. Harga menarik
Negara: Taiwan
Harga purata: 4 250 sapu.
Penilaian (2019): 4.5

TT, atau Tula Tokarev berhak mendapat pistol terbaik. Dia berdiri dan terus berkhidmat dengan banyak negara, walaupun walaupun agak tua. Dan di sini kita ada di hadapannya hampir satu salinan tepat, disesuaikan untuk reka bentuk pneumatik. Lesen untuk membeli senjata ini tidak diperlukan, kerana kapasiti penyembelihannya tidak melebihi 3 J., yang, menurut peraturan-peraturan, tidak tertakluk kepada pelesenan mandatori.

Dalam kes ini, model ini mempunyai kelajuan peluru yang agak tinggi - 120 meter. Ini bukan maksimum di pasaran, tetapi tidak minimum. Manfaat termasuk kos. Hanya 4 dengan sedikit seribu rubel, yang tidak begitu banyak untuk senapang rifled. Tetapi bagi kelemahan, inilah kapasiti kedai. Hanya 15 pertuduhan, walaupun pantat yang agak lapang.Intinya ialah anda perlu membahagikan ruang yang berguna dengan silinder gas, yang, dengan cara itu, sangat ekonomik, berkat pecutan peluru dengan laras rifled.


4 Gletcher M712


Salinan yang paling boleh dipercayai
Negara: Taiwan
Harga purata: 8 890 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Sebelum kami adalah replika Mauser yang legenda. Bukan senjata yang paling estetik cantik yang berkhidmat dengan Jerman dan beberapa negara lain. Pengilang telah cuba mengambil kira ciri-ciri sebenar senjata itu dan mengulanginya dalam produk mereka. Contohnya, breek tong benar-benar sama di sini, sama seperti pemegang, yang mana banyak penembak dianggap tidak sepenuhnya selesa.

Bagi aspek teknikal, ini adalah pistol yang agak cepat dengan 18 peluru di kedai. Kaliber adalah standard - 4.5 milimeter, dan kelajuan penerbangan awal adalah 110 kilometer sejam. Ini tidak begitu banyak, tetapi perlu difahami bahawa kita mempunyai senapang di hadapan kita, dan ketepatan penangkapan di sini bertambah baik. Walaupun, mengikut pemaju sendiri, ia tidak melebihi jarak 10 meter. Ringkasnya, mengikut ciri-ciri ia agak pistol purata, tetapi merit utama adalah identiti maksimumnya. Kesemua aspek yang boleh diambil kira disedari di sini, dan ia berbeza dari Mauser sebenar kecuali ia adalah sebuah kedai yang tidak biasa, tanpa mana-mana yang mustahil dilakukan dengan udara.

3 MP 654K


Tahap kebolehpercayaan yang tinggi
Negara: Rusia
Harga purata: 10 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Salah satu variasi pistol pneumatik yang paling popular, yang mempunyai persamaan yang menakjubkan dengan "Makarov" asal. Utama dan, mungkin, satu-satunya perbezaan yang signifikan (itu kelebihan) model ini berbanding yang lain adalah kemungkinan pemodenan dalam persekitaran semata-mata rumah. Selain itu, tetapan ini membolehkan ia berubah dengan ketara (bagaimana memperbaiki, dan sebaliknya, lebih buruk) ciri-ciri operasi. Kelajuan peluru yang dipecat daripada pistol saham adalah 125 meter sesaat, yang menyebabkan kuasa rendah dan, dengan itu, kemungkinan menjual MP 654K tanpa permit. Model ini bernilai banyak, tetapi harganya sepenuhnya mencerminkan kebolehpercayaan variasi senjata legendaris ini.

Kelebihan:

 • tahap kebolehpercayaan yang tinggi;
 • reka bentuk terbukti;
 • persamaan luaran dengan pistol Makarov asal.

Kelemahan:

 • kos yang tinggi;
 • kuasa biasa-biasa sahaja.

2 Pertandingan Walther CP88


Reka bentuk terbaik
Negara: Jerman
Harga purata: 15 000 sapu.
Penilaian (2019): 4.8

Pistol Jerman dengan laras rifled, dicirikan oleh kualiti yang biasanya tinggi. Ini bukan senjata mudah untuk mempertahankan diri, tetapi salinan premium yang sepenuhnya membenarkan dana yang dilaburkan dalam pembeliannya. Ciri-ciri tidak paling tinggi, tetapi mereka, cukup aneh, adalah menengah. Hakikatnya ialah sebahagian besar kos "Walter" terdiri daripada bahan yang digunakan dalam penciptaan, serta komponen visual. Apa yang perlu dikatakan - pistol itu kelihatan, jika tidak sempurna, maka sangat dekat dengannya.

Daripada kelebihan dan ciri-ciri yang perlu diperuntukkan setong rifled panjang, memberikan peluru kelajuan permulaan yang baik (130 meter sesaat) dan arah yang jelas. Oleh itu, kita tidak mempunyai banyak pertahanan sebagai kes paparan pistol, menarik, di atas semua, dengan penampilannya.

Kelebihan:

 • ketersediaan logam berkualiti tinggi dan bahagian-bahagian kayu;
 • prestasi baik (walaupun belum cemerlang);
 • penampilan premium.

Kelemahan:

 • kos yang tinggi.

1 Umarex Beretta 92 FS 4.5


Kombinasi harga dan kualiti optimum
Negara: Jerman / Itali
Harga purata: 12 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Segmen premium yang dihancurkan tidak berakhir pada Pertandingan Walther CP88 sahaja. Umarex Beretta 92 FS 4.5 adalah pistol udara yang lebih menarik, yang dianggap sebagai salah satu yang terbaik (jika bukan yang terbaik) di dunia. Benar-benar segalanya memilikinya - dan rupa kes logam yang menggerunkan, dan sifat menembak sederhana, kebolehpercayaan mekanisme itu sendiri dan, tentu saja, kualiti prestasi.

Petunjuk ketepatan dan jarak menembak sangat menarik.Jika kriteria pertama ditentukan oleh kemahiran penembak, maka yang kedua adalah penunjuk paspor. Dan di sini tumpang tindih dikesan: bertentangan dengan 250 meter yang dinyatakan, pengukuran jarak peluru oleh pengguna menunjukkan hasil melebihi nilai ini dengan 150 meter. Hasil yang layak, memandangkan tidak kelajuan tembakan tertinggi.

Kelebihan:

 • mutu kerja yang berkualiti tinggi;
 • prestasi optimum;
 • julat tembakan yang cemerlang;
 • pemeliharaan semua ciri-ciri asal "Beretta".

Kelemahan:

 • kelajuan permulaan peluru itu hampir tidak mencapai 120 meter sesaat.

Senapang udara terbaik untuk mempertahankan diri

Airgun digunakan untuk kedua-dua sukan atau menembak amatur, dan untuk mempertahankan diri. Intinya adalah bahawa ia tidak memerlukan lesen, dan musuh tidak dapat menimbulkan kecederaan serius. Di sini, faktor psikologi berfungsi dengan lebih tinggi, yang bermaksud bahawa senjata itu haruslah dapat dipercaya dan menggerunkan mungkin. Iaitu, pengeluar cuba sama ada menyalin pistol sebenar, atau menghasilkan model yang kelihatan seperti sesak mungkin. Seperti yang ditunjukkan oleh amalan, dalam kebanyakan kes satu jenis pistol seperti ini cukup untuk konflik berakhir.

5 Born Z122


Model yang paling padat
Negara: Taiwan
Harga purata: 2 590 gosok.
Penilaian (2019): 4.4

Jika anda memerlukan pistol pneumatik untuk mempertahankan diri, dan anda sedang mencari senjata yang paling hebat yang dapat menakutkannya dengan penampilan anda, maka model ini adalah untuk anda. Kami ada sebelum kami salinan, atau praktikal satu salinan pistol Sig Sauer Jerman, yang berkhidmat dengan polis dan angkatan bersenjata Jerman.

Pada kenyataannya, senjata mematikan, dan dalam faktor bentuk pneumatik - senjata hebat dan hebat. Tetapi bukan sahaja penampilan senjata ini boleh menarik pembeli. Spesifikasi di sini juga berada di ketinggian. Sebagai contoh, kelajuan awal peluru peluru adalah 110 kilometer, yang, jika tiada memotong tong, membenarkan penangkapan tepat pada jarak sehingga 10-12 meter. Tetapi kelebihan utama di sini masih harga. Ia adalah yang paling murah, atau sekurang-kurangnya salah satu pistol udara termurah di pasaran, dan dengan kualiti ini patut perhatian para pembeli.

4 Stalker spm


Kapasiti stor besar
Negara: China
Harga purata: 2 690 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Kemunculan pistol Makarov biasa kepada semua orang. Senjata ini benar-benar legendaris sentiasa berkelip dalam filem ciri dan pelbagai kronik. Sudah tentu, ini adalah senjata yang paling dikenali dari Rusia, dan sekarang pengeluar China telah memutuskan untuk mengeluarkan satu lagi replika yang boleh dipercayai.

Dari pistol sebenar sistem Makarov, ia hanya dibezakan oleh label pada tong, yang diikat oleh pengilang. Segala-galanya dilakukan dengan keyakinan maksimum. Di samping itu, ia adalah senjata yang agak berat, kerana walaupun 3 joules kuasa standard, kelajuan awal peluru adalah 120 kilometer sejam, yang membenarkan penembakan tepat pada jarak 20 meter atau lebih. Untuk barisan udara dengan bar lancar ini agak banyak. Nah, kita tidak boleh lupa, mungkin kelebihan utama model ini adalah kedai lapang. 20 peluru dalam satu pertuduhan. Ini agak banyak untuk pistol, terutamanya dengan bentuk yang agak kecil.

3 Umar badai keluli


Nisbah harga dan kualiti yang optimum
Negara: Jerman
Harga purata: 4 500 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Model senjata, yang berbeza, di atas semua, penampilan asal. Pemegang dengan majalah itu terletak lebih dekat ke tengah daripada kelihatan seperti senjata separa automatik (seperti MAS-10). Ciri-ciri prestasi tidak buruk, tetapi mereka tidak mencapai tahap lesen tambahan. Kelajuan peluru menembusi mencapai 130 meter sesaat.

Keanehan Badai Keluli Umarex terletak pada fakta bahawa ia boleh diperbaiki secara praktikal di rumah, yang dipanggil "di lutut". Manfaat manual dan butiran tambahan untuknya adalah cukup - dari bahagian tubuh yang disesuaikan untuk spring bertetulang. Dan harga berhubung dengan ciri-ciri yang sangat baik.

Kelebihan:

 • ketepatan pemotretan yang baik;
 • pengisian memerlukan sedikit masa;
 • dua silinder gas termasuk;
 • harga rendah

Kelemahan:

 • sebilangan besar bahagian plastik;
 • Pemilih mod menembak tidak sesuai untuk digunakan.

2 Aniks A101 MS


Pistol udara Rusia terbaik
Negara: Rusia
Harga purata: 3 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

"Saudara" dari Kuasa Tinggi Belgium, model yang berada di ambang yang dibenarkan untuk penjualan kuasa secara percuma. Dilengkapi dengan sistem pickup sendiri, supaya pukulan pertama dapat dibuat dengan segera setelah mengeluarkan pistol dari tangkapan keselamatan. Majalah itu memegang 15 kartrij berkaliber 4.5 milimeter. Kelajuan awal peluru adalah 150 meter sesaat. Nadi yang dihasilkan oleh pukulan cukup mencederakan penyerang, tahap keseriusannya yang sepenuhnya bergantung pada jarak. Model yang baik untuk mempertahankan diri pengeluaran Rusia, selain itu disokong oleh harga yang rendah.

Kelebihan:

 • Pelbagai tembakan yang baik (kira-kira 200 meter);
 • kedai yang luas;
 • kos rendah;
 • ketersediaan sistem penekanan diri.

Kelemahan:

 • jumlah berat badan hanya kurang dari satu kilogram.

1 Crosman C31


Kuasa tembakan terbaik
Negara: Amerika Syarikat
Harga purata: 4000 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pistol udara model, yang dibuat di Amerika Syarikat. Perbezaan utama antara Crosman C31 dari yang lain ialah reka bentuk lancar jadual lancar, yang menyediakan pelbagai kebakaran yang baik dan kelajuan maksimum yang besar peluru yang dipecat (151 m / s). Antara perkara lain, senjata ini menggabungkan dua ciri penting yang diperlukan untuk mempertahankan diri - ia adalah kesederhanaan reka bentuk dan kemudahan penggunaan.

Satu lagi kelebihan Crosman adalah penggunaan gas yang ekonomik, dan senjata itu tidak banyak memberi berat - hanya 680 gram. Secara umum, ini adalah model yang sangat menarik yang mampu membantu dengan mempertahankan diri terhadap haiwan dan manusia.

Kelebihan:

 • kuasa penembakan yang tinggi;
 • gabungan panjang dan berat (21.5 sentimeter dan 680 gram);
 • kos rendah

Kelemahan:

 • tidak dikesan.

Pistol udara teratas untuk menembak sukan

Airgun sering digunakan untuk menembak sukan. Tetapi kita tidak bercakap tentang sukan profesional, di mana peralatan khas digunakan, yang sering sangat mahal. Ia agak sukan amatur. Sebagai contoh, pistol seperti itu boleh digunakan untuk mengamalkan penembakan pada sasaran, yang bermaksud mereka harus mempunyai persamaan maksimum dengan senjata yang sebenar, tetapi tidak dalam penampilan, tetapi dalam aspek teknikal: berat, jarak menembak, mengimbangi, meningkat mundur. Dan banyak lagi.

5 ASG Dan Wesson 8 "


Pemberontak sukan yang paling berkuasa
Negara: Denmark (dihasilkan di Taiwan)
Harga purata: 8 490 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Pistol adalah kedua-dua cahaya dan sangat berat, bergantung kepada kuasa dan berkaliber. Pneumatik, sebagai peraturan, tidak menimbang banyak, kerana bahagian berat diperbuat daripada plastik ringan, dan oleh itu ia hampir mustahil untuk merasakan senjata sebenar. Tetapi kita mempunyai model yang mengulangi revolver kaliber sebenar 45. Di sini semua perkadaran, termasuk berat, diperhatikan, dan pemberontakan itu seberat lebih dari satu kilogram.

Kami meletakkan revolver ini dalam bahagian menembak sukan untuk alasan. Faktanya ialah tidak perlu membuat senjata pneumatik dengan berat badan seperti itu. Tetapi ia membolehkan anda membiasakan diri dengan berat pistol sebenar dan lebih memahami balistiknya. Dengan cara ini, lesen pistol tidak diperlukan, kerana kuasa tidak melebihi tiga joules, dan ini walaupun fakta bahawa kelajuan awal peluru adalah 130 kilometer, yang sangat banyak untuk senjata sedemikian. Pengilang juga menolak kedai berlipat ganda, dan selepas menembak 6 peluru, dram perlu dimuat semula.

4 Galaxy G21


Pistol musim bunga terbaik. Harga menarik
Negara: China
Harga purata: 1 290 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Senjata pneumatik terutamanya beroperasi pada gas termampat. Ia adalah orang yang menolak peluru dan memberikannya kelajuan awal. Tetapi terdapat model di mana mekanisme yang sama sekali berbeza dilaksanakan - musim bunga.Reka bentuk ini lebih biasa dalam senapang udara, dan kuasa pemusnah senjata sedemikian telah mewajibkan pemilik memiliki lesen.

Pistol ini, walaupun mekanisme musim bunga, tidak memerlukan lesen, kerana kuasa tidak melebihi 3 joules, dan peluru awal peluru adalah 120 kilometer sejam. Ini agak banyak, tetapi harus difahami bahawa, tidak seperti gas, di sini adalah perlu untuk mencetuskan pemicu selepas setiap pukulan. Oleh itu, senjata semacam itu tidak sesuai untuk mempertahankan diri, tetapi penembakan sukan adalah tujuannya, kerana ia membolehkan anda mengalami kerumitan menembak dari pistol tentera, dan tidak secara automatik, tetapi mekanikal. Dan akhirnya, tambah penting lain adalah harga. Ini adalah tawaran terbaik di pasaran, dan anda tidak dapat mencari pneumatik lebih murah.

3 PCP Ataman-M1


Pistol terpantas
Negara: Rusia
Harga purata: 4 190 sapu.
Penilaian (2019): 4.8

Kelemahan utama kebanyakan pneumatik boleh dianggap sebagai kapasiti majalah kecil. Sentiasa anda perlu memuat semula senjata dan mengumpul bola ke dalam kedai, dan memerlukan banyak masa. Dan di sini kita mempunyai pistol terbaik dalam hal ini. Di sini reka bentuk yang unik direalisasikan, yang, mengikut pengeluar, tidak mempunyai analog dalam dunia senapang.

Kedai bulat dengan 8 bahagian. Setiap seksyen memegang 15 peluru, dan selepas menembak penuh cukup untuk mengeluarkan majalah dari pemegang dan hanya menghidupkannya, dengan itu memuatkan semula. Sangat mudah, dan yang paling penting pantas. Ini amat penting apabila mengambil kira kadar kebakaran model ini. Juga di sini dua botol gas dipasang pada masa yang sama. Memandangkan kapasiti kedai, ini adalah satu fungsi yang sangat perlu, kerana satu silinder cukup untuk menembak sekitar 30 caj, dan di kedai ini terdapat banyak lagi. Dengan cara ini, satu lagi ciri reka bentuk membolehkan anda mengisi gas menjadi silinder dari alat pemadam api konvensional, yang akan menjimatkan wang anda secara signifikan pada pengisian bahan api karbon dioksida.

2 Super Sport Borner 708


Revolver berkuasa dengan peluru palsu
Negara: Taiwan
Harga purata: 5 790 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Pertahanan diri bukan satu-satunya cara untuk menggunakan pneumatik. Ia juga sering digunakan untuk latihan, di mana kes identiti maksimum dengan senjata sebenar diperlukan. Sebelum kami adalah revolver sistem Smith & Wesson, dan ini bukan hanya model plastik yang cantik, tetapi senjata lengkap. Di sini bukan sahaja bahagian dimensi diperhatikan, tetapi juga ciri-ciri berat badan. Pistol ini membolehkan anda merasakan berat pistol sebenar, dan kartrij palsu memberikan anda peluang untuk belajar dalam praktik dengan balistik sebenar peluru pertempuran.

Falshpatrony - ini adalah kelebihan dan ciri utama model ini. Di sini anda tidak hanya mengecas bola dalam laras atau hujung. Sebelum setiap kartrij perlu dicas, kemudian diletakkan di dalam dram dan selepas pukulan itu. Reka bentuk ini sesuai untuk latihan menembak, dan persamaan maksimum dengan revolver sebenar membolehkan anda menggunakannya untuk mempertahankan diri.


1 MP-53 M


Jenama Rusia terbaik
Negara: Rusia
Harga purata: 2 730 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Izhevsk Arms Factory boleh dikatakan legenda. Selama bertahun-tahun, beliau telah menghasilkan senjata terbaik yang diiktiraf di seluruh dunia. Tetapi julat modelnya tidak terhad kepada senjata api. Terdapat juga pistol pneumatik, yang boleh digunakan untuk menembak sukan.

Sebelum kita adalah senjata, yang merupakan peralatan sukan. Ia adalah dari pistol-pistol sedemikian bahawa mereka menembak di pertandingan, oleh itu pengilang menyediakan tiga pengubahsuaian sekaligus, berbeza dalam penggabungan dan kuasa. Harga dalam bahagian ini adalah untuk pilihan yang paling mudah. Jika anda membayar kira-kira seribu, anda juga akan mendapat kedai tambahan, sasaran menembak dan kit pembersih.Dan dengan set lengkap, bernilai sedikit lebih daripada 7 ribu, anda juga mendapat barang tambahan, seperti musim bunga dan satu set silinder gas. Sasaran dan kedai tambahan juga disertakan. Ringkasnya, kita menghadapi pilihan terbaik untuk menembak sukan, dan itulah sebabnya kami meletakkannya di tempat pertama dalam bahagian ini.

Undian popular - siapa pengeluar senjata udara terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 476
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan