10 telefon pintar terbaik Meizu

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Telefon pintar Meizu murah yang paling murah: anggaran sehingga 10,000 rubel.

1 Meizu M5s 16Gb Prestasi terbaik dalam kes logam
2 Meizu M5 32Gb Jumlah memori dalaman yang terbesar
3 Meizu m5c Harga terbaik
4 Meizu M6 16GB Skrin sejuk

Telefon pintar Meizu terbaik dengan skrin besar: anggaran sehingga 15,000 rubel.

1 Meizu M6s 64GB Jumlah memori kekal
2 Meizu M5 Nota 32 Gb Kamera terbaik
3 Meizu M6 Note 3 / 32GB Bateri berkuasa

Telefon pintar utama Meizu atas

1 Meizu 16th 6 / 64Gb Model untuk perfeksionis
2 Meizu 15 4 / 64GB Kamera terbaik
3 Meizu Pro 7 64GB Dua skrin

Produk Meizu pada mulanya diminati dengan kami ketika pengguna Rusia merasakan kualiti Cina yang tepat dan harga yang tepat. Kemudian syarikat itu menolak Xiaomi dengan dasar dan pemprosesan harga yang lebih menarik mengenai "Dragon". Sekarang, Maize telah menyemak pandangannya mengenai pembinaan telefon pintar dan memberi tumpuan kepada reka bentuk, kamera, ciri-ciri individu dan kemudahan, dicapai melalui penggunaan teknologi inovatif seperti rakaman tekanan atau butang mBack.

Kami telah mengumpulkan untuk anda telefon pintar terbaik dari Meizu dalam segmen anggaran, sederhana dan premium. Ini adalah model terbukti yang layak untuk harga mereka.

Telefon pintar Meizu murah yang paling murah: anggaran sehingga 10,000 rubel.

Walaupun Meise adalah sebuah syarikat China, produknya tidak boleh dipanggil terlalu murah. Ya, nisbah harga / prestasi hanya bagus, dan walaupun peranti teratas agak murah, tetapi tidak ada telefon pintar ultra-bajet dalam barisan syarikat. Kos telefon bermula dari sekitar 8 ribu rubel.

4 Meizu M6 16GB


Skrin sejuk
Negara: China
Harga purata: 7939 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Chic telefon pintar yang murah. Untuk tujuh ribu Rubles, anda mendapat matriks IPS 5.2 inci dengan resolusi HD, kamera 13 megapiksel, pemproses lapan teras (ya, di perpustakaan Media), kawalan satu butang yang mudah. Semua sensor yang diperlukan boleh didapati: cahaya, penghampiran, giroskop dan kompas, pengimbas cap jari. Ini adalah alat terbaik untuk mereka yang suka Meise dan sedang mencari sesuatu yang belanjawan untuk melayari Internet, menggunakan rangkaian sosial, permainan kasual dan memotret.

Dalam ulasan, pengguna mengadu tentang kualiti foto dalam keadaan pencahayaan yang kurang baik, terutamanya yang dibuat pada kamera menghadap depan, dan juga mengadu mengenai resolusi HD 5.2 inci sahaja. Memandangkan harganya, semua kelemahan telefon pintar adalah logik dan boleh diguna pakai.

3 Meizu m5c


Harga terbaik
Negara: China
Harga purata: 8 310 gosok.
Penilaian (2019): 4.4

Model M5c adalah yang paling berpatutan dalam kelas peranti bajet. Tetapi aksesibilitas ini mengenakan sejumlah sekatan. Pertama sekali, anda perlu memberi perhatian kepada kes plastik. Ia cepat tercalar, walaupun dengan penggunaan yang berhati-hati. Ya, dan di tangannya terasa tidak begitu baik. Kekurangan utama kedua adalah prestasi yang lebih rendah. Pemproses sedikit lebih lemah daripada pesaingnya, RAM hanya 2 GB, memori dalamannya 16 GB. Pembeli dalam ulasan mereka mendakwa bahawa antara muka berfungsi tanpa masalah, tetapi lebih baik untuk tidak mengingat aplikasi berat dan permainan. Juga keburukan termasuk ketiadaan pengimbas cap jari, yang mempunyai dua peserta lain.

Apakah hasilnya, apakah telefon itu buruk? Tidak betul. Memandangkan tag harga, kami mempunyai pesaing yang hebat untuk peranan telefon pintar yang murah. Lebih buruk lagi, hanya jika dibandingkan dengan pasangan jenama.

Kelebihan:

 • Kos terendah
 • Kualiti membina yang baik

Kelemahan:

 • Semua petunjuk prestasi adalah lebih rendah daripada pesaing.

2 Meizu M5 32Gb


Jumlah memori dalaman yang terbesar
Negara: China
Harga purata: 10 876 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Model M5 tidak semestinya terbaik dalam semua aspek. Penampilan adalah sama dengan M5c, dibincangkan di atas, dan oleh itu semua kelemahan adalah sama. Satu-satunya perbezaan dimensi sedikit peningkatan kerana skrin meningkat kepada 5.2 inci. Walaupun resolusi tetap sama - 1280x720 piksel.Tidak terlalu banyak perbezaan dalaman, tetapi jika dibandingkan dengan M5s. Prosesor sedikit berbeza dalam prestasi, jumlah RAM adalah 3 GB yang sama, tetapi pemproses video agak lebih berkuasa. Walaupun anda masih boleh memainkan permainan kasual atau permainan yang serius dengan tetapan grafik minimum. Malah jumlah storan dalaman adalah sama - 32 GB. Secara umum, peranti itu tidak buruk, tetapi harganya lebih tinggi daripada yang M5s, dan kes plastik itu ...

Kelebihan:

 • Memori dalaman yang besar
 • Prestasi yang baik
 • Kualiti gambar yang baik di bawah pencahayaan biasa.

Kelemahan:

 • Badan plastik yang cepat tercalar

Selalunya, produk Meizu dibandingkan dengan rakan senegara - Xiaomi. Kedua-dua syarikat dengan cepat mendapat momentum dan mengumpulkan tentera besar peminat. Dan, tentu saja, perselisihan antara pasukan itu tidak akan mereda, idola yang lebih baik. Kami tidak akan berdiri di sisi satu atau satu lagi pengeluar, tetapi hanya mengumpul kebaikan dan keburukan masing-masing di dalam jadual.

 

Kebaikan

Cons

Meizu

+ Reka bentuk. Model belanjawan kelihatan sedikit lebih baik berbanding pesaing dengan julat harga yang sama.

+ Jualan bermula pada skala yang lebih besar, dan dengan itu lebih mudah untuk membeli sesuatu yang baru pada permulaan jualan.

+ Bunyi hebat dalam fon kepala. Telefon pintar utama dilengkapi dengan DAC, yang memberikan bunyi yang sangat baik.

+ Kualiti gambar yang lebih baik dalam belanjawan dan kelas menengah

+ Butang mTouch berjenama yang menggabungkan pengimbas cap jari, kunci fizikal dan sentuhan

- Chip MediaTek. Telefon pintar utama Meizu dilengkapi dengan pemproses yang sangat baik dari Samsung, tetapi awal dan purata adalah berdasarkan SoC MediaTek biasa-biasa saja.

- Model serupa agak lebih mahal daripada Xiaomi

Xiaomi

+ Harga yang lebih rendah, nisbah harga / prestasi yang lebih baik

+ Ekosistem sendiri. Xiaomi mempunyai sejumlah besar peranti pintar yang lain, dan mereka berfungsi dengan baik dengan telefon pintar mereka.

+ Pemadat yang kuat

+ Ketersediaan port IR di hampir semua model

- Sebilangan besar pembekal komponen kerana kualitinya sedikit "menari"

- Sebilangan besar kelemahan dalam OS (sebagai contoh, masalah yang diketahui tidak menerima notifikasi)

Apakah hasilnya? Anda tidak boleh memilih Meizu atau hanya Xiaomi. Kedua-dua syarikat telah berjaya dan gagal telefon pintar, serta cip berjenama dan kekurangan yang terkenal. Seperti biasa, pilihan lebih bergantung pada pilihan peribadi pembeli.


1 Meizu M5s 16Gb


Prestasi terbaik dalam kes logam
Negara: China
Harga purata: 8 500 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Dan inilah Meizu terbaik dalam kelas bajet. Pertama sekali, model M5s dibezakan oleh kes logam, yang merupakan berita baik. Maruah ini disebut dalam banyak ulasan pelanggan. Kedua, pemadat itu menyenangkan. MediaTek MT6753 tidak dapat dipanggil rakasa prestasi, tetapi ia cukup baik untuk antara muka pintar dan aplikasi. Selain itu, dalam versi 32GB, 3GB "RAM" dipasang (dalam versi dengan 16 GB RAM, hanya 2 GB RAM dipasang). Dalam permainan, peranti tidak bersinar: kazualki tanpa masalah, tetapi permainan yang serius hanya pada tetapan grafik minimum, dan kadangkala terdapat perlahan.

Kamera gembira. Frontalka 5 megapiksel pucuk tepat untuk harganya. Kamera utama menunjukkan dengan baik hanya dengan cahaya yang mencukupi. Ia masih menambah kos rendah di atas, dan mendapatkan telefon yang hebat.

Kelebihan:

 • Kos rendah
 • Kes logam
 • Prestasi cemerlang untuk kelas ini
 • Kamera hadapan yang baik

Telefon pintar Meizu terbaik dengan skrin besar: anggaran sehingga 15,000 rubel.

Memaparkan besar dalam telefon pintar kini menjadi tren. Kini tidak menghairankan bahawa peranti 5 inci dipanggil "mini". Dan ini agak logik, kerana pada tahun-tahun kebelakangan ini peratusan orang yang menggunakan kandungan dari skrin telefon pintar berkembang pada kadar yang luar biasa. Selain itu, semakin besar skrin, semakin selesa untuk menonton video atau bermain. Sudah tentu, Meiza mempunyai banyak peranti besar dalam pelbagai jenis, tetapi kami memilih hanya model yang agak murah untuk anda.

3 Meizu M6 Note 3 / 32GB


Bateri berkuasa
Negara: China
Harga purata: 13751 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Model dengan Full HD, kamera dwi dan bateri besar 4000 mAh.Dalam ulasan, pengguna menyatakan kesan positif mengenai penggunaan kamera: gambar keluar terang, berair dan jelas. Ada yang keliru dengan kesan bokeh - kelihatannya pelik. Penangkapan makro adalah baik, autofocus tidak gagal. Kekurangan utama model ini bukanlah skrin yang cerah. Dari kotak, paparan telefon boleh cenderung memanaskan warna - ia dirawat dengan pembetulan dengan berat sebelah biru dalam tetapan. Pemilik telefon pintar lain tidak berpuas hati dengan kualiti salutan - ia dengan cepat mengumpul calar.

Gembira prestasi - syarikat "Maza" memutuskan percubaan lain dengan "Dragon", jadi di sini, untuk kegembiraan pengguna, terdapat Snapdragon lapan teras 625. Bonus ini adalah cepat mengecas, yang mengenakan telefon pintar 50% dalam setengah jam.

2 Meizu M5 Nota 32 Gb


Kamera terbaik
Negara: China
Harga purata: 15 494 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Smartphone M5 Note adalah pengganti kepada penarafan peserta sebelumnya. Dan, tentu saja, model ini agak lebih baik. Rupa kekal sama dengan terperinci terkecil - walaupun dimensi berbeza hanya dengan beberapa sepersepuluh milimeter. Skrin ini masih sama dengan 5.5 'paparan dengan resolusi FullHD, tetapi kontrasnya lebih tinggi, yang ketara pada mata kasar. Kamera juga telah berubah menjadi lebih baik. Tiada perubahan dalam nombor (13 Mp, aperture 2.2), tetapi gambar-gambar lebih baik. Dalam kegelapan, bunyi tidak begitu banyak, dan di siang hari dengan tangan langsung anda mendapat tembakan besar.

Tetapi dari segi produktiviti, kemajuan tidak ketara, dan ini sangat sedih. Juga patut dipertimbangkan bahawa terdapat beberapa pengubahsuaian telefon pintar: model untuk 16 dan 32 GB dilengkapi dengan 3 GB RAM, versi 64 GB - 4 GB. Akhirnya, perlu diperhatikan dengan adanya pengecasan pantas, berkat caj bateri 4000 mAh hanya dalam masa 1.5 jam.

Kelebihan:

 • Kamera yang hebat
 • Paparan lebih kontras
 • Dalam versi 64GB, jumlah RAM terbesar
 • Caj cepat

Kelemahan:

 • Saya ingin lebih banyak persembahan

1 Meizu M6s 64GB


Jumlah memori kekal
Negara: China
Harga purata: 12400 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Peranti ini, yang menarik pelanggan dengan butang mTouch maya yang selesa, menggantikan tiga butang Android standard. Satu lagi ditambah dalam bank Piggy M6 adalah pemproses Samsung, bukan mediatek yang mengelak. Berikut adalah pepenjuru 5.7 inci dengan resolusi HD + dan nisbah aspek 18: 9 yang trendi. Kedua-dua kamera ditembak dengan sopan untuk segmen harga ini: kedua-dua utama dengan 16 Mp dan satu muka dengan 8 Mp. Telefon ini dari Meise menerima persetujuan pengguna universal.

Grievances utama dalam tinjauan berkenaan keperluan untuk memilih antara kad SIM kedua dan kad memori. Tetapi berapa banyak keghairahan adalah kualiti foto, pengimbas sampingan yang cepat dan selesa, reka bentuk bergaya yang bergaya dan canggih Flyme shell.


Telefon pintar utama Meizu atas

Kebanyakan pengeluar telefon pintar mempunyai pemisahan peranti yang jelas ke dalam kelas. Bahagian ini sangat kecil, dengan anggaran kos, kelas pertengahan dan kelas atas. Sudah tentu, Meise tidak terkecuali, jadi mari kita lihat model yang paling kuat, cantik dan mahal pengeluaran mereka.

3 Meizu Pro 7 64GB


Dua skrin
Negara: China
Harga purata: 23290 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Di belakang peranti adalah skrin sentuhan warna kecil. Ia tidak menambah banyak fungsi, ia mudah untuk menonton hanya masa, pemberitahuan trek dan petunjuk pedometer. Tetapi ia adalah luar biasa, cantik dan pontovo. Dan dengan itu, anda boleh mengklik selfie di kamera utama.

Dalam ulasan, pengguna mencatatkan kualiti gambar yang curam (di sini ialah kamera utama dua modul), penampilan yang mewah dan bunyi mendalam yang sangat tinggi. Tiada apa-apa untuk memarahi skrin untuk - ia AMOLED terang, berbeza dan jelas. Masalah - tiada NFC, tiada keupayaan untuk menyambungkan kad memori, bukan bateri yang berkuasa (maksimum - dua hari). Sesetengah pengguna juga mengadu tentang shell Flyme yang dibuat oleh Meizu dan prestasi chipset sederhana Mediatek.

2 Meizu 15 4 / 64GB


Kamera terbaik
Negara: China
Harga purata: 31010 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Peminat telefon pintar ini mendakwa bahawa dengan dua modul 12 dan 20 megapiksel kamera ia menembak tidak lebih buruk daripada iPhone X dan perdana Samsung.Ini agak sama dengan kebenaran, kerana terdapat autofokus laser sejuk, penstabilan optik dan tiga (!) Zum optik berganda. Reka bentuk konvensional yang tidak bercorak dengan butang di bawah skrin dan kes berpakaian seramik bertindak secara magnetik, menarik pembeli.

Pemproses teratas, perlindungan air, modul pembayaran tanpa sentuh NFC - tiada satu pun di sini. Berikut adalah pantas, tetapi bukan Snapdragon 660 chipset yang paling produktif, 4 GB RAM, pengecasan cepat dan bateri dengan kapasiti sederhana 3000 mAh, pengimbas cap jari dan fungsi pengenalan wajah. Skrin ini patut dipuji - ini adalah perkembangan "Samsung". Tidak jelas bagaimana pengeluar "lupa" memasang NFC dalam perdana - ini adalah kesilapan yang sukar. Secara umum, ini adalah alternatif yang baik untuk mereka yang tidak mempunyai wang yang cukup untuk Galaxy terbaru atau yang secara asasnya menentang Apple.


1 Meizu 16th 6 / 64Gb


Model untuk perfeksionis
Negara: China
Harga purata: 32000 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Telefon pintar dengan perkadaran yang sempurna. "Jagung" tidak membengkok di bawah trend: tidak melampirkan "alis" ke skrin dan tidak mengeluarkan bicu audio. Jurutera membuat inden yang sama di atas dan bawah, menyegerakkan kedudukan penyambung dan butang. Skrin AMOLED 6-inci pintar dengan Full HD + dan nisbah aspek 18 hingga 9 dilengkapi dengan pengimbas cap jari. Ya, sensor terletak tepat di bawah skrin. Satu lalat dalam salap - anda perlu meletakkan jari anda di tempat yang tepat, dan kelajuan tindak balas adalah lebih rendah daripada pesaing. Tetapi pengimbas adalah tepat. Terdapat juga membuka kunci pada muka yang berfungsi walaupun dalam kegelapan.

Bun yang kecil tetapi berat adalah motor getaran berasingan yang berfungsi dengan baik dan perlahan-lahan. Butang mBack yang dibesarkan telah berkembang menjadi bar navigasi pada skrin. Terdapat juga gerak isyarat dan kunci navigasi standard. Prestasi hebat, kerana ini adalah pemproses Snapdragon atas 845. Kelemahan utama produk baru adalah kekurangan NFC. Selain itu, peranti ini tidak senang dengan autonomi - dengan penggunaan yang cukup aktif, hari itu hidup dengan satu pertuduhan.

Telefon pintar yang syarikat anda fikir adalah yang terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 403
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah
5 komen
 1. anya
  Terima kasih sangat bermaklumat
 2. Ivan
  Dan inilah kebenarannya, mengapa tidak mustahil untuk meletakkan bateri yang kuat dalam pro plus 6 yang sama? Saya mengarahkan telefon pintar baru untuk Avito, segalanya sejuk, tetapi bateri tidak cukup untuk saya. Dengan telefon yang berpotensi itu, ia harus sekurang-kurangnya satu setengah kali lebih kuat.
 3. Andrey
  M5 Nout telah menakluki kameranya walaupun dilihat di kedai. Saya suka memotret, terutamanya makro (baik, seperti), tetapi tidak selalu mudah untuk tergesa-gesa dengan tablet atau fotikom. Telefon hampir selalu di tangan, saya melihat sesuatu yang menarik, pop dan pukulan. Di kedai dalam talian melihat harga kira-kira 15 ribu Rubles. Dia sendiri mengambil Avito, kerana perlu menunggu penghantaran di kedai online.

  M5S mengambil ibu. Dia tidak memerlukan pembesaran pada dasarnya. Pada Avito, walaupun hadiah dibuat - pek permulaan))) Antara muka yang bagus dan jelas. skrin yang sangat besar. Singkatnya, untuk wang saya - satu perkara yang hebat. Ia berfungsi dengan stabil, badan yang kuat dan bagus, kamera adalah standard.
 4. Sergio
  Penampilan adalah sama dengan M5c, dibincangkan di atas, dan oleh itu semua kelemahan adalah sama. Logik penulis tidak jelas kepada saya.
 5. Evgenia
  Sangat gembira dengan telefon pintar saya (Meizu Pro 6 Plus), walaupun saya membelinya agak baru-baru ini. Bukan untuk apa-apa dalam semua artikel yang saya baca, termasuk yang ini, mereka menulis bahawa ini adalah perdana unggulan dari Meizu. Saya bersetuju sepenuhnya dengan ini dan saya percaya bahawa telefon pintar itu benar-benar bernilai membeli. Saya mengarahkan saya sendiri dalam warna emas melalui Avito. Harga, walaupun tidak biasa, tersedia untuk saya pada masa pembelian. Dia mengambil pesanan untuk kotak biji.Sebelum anda membayar, saya mempelajari secara terperinci apa yang sepatutnya dan apa yang sebenarnya dalam petak, dan sudah tentu saya menyemak telefon pintar itu sendiri. Semuanya ada. Saya mesti mengatakan bahawa dia mempunyai prestasi mega. Dengan reka bentuk, telefon pintar hanya cantik, di tangan selesa, badan itu licin dan menyenangkan untuk disentuh. Untuk pemadaman, seperti kata suami, "raja perdana")) Dan apakah foto-foto itu! Unreal cool pada bila-bila masa dan dalam apa jua cahaya. Segala-galanya cantik di dalamnya dan ini adalah telefon pintar yang terbaik yang boleh saya miliki. Serius)))

  Oleh itu, Flagships dipanggil supaya mereka mampu. Saya sedang mencari telefon pintar yang berpatutan, tetapi tidak cukup pendail biasa. Saya tersandung mencari papan buletin, saya fikir ia bernilai mencari di sana, tiba-tiba ada. Akibatnya, saya mendapati Avito yang sangat sejuk Meizu MX 6 untuk 32 GB. Meletakkan pesanan dan mengambil pakej dalam beberapa hari dari titik isu boxberry. Ini adalah perdana sebenar. Nilai yang sangat baik untuk wang. Pemadat adalah, tentu saja, bukan atas, tetapi cukup baik. Malah permainan di dalamnya pergi pada kelajuan maksimum tanpa brek, dan ini sudah menjadi petunjuk yang sangat baik. Secara luaran, telefon pintar kelihatan lebih mahal daripada harganya, yang juga tidak minus. Dalam penggunaannya, dia menyedari bahawa bateri dibebaskan dengan cepat. 10-12 jam dan semua. Tetapi ada caj cepat, jadi seolah-olah segala-galanya seimbang.

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan