15 kereta murah di Rusia

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Kereta kecil yang paling murah

1 Kia picanto Kereta kompak yang paling selamat
2 Ravon matiz Harga terbaik
3 Ravon R2 Kereta yang paling berpatutan dengan penghantaran automatik

Sedan paling murah

1 Datsun on-DO Kualiti terbaik
2 Lada granta Kombinasi harga dan kualiti optimum
3 Ravon nexia r3 Tingkat keselesaan yang memuaskan
4 Renault Logan Murah untuk dijaga. Kebanyakan praktikal

Penyongsang murah

1 Lada XRAY crossover Harga terbaik
2 Chery Tiggo 2 Crossover yang paling ekonomi
3 Lifan x60 Crossover jualan terbaik di Rusia
4 Renault Sandero Stepway Pilihan optimum pembeli

SUV paling murah

1 Great Wall Hover H5 Keselesaan tahap terbaik
2 UAZ Patriot Salib terbaik
3 Chevrolet NIVA SUV yang paling laris di Rusia
4 SUZUKI JIMNY Yang paling menjimatkan. Kualiti pembina yang tinggi

Bagi kebanyakan orang di Rusia, harga sebuah kereta baru masih memainkan peranan utama dalam memilih satu model atau yang lain. Ramai yang sengaja tidak mahu meminjam dan mengambil pinjaman apabila membeli kereta. Dalam kes sedemikian, kepentingan kereta murah tidak boleh dipandang rendah, terutamanya kerana model di pasaran dengan harga yang berpatutan mungkin mempunyai kelebihan dan ciri-ciri yang terdapat dalam model yang lebih mahal.

Kajian kami membentangkan model kereta murah yang boleh anda beli di pengedar kereta di Rusia. Penarafan ini berdasarkan tawaran harga pasaran semasa dan pendapat pelanggan. Untuk kemudahan kereta pembaca terletak di kategori yang sesuai.

Kereta kecil yang paling murah

Kereta kompak merupakan pilihan terbaik untuk pemula dan wanita pemula. Walaupun lelaki berasa hebat memandu kereta padat, bergerak melalui jalan-jalan bandar yang sempit.

3 Ravon R2


Kereta yang paling berpatutan dengan penghantaran automatik
Negara: Uzbekistan
Harga purata: 489,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Tidak lama dahulu, Ravon R2 muncul di pasaran Rusia, tetapi sudah berjaya mendapat perhatian kebanyakan kereta bajet dengan transmisi automatik. Minikar Uzbekistan adalah salinan berlesen daripada Chevrolet Spark. Bahagian luar kereta dibuat dalam gaya moden. Mungkin sebahagian besar merit dalam versi asal ini. Pada masa yang sama, kereta bajet tidak kelihatan murah, ia pasti akan merasai lalu lintas jalan yang ribut.

Spesifikasi boleh mengejutkan pemandu yang berpengalaman. Pengilang tidak menawarkan banyak pilihan. Dalam konfigurasi terdapat satu enjin (1.2 liter) dengan kapasiti 85 liter. c. Gabungan dengan penghantaran automatik membolehkan anda mempercepatkan bayi ke 161 km / j. Tolonglah petak kereta pemilik kereta masa depan. Di luar bandar, kereta hanya menggunakan 5.2 liter dan ketika memandu melalui bandar raya, selera motor meningkat kepada 8.2 liter. Di dalam kereta itu agak luas, sebahagian besarnya sesuai dengan Chevrolet Spark.

2 Ravon matiz


Harga terbaik
Negara: Korea Selatan (dihasilkan di Uzbekistan)
Harga purata: 410000 sapu.
Penilaian (2019): 4.6

Syarikat Uzbekistan UZ Daewoo telah menghasilkan kereta Daewoo (Ravon) Matiz termurah selama 14 tahun. Kereta itu padat, manakala pembeli mendapat hatchback lima pintu dengan penampilan yang baik. Kereta kompak boleh dijual dengan dua enjin (0.8 dan 1.0 liter) dengan kapasiti 51 dan 64 liter. c. Penghantaran manual adalah mudah dan boleh dipercayai. Kereta kompak menggunakan sedikit bahan api, itulah sebabnya populariti model terus ke hari ini. Peralatan asas agak sederhana, tetapi ini adalah bahagian belakang kereta bajet syiling.

Kereta termurah mempunyai kedua-dua peminat dan lawan. Yang pertama memancarkan kelebihan seperti kecekapan, tingkah laku yang dapat diramal di jalan, kebolehpercayaan. Skeptis menunjukkan keburukan seperti penebat bunyi yang lemah, pengsan cermin dalam cuaca hujan, gangguan dalam kerja tetingkap belakang yang dipanaskan.


1 Kia picanto


Kereta kompak yang paling selamat
Negara: Korea Selatan
Harga purata: 665000 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Walaupun saiznya kecil, dan, secara amnya, harga yang menarik, minicar Korea Selatan mempunyai satu kelebihan yang membezakannya dengan baik dari pesaing terdekatnya. Dari segi parameter keselamatannya, ia berjaya meninggalkan model kereta FIAT 500 yang lebih mahal. Selain daripada beg udara tradisional (sudah ada dalam pangkalan data, AirBag mengandungi peralatan dipasang bersebelahan) terdapat sistem pemantauan perlanggaran AEB dan pemantauan tekanan tayar.

Di Rusia, untuk harga sedemikian, anda tidak dapat menemui banyak kereta, terutamanya di antara kereta kecil yang tidak bersahaja. Di samping itu, dari segi keselesaan dan keselamatan, KIA Picanto sangat bernilai di pasaran, yang pasti menjejaskan popularitinya. Atas sebab yang sama, model ini semestinya layak mendapat tempat pertama yang dianugerahkan kepadanya dalam penarafan kami dalam kategori kereta kecil.

Sedan paling murah

Kereta di dalam sedan adalah penampilan elegan dan dalaman yang selesa. Murah anda boleh membeli model baru yang berkualiti.

4 Renault Logan


Murah untuk dijaga. Kebanyakan praktikal
Negara: Perancis (Dihasilkan di Rusia)
Harga purata: 534,000 rubles
Penilaian (2019): 4.4

Semasa tahun-tahun beroperasi di jalan raya di Rusia, kereta Renault Logan terbukti menjadi unit pengangkutan yang bersahaja dan boleh dipercayai, yang telah menjadi pembantu dan kawan sejati bagi kebanyakan orang Rusia. Knot di dalam kereta adalah ketahanan yang berbeza, dan dalam hal penggantian mereka, pemiliknya sama sekali tidak takut dengan kos alat ganti. Walaupun harga mereka tidak terpakai kepada segmen murah, disebabkan oleh peningkatan sumber komponen, jumlah kos operasi adalah salah satu yang paling berpatutan.

Renault Logan juga dihargai untuk kabin yang luar biasa - penggunaannya tidak terhad kepada pengangkutan penumpang. Ia cukup untuk memasang kerusi belakang untuk menambah ruang kargo dengan ketara - tidak ada ruang antara petak bagasi dan belakang sofa belakang. Ini membolehkan anda meletakkan barang-barang yang besar dengan panjang sehingga 168 cm. Pada masa yang sama, penutup ruang bagasi dibuka sedemikian rupa untuk mempermudah akses pemilik ke ruang dalaman.

3 Ravon nexia r3


Tingkat keselesaan yang memuaskan
Negara: Korea Selatan (dihasilkan di Uzbekistan)
Harga purata: 499,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Kereta ini layak untuk mengambil salah satu tempat teratas dalam penarafan kami. Dalam harganya, ia tidak jauh dari Lada Grants domestik, dan cara transportasi yang agak selesa, walaupun harganya murah. Ia tidak boleh dikatakan bahawa kereta tidak dipasang dengan kualiti yang tinggi, tetapi kadang-kadang kadang-kadang mungkin untuk memenuhi kelemahan yang berbaur dalam bentuk trim dalaman plastik yang tidak sempurna. Ia adalah hakikat bahawa ini jarang didapati yang membolehkan kualiti membina tidak mempunyai sebarang pengaruh terhadap pilihan pembeli.

Dari segi keselesaan, Ravon Nexia R3 mungkin memberi peluang kepada pesaing terdekatnya, Grant dan Logan. Dalam kes ini, aduan disebabkan oleh penggantungan yang terlalu tegar dan kekurangan penebat bunyi, bagaimanapun, bagi segmen harga sedemikian untuk memanggil perkara-perkara tersebut kelemahan tidak sepenuhnya betul. Di samping itu, kehadiran dalam konfigurasi asas sistem auto Esp dan ABSPemandu AirBag, pelepasan tanah yang baik dan penggunaan bahan api yang berpatutan menjadikan Ravon Nexia R3 murah pesaing yang serius kepada model yang lebih mahal.

2 Lada granta


Kombinasi harga dan kualiti optimum
Negara: Rusia
Harga purata: 435,000 sapu.
Penilaian (2019): 4.7

Sedan domestik Lada Granta adalah berpatutan, mudah untuk dijaga dan boleh dipercayai. Kereta itu menawarkan pelepasan tanah tinggi, ruang bagasi yang luas. Kereta itu tidak mempunyai pakaian dalam konfigurasi, reka bentuknya mudah dan tahan lama. Walaupun pedalaman tidak kelihatan sangat luas, tetapi 5 orang dewasa dapat dengan selesa menampung di Lada Granta. Mesin domestik mempunyai parameter teknikal dan dinamik yang baik. Dalam versi asas, kereta ini dilengkapi dengan enjin petrol (1.6 l) dengan kapasiti 87 liter. c. dan gearbox 5 kelajuan mekanikal. Model ini mampu mengembangkan kelajuan maksimum 167 km / j.Dalam mod campuran, kereta itu menggunakan kira-kira 7 liter petrol.

Daripada kelebihan pemilik kereta berkata trunk boleh laras lapang, kemudahan penyelenggaraan, harga yang berpatutan. Kelemahan model ini adalah plastik berkualiti rendah, handbrake yang sudah lapuk, kedudukan tidak stabil di jalan raya.

1 Datsun on-DO


Kualiti terbaik
Negara: Jepun (dihasilkan di Rusia)
Harga purata: 474,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Kualiti Jepun diwakili sepenuhnya dalam kereta Datsun. Selepas kebangkitan semula jenama pada tahun 2012, diputuskan bahawa untuk setiap negara menghasilkan kereta dengan set tertentu. Kereta murah disesuaikan dengan iklim, jalan dan petrol yang ditawarkan kepada pemandu Rusia. Ia adalah mungkin untuk mencapai harga rendah dengan ciri-ciri pengguna yang tinggi disebabkan oleh penempatan pengeluaran di premis AvtoVAZ. Datsun on-DO sedang meneruskan platform yang sama dengan Geran domestik. Tetapi model Jepun dengan baik menonjol rupa dan reka bentuk kabin. Sedan dikuasakan oleh enjin 87 liter (1.6 liter). c. Dalam kombinasi dengan transmisi manual 5 kelajuan mekanikal boleh mempercepatkan kereta menjadi 165 km / j.

Pemilik kereta bercakap positif mengenai konfigurasi Datsun on-DO, kualiti bahagian dan harga yang berpatutan. Kebanyakan kekurangan disebabkan oleh ketidaksempurnaan perhimpunan Rusia.


Penyongsang murah

Fesyen untuk crossover datang tidak lama dahulu, tetapi berjaya menawan banyak pemandu di Rusia. Kereta dalam kategori ini kini tersedia untuk penonton yang sangat luas.

4 Renault Sandero Stepway


Pilihan optimum pembeli
Negara: Perancis (Dihasilkan di Rusia)
Harga purata: 723,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.4

Crossover ini, meskipun kosnya murah, menarik pemilik baru lebih cenderung daripada menakutkan dan menangkis mereka dengan aksesibiliti. Di samping itu, versi asas kereta mempunyai pakej yang agak menarik. Sudah ada disediakan beg udara depan untuk pemandu dan penumpang, terdapat tingkap dan cermin kuasa, serta unsur keselesaan yang sepenuhnya berkaitan untuk kerusi Rusia - dipanaskan.

Sudah tentu, kereta kompak ini bernilai wang. Penggantungan intensif tenaga, keupayaan bergerak (radius bertukar hanya 4, 85 meter) dan dinamik cemerlang ditemui dalam kereta yang lebih mahal, tetapi untuk kategori bajet seperti cadangan adalah berbeza daripada mewah, anda tidak akan namakan. Di dalam kereta, walaupun bumper dan lapisan gerbang roda diperbuat daripada plastik tahan calar. Bagi kabin - dia cukup mampu memberikan tahap keselesaan yang baik dalam perjalanan panjang. Jika ini tidak mencukupi, maka dalam konfigurasi pemilik Confort akan menghargai iklim dan sistem multimedia.

3 Lifan x60


Crossover jualan terbaik di Rusia
Negara: China
Harga purata: 769,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Crossover yang diperbaharui Lifan X60 kini merupakan model terlaris di kelasnya. Kereta itu menonjol untuk harga murah, luaran yang dinamik, luar biasa, gril yang dikenali dengan logo syarikat. Prasasti Lifan menjadikan kereta secara visual lebih luas, ciri tersendiri adalah optik kepala, dilengkapi dengan petunjuk arah terbina dalam dan lampu siang hari. Crossover ini dikuasakan oleh enjin petrol (1.8 l) dengan kapasiti 128 liter. c. Bersama dengan transmisi mekanik, kilang kuasa mempercepatkan kereta itu menjadi 170 km / j. Apabila memandu di bandar, enjin menggunakan sehingga 8.5 liter petrol.

Pemilik rumah tangga Lifan X60 bercakap positif mengenai pedalaman yang luas, prestasi enjin, penampilan. Rungutan dinyatakan mengenai kualiti cat, kerapuhan penghawa dingin, dan penggunaan enjin minyak dalam jumlah besar.

2 Chery Tiggo 2


Crossover yang paling ekonomi
Negara: China
Harga purata: 800,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Crossover paling ekonomik dan berpatutan di Rusia hari ini adalah model Cina Chery Tiggo 2. Kereta ini disesuaikan dengan keadaan operasi Rusia. Dalam konfigurasi asas, pelepasan tanah meningkat, penggantungan diperkuat, kereta boleh berjalan di petrol AI-92. Enjin ekonomi (1.5 liter) menggunakan hanya 6.5 liter bahan api semasa memandu keluar dari bandar.Memantau kerja sistem dan komponen yang berbeza membolehkan komputer dalam komputer. Apabila membuat salun, pengilang digunakan murah, tetapi praktikal dan menyenangkan kepada bahan sentuhan. Bagi keselamatan pemandu dan penumpang adalah ABS, 2 beg udara, mengunci pintu belakang.

Pemilik kereta bersetuju bahawa kereta itu bernilai wang. Terutama mencatatkan kemudi ringan, penggantungan menyenangkan dan petak bagasi lapang. Kelemahan termasuk penebat bunyi yang lemah, pemanasan dalaman yang lemah.


1 Lada XRAY crossover


Harga terbaik
Negara: Rusia
Harga purata: 610000 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Crossover termurah dalam kajian kami adalah wakil domestik Lada XRAY. Sesetengah persamaan dalam model itu boleh dikesan kepada pekerja negeri firma Mitsubishi. Satu ciri tersendiri dalam penampilan keluli "penyok" di pintu. Pereka AvtoVAZ segera memberi respons kepada kekurangan yang dikenalpasti, kebanyakan masalah telah diselesaikan. Enjin 16 injap (1.6 l) dengan kapasiti 106 liter dipasang pada kereta dengan konfigurasi asas. c. 2 bantal membantu untuk meningkatkan keselamatan dalam perjalanan, pintu secara automatik mula mengunci selepas bermula, penggera kecemasan diaktifkan semasa brek kecemasan. Pangkalan ini mempunyai pintu depan elektrik, sistem audio dengan 4 pembesar suara.

Pemandu adalah positif tentang kebolehan memandu kereta, kestabilan di jalan, peralatan yang kaya dan harga yang rendah. Kelemahan termasuk kebolehtelapan yang rendah dan kapasiti yang sederhana.

SUV paling murah

Baru-baru ini, salah satu penunjuk kekayaan adalah SUV. Mesin dengan kualiti tinggi yang boleh dilalui, sehingga baru-baru ini, sangat mahal. Tetapi pengeluar Rusia dan Cina dapat menghasilkan model yang berpatutan.

4 SUZUKI JIMNY


Yang paling menjimatkan. Kualiti pembina yang tinggi
Negara: Jepun
Harga purata: 1,175,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.4

Jika anda hanya memerlukan SUV, kebolehpercayaan komponen dan kualiti membina yang tidak menimbulkan kritikan sedikit pun, dan anggarannya terhad, anda harus memberi perhatian kepada SUZUKI JIMNY. Inilah SUV yang paling ekonomik - penggunaan bahan api hanya di bawah 8 liter seratus. Enjin dengan jumlah hanya 1.3 liter seolah-olah lemah di jalan raya, tetapi disebabkan berat ringan kereta, ia mengatasi dengan baik dengan tugas-tugas (terutamanya kerana terdapat dua camshaft dalam enjin dan ciri-ciri traksinya kelihatan cukup baik). Struktur bingkai badan kereta dan jarak roda pendek menyediakan keupayaan lintas negara yang sangat baik di kawasan-kawasan berbatu yang sukar.

Melaraskan pemacu roda dan pelepasan tanah tinggi adalah kelebihan model ini. SUZUKI JIMNY mempunyai saloon yang agak mudah dan tidak dinafikan banyak pilihan untuk SUV yang lebih dihormati, tetapi dalam patensinya tidak sama sekali lebih rendah daripada mereka. Tidak lama lagi (dalam 6 bulan akan datang), Rusia akan mula menjual 4 generasi model ini, di mana, selain daripada penyelesaian reka bentuk yang segar, enjin yang lebih berkuasa akhirnya akan muncul. Walau bagaimanapun, kos kereta sedemikian akan menjadi salah satu yang paling murah dan paling murah.

3 Chevrolet NIVA


SUV yang paling laris di Rusia
Negara: Rusia
Harga purata: 764,000 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Seorang pengikut yang layak daripada "Niva" yang pernah popular telah menjadi model Chevrolet NIVA yang dikemas kini murah. Kerjasama dengan keprihatinan Amerika yang terkenal menggambarkan parameter teknis kereta. Kereta ini mempunyai ruang dalaman yang luas, 2 beg udara, ABS. Digabungkan dengan keupayaan merentas desa dan harga yang berpatutan, Niva baru telah menjadi kenderaan luar negeri yang paling laris di Rusia. Model ini dilengkapi dengan enjin petrol biasa (1.7 liter) dengan kapasiti 80 liter. c. dan 5KPP mekanikal. Kereta itu mempunyai pacuan empat roda kekal, yang dikawal oleh razdatkoy 2 kelajuan. Di jalan negara, kereta boleh mempercepatkan hingga 140 km / j, penggunaan bahan api pada kitaran gabungan mencapai 10.2 liter.

Tinjauan positif tentang Chevrolet NIVA datang terutama dari pemburu bersahaja dan nelayan yang menghargai sifat yang boleh dilalui di dalam kereta. Ramai aduan masih dinyatakan mengenai kualiti perhimpunan.

2 UAZ Patriot


Salib terbaik
Negara: Rusia
Harga purata: 815900 sapu.
Penilaian (2019): 4.7

Bahagian paling sukar di jalan raya tidak menjadi halangan bagi SUV UAZ Patriot domestik yang murah. Pereka dan pereka tumbuhan telah bekerja dengan baik di mesin, kini tidak malu untuk muncul di jalan raya bandar. Pengubahsuaian yang paling berpatutan "Classic" menyediakan set lengkap enjin petrol (2.7 liter) dengan kapasiti 135 liter. c. dan penghantaran manual. Untuk mengawal pemacu roda semua digunakan razdatka 2 kelajuan. Daripada pilihan moden terdapat satu beg udara, ABS, tingkap kuasa dan cermin kuasa. Di landasan yang baik, kereta boleh dipercepatkan hingga 150 km / j. Dalam mod negara, SUV menggunakan 11.5 liter petrol AI-92 setiap 100 km.

Pemilik patriot menyedari ketersediaan, kebolehtelapan tinggi kereta, reka bentuk moden, kerja penggantungan lembut. Tidak ada penyangak dan kecacatan dalam negeri. Sebuah kereta baru harus segera dikembalikan untuk rawatan anti-karat, terdapat aduan mengenai kualiti bina.


1 Great Wall Hover H5


Keselesaan tahap terbaik
Negara: China
Harga purata: 1020000 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Gabungan kualiti jalan raya yang baik, keselesaan tinggi dan harga yang berpatutan membawa kepada populariti Great Wall Hover H5 di Rusia. Sekarang pencinta aktiviti luar boleh menempuh jarak jauh di jalan raya, mengekalkan semangat dan keyakinan. Dari pendahulunya, kereta itu mendapat unit petrol yang berkuasa (2.4 liter, 126 liter, Pp.) Dan penghantaran manual. Dalam versi yang lebih mahal, anda boleh memilih enjin diesel dengan mekanik atau automatik. Pengilang Cina telah bekerja dengan baik di pedalaman. Pedalaman kelihatan borjuis, tidak ada lagi bahan-bahan murah dan bau plastik.

Harus diingat bahawa "penyangak" dari Empayar Surgawi merasakan sempurna di jalan-jalan Rusia. Terima kasih kepada badan bingkai, kereta itu mencukupi untuk menjaga masalah di jalan raya. Di dalam ruang bagasi yang luas (810 l) boleh muat semua peralatan memancing atau memburu. Di jalan raya, SUV mampu mencapai kelajuan sehingga 175 km / j.

Undian popular - siapa pengeluar kereta termurah?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 1712
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan