12 bekalan kuasa tidak terganggu terbaik (UPS)

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

UPS Atas Talian Terbaik

1 Ippon kuasa belakang pro ii 600 UPS Interaktif Terbaik
2 BASTION TEPLOCOM-100 + Bunyi rendah
3 APC oleh Schneider Electric Back-UPS BX500CI Compactness dan pelaksanaan berkualiti tinggi
4 3Cott 3C-1000-SPB Bilangan penyambung terbaik

UPS Sandaran Terunggul

1 BASTI TEPLOCOM-250 + 26 Ketahanan
2 oleh Schneider Electric Back-UPS BC650-RSX761 Kemudahan penggunaan
3 Ippon kembali berbanding 800 baru Perlindungan mati
4 Powercom WOW-300 Harga terbaik

UPS penukaran berganda yang terbaik

1 Ippon Innova G2 3000 UPS penukaran berganda yang terbaik
2 VANGUARD VGS-1000XL Penyejukan aktif pengisian
3 BASTION TEPLOCOM-50 + Faktor bentuk padat
4 CyberPower OLS3000ERT2U Kawalan mudah, kebolehubahan pelaksanaan

Kestabilan bekalan kuasa adalah kunci kepada operasi lancar semua peranti yang bersambung di dalam bilik. Di kebanyakan kawasan, voltan tidak stabil boleh membawa kepada akibat buruk, contohnya, dandang gas boleh beroperasi tidak stabil, dan melompat boleh menyebabkan kegagalan peralatan elektrik. Bagi komponen komputer, fenomena sedemikian dapat mengurangkan hayat perkhidmatan komponen, dan jika bekalan kuasa moden mempunyai perlindungan, model lama tidak mempunyai keupayaan ini. Untuk menghapuskan masalah sedemikian dan menjimatkan tenaga, bekalan kuasa tidak terganggu dibuat.

Baru-baru ini, ini adalah peranti yang tidak stabil, sering melanda dan gagal. Terima kasih kepada peningkatan teknologi, banyak masalah yang dielakkan, tetapi sebilangan besar model dan firma yang berkualiti rendah masih berada di pasaran. Kami telah memilih untuk anda 12 bekalan kuasa terbaik yang tidak terganggu berdasarkan kriteria berikut:

 • jualan popular;
 • ulasan pelanggan;
 • penggunaan dan kecekapan sumber am;
 • nilai untuk wang.

UPS Atas Talian Terbaik

4 3Cott 3C-1000-SPB


Bilangan penyambung terbaik
Negara: Hong kong
Harga purata: 5430 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Bekalan kuasa interinteraktif tanpa interaktif dengan kuasa masukan 600 W dan perkiraan sinebut stepwise dari sinusoid sebagai bentuk isyarat keluaran. Tenaga yang diserap maksimum 360 J adalah hasil yang baik dalam julat model dan antara pesaing.

Secara keseluruhan, peranti ini mempunyai 10 penyambung keluaran, 5 daripadanya dikuasakan oleh bateri. Di samping itu, ia bernilai menyerlahkan pelbagai frekuensi voltan masukan, yang bermula dari 165 W dan sehingga 275 W. Masa pengecasan adalah sehingga 8 jam. Sekering automatik dan semua tahap perlindungan yang diperlukan hadir, menjadikan peranti ini salah satu yang terbaik dan paling menguntungkan untuk dibeli.

3 APC oleh Schneider Electric Back-UPS BX500CI


Compactness dan pelaksanaan berkualiti tinggi
Negara: Perancis
Harga purata: 5470 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Di antara kelebihan utama bekalan kuasa yang tidak terganggu ini untuk rumah adalah prestasi yang kompak dan berkualiti tinggi. Navigasi bunyi yang sangat gembira dan tidak menggembirakan dengan kelantangan isyarat purata dengan kekerapan 30 saat. Butang hanya memainkan peranan LED. Secara rasmi, menggantikan bateri tidak disokong, dan kes itu dimeteraikan. Untuk mendapatkannya, anda perlu hampir membongkar kes itu.

Keupayaan pemantauan hilang sepenuhnya. Saya gembira bahawa bahagian dalam bukan bateri biasa, tetapi yang lebih baik. Walau bagaimanapun, ini lebih sukar untuk dijumpai, jadi aspek ini tetap kontroversial.

2 BASTION TEPLOCOM-100 +


Bunyi rendah
Negara: Rusia
Harga purata: 6200 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Ini "gagak putih" di kalangan semua UPS menerima tanda tertinggi di kalangan pembeli. Ciri utamanya boleh dipanggil gabungan minimalism dan keheningan. Secara luaran, ini adalah kotak putih biasa dengan 1 penyambung bateri dan penyambung output tunggal.Umumnya perhimpunan itu cukup bagus, plastik yang sudah kuat juga diperkukuhkan dengan aluminium.

Ciri-ciri teknikal adalah mudah. Voltan input adalah dari 185 hingga 245 W, masa operasi pada beban penuh berubah dalam masa 30 minit, dan pada separuh masa semua 60. Maklumat dipaparkan menggunakan petunjuk LED. Terdapat kemungkinan permulaan yang sejuk dan sambungan bateri tambahan atau penggantian yang lama. Perlindungan daripada kelebihan beban dan pelepasan mendalam mempunyai kesan positif terhadap ketahanan penggunaan, dan kemungkinan pemasangan pada dinding akan meningkatkan keselesaan penggunaan dan membolehkan anda memasang peranti tersebut di tempat yang tidak biasa.

A UPS pada dasarnya hanyalah bateri besar yang mana komputer, dandang gas atau beberapa peranti lain disambungkan. Dalam mod biasa, ia akan berfungsi sebagai kord sambungan standard dari salur keluar, tetapi apabila ia tidak disokong, ia segera menggunakan bateri dalaman. Yang kedua adalah disyorkan untuk ditukar setiap 3-5 tahun.


1 Ippon kuasa belakang pro ii 600


UPS Interaktif Terbaik
Negara: China
Harga purata: 4120 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Yang paling banyak UPS interaktif terbaik di bahagian atas kami ialah Ippon Back Power Pro II 600. Semua elemen dalaman berada dalam perumahan plastik matte hitam yang ketat. Sokongan terdiri daripada 4 kaki tanpa memasukkan getah. Panel depan memaparkan skrin LCD backlit biru, yang memaparkan voltan input dan output, caj bateri, tahap beban, dan mod operasi. Oleh kerana sudut tontonan yang luas, maklumat dibaca pada mana-mana sudut. Kehadiran skrin yang paling besar adalah tambah besar, kerana bundle tersebut tidak sesuai untuk segmen harga ini. Untuk suara yang cacat penglihatan, disediakan dalam bentuk isyarat pendek.

Di bahagian depan diletakkan 2 USB port version 2.0. Mereka memainkan peranan sebagai sumber kuasa tambahan untuk mengecas telefon pintar dan peralatan lain. Bilangan soket output telah meningkat, kini tidak ada 3, tetapi 4 daripadanya. Kabel kuasa panjangnya adalah 1.3 meter, ia tidak boleh ditanggalkan, yang boleh dikaitkan dengan minus.

UPS Sandaran Terunggul

4 Powercom WOW-300


Harga terbaik
Negara: Taiwan
Harga purata: 2658 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

UPS kos rendah dari Powercom akan melindungi rangkaian anda daripada lonjakan kuasa. Dengan dimensi yang sangat padat, ia beroperasi dalam julat voltan dari 165 hingga 285 volt. Terdapat tiga cawangan secara keseluruhan dan mereka dibuat dalam format Eropah. Dua daripada mereka bekerja sebagai tidak terganggu.

Untuk peranti berfungsi dengan stabil, diperlukan 4 jam pengisian. Selang masa untuk menukar kepada kuasa sandaran, yang hanya 4 ms, dikurangkan. Pilihan kekerapan berlaku secara automatik, petunjuk indikator LED terang pada mod operasi bekalan kuasa yang tidak terganggu. Apabila digunakan sebagai UPS Ia disyorkan untuk digunakan dengan berhati-hati, seperti dalam sesetengah kes ia hanya boleh "tidak dikeluarkan", itulah sebabnya ia perlu dimulakan secara manual. Oleh itu, ia adalah tahap minimum UPS yang hanya mempunyai fungsi yang paling perlu.

3 Ippon kembali berbanding 800 baru


Perlindungan mati
Negara: China
Harga purata: 4853 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Oleh itu, 6 kedai euro, 4 daripadanya mempunyai fungsi bekalan kuasa tanpa gangguan. Pada masa separuh beban hanya 8 minit, dan pada beban penuh dikurangkan sebanyak 4 kali - sehingga 2 minit. Ia tidak mencukupi, tetapi untuk harga sedemikian adalah dosa untuk mengadu. Terdapat penyambung di satu pihak Rj-45, dicipta untuk melindungi rangkaian tempatan dan talian telefon daripada beban. Menapis gangguan dan mengurangkan kesan litar pintas dari denyut voltan tinggi. Perkara yang paling menarik ialah dengan masa yang sangat kecil, peranti memerlukan 12 jam untuk mengisi sepenuhnya.

Oleh itu, UPS sandaran ini digunakan untuk bekerja dengan peralatan komputer, untuk dandang gas, kami tidak akan menasihati menggunakannya. Anda tidak boleh bimbang tentang integriti peranti yang bersambung, kerana perlindungan disediakan dengan penapis pasif. Kelewatan dalam mengesan penyimpangan ialah 6 ms, selepas itu kuasa tambahan dihidupkan dari penyongsang. Ia berfungsi dengan senyap dan senyap.

2 oleh Schneider Electric Back-UPS BC650-RSX761


Kemudahan penggunaan
Negara: Perancis
Harga purata: 6169 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

BC650-Rsx761 sangat sesuai untuk rumah atau pejabat terima kasih kepada pemadat teknikal yang baik. 4 soket untuk menyambung peralatan luaran adalah minerali emas untuk segmen ini. Warna hitam yang ketat dan dimensi padat dimainkan ke tangan peranti, supaya ia boleh diletakkan di mana-mana sahaja.

Semua maklumat dipaparkan menggunakan lampu LED. Bagi sesetengah orang, ini akan kelihatan sedikit, tetapi mereka melaksanakan fungsi mereka sepenuhnya. Dalam operasi biasa, modul bertindak sebagai elemen penghubung dalam litar dan menapis gangguan yang timbul. Jika bekalan kuasa berhenti, bateri sandaran bermula dengan serta-merta. Masa pengecasan adalah standard - 8 jam. Mengenai populariti produk itu memberi kesan dan penggantian mudah bateri untuk ganti jika perlu. Menggantikan fius tidak diperlukan, ini seterusnya memudahkan operasi.

Setiap teknik menggunakan sejumlah tenaga tertentu dan di sini adalah beberapa contoh:

 • TV - kira-kira 60-100 watt;
 • komputer pejabat - 100-250 W;
 • PC permainan moden - lebih daripada 350 W (bergantung kepada konfigurasi).

Walaupun angka di atas, pengeluar bekalan kuasa yang tidak tergesa-gesa mengesyorkan membeli modul dengan rizab 30-40% untuk kuasa.

1 BASTI TEPLOCOM-250 + 26


Ketahanan
Negara: Rusia
Harga purata: 14600 sapu.
Penilaian (2019): 5.0

UPS Kualiti dari Bastion syarikat untuk dandang gas. Ini adalah model pra-top dengan bateri terbina dalam pada 26 Ah, hanya bahagian atas dengan 40 Ah. Tujuan utamanya adalah pembekalan tenaga elektrik yang berterusan dan paling penting kepada dandang dinding gas untuk pemanasan individu dengan ruang pembakaran tertutup atau terbuka. Peranan faktor pembatas hanya dimainkan oleh kuasa yang terhad kepada 250 watt. Ia mengurangkan kemungkinan masalah rangkaian yang mempengaruhi peralatan dipasang.

Di bank babi anda boleh menambah sinus yang tulen pada output bersama dengan kawalan mikropemproses. Apabila mod operasi siap sedia, modul zeroing dihidupkan, terdapat juga petunjuk mod pengendalian dan perlindungan beban. Baik bertahan dengan arus permulaan yang besar.


UPS penukaran berganda yang terbaik

4 CyberPower OLS3000ERT2U


Kawalan mudah, kebolehubahan pelaksanaan
Negara: Taiwan / China
Harga purata: 61601 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Kebanyakannya bekalan kuasa yang tidak terganggu mahal di bahagian atas kami mempunyai sistem kawalan yang mudah dan jelas. Skrin kecil memaparkan semua maklumat yang diperlukan, dan semua keperluan pengendali hanya untuk menekan butang. Kekerapan masukan ditentukan secara automatik, dan voltan masukan boleh berubah dari 190 hingga 300 watt. Bilangan penyambung kuasa hanya 9 dan semuanya boleh dikuasakan oleh bateri, itulah sebabnya anda tidak perlu bergelut dengan dan meneka di mana untuk memasukkan plag.

Pada masa yang sama, berat keajaiban teknologi ini hampir 30 kg dan anda perlu berpeluh sendiri atau memesan perkhidmatan pengangkutan. Tidak ada kerosakan yang dilihat, ramai pembeli mencatatkan kemungkinan memasang bateri tambahan, susun atur rak dan 2 warna untuk dipilih - hijau dan coklat. Atas alasan yang jelas hanya kepada pengilang, warna memainkan peranan utama dalam penjualan, contohnya, versi coklat berharga 59.000 rubel, dan versi hijau perlu membayar tambahan 4,000 di atas. Sangat sesuai untuk semua sistem, termasuk pelayan dan dandang gas untuk rumah.

3 BASTION TEPLOCOM-50 +


Faktor bentuk padat
Negara: Rusia
Harga purata: 4700 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Teplokom 50+ direka untuk menyediakan kuasa untuk dandang dan dandang gas, serta peralatan lain dengan kapasiti sehingga 50 VA. Litar Pada-Talian terima kasih kepada penukaran tenaga berganda, ia memberikan kuasa yang stabil sepanjang hayatnya. Jika kuasa berhenti, sakelar segera ke bateri berlaku, melindungi bilik dandang sistem automatik dari pembekuan.

Dimensi kecil, automasi penuh dan tahap keramahan alam sekitar yang tinggi membolehkannya digunakan sepenuhnya di mana-mana premis tanpa perlindungan tambahan.Di samping itu, terdapat pengikat untuk pemasangan di dinding, supaya peranti itu boleh dikendalikan walaupun dalam keadaan yang sangat terkawal.

2 VANGUARD VGS-1000XL


Penyejukan aktif pengisian
Negara: Amerika Syarikat / China
Harga purata: 28615 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Dalam barisan model 1000XL adalah modul tahap kemasukan. Ciri utama ialah kehadiran penyejukan aktif, yang diwakili oleh peminat tunggal di bahagian belakang kes itu. Harus diingat bahawa garis itu sendiri lebih direka bentuk untuk berfungsi dengan peranti yang memerlukan penggunaan kuasa yang tinggi, iaitu, ia tidak mencukupi untuk rumah itu.

Mod kecekapan tinggi dengan penjimatan kuasa membantu modul untuk menukar antara mod penukaran berganda dan pintasan. Dalam hal voltan yang tidak stabil, opsyen pertama dihidupkan, dan jika semuanya normal, maka bypass akan diaktifkan dengan segera. Pada masa yang sama, sebarang kecacatan dalam voltan utama direkodkan, mengurangkan kehilangan tenaga dan meningkatkan hayat perkhidmatan bateri.


1 Ippon Innova G2 3000


UPS penukaran berganda yang terbaik
Negara: Filipina
Harga purata: 30254 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Teknologi Pada-Talianyang pengeluar digunakan dicirikan oleh penukaran berganda voltan masukan. Harga secara automatik menentukan peranan UPS - ia sering digunakan untuk melindungi stesen kerja, pelayan dan peralatan rangkaian. Di dalamnya terdapat satu set bateri terbina dalam dan mereka akan membolehkan anda terus bekerja dengan gangguan kuasa yang panjang. Paparan LCD pintar menjadikannya mudah untuk dilayari, walaupun untuk pembeli kali pertama dengan jenis peranti ini.

Daripada cip yang menyenangkan boleh diperhatikan operasi serentak tahap beban dan petunjuk beban. Setiap skala mewakili 20% daripada beban. Badan all-metal dengan pasti melindungi semua bahagian dalam. Menggantikan bateri sangat mudah, ia menyenangkan pembeli dan mempunyai kesan yang baik terhadap prestasi. Peranti ini tidak membenarkan lonjakan kuasa yang serius dan menikmati kejayaan besar dengan pembeli.


Bagaimana untuk memilih UPS?

Pertama, tentukan peralatan mana yang anda beli produk. Jika untuk rumah, komputer dan TV, maka anda boleh berhenti pada model mudah dengan satu set fungsi yang paling penting. Untuk komputer permainan dan pelayan, anda perlu model dengan penstabil, perlindungan yang terlalu banyak dan lain-lain.

Bagi bilangan soket, purata pembeli tidak mempunyai 3 palam.

Beli produk hanya dari syarikat yang dipercayai, jadi UPS bukan peranti yang tepat untuk menjimatkan wang.

Undian popular - siapa pengeluar UPS yang terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 69
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan