15 pencincang taman terbaik

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Shredders taman murah yang terbaik: anggaran sehingga 10,000 rubel.

1 PATRIOT PT SE24 2.4 kW Pilihan Pembeli Terbaik
2 Champion SH 250 Harga tawar-menawar, berat minimum
3 BISON ZIE-40-2500 Gabungan harga dan fungsi terbaik
4 ELITECH IVS 2400 2.4 kW Prestasi yang optimum
5 Hammer GS2500 2.5 kW Bekas yang mudah

Pengisar elektrik terbaik kelas kelas premium dan premium

1 Bosch AXT 25TC Prestasi dan kemudahan maksimum
2 Viking GE 250 Pencincang yang paling popular
3 ZUBR ZIE-44-2800 2.8 kW Kuasa terbaik
4 Makita UD2500 2.5kw Sistem pengendalian intelektual kilang. Penangkap rumput yang paling luas (67 l)
5 STIGA BIO SILENT 2500 2.5 kW Kualiti pembina yang tinggi. Perlindungan kecederaan

Shredders terbaik dengan enjin petrol

1 MTD ROVER 464 Q Pencincang yang paling pelbagai
2 Viking GB 370 Pemanduan yang lebih baik
3 Patriot PT SB76 Kombinasi harga dan prestasi optimum
4 Tazz K42 6.5 liter c. Soket penerima tambahan untuk cawangan tebal. Boleh digunakan sebagai pembersih vakum taman.
5 Juara SC2818 Shredder petrol yang paling murah

Pemangkasan pokok, membuang kayu mati, merumput rumput di plot taman membolehkan anda mendapatkan biomaterial yang sangat baik untuk kompos atau penebatan katil. Dan jika sebelumnya semua ini hanya dibakar, membawa abu ke tanah sebagai baja, kemudian dengan kemunculan pencincang taman, ia menjadi mungkin untuk menggunakan sisa lebih lengkap.

Kajian ini membentangkan model terbaik teknologi ini yang terdapat di pasaran domestik. Pencincang petrol dan elektrik, untuk kemudahan pembaca, terletak di dalam kategori masing-masing. Juga dibentangkan adalah model bajet yang popular, kelebihan memilih yang agak jelas. Penarafan itu dibentuk berdasarkan petunjuk teknikal peralatan dan pendapat pemilik dengan pengalaman praktikal dalam menggunakan model tertentu.

Shredders taman murah yang terbaik: anggaran sehingga 10,000 rubel.

Tidak semua tukang kebun mampu membeli mesin pencincang taman mahal. Tidak perlu melakukan ini, kerana antara model bajet terdapat peralatan yang berfungsi sepenuhnya.

5 Hammer GS2500 2.5 kW


Bekas yang mudah
Negara: China
Harga purata: 8999 sapu.
Penilaian (2019): 4.5

Penggali taman Hammer GS2500 2.5 kW, dilengkapi dengan motor elektrik 2.5 kW, mampu memproses sampah buangan dalam bentuk cawangan, daun dan rumput menjadi baja berguna dalam masa yang sesingkat mungkin. Untuk melakukan ini, semua sisa taman, diameter yang tidak melebihi 45 mm, mesti diletakkan dalam lubang penyerapan yang luas dan, jika perlu, gunakan penolak yang disediakan. Selepas itu, sistem pemotongan dilancarkan dengan kelajuan putaran pisau sebanyak 4500 rpm, yang menjamin pengeluaran biomas yang paling sesuai untuk kompos.

Penggali elektrik Hammer GS2500 2.5 kW sangat mudah untuk pengangkutan kerana daya mudah alih roda kecil. Satu kelebihan tambahan model ini adalah kehadiran tangki penyimpanan yang luas untuk cawangan yang telah diproses. Sebuah bekas dengan kelantangan 45 liter sangat memudahkan dan mempercepatkan proses - cabang cawangan dan rumput boleh ditaburi dengan segera di atas katil atau diletakkan di lubang kompos. Pemilik shredder Hammer GS2500 2.5 kW mencatat penurunan yang signifikan dalam masa dan tenaga yang diperlukan untuk mengembalikan pesanan di taman.


4 ELITECH IVS 2400 2.4 kW


Prestasi yang optimum
Negara: Rusia (dihasilkan di China)
Harga purata: 9280 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Untuk memulihkan dan mengekalkan pesanan di taman, penggiling elektrik ELITECH IVS 2400 2.4 kW akan menjadi pembantu yang terbaik. Ia dapat mengitar semula sisa kayu dengan diameter sehingga 40 mm dan juga dengan mudah mengendalikan sebarang rumput dan daun.Mulut yang diperoleh dengan cara ini mendapati banyak kegunaan dalam plot rumah. Enjin yang kuat dari helikopter ini dilengkapi dengan perlindungan yang boleh dipercayai, yang mana ia telah meningkat dengan ketara. Dengan penggunaan kuasa 2400 W, model ini menunjukkan kelajuan putaran terbaik elemen pemotongan.

Pemotongan sisa kebun di ELITECH IVS 2400 dilakukan menggunakan pisau keluli tahan karat, yang dapat dengan mudah diganti jika perlu. Ia sangat mudah untuk memuatkan rumput dan cawangan ke dalam helikopter berkat corong yang luas, dan ia juga selamat, kerana dalam hal penutup terbuka, kunci kemasukan akan berfungsi. Pengangkutan unit taman ini juga tidak menimbulkan kesulitan kerana berat ringan dan roda mudah disediakan.

3 BISON ZIE-40-2500


Gabungan harga dan fungsi terbaik
Negara: Rusia (dihasilkan di China)
Harga purata: 9870 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Pengisar elektrik ZUBR ZIE-40-2500 akan menjadi pembantu yang hebat di atas plot. Ia direka bentuk untuk mencincang tangkai rumput, puncak, cabang semak dan pokok dengan diameter sehingga 4 cm. Enjin 2.5 kW mempunyai tork padat. Terima kasih kepada kotak gear, mekanisme pemotongan berputar dengan usaha yang hebat, mengisar kedua-dua cawangan segar dan kering. Model ini dilengkapi dengan perlindungan beban beban, apabila poros tersekat, motor akan terputus. Teknologi mobilitas didasarkan pada roda berdiameter besar, ringan (14 kg) dan pemegang yang selesa. Semua mulsa dan cip dikumpulkan dalam bekas plastik. Pada akhir musim, kereta boleh dilipat terima kasih kepada bingkai yang diubah dalam unit padat.

Pengguna berpuas hati dengan prestasi ZUBR ZIE-40-2500, ketersediaan dan kefungsiannya. Kelemahan model ini adalah plastik rapuh, pisau pintas, dawai elektrik lemah.

2 Champion SH 250


Harga tawar-menawar, berat minimum
Negara: China
Harga purata: 8700 sapu.
Penilaian (2019): 4.7

Permintaan yang tinggi diperhatikan dari tukang kebun dan tukang kebun tempatan pada Juara Pemotong Cina SH 250. Kejayaan model ini tidak hanya terletak pada harga yang rendah. Unit ini cukup cekap dan berkesan. Terima kasih kepada motor elektrik 2.5 kW, juruteknik mampu memotong cawangan sehingga tebal 4 cm. Dengan menggunakan plastik dalam pembuatan kes, pengeluar berjaya menurunkan berat badan hingga 10 kg. Mekanisme pemotongan itu dibuat dari pisau keras, mengasah yang cukup untuk seluruh musim. Ia mudah untuk menggerakkan kereta di sekitar tapak terima kasih kepada roda pengangkutan dan pemegang mudah. Bunker menegak dengan leher yang besar memudahkan proses memunggah cawangan dan rumput.

Mereka penduduk musim panas, yang berjaya menguji pekerjaan Champion SH 250, dibahagikan kepada dua kem. Beberapa untuk beberapa musim tidak mempunyai masalah dengan peralatan, sementara yang lain merancang untuk membeli sesuatu yang lebih baik dan lebih dipercayai.

Jenis motor pencincang

Faedah

Kelemahan

Elektrik

+ bunyi rendah

+ kesederhanaan reka bentuk

+ permulaan mudah

+ berat badan yang rendah

+ keramahan alam sekitar

- pergantungan pada induk

- kuasa kecil

- mengehadkan ketebalan cawangan

Petrol

+ motor yang kuat

+ mobiliti

+ kemerdekaan dari elektrik

+ prestasi tinggi

+ mengisar cawangan tebal

- harga tinggi

- bunyi kuat

- pelepasan ekzos

- kesukaran penyelenggaraan


1 PATRIOT PT SE24 2.4 kW


Pilihan Pembeli Terbaik
Negara: Amerika Syarikat (dihasilkan di China)
Harga purata: 8190 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Penggali elektrik berprestasi tinggi PATRIOT PT SE24 2.4 kW sempurna mengatasi cawangan dan cawangan dengan diameter sehingga 40 mm, menghancurkannya ke keadaan mulsa. Enjin berkuasa unit ini menyediakan kelajuan putaran pisau, optimum untuk pemprosesan sisa taman berkualiti tinggi dan cepat, sama dengan 4500 rpm. Semasa operasi, motor tidak memancarkan pelepasan berbahaya dan menghasilkan bunyi minimum. Dalam kes ini, perlindungan khas akan menyimpannya sekiranya berlaku beban yang mungkin.

Pengisar Taman PATRIOT PT SE24 2.4 kW berbeza dalam kebolehlaksanaan dan kebolehgunaan. Roda besar dan bingkai yang luas menyediakan unit kestabilan dan pergerakan terbaik.Untuk kemudahan mengisi rumput dan cawangan kecil, di PATRIOT penggiling PT SE24 2.4 kW menyediakan saiz corong yang mengagumkan dan penolak khas. Oleh itu diperolehi biomas boleh digunakan untuk pelbagai tujuan: terletak dalam kompos atau digunakan untuk perlindungan musim sejuk tumbuhan, dan lain-lain.

Pengisar elektrik terbaik kelas kelas premium dan premium

Semua ciri terbaik penggilap elektrik ditunjukkan dalam model premium. Mereka tahan lama, boleh dipercayai, dicirikan oleh prestasi yang baik dan hayat perkhidmatan yang panjang.

5 STIGA BIO SILENT 2500 2.5 kW


Kualiti pembina yang tinggi. Perlindungan kecederaan
Negara: Sweden (dihasilkan di China)
Harga purata: 14230 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

The STIGA BIO SILENT 2500 2.5 kW helikopter elektrik rumah sempurna untuk memproses cawangan nipis selepas pemangkasan kebun. Unit ini dilengkapi dengan pemotongan lapan gigi dan kotak gear yang menyediakan tork yang tinggi. Ini membolehkannya mengatasi cawangan dengan diameter 40 mm. Peranti motor elektrik berus brushless, yang dilengkapi alat pencukur yang dibekalkan, menjamin keramahan alam sekitar yang mutlak dalam proses pengeluaran dan operasi bebas penyelenggaraan yang lama.

Daripada ciri-ciri model ini, fungsi yang sangat mudah untuk menyesuaikan tahap pengisaran bahan, bergantung kepada tujuan permohonan itu, perlu diserlahkan. Untuk memastikan pengendali keselamatan yang lebih baik semasa menggunakan mesin pencincang taman STIGA BIO SILENT 2500 2.5 kW, corong khas disediakan, bentuk yang menghalang tangan daripada memasuki zon bahaya. Dalam ketiadaannya, sistem penguncian tidak akan membenarkan enjin bermula. Cabang dan rumput yang dihancurkan dikumpulkan dalam koleksi plastik sebanyak 60 liter, yang sangat mudah untuk pemprosesan biomasa yang seterusnya.

4 Makita UD2500 2.5kw


Sistem pengendalian intelektual kilang. Penangkap rumput yang paling luas (67 l)
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 15877 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Mesin pemotong cawangan Makita UD2500 2.5 kW, yang pemotongan utama pemotongnya, akan menjadi pemerolehan terbaik bagi pemilik taman. Ia akan melepaskan diri daripada kerja panjang pada pelupusan cawangan pokok dan pokok renek sehingga 45 mm tebal, mengitar semula mereka ke dalam pecahan kecil. Ciri tersendiri bagi model ini adalah sistem terbalik, yang disertakan apabila menjejaki untuk mencuba semula pengisaran mereka. Sekiranya keadaan diulang lebih daripada 3 kali, unit masuk ke mod siap sedia, memberi peluang untuk mengeluarkan cawangan yang terperangkap.

Dalam konfigurasi peranti ini adalah tong sampah 67 liter yang luas dengan tudung mudah alih yang boleh ditanggalkan. Untuk kemudahan mengesan pengisian kotak semasa proses pengisaran, tetingkap tontonan disediakan di Makita UD2500 2.5 kW. Kemudahan pergerakan unit ini di tapak disediakan oleh pemegang mudah dan roda diameter besar. Pengguna mencatat kualiti bina yang terbaik dan kekuatan badan pencincang taman ini, serta tahap bunyi minimum dan panel kawalan yang jelas.

3 ZUBR ZIE-44-2800 2.8 kW


Kuasa terbaik
Negara: Rusia (dihasilkan di China)
Harga purata: 14790 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Pengisar kebun ZUBR ZIE-44-2800 2.8 kW menikmati populariti yang baik di kalangan pemilik rumah kerana prestasi tinggi dan harga yang berpatutan. Model ini dilengkapi dengan motor elektrik yang kuat dengan tork yang tinggi, yang membolehkan unit memproses sehingga 150 kg sisa taman selama satu jam kerja. Pengisar yang dibentangkan dengan mudah akan mengatasi kedua-dua cawangan kering dan segar dengan diameter sehingga 44 mm, dan dengan mana-mana tumbuh-tumbuhan taman. Pada masa yang sama, adalah mungkin untuk menyesuaikan tahap menghancurkan bergantung kepada bahan suapan.

Ciri khas pengisar elektrik ZUBR ZIE-44-2800 2.8 kW adalah kehadiran corong pengubah logam, yang boleh dikurangkan lebih daripada 2 kali oleh pergerakan mudah, yang sangat memudahkan penyimpanan dan pengangkutan peranti ini.Bekas yang luas bagi mulsa yang disediakan dalam model ini juga menambah kemudahan dalam proses penggunaan. Sistem perlindungan yang boleh dipercayai bukan sahaja dapat memanjangkan hayat operasi mesin pencincang, malah juga berfungsi dengan selamat.

2 Viking GE 250


Pencincang yang paling popular
Negara: Austria
Harga purata: 33790 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Pengisar elektrik Viking GE 250 sepatutnya popular dengan tukang kebun tempatan dan tukang kebun. Kuasa motor elektrik (2.5 kW) cukup untuk memastikan prestasi tinggi. Dalam kes ini, penggunaan kuasa boleh dipanggil diterima. Bahagian penerimaan bunker telah berjaya dibuat dengan sangat baik, ia boleh membuang cawangan bercabang ke dalamnya. Mekanisme pemotongan yang menarik dan dilaksanakan. Pertama, pengisaran awal dengan cakera dengan 2 pisau berlaku, dan kemudian pisau yang ditetapkan pada sudut yang berbeza akan dimainkan. Oleh itu, radas sama-sama mengisar rumput dan cawangan. Kehadiran roda menjadikan peralatan mudah alih dan mudah alih.

Pengguna terutama menyukai saiz kompak pemotong Viking GE 250. Ia mengendalikan kebanyakan sisa taman. Pautan lemah peranti hanya boleh dipanggil pisau yang perlu diasah setiap musim.

1 Bosch AXT 25TC


Prestasi dan kemudahan maksimum
Negara: Jerman (dihasilkan di Hungary)
Harga purata: 32089 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Reka bentuk pengisar elektrik Bosch AXT 25TC memikirkan terperinci terkecil. Itulah sebabnya model dicirikan oleh prestasi tinggi dan kemudahan penggunaan. Mekanisme pemutar dengan pisau tajam dapat menggulung puncak hijau lembut dan dahan kering dengan diameter hingga 4.5 cm. Bagian pemotong berputar agak perlahan, sehingga unit tidak menghasilkan banyak bunyi saat pengisaran. Di samping itu, teknik itu tidak goncang semasa pengisaran, dan sisa taman ditarik ke kawasan kerja secara spontan. Dalam secubit, anda boleh membantu penggiling dengan penolak seperti penyodok. Sekiranya berlaku kesesakan, ia akan dapat membebaskan pisau dengan menekan butang "terbalik".

Pengguna menghargai prestasi mesin pencincang Bosch AXT 25TC, dan anda boleh mengisar hingga 230 kg sisa sejam. Sebagai persediaan untuk penyimpanan, peralatan dilipat menjadi blok kecil. Kelemahan peranti termasuk harga yang tinggi dan ketiadaan wayar dalam kit.


Shredders terbaik dengan enjin petrol

Mobiliti maksimum dan kemerdekaan memberi pemilik plot besar pemecah bensin tanah. Mereka mempunyai produktiviti yang tinggi, mengisar cawangan dengan ketebalan sehingga 7 cm, dengan penjagaan yang betul yang mereka sediakan untuk orang yang lama.

5 Juara SC2818


Shredder petrol yang paling murah
Negara: China
Harga purata: 18800 gosok.
Penilaian (2019): 4.2

Pada harga yang paling menarik ditawarkan helikopter Champion SC2818. Pengilang Cina telah dilengkapi dengan enjin petrol kecil 2.5 liter. c. Termasuk semua aksesori yang diperlukan untuk bermula dengan segera. Ini termasuk 2 corong pemuatan, beg lapang (10 liter), penolak dan cawan khas untuk menghilangkan cawangan yang terikat pada pisau. Model ini tidak mempunyai roda, bagaimanapun, berat kecil (16 kg) membolehkan kenderaan itu bergerak di sekitar tapak sahaja. Ia tidak disyorkan untuk memuatkan cawangan dengan ketebalan lebih daripada 2.8 cm, serta kayu kering lama. Jika tidak, terdapat haus pisau pesat.

Pemilik perkampungan pinggir bandar yang suka dalam harga penggiling Juara SC2818 yang berpatutan, berperabot penuh, berat badan rendah, operasi senyap. Bahagian lemah unit termasuk pisau tidak sangat kuat, kuasa lemah, kekurangan roda.

4 Tazz K42 6.5 liter c.


Soket penerima tambahan untuk cawangan tebal. Boleh digunakan sebagai pembersih vakum taman.
Negara: Amerika Syarikat
Harga purata: 66220 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Pencincang ini menarik perhatian kepada corong pemunggahan yang besar, yang memberikan unit kesamaan. Ia akan mengitar semula bukan sahaja cawangan taman dan rumput, tetapi juga sampah organik yang lain. Ini membolehkan anda untuk berjaya menggunakan Tazz K42 dan dalam ekonomi perbandaran. Enam pisau boleh menjadi sisa kayu besar dengan garis pusat tidak lebih daripada 75 mm.Terutama bagi mereka terdapat corong yang berasingan (memasuki dari sudut yang berlainan untuk prestasi pisau keluli yang lebih baik).

Kes logam, sistem pemutar yang boleh dipercayai bermaksud margin keselamatan dan operasi yang panjang. Enjin petrol empat lejang mempunyai kapasiti yang baik sebanyak 6.5 liter. yang membolehkan anda mengembangkan tork besar sehingga 12.2 N * m. Terima kasih kepada nilai ini, Tazz K42 mempunyai prestasi tinggi. Mulsa dikumpulkan dalam beg khas, yang mana ia mudah untuk mencurahkan katil, jalan, dan lain-lain dengan cawangan yang dicincang. Dengan bantuan muncung tambahan dengan hos, unit mudah berubah menjadi pembersih vakum taman.

3 Patriot PT SB76


Kombinasi harga dan prestasi optimum
Negara: Amerika Syarikat (dihasilkan di China)
Harga purata: 57990 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Tempat ketiga dalam ranking kami diduduki oleh helikopter petrol Patriot PT SB76. Ia sempurna menggabungkan harga dan prestasi yang berpatutan. Model ini dilengkapi dengan motor kualiti Briggs & Stratton 6.5 liter. c. dan dua bunker. Sisa tumbuhan yang lembut dan basah serta cawangan nipis dan ranting tidak lebih dari 1 cm tebal mesti dimuatkan ke dalam dulang atas. Sisa kayu kering dan tebal sehingga diameter 7.6 cm boleh dilemparkan ke penerima lain. Keselamatan semasa operasi disediakan oleh kes besi yang kukuh.

Berdasarkan maklum balas pengguna, kesimpulan mudah dapat dibuat: Patriot PT SB76 chopper petrol adalah model terbaik untuk tanah persendirian. Ia mempunyai harga yang berpatutan dan satu set spesifikasi teknikal yang baik. Pengguna yang berpengalaman mengesyorkan rumput berselang-seli dengan cawangan. Pemilik tidak berpuas hati dengan kualiti cat lukisan kes itu.

2 Viking GB 370


Pemanduan yang lebih baik
Negara: Austria
Harga purata: 79990 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Viking GB 370 yang sangat mudah alih dan mudah alih dilengkapi dengan enjin petrol. Kapasitinya ialah 6.5 liter. dengan., yang cukup untuk kerja di plot. Operasi lembut loji kuasa menyediakan pemacu tali pinggang. Pisau boleh mengisar daun, rumput dan cawangan dengan garis pusat tidak lebih daripada 3.5 cm. Terima kasih kepada bunker penerimaan yang luas dan mekanisme pemotongan 2 langkah di dalam unit, apa-apa pembaziran asal tumbuhan boleh dihancurkan. Unit ini mudah untuk diurus, bukan sahaja seorang tukang kebun yang berpengalaman dapat mengatasinya, tetapi seorang wanita musim panas biasa.

Pengguna dalam ulasan memberi perhatian kepada kelengkapan mesin pencincang Viking GB 370. Tidak semua model dilengkapi dengan corong cenderung, kosnya mencapai 10 ribu rubel. Oleh itu, kos akhir boleh menjadi sangat tinggi. Tetapi ramai tukang kebun percaya bahawa peranti itu benar-benar membenarkan wang mereka.


1 MTD ROVER 464 Q


Pencincang yang paling pelbagai
Negara: Amerika Syarikat
Harga purata: 84990 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Senarai kerja yang luas di taman dan taman ini membantu para pemilik rumah negara untuk menggunakan MJ ROVER 464 Q chopper petrol. Dengan pembantu yang demikian, anda boleh melayani kawasan yang besar di mana anda perlu membuka cawangan menjadi cip kayu, mengumpul dan mengisar daun dan puncak. Terima kasih kepada enjin petrol yang berkuasa (8.5 hp.), Dua bunkers yang menerima boleh mengitar semula mana-mana sampah di taman dalam beberapa minit. Bunker depan direka bentuk untuk memecahkan cawangan, ketebalannya tidak melebihi 7.5 cm. Kompartmen penerimaan belakang direka untuk memproses daun, rumput dan cawangan nipis. By the way, bunker ini mempunyai pelarasan, jadi anda boleh menetapkannya pada ketinggian anda.

Pengguna mencatat bukan sahaja kepelbagaian MTD ROVER 464 Q petrol petrol. Mereka mengagumi operasi yang tenang (sehingga 96 dB), setanding dengan rakan-rakan elektrik. Di antara kekurangan itu hanya dapat diperhatikan harga yang tinggi.


Apa yang perlu dipertimbangkan apabila memilih mesin pencincang

Untuk memilih unit yang paling berguna, dan walaupun pada harga yang murah, anda harus membuat keputusan mengenai skop permohonannya.

 1. Penduduk musim panas dan pemilik rumah negara dengan plot kecil tanah paling sesuai untuk pemotong taman elektrik murah. Dia mengatasi dengan rumput, dan dengan cabang-cabang semak dan semak-semak nipis. Sudah tentu, panjang kord itu tidak cukup untuk menggerakkan peralatan di sekitar tapak. Lebih mudah untuk membawa senjata kecil tumbuh-tumbuhan ke tempat terkehel perkakas.
 2. Jika manor telah memakai yang besar, dan banyak pokok dan semak tumbuh di atasnya, maka lebih baik mencari alat pencukur dengan produktiviti tinggi. Untuk melakukan ini, lihat segmen premium, di mana anda boleh mencari model yang boleh dipercayai dan tahan lasak. Mereka akan menyerap dahan bercabang, menjadikannya cip kecil.
 3. Tukang kebun, petani atau penghuni hutan tidak boleh melakukan tanpa mesin pencincang dengan enjin petrol. Anda hanya perlu membawa bahan bakar anda untuk mengisar sisa sayur dan kayu sepanjang hari. Lebih-lebih lagi, ini boleh dilakukan dengan sentiasa bergerak di sekeliling plot dan sekata menyebarkan lapisan mulsa.
Undian popular - yang merupakan pengeluar terbaik shredders taman?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 29
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan