10 perahu terbaik

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Top 10 jet ski terbaik

1 Sea-Doo SPARK Kombinasi harga dan kualiti optimum
2 Yamaha Super Jet 700 Ski jet yang paling ringan
3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500 Model sukan terbaik
4 BRP GTR 230 Reka bentuk yang menarik. Enjin yang kuat
5 Yamaha Waverunner Superjet Model klasik tanpa butiran yang tidak diperlukan
6 Kawasaki STX-15F Jet ski laju terbaik
7 BRP GTI 90 Ski jet yang paling menjimatkan
8 Yamaha VX700S Ski jet terbaik untuk berjalan kaki
9 Sea-Doo RXP-X 260 Pilihan yang paling menarik
10 OY AQUOMIC AQUATIC SCOOTER 300W Skuter air untuk kanak-kanak

Teknologi air sedang berkembang dengan pesat, membolehkan orang biasa mengalami semua kelebihan aktiviti luar di perairan. Ski jet adalah cara bermotor teknikal yang sukar. Bergantung kepada dimensi keseluruhan basikal air dan destinasi, pengeluar melengkapkannya dengan motor elektrik atau enjin petrol. Sebuah jet ski telah dibangunkan sebagai teknik sukan, tetapi dari masa ke masa ia menjadi tersedia kepada warga biasa. Oleh itu, semua akuakultur terbahagi kepada dua kumpulan besar.

 1. Sukan jet ski berdiri model yang dicirikan oleh kuasa enjin tinggi dan kelajuan maksimum yang tinggi (lebih 100 km / j). Airbus sukan moden telah siap dengan pelarasan sudut kecenderungan jet air untuk gerakan yang sukar dan melompat ke atas air.
 2. Untuk rekreasi, jet ski mempunyai reka bentuk duduk bawah. Anda boleh menghabiskan masa bersama air atau tiga bersama. Teknik ini lebih stabil dan selamat, tetapi kurang berkuasa dan cepat. Dengan bantuan jet ski untuk rekreasi, anda boleh berjaya menaiki pemain ski air.

Dengan pelantikan, adalah perkara biasa untuk membahagikan jet ski kepada beberapa kategori.

 • Model keluarga dapat menampung beberapa orang, mereka tahan terhadap air, mampu bergerak banyak hal semasa perjalanan panjang.
 • Sukan jet ski adalah kereta cepat dan ringan. Untuk menguruskannya memerlukan kemahiran tertentu.
 • Anak-anak jet ski mempunyai tahap keselamatan yang tinggi. Mereka kecil dan mempunyai ketahanan air yang sangat baik. Optimal untuk remaja akan menggunakan model elektrik.

Kajian kami termasuk ski jet terbaik. Kriteria berikut diambilkira apabila menyusun penilaian:

 • pelantikan;
 • spesifikasi teknikal;
 • harga;
 • pendapat ahli;
 • ulasan pengguna.

Sebelum membeli jet ski harus disediakan untuk sisa kewangan tambahan. Tanpa mereka, adalah mustahil untuk mengekalkan, mengendali dan mengangkut peralatan khusus.

 1. Basikal air adalah teknik bermusim yang perlu anda simpan di suatu tempat di musim sejuk. Memandangkan iklim Rusia, hanya 3-4 bulan akan dapat menikmati keindahan rekreasi air. Oleh itu, perlu membeli kes atau kotak pelindung khas, tetapi jika terdapat garaj yang luas, maka basikal air boleh ditinggalkan untuk penyimpanan di dalam rumah.
 2. Pengangkutan aquabike dewasa berjaya dengan bantuan treler atau pengangkutan. Peranti ini perlu didaftarkan dan diperiksa secara teratur.
 3. Selepas membeli jet ski, anda perlu segera membeli jaket hayat untuk pemandu dan penumpang.
 4. Dalam masa 10 hari selepas pembelian, bot kecil tertakluk kepada pendaftaran negeri. Setiap tahun perlu membayar cukai pengangkutan.

Top 10 jet ski terbaik

10 OY AQUOMIC AQUATIC SCOOTER 300W


Skuter air untuk kanak-kanak
Negara: China
Harga purata: 13 036 gosok.
Penilaian (2019): 4.3

Ski jet kanak-kanak terbaik dalam kajian kami ialah model 300W Skuter Joy Automatic Aquatic. Pengilang China membuat teknologi pemacu elektrik bukan sahaja selamat, tetapi juga berpatutan. Dimensi skuter air membolehkan anda selesa menampung bukan sahaja kanak-kanak (dari 10 tahun), tetapi juga orang dewasa. Pada satu caj bateri, anda boleh menunggang permukaan air selama 1.5 jam.Reka bentuk jet ski rendah dan kembung yang rendah membolehkan anda mengangkut kenderaan di dalam bagasi kereta biasa tanpa sebarang masalah. Oleh itu, percutian yang menarik untuk kanak-kanak boleh dianjurkan di laut dan di tasik kecil berhampiran pondok.

Pemilik domestik jet ski Joy Scooter Aquatic Automatik 300W menganggap kenderaan sebagai projek bayaran balik. Kanak-kanak sibuk dengan percutian yang menarik dan bermanfaat, tanpa perlu menghabiskan wang besar untuk menyewa sebuah jet ski. Sudah tentu, masa untuk hiburan tidak mencukupi kerana kapasiti bateri terhad.


9 Sea-Doo RXP-X 260


Pilihan yang paling menarik
Negara: Kanada
Harga purata: 850 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.4

Pengilang Kanada ini banyak diketahui di kalangan peminat peralatan air. Ia terkenal dengan hidrolisis yang kuat, dan hampir setiap tahun syarikat mengeluarkan model baru, sering kali berbeza dengan yang sebelumnya. Ia berlaku pada tahun ini. Syarikat itu telah menghasilkan, mungkin, basikal yang paling bergaya dan menarik sepanjang masa. Hanya cukup untuk melihatnya untuk menghargai kelebihan visual: gabungan yang ideal dan menang-menang garis hitam dan merah, ketat yang rapi dengan tenunan rumit, banyak yang tidak biasa dan pada masa yang sama butiran yang diperlukan.

Tetapi pengeluar tidak menghadkan dirinya kepada kualiti visual dan dilengkapi basikal dengan enjin empat silinder yang berkuasa hampir 1.5 liter. Dengan berat badannya, basikal mudah berkembang lebih dari 100 kilometer, dan pada masa yang sama mengekalkan kemampuan bergerak. Untuk giliran penuh, sudah cukup untuk hanya 5 meter, dan ini sangat kecil, terutamanya memandangkan kita mempunyai jet ski tiga tempat duduk dengan alat berat 170 liter.

8 Yamaha VX700S


Ski jet terbaik untuk berjalan kaki
Negara: Jepun
Harga purata: 669 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Jika bagi anda jet ski bukanlah peralatan sukan, tetapi teknik untuk berjalan di atas air, maka kami menyarankan untuk memperhatikan model ini. Ia direka khas untuk perjalanan jarak jauh dan berenang. Di belakang basikal adalah taman permainan dengan salutan yang tidak licin khas. Sangat mudah untuk memanjatnya dari air, dan anda boleh menyelam daripadanya.

Peralatan triple, iaitu, anda boleh pergi berjalan-jalan dengan seluruh keluarga. Enjin dipasang agak kuat, dan kelajuan yang dibangunkan hampir seratus kilometer. Sudah tentu, daya bergerak bukan yang terbaik di sini, yang tidak menghairankan, memandangkan saiz peralatan dan jumlah berat badannya. Beri perhatian kepada pemaju dan perkara yang berguna. Pertama sekali, ia adalah kemudahan pemandu dan penumpang. Tempat duduk mempunyai pemisah, dan pada stereng ada cermin pandangan belakang yang membuat jet ski kenderaan penuh dengan batang lapang yang tersembunyi di bawah tempat duduk. Jumlahnya adalah 200 liter, yang bermakna anda boleh pergi berkelah dengan selamat atau hanya berjalan-jalan di dalam air dengan berhenti berenang.


7 BRP GTI 90


Ski jet yang paling menjimatkan
Negara: Jepun
Harga purata: 879 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Hidrolisis tidak berbeza dalam keuntungan. Pengambilan bahan api sering meningkat disebabkan oleh berat peralatan dan kesukaran bergerak sepanjang permukaan air. Tetapi kita mempunyai basikal yang mempunyai berat ringan di kelasnya. Pengilang membuat kes plastik khas, menyebabkan jumlah berat badan menurun kepada hampir 120 kilogram.

Seseorang akan mengatakan bahawa ini tidak begitu sedikit, dan terdapat jetski yang lebih mudah, tetapi kita perhatikan bahawa kurang berat hanya terdapat pada basikal berdiri, dan ini adalah model duduk, dikira, selain untuk tiga orang. Ya, betul, betul. Kapasiti adalah tiga orang, dan ini adalah dengan kehadiran mesin yang agak lemah, yang, walaupun segala-galanya, mempercepatkan teknologi itu menjadi ratusan kilometer per jam, dan tidak mengalami sebarang kesulitan yang jelas dalam mempercepat atau membuat manuver. Oleh kerana semua ciri-ciri ini, model ini sering digunakan dalam syarikat sewa. Di atasnya, anda boleh dengan mudah melancarkan dua penumpang, dan dengan cepat, dan bukan sahaja dalam garis lurus, tetapi juga dengan lilitan tajam dan kejatuhan lain, yang sangat disukai oleh pelancong dan pelancong.

6 Kawasaki STX-15F


Jet ski laju terbaik
Negara: Jepun
Harga purata: 500 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Tidak seperti kenderaan darat, jet ski kurang cenderung untuk dipukul dan dilanda, tetapi nasib pelbagai kerosakan tidak menghindarinya. Dalam model ini, pemaju Kawasaki memberi perhatian khusus kepada kekuatan peralatan dan ketahanannya. Walaupun ketika memukul dermaga atau berlanggar dengan halangan, bahagian luar badan kapal akan tetap utuh. Sudah tentu, dalam alasan, tetapi kita dengan selamat boleh mengatakan bahawa ini adalah basikal terbaik dari segi kekuatan.

Malangnya, pereka dan jurutera terpaksa mengambil langkah-langkah kritikal, dan semua bahagian yang menonjol dikeluarkan dari jet ski, yang paling sering melanggar kesan. Akibatnya, basikal itu mula kelihatan agak ketinggalan zaman, tetapi penampilan itu menipu, dan di belakangnya terdapat enjin yang kuat yang mempercepatkan peralatan sehingga seratus kilometer, walaupun terdapat penumpang di tempat duduk belakang. Ringkasnya, kita menghadapi kitar hidrokik yang paling tahan lama. Ya, ini bukanlah pilihan terbaik dari segi reka bentuk, tetapi dengannya anda dapat merasa benar-benar aman, dan kualiti Jepun yang tidak dapat dilalui akan memungkinkan untuk menaiki air tanpa diperbaiki untuk banyak musim.


5 Yamaha Waverunner Superjet


Model klasik tanpa butiran yang tidak diperlukan
Negara: Jepun
Harga purata: 435 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Adalah dipercayai bahawa hidrocycle yang berdiri adalah sesuatu yang lalu, memberi ruang untuk duduk lebih selesa dengan dua atau tiga kerusi. Walau bagaimanapun, klasik tidak pernah keluar dari fesyen, dan sebelum kita adalah bukti langsung itu. Ini adalah basikal yang mempunyai enjin 74 kuat. Beratnya hanya 136 kilogram, yang membolehkan anda untuk melakukan halangan dan aksi yang paling rumit.

Sekiranya anda mencari jet ski sukan yang terbaik, tanpa loceng dan wisel yang tidak perlu dan elektronik rumit di mana-mana, teknik ini adalah untuk anda. Ia mempunyai semua yang anda perlukan untuk sukan dan perjalanan pantas di permukaan air, dan pada masa yang sama, semua unsur menengah dihapuskan supaya tidak membebankan peralatan dan tidak menjadikannya terlalu lambat dan kekok. Akan menggembirakan pembeli dan harga. Berbanding dengan basikal yang duduk, berat, jauh lebih rendah, dan pada masa yang sama ia adalah kualiti Jepun yang tiada tandingannya, iaitu peralatan terbaik yang tidak perlu dibaiki pada akhir setiap musim.


4 BRP GTR 230


Reka bentuk yang menarik. Enjin yang kuat
Negara: Jepun
Harga purata: 1 239 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Apabila membeli jet ski, saya mahu ia bukan sahaja berkuasa, tetapi juga menarik dalam penampilan. Pereka model ini memutuskan untuk mengalahkan pesaing di badan kapal dan mengembangkan reka bentuk yang menjadikan basikal biasa menjadi roket dari masa depan. Garis yang rosak, gabungan warna yang sempurna, jisim skirt yang berguna dan halus yang lain menjadikannya karya seni yang sebenar.

Tetapi jika anda berfikir bahawa kelebihan selesai pereka tersebut berakhir, maka kami tergesa-gesa untuk menggembirakan anda - pada ketinggian ini adalah pengisian batin. Khususnya, enjin 300 kuat yang kuat, mempercepatkan basikal berat sehingga kelajuan lebih dari seratus kilometer. Kuasa enjin sangat tinggi sehingga semasa perjalanan dengan penumpang, beratnya hampir tidak dirasakan. Sudah tentu, pada beban maksimum, anda boleh melupakan melompat, tetapi basikal akan dapat mengembangkan kelajuan maksimum, dan tanpa banyak kesulitan. Tetapi dari kekurangan itu dapat dikenal pasti kos yang agak tinggi, tetapi bagi orang yang biasa dengan jenama ini, nampaknya sangat dapat diterima, dan hidrolik kelas ini jarang menelan biaya kurang dari satu juta rubel.

3 Kawasaki Jet SKI SX-R 1500


Model sukan terbaik
Negara: Jepun
Harga purata: 840,000 rubel
Penilaian (2019): 4.8

Adalah diketahui bahawa di atas air kelajuannya dirasakan berbeza daripada di darat, dan bahkan 60 kilometer per jam nampaknya sangat cepat. Dan bagaimana jika anda mempercepat jet ski hingga seratus atau lebih? Anda mengatakan ini adalah mustahil sekali! Kemudian di sini adalah bukti. Teknik ini menghasilkan kelajuan yang sangat besar, sambil mengekalkan operasi yang lancar dan bergerak. Rahsia terletak pada jumlah enjin 4 silinder hampir satu setengah liter, dan ini sebanding dengan sebuah kereta.

Di samping itu, teknik ini dilengkapi dengan jisim elektronik yang berguna, contohnya, kawalan pelayaran, yang ditetapkan menggunakan kunci pencucuhan. Iaitu, anda boleh menggunakan jet ski untuk perjalanan berkelajuan tinggi, dan untuk berjalan-jalan yang tidak diurus, yang juga sangat penting, memandangkan batang pelancong lebih daripada 200 liter. Tetapi kelebihan utama di sini ialah sistem stereo.Dan ini bukan hanya rakaman rakaman radio yang tidak dapat didengar - di belakang bunyi motor, tetapi akustik penuh dengan kuasa 60 watt setiap pembesar suara dan penguat bebas.

2 Yamaha Super Jet 700


Ski jet yang paling ringan
Negara: Jepun
Harga purata: 583 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Sebuah jet ski bukan hanya kenderaan kesenangan, tetapi juga peralatan sukan. Tetapi untuk melakukan teknik pada air memerlukan teknik khas, ciri utama yang mana adalah berat badan yang rendah dan kuasa enjin yang tinggi. Sebelum kita hanya pilihan itu.

Beratnya jet ski ini hanya 140 kilogram, yang menjadikannya mudah dilancarkan ke dalam air dan memasangnya di platform pengangkutan. Di samping itu, ia boleh melakukan aksi yang paling rumit: melompat, rampasan, lilitan tajam. Dengan berat badan yang kecil ini, kapasiti enjin adalah 700 sentimeter padu, yang cukup banyak untuk jenis hidrosikal berdiri. Akan senang dengan fleksibiliti tetapan, khususnya keupayaan untuk menyesuaikan ketinggian dan kecondongan rak stereng, yang dipasang dengan selamat di kedudukan yang dipilih, dan mudah diubah jika diperlukan.


1 Sea-Doo SPARK


Kombinasi harga dan kualiti optimum
Negara: Kanada
Harga purata: 699 000 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Untuk merasai semua emosi menunggang ombak pada sebuah jet ski membolehkan model Sea-Doo SPARK yang berpatutan. Walaupun kos belanjawan, peralatan dibuat secara kualitatif dan boleh dipercayai. Aquabike dilengkapi dengan enjin 60 liter. dengan., yang membolehkan anda mencapai kelajuan sehingga 80 km / j. Basikal air mempunyai pergerakan yang baik, kemudahan dan berat badan yang rendah. Cip siri Sea-Doo adalah sistem berhenti cepat. Motor itu boleh dilindungi dari penembusan air garam di dalamnya. Rintangan yang baik untuk hidrokikar menyediakan perhentian kaki khusus, yang membolehkan mengatasi halangan-halangan air dalam pose yang berbeza.

Ramai pengguna memanggil teknik popular jet ski Sea-Doo SPARK. Ia adalah berpatutan, mempunyai satu set fungsi berguna, boleh dikatakan berkelakuan di atas air. Daripada minus itu, pengguna memancarkan pengurusan yang kompleks dan kelajuan rendah.


Undian popular - yang merupakan pengeluar hidrolik terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 181
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan