5 telefon pintar Cina terbaik pada tahun 2019

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Top 5 telefon pintar baru dari China

1 Oppo reno Kamera Triple Terbaik
2 Oneplus 7 Pro 8 / 256GB Skrin yang sangat baik, kelajuan tinggi
3 Xiaomi Mi 9 SE 6 / 128GB Nilai terbaik untuk wang
4 Honor Lihat 20 8 / 256GB Reka bentuk yang hebat dan ergonomik
5 Meizu 16Xs 6/128 GB Telefon pintar yang paling berpatutan

Pasaran telefon pintar sedang dikemas kini pada kelajuan yang luar biasa, hari ini ia tidak relevan dengan apa yang pada puncak tahun lepas. Spesifikasi telefon melambung ke tahap yang luar biasa dan sudah dapat bersaing dalam prestasi dengan PC. Kebimbangan ini bukan sahaja menjadi perdana jenama dunia yang popular.

Hari ini, di China, sekurang-kurangnya inovasi curam sedang dihasilkan yang dapat memikat walaupun pelanggan yang paling menuntut. Telefon pintar Cina dengan tegas menduduki niche mereka di pasaran dan terus mengukuhkan kedudukan mereka. Kami menawarkan pilihan peranti terbaik yang diumumkan pada tahun 2019.

Top 5 telefon pintar baru dari China

5 Meizu 16Xs 6/128 GB


Telefon pintar yang paling berpatutan
Negara: China
Harga purata: 18800 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Pada akhir bulan Mei, telefon pintar ini telah dibentangkan kepada orang ramai di China, dan akan muncul dijual di Rusia pada musim panas tahun 2019. Tetapi kini dia meramalkan kejayaan dan populariti. Faktanya ialah syarikat itu tidak memberi tumpuan kepada ciri-ciri teknikal maksimum, tetapi pada ketersediaan penonton yang luas. Kos alat tidak melebihi 20 ribu rubel. Anda tidak boleh berfikir bahawa ciri-ciri yang meninggalkan banyak yang dikehendaki, telefon itu akan menampung sepenuhnya keperluan pengguna rata-rata.

Untuk prestasi memenuhi lapan teras Qualcomm Snapdragon 675, 6 GB RAM dan pemproses video Adreno 612 membolehkan anda menjalankan sebarang program, termasuk permainan menuntut. Benar, sokongan untuk tetapan maksimum tidak perlu menunggu. Pengilang membekalkan telefon dengan kamera tiga kali ganda dengan resolusi 48, 5 dan 8 megapiksel, kamera hadapan 16 megapiksel dilengkapi dengan teknologi AI dan akan merayu kepada bintang Instagram. Meizu 16Xs, sudah tentu, salah satu telefon pintar baru terbaik dari pengeluar Cina.


4 Honor Lihat 20 8 / 256GB


Reka bentuk yang hebat dan ergonomik
Negara: China
Harga purata: 38269 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Trend untuk telefon pintar tanpa frase berterusan. Kebesaran China Honour View 20 8 / 256GB tidak terkecuali, di sini hampir 97% permukaan diperuntukkan untuk paparan. Kamera dipaparkan melalui lubang yang diperlukan minimum. Pengguna mencatat reka bentuk yang bagus dan telefon ergonomik. Walaupun pepenjuru yang besar itu mudah untuk memegangnya di tangan anda. Secara pilihan, anda boleh memilih telefon pintar dalam warna yang cerah.

Kamera juga berada di ketinggian. Gambar berubah menjadi berair, cerah, jelas, walaupun dalam keadaan pencahayaan yang buruk atau pada waktu malam. Pemiliknya seperti autonomi tinggi. Bateri 4000 mAh, digabungkan dengan pengoptimuman dalaman yang sangat baik, membolehkan anda menggunakan telefon pintar anda sehingga 2 hari tanpa caj tambahan. Prestasi, secara tradisinya pada ketinggian, dan ia akan cukup untuk beberapa masa akan datang. Pengguna tidak suka pembesar suara dan kekurangan perlindungan kelembapan. Selebihnya adalah sesuatu yang baru pada tahun semasa, yang dihasilkan di China.

3 Xiaomi Mi 9 SE 6 / 128GB


Nilai terbaik untuk wang
Negara: China
Harga purata: 23490 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Pada Februari 2019, satu lagi novel buatan China telah diumumkan. Xiaomi Mi 9 SE hampir jatuh cinta dengan pengguna kerana kombinasi harga dan kualiti yang sangat baik. Perlu diingat bahawa ini adalah salah satu daripada model yang paling berpatutan bagi penarafan kami, yang pada masa yang sama tidak lebih rendah daripada ciri teknikal. Berikut adalah skrin AMOLED yang bagus yang meliputi lebih daripada 90% permukaan. Kamera Sony IMX586 mempunyai modul tiga dengan resolusi 48 megapixel, 8 megapixel dan 13 megapixel. Kamera selfie dengan resolusi 20 megapiksel sepenuhnya meliputi keperluan pengguna yang menuntut.

Telefon ini memberikan respons segera kepada arahan pemilik, walaupun dalam mod multitasking yang tinggi, tidak ada gantung dan penangguhan.Walaupun pemproses Qualcomm Snapdragon 712 bukanlah yang paling berkuasa dari garisannya, ia dengan mudah melancarkan aplikasi menuntut pada tetapan maksimum. Daripada minus adalah untuk menyediakan bateri lemah. Kapasitinya hanya 3070 mAh, pertuduhan itu bertahan tidak lebih dari 7-8 jam penggunaan. Xiaomi Mi 9 SE 6 / 128GB mencatatkan pemilihan telefon pintar terbaik yang dikeluarkan di China.

2 Oneplus 7 Pro 8 / 256GB


Skrin yang sangat baik, kelajuan tinggi
Negara: China
Harga purata: 57670 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pada pertengahan bulan Mei, perdana Cina OnePlus 7 Pro baru diperkenalkan kepada orang ramai. Hari ini anda boleh mencari ulasan pengguna mengenai model ini, perlu diperhatikan bahawa mereka lebih berpuas hati dengan pembelian. Nota pemilik perkara pertama adalah skrin mewah yang besar. Ia benar-benar mengagumkan dengan ciri-cirinya, memberikan kualiti imej tertinggi, sudut tontonan yang baik dan keselesaan penuh semasa menonton lama. Terima kasih kepada kamera yang boleh ditarik balik, ia menjadi lebih sukar.

Bagi prestasi, ia menyediakan pemproses lapan teras Qualcomm Snapdragon 855, GPU Adreno 640 dan 8 GB RAM. Pengisian ini menjamin operasi penuh permohonan yang menuntut, termasuk permainan moden. Semua piawai komunikasi dan antara muka disokong. Alat ini dilengkapi dengan pembesar luaran yang kuat dengan sokongan untuk Dolby Atmos. Sistem operasi "Android" dalam shell asli adalah kelajuan tindak balas yang mengagumkan. Daripada kelemahan, hanya kekurangan bicu audio 3.5 mm, tetapi ada penyesuai yang disertakan. Jika tidak, ini adalah salah satu daripada inovasi Cina terbaik tahun ini.


1 Oppo reno


Kamera Triple Terbaik
Negara: China
Harga purata: 39990 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Kebaharuan pengeluar Cina tidak akan meninggalkan mereka yang suka membuat gambar yang berkualiti tinggi. Kamera ultra-jelas terdiri daripada tiga modul: 48 megapiksel, 13 megapiksel dengan kanta terma dan 8 megapiksel dengan lensa sudut lebar. Ini sangat meningkatkan jarak fokus dan memberikan 10x zoom. Pemilik boleh mengambil gambar dari jarak jauh dan mendapatkan hasil yang hebat. Mod Ultra Night 2.0 membolehkan anda untuk merakam foto hebat pada waktu malam.

Oppo bukan sahaja tertumpu kepada kamera. Telefon pintar mempunyai prestasi yang baik. Ia didasarkan pada generasi terbaru pemproses berkuasa - lapan teras Qualcomm Snapdragon 710, pemproses video Adreno 616, 6 GB RAM dan penyimpanan dalaman 256 GB. Ciri-ciri ini sepenuhnya meliputi keperluan pengguna untuk beberapa tahun akan datang. Bagi bateri, kapasitinya ialah 3765 mAh. Ini agak kecil, tetapi terima kasih kepada pengoptimuman dalaman yang baik, autonomi berada pada tahap yang sepatutnya.


Jenama Cina mana yang menghasilkan telefon pintar baru yang terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 79
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah
2 komen
 1. Roma Shkov
  Saya menasihati p10000 pro hitam hitam yang sejuk dengan bateri yang sangat luas, memori yang besar dan kamera pintar. sehingga ke-200
 2. GRT
  Roma ShkovSaya fikir anda tidak akan disokong di sini, di sini adalah firma, bukan orang Cina yang tidak bernama. Walaupun syarikat itu tidak begitu baik

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan