10 botol terbaik untuk bayi baru lahir

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

10 botol terbaik untuk bayi

1 Dc. Coklat Sistem anti-kolik yang terbaik
2 Medela Pembangunan Pintar Terkini
3 Philips Avent Model yang paling popular
4 Tommee tippee Keselamatan yang lebih baik
5 NUK FIRST CHOISE Bentuk puting ortodontik
6 Chicco Nature Glass Botol kaca terbaik dengan susu getah
7 PIGEON Kemungkinan makan dari sudu
8 Twistshake Kit universal
9 Nuby medi-nurser Blok bau
10 CANPOL BABIES Harga berpatutan

Kelahiran seorang kanak-kanak sentiasa menjadi acara yang menggembirakan. Ibu dan bapa cuba menjaga bayi itu dengan secukupnya, membeli yang terbaik dan paling selamat untuknya. Mereka memberi perhatian yang cukup untuk memberi makan botol. Benar-benar semua ibu bapa menggunakannya, tanpa mengira jenis memberi makan bayi yang baru lahir.

Oleh kerana aksesori sangat popular, persoalan yang sangat relevan timbul: botol mana yang hendak dipilih? Pakar menasihatkan untuk memberi perhatian kepada bentuk, bahan, jumlah subjek. Yang penting ialah pengeluar. Antara pelanggan hari ini, jenama yang paling dicari adalah: Philips Avent, Dr. Brown, Chicco, Medela, NUK. Firma mempunyai beberapa ciri yang membolehkan mereka memenangi pengiktirafan pengguna:

 • Philips Avent - dikenali untuk fungsi dan kekompakan botol. Hidangan boleh digunakan sejak lahir, ia dibuat dari bahan mentah berkualiti tinggi yang mesra alam;
 • Brown terlibat dalam pembangunan dan penjualan hidangan kanak-kanak yang selamat. Memohon teknologi inovatif unik. Salah satunya adalah sistem pengudaraan yang dipatenkan;
 • Chicco - terkenal dengan pendekatannya yang berhati-hati terhadap proses makanan buatan. Dengan mengambil kira ciri-ciri fisiologi bayi yang baru lahir, pengilang telah mencipta dubur anatomi. Oleh itu, pemakanan botol telah menjadi yang paling sesuai untuk penyusuan susu ibu;
 • Medela - menghasilkan hidangan kanak-kanak berkualiti tinggi. Pelbagai produk agak luas. Dalam pengeluaran menggunakan teknologi Eropah terkini.
 • NUK - memantau secara dekat produk pada setiap peringkat pengeluaran. Botol pemakanan diperbuat daripada kaca tahan lama. Ia tidak tercalar, mesra alam, praktikal dan bersih.

Pengilang-pengilang ini sangat dikehendaki di kalangan ibu bapa bayi. Syarikat-syarikat membelanjakan sejumlah besar wang untuk banyak kajian saintifik, peduli tentang kualiti dan keselamatan produk. Seiring dengan perkara di atas, terdapat beberapa firma lain yang patut mendapat perhatian. Setelah mengkaji ciri-ciri jenama dan ulasan pengguna, kami mengenal pasti model terbaik botol, yang diletakkan dalam penarafan.

10 botol terbaik untuk bayi

10 CANPOL BABIES


Harga berpatutan
Negara: Poland
Harga purata: 267 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Model yang murah dengan leher kaca klasik sempit. Dilengkapi dengan silikon silikon. Aliran cecair yang perlahan membolehkan anda membuat kadar pemakanan yang optimum dalam bayi baru lahir. Kaca terbaja adalah bahan yang mesra alam dan selamat. Sebagai manfaat tambahan, imej tidak dapat dipadamkan boleh dipanggil.

Salah satu yang terbaik dan banyak dicari dari segmen belanjawan. Pengeluar Poland, seperti biasa, menekankan kepraktisan. Pengguna mencatatkan bahawa untuk kos yang rendah, ini adalah model yang agak tahan lama. Ramai orang menyebutnya sejagat, kerana anda boleh mengambil puting sempit di leher. Ia mudah dibasuh, tidak terkena, tidak bocor dan mempunyai berat badan yang rendah. Mereka yang menggunakan CANPOL BABIES tidak pernah menyesali pembelian.


9 Nuby medi-nurser


Blok bau
Negara: Amerika Syarikat
Harga purata: 190 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Botol kecil dilengkapi dengan dispenser. Ia membolehkan anda memberi ubat dan vitamin bayi. Ideal untuk makan pertama - hanya tiga sudu diletakkan di dalam bekas.Ini adalah jumlah yang disyorkan, dan selepas itu anda boleh mengajar seorang kanak-kanak untuk makanan dewasa. Skala yang diukur akan memberikan dos tepat cecair dan ubat cecair. Botol dilengkapi dengan takuk untuk memegang mudah semasa makan dan untuk mengelakkan terjatuh. Mengikut ujian, walaupun bau ubat terkuat berkurang semasa penggunaan dispenser ini.

Moms meninggalkan maklum balas positif mengenai botol itu. Jumlah dan bentuk mudah sangat dihargai. Cuma beli atau pesanan secara dalam talian. Kanak-kanak bereaksi kurang kepada bau dadah yang tidak menyenangkan atau makanan yang mereka tidak tahu.

8 Twistshake


Kit universal
Negara: Sweden
Harga purata: 795 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Satu set botol dari syarikat Sweden akan sesuai dengan keperluan harian untuk menjaga bayi. Lure adalah mudah untuk bergabung dengan menyusu. Setiap botol datang dengan grid pencampuran. Produk ini juga boleh digunakan selama bertahun-tahun ketika mencampur koktail berry dan kentang tumbuk untuk anak yang lebih tua. Pengilang mendakwa bahawa setiap produk dilengkapi dengan sistem unik TwistFlow, yang mengurangkan jumlah kolik pada bayi. Leher luas botol membolehkan anda dengan mudah membersihkannya dari serpihan makanan. Reka bentuk khas bertanggungjawab terhadap kemudahan makan, mengekalkan dan mengagihkan semula haba.

Mengikut ulasan pelanggan, botol itu akan menjadi keselamatan untuk kanak-kanak dengan kolik. Ia sangat mudah dan mudah untuk menjalankan umpan pertama dengannya. Ramai orang menyedari bahawa harga agak mahal, dan sistem khas memberi makan campuran dalam botol tidak berbeza dari barang-barang makan biasa.


7 PIGEON


Kemungkinan makan dari sudu
Negara: Jepun
Harga purata: 405 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Salah satu wakil yang luar biasa penarafan itu adalah botol dengan sudu terbina daripada PIGEON. Berbeza dalam reka bentuk khas, kualiti yang baik dan kehidupan perkhidmatan yang besar. Tidak seperti yang lain, botol tidak mempunyai puting, sebaliknya, pengilang dilengkapi aksesori dengan sudu. Pigeon adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang tidak mahu mengajar bayi yang baru lahir kepada botol klasik. Sesuai untuk makanan cecair sahaja. Dengan bantuannya, kanak-kanak itu segera belajar memberi makan dari sudu.

Ulasan menarik kelebihan seperti: harga berpatutan, volum optimum, peralatan dan ciri-ciri kualiti yang sangat baik. Berus dan topi pembersih disediakan di dalam kit. Adalah mudah untuk ibu bapa menggunakan botol jenis ini, kerana ia membolehkan anda memberi makan bayi anda di luar rumah secara langsung dari sudu.

6 Chicco Nature Glass


Botol kaca terbaik dengan susu getah
Negara: Itali
Harga purata: 622 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Bagi mereka yang memilih barangan kaca, model ini sesuai. Ia mempunyai puting susu lateks dengan cincin timbul, yang mengambil kira ciri fisiologi bayi yang baru lahir. Oleh kerana itu, botol memberi makan sedekat mungkin ke proses penyusuan susu ibu. Model ini tahan lama dan berkualiti tinggi. Berbanding hidangan serupa dari syarikat lain, mempunyai jumlah yang besar.

Banyak yang mula menggunakan botol hampir dari hari pertama kehidupan bayi. Dan jangan sesekali. Ia mengekalkan suhu susu untuk masa yang lama, ia mudah disterilkan. Diperbuat daripada kaca, yang memberi kelebihan tambahan. Injap terbina dalam menghalang udara dari menelan, yang mengurangkan kemungkinan kolik. Kos rendah, ia membenarkan dirinya sendiri. Lebih besar daripada plastik konvensional, tetapi mesra alam dan selamat untuk kesihatan.


5 NUK FIRST CHOISE


Bentuk puting ortodontik
Negara: Jerman
Harga purata: 518 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Salah satu yang terbaik, pada pendapat mumi, adalah botol dari pengeluar Jerman. Ia mempunyai reka bentuk terang dan bentuk khas. Diperbuat daripada plastik berkualiti tinggi, sehingga dari masa ke masa ia tidak menggaru dan tidak berubah warna. Puting susu dibuat daripada silikon dan mempunyai bentuk "biasa" ortodontik. Di samping itu, hidangan dilengkapi dengan injap yang menghalang kanak-kanak daripada menelan udara semasa memberi makan.

Ramai ibu bapa gembira dengan NUK FIRST CHOISE. Mereka suka serba boleh. Semasa tempoh pertumbuhan, pengilang menawarkan pilihan beberapa jenis puting yang dibuat dari bahan yang berlainan dan dengan bukaan yang berlainan.Paling penting ialah kemudahan penggunaan dan membasuh botol. Dari masa ke masa, ia tidak hilang penampilan asalnya, skala tidak dipadamkan. NUK membuat proses pemakanan selesa bukan sahaja untuk bayi baru lahir, tetapi juga untuk ibu bapanya.


4 Tommee tippee


Keselamatan yang lebih baik
Negara: Great Britain
Harga purata: 529 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Botol Tommee Tippee pasti boleh diletakkan di kedudukan teratas. Dia berhak mendapat kasih yang hebat bukan hanya untuk ibu, tetapi juga untuk bayi, terima kasih kepada ciri-ciri kualiti positif dan sifat yang berguna. Ia mempunyai bentuk yang mudah, ia boleh dengan mudah diadakan di tangan bayi bulanan. Sistem anti-kolik dan alur pelepasan khas pada puting sedekat mungkin untuk proses pemakanan buatan kepada alam semulajadi.

Diperbuat daripada plastik berkualiti tinggi, mempunyai bahagian yang jelas dan penunjuk suhu kandungan. Untuk manfaat ini, ibu bapa sangat menyukai Tommee. Mereka perhatikan bahawa ia adalah keseronokan untuk menggunakan sebotol. Penunjuk suhu akan selalu memberitahu anda jika campuran siap digunakan. Plastik sememangnya selamat, tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Anda boleh mula memberi makan kepada bayi yang baru lahir tanpa rasa takut untuk kesihatannya.

3 Philips Avent


Model yang paling popular
Negara: Belanda
Harga purata: 624 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Sebilangan besar pertanyaan dalam enjin carian mempunyai botol dari syarikat Avent. Dia lebih suka bilangan pembeli yang sangat banyak. Bukan untuk apa-apa, kerana semua hidangan kanak-kanak menjalani ujian berulang dan mempunyai sijil kualiti yang diperlukan. Siri semulajadi mempunyai bentuk puting khas, di antaranya ada yang istimewa untuk bayi pramatang. Aksesori itu sendiri mempunyai bentuk ergonomik dengan leher lebar, yang membolehkan anda dengan mudah mencurahkan cecair dan mencuci peranti.

Bagi kebanyakan orang, Philips Avent adalah contoh yang unik mengenai kualiti, kepraktisan dan keselesaan yang sangat baik. Plastik tahan lama, tidak takut suhu tinggi. Sistem anti-kolik memberikan perlindungan terhadap udara memasuki botol. Ini adalah pilihan yang baik bagi mereka yang cuba membina bayi yang baru lahir tanpa sebarang masalah.

2 Medela


Pembangunan Pintar Terkini
Negara: Switzerland
Harga purata: 939 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Selama bertahun-tahun, Medela telah menghasilkan produk berkualiti tinggi untuk bayi baru lahir. Botol diperbuat daripada bahan-bahan yang mesra alam dan selamat. Perkembangan baru yang kerap membolehkan anda membuat aksesori yang unik yang memudahkan proses menyusukan anak. Inovasi terkini adalah botol kalma. Teknologi ini sama persis dengan menyusu. Dalam kes ini, bayi tidak berasa tidak selesa.

Selalunya ibu bapa menulis dalam ulasan bahawa model ini telah menjadi keselamatan sebenar. Terima kasih kepada puting yang unik, memberi makan bayi dari botol menjadi lebih mudah. Dalam kes ini, kanak-kanak tidak melepaskan dada. Kelebihannya juga termasuk kekuatan dan kemudahan penggunaan, kemudahan aksesori dan bahan pembuatan yang tidak menjejaskan sifat bermanfaat susu ibu. Walaupun harga yang tinggi, mereka bersedia mengesyorkan barang untuk pembelian.


1 Dc. Coklat


Sistem anti-kolik yang terbaik
Negara: Amerika Syarikat
Harga purata: 1 037 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Salah satu syarikat yang paling terkenal untuk pengeluaran hidangan kanak-kanak yang selamat. Melalui penyelidikan yang kerap, syarikat itu menghasilkan aksesori yang sangat mesra alam. Model popular yang termasuk dalam penarafan ialah botol dengan sistem pengudaraan yang menghalang kolik. Dilengkapi dengan tiub yang menyediakan laluan udara percuma. Bentuk puting susu adalah sama dengan payudara ibu.

Mama sangat gembira dengan botol itu. Dalam ulasan, mereka menulis bahawa ini adalah salah satu daripada beberapa model yang benar-benar berfungsi. Kanak-kanak bukan sahaja memakan kandungan hingga akhirnya, tetapi biasanya tidak banyak. Sudah tentu, reka bentuknya sukar dibasuh, tetapi kesihatan bayi yang baru lahir lebih mahal. Adalah sangat penting bahawa selepas makan dari botol, bayi tidak membuang payudara. Dc.Brown adalah yang terbaik dan produk berkualiti tinggi.


Undian popular - siapa pengeluar botol terbaik untuk bayi baru lahir?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 163
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan