Top 5 Online MMORPG Games

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Top 5 terbaik MMORPG dalam talian

1 DOTA 2 Best MOBA on Steam
2 Lineage II MMORPG pelanggan percuma yang paling popular
3 Dunia warcraft Pengasas genre
4 Neverwinter dalam talian MMORPG Tradisional dengan kawalan yang luar biasa
5 The Elder Scrolls Online MMORPG atipikal terbaik

Ia dianggap pemain yang tidak bergaul - "mereka duduk selama beberapa hari di komputer, mereka tidak berkomunikasi dengan orang lain." Tetapi pendapat sedemikian sering disalah anggap berhubung dengan pengguna MMORPG - permainan berbentuk peranan dalam talian secara besar-besaran di PC. Inti dari permainan genre ini adalah interaksi antara pemain. Semua orang boleh memilih peranan, aktiviti dalam permainan. Semua permainan TOP-5 kami membolehkan anda untuk menjadi yang anda tidak boleh dalam kehidupan sebenar, untuk melakukan semua yang anda mahu, menjadi lebih baik, dan jika anda gagal, baru bermula lagi.

Dunia permainan MMORPG sangat besar dan satu demi satu. Perbezaannya terletak pada butiran, tidak kelihatan pada pandangan pertama. Oleh itu, kami memilih sebanyak 5 projek. Tetapi setiap daripada mereka pasti akan menangguhkan anda selama seratus jam. Mari pergi!

Top 5 terbaik MMORPG dalam talian

5 The Elder Scrolls Online


MMORPG atipikal terbaik
Penilaian (2019): 4.6

Dunia The Elder Scrolls mempunyai berjuta-juta peminat di seluruh dunia. Permainan siri ini begitu popular sehingga mereka menembusi budaya pop - penunjuk cemerlang "kultus". Tetapi TES selalu menjadi permainan pemain tunggal. Pada 2014, The Elder Scrolls Online, pelanggan atipikal MMORPG, cuba mengubah keadaan. Pada mulanya, permainan ini seolah-olah sangat biasa kepada mana-mana penggemar siri: anda melepaskan diri dari penjara untuk menyelamatkan dunia. Tetapi tidak lama lagi anda melihat dada "tanpa pemilik", maka menjadi menarik apa yang tersembunyi "di gunung-gunung", dan keindahan muda harus disimpan setelah semua. Secara umum, TES klasik, di mana jalan cerita sentiasa ditangguhkan sehingga kemudian.

Kenapa anda perlukan talian? Bayangkan anda datang berlari untuk bertarung dengan bos ... dan sudah ada kira-kira sedozen penyelidik lain yang tindakannya memberi kesan langsung kepada anda. Dari peringkat pembangunan kesepuluh, lokasi Cyrodiil menjadi tersedia, di mana pemain boleh bertarung dalam pertempuran PvP besar-besaran untuk gelaran Maharaja.

Sudah tentu, permainan ini tidak sempurna secara teknikal. Dan keseimbangan meninggalkan banyak yang diinginkan. Tetapi TESO adalah yang paling tidak tipikal dan oleh itu sangat menarik, MMORPG yang sentiasa berkembang. The Elder Scrolls Online boleh didapati bukan sahaja untuk pengguna PC, tetapi juga kepada pemilik PlayStation 4, Xbox One dan MacOS.


4 Neverwinter dalam talian


MMORPG Tradisional dengan kawalan yang luar biasa
Penilaian (2019): 4.6

Meneruskan tema permainan yang tidak biasa yang mengingati Neverwinter Online. Di satu pihak, permainan itu berayun di WoW laurels, diterangkan di bawah. Boleh difahami, kami mempunyai RPG fantasi dalam talian berbilang pemain dengan selusin perlumbaan yang ada dan sekumpulan kelas. Jika anda ingin berjaya, anda perlu memulakan semula permainan berulang kali atau baca pengalaman pengguna untuk mencari gabungan yang paling optimum dari kelas perlumbaan. Jangan lupa untuk mengepam: ya, pemaju telah cuba mempermudahkan proses sebanyak mungkin untuk menarik pemula, tetapi masih perlu memahami kerumitan.

Kenapa permainan ini luar biasa? Perkara utama ialah pengurusan. Neverwinter menyerupai tindakan orang ketiga, kerana pergerakan watak itu perlu dikawal oleh kunci WASD. Sistem tempur juga luar biasa: bukan sahaja kepakaran perisai dan kemahiran yang ada adalah penting, tetapi juga ketangkasan - anda perlu "meludah" di sekeliling musuh, sentiasa menghindari serangan dan mencari kedudukan mudah yang baru untuk menyerang.

Perhatikan alat-alat yang telah dibangunkan untuk penciptaan tugas-tugas bebas yang boleh dikongsi dengan pemain lain, yang bermaksud akan sentiasa ada sesuatu yang perlu dilakukan dalam permainan. Neverwinter Online diedarkan sebagai shareware.

3 Dunia warcraft


Pengasas genre
Penilaian (2019): 4.7

Bercakap tentang Warcraft sukar. Terdapat beberapa sebab untuk ini. Yang pertama - yang utama - permainan muncul di PC kembali pada tahun 2004 dan kebanyakan pemain, jika tidak mencuba permainan secara pribadi, maka sekurang-kurangnya akrab dengan intipati. Alasan kedua - majoriti elemen permainan dan reka bentuk sudah biasa dengan kami. Tetapi sebabnya bukanlah salinan WoW seseorang. World of Warcraft - permainan yang menandakan permulaan genre.Projek-projek yang lebih muda mengamalkan mekanik orang tua itu, memberikan grafik yang lebih cantik - yang mudah, memandangkan pertuturan asal - tetapi masih tidak dapat mengalahkan pemenang gangsa TOP-5 dalam populariti.

Permainan ini mempunyai 13 perlumbaan, masing-masing termasuk kelas unik. Memahami semua ciri masing-masing adalah tidak mungkin berjaya jika anda tidak sanggup menghabiskan belasan tahun dalam hidup anda. Tidak ada banyak hiburan: pencarian, memburu perompak, dan berjuang dengan pemain lain. Tetapi Blizzard - studio pemaju - setiap beberapa tahun membentangkan kemas kini utama awam, yang menyebabkan agiotage yang besar.

Akhirnya, perlu diperhatikan bahawa permainan memerlukan langganan premium untuk tempoh 1-6 bulan. Tetapi terdapat juga tempoh percubaan percuma dengan banyak sekatan, tetapi peluang untuk memahami sama ada anda mahu bermain lebih jauh.

2 Lineage II


MMORPG pelanggan percuma yang paling popular
Penilaian (2019): 4.7

Lineage - sering dirujuk oleh rakyat sebagai "pemerintah" - dibangunkan oleh pasukan berbakat dari Korea Selatan hampir serentak dengan Warcraft, dan mampu membuat sumbangan yang sama ketara untuk perkembangan genre. Versi Rusia setempat, yang muncul pada tahun 2008, telah berubah kurang dari 10 tahun. Dalam Lineage terdapat semua yang digunakan oleh pemain untuk: sebilangan besar kaum dan kelas dengan ciri-ciri mereka sendiri, pelbagai senjata, perisai, perhiasan, jas hujan dan banyak lagi. Fun dalam permainan juga standard - istana pengepungan, melawan raksasa, dan, tentu saja, pertempuran PvP dengan pemain lain. Tetapi "Raja" bukan permainan untuk satu. Anggota klan atau perikatan bukan sahaja mudah untuk bermain, tetapi juga lebih menyeronokkan, kerana komponen sosial yang membuat permainan begitu popular. Ramai pemain membesar di sini, mencari kawan.

Sumbangan tertentu dibuat oleh permainan percuma. Ya, pemaju bukanlah orang yang altruistik, dan dengan demikian terdapat banyak bonus dalam permainan yang diperoleh untuk wang sebenar. Ini amat menjejaskan keseimbangan, tetapi membolehkan anda tidak menghabiskan malam pada watak pam. Juga, kelemahannya adalah untuk membawa grafik ketinggalan zaman, kerana pengguna semakin bergerak ke projek moden.


1 DOTA 2


Best MOBA on Steam
Penilaian (2019): 4.8

DotA - hampir tidak ada pemain yang tidak pernah mendengarnya. Pemimpin harian TOP-5 mengambil masa berjuta-juta pemain PC. Pada masa yang sama sekurang-kurangnya setengah juta pengguna sentiasa dalam talian. Apa yang menyebabkan cinta itu? Secara rasmi, DOTA 2 tidak tergolong dalam genre MMORPG, walaupun ia tumbuh dari tambahan biasa kepada Warcraft. Pemimpin penilaian merujuk kepada MOBA - arena pertempuran multiplayer online. Intip adalah mudah - satu kad dan dua pasukan pemain lima orang. Permainan ini boleh dibandingkan dengan selamat dengan catur. Dalam kedua-dua permainan, ia perlu mengagumkan cara-cara yang mungkin dan mengira peristiwa terlebih dahulu. Mungkin ia akan mengambil lebih banyak masa untuk menguasai DotA kerana bilangan aksara yang banyak.

Seperti dalam mana-mana permainan massa, seorang peminat permainan video mungkin menghadapi banyak negatif. Tetapi sfera profesional tidak memintas Dot dengan pesta - setiap tahun banyak pertandingan diadakan di berbagai belahan dunia. Yang terbesar adalah International. Pemenang kejuaraan ke-8 tahun ini akan membawa pulang hampir 25 juta dolar! Insentif yang sangat baik untuk mencuba disiplin siber ini, bukan?

Undian popular - yang MMORPG yang anda rasa adalah yang terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 18
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan