10 telefon pintar Cina terbaik sehingga 15.000 Rubel

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Top 10 telefon pintar Cina terbaik hingga 15,000 Rubel

1 Xiaomi Mi A2 Lite 4 / 64GB Kamera terbaik dengan AI
2 Huawei Y5 Prime (2018) Nisbah harga dan kualiti yang optimum
3 Meizu 15 Lite 4 / 32GB Reka bentuk yang bergaya. Caj cepat
4 Honor 9 Lite 64GB Modul NFC
5 Xiaomi Mi6X 6 / 64GB 6 GB RAM
6 Vivo Y81 Skrin besar dengan dimensi padat
7 ZTE Blade V9 32GB Skrin terbaik
8 Xiaomi Redmi 6 4 / 64GB Telefon pintar Cina yang terbaik dengan pemproses MediaTek
9 Nubia Z17 mini 4 / 64GB Butang subscreen
10 Ulefone Power 3s Kehidupan bateri yang terbaik

Ungkapan "telefon pintar Cina" telah berhenti menjadi sinonim untuk kualiti yang tidak baik. Pengilang China yang betul mencipta telefon berkualiti tinggi dan murah yang sama seperti ciptaan jenama A-Eropah dan Amerika.

Kami telah mengumpulkan penarafan telefon pintar terbaik sehingga 15,000 Rubles, yang dibuat di China. Ini adalah model murah yang paling berjaya daripada jenama terkenal dan bukan begitu.

Top 10 telefon pintar Cina terbaik hingga 15,000 Rubel

10 Ulefone Power 3s


Kehidupan bateri yang terbaik
Negara: China
Harga purata: 11680 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Telefon pintar dari pengeluar Cina yang kurang dikenali, yang, dengan cara itu, menghasilkan peranti yang baik. Dalam hal ini, sebanyak 6 GB RAM, skrin enam inci dengan resolusi Full HD +, pemproses kuat dan, yang paling penting, bateri 6350 mAh yang membajak selama beberapa hari dan tidak letih.

Menurut para pengguna dalam ulasan, kerja keras bateri berjalan dua hari dengan beban berat. Secara keseluruhan, telefon pintar itu mempunyai 4 kamera - dua depan dan dua yang utama. Oleh kerana bateri yang luas, berat telefon mencapai 210 gram. Kelemahan: kerja pembuka kunci yang tidak betul pada muka, pengimbasan cap jari lambat dan kekurangan bicu audio. Yang terakhir adalah yang paling mengecewakan kerana keraguan timbul bahawa tidak ada tempat untuk penyambung dalam keseluruhan peranti sedemikian. Walau bagaimanapun, ini adalah calon untuk peranan telefon pintar Cina terbaik dalam segmen harga sehingga 15,000 Rubles.


9 Nubia Z17 mini 4 / 64GB


Butang subscreen
Negara: China
Harga purata: 12990 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Peranti murah, tetapi sangat menarik dari jenama Cina. Pengeluar - banyak terkenal ZTE, yang membuka sub-jenama baru. Kekurangan utama telefon pintar ini ialah Android keenam dari kotak dan bingkai besar di bawah dan di atas skrin. Tetapi dimensi disimpan padat kerana diagonal 5.2 inci dan bingkai sebelah nipis, dan butang yang bergaya diletakkan di bawah skrin. Model ini jelas akan menarik kepada mereka yang bosan dengan sentiasa memanggil kekunci navigasi pada skrin.

Mengisi kejutan yang menyenangkan: kamera dwi dengan modul 13 megapiksel, cip NFC dan antara muka yang diperlukan untuk navigasi, 4 GB RAM dan 64 terbina dalam. Dalam tinjauan, kebolehan menyanyi: pemproses sukar untuk dimuatkan sepenuhnya. Penunjuk pemberitahuan visual yang menyenangkan dalam bentuk cincin merah. Kelemahannya adalah beberapa jambs dalam firmware, yang pengeluar perlahan-lahan membetulkan kemas kini.

8 Xiaomi Redmi 6 4 / 64GB


Telefon pintar Cina yang terbaik dengan pemproses MediaTek
Negara: China
Harga purata: 11290 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Seorang pekerja negeri, walaupun tidak pemadaman terbaik, tetapi cantik, bingkai halus, dengan kamera dwi dan perisian baru yang sentiasa dikemas kini. Di sini adalah Android 8.1, dihiasi di atas dengan penutup jenama Xiaomi. Diagonal 5.45 inci mudah dimuatkan dalam poket mana-mana kerana bingkai nipis di bawah dan di atas skrin. RAM di sini adalah 4 GB, dan bersama-sama dengan pemproses yang agak produktif dari Mediatek, mereka melancarkan permainan "keras" dan program yang berintensifkan sumber.

Dalam ulasan, pemilik tidak puas dengan autonomi - bateri memegang sehingga satu setengah hari dengan penggunaan sederhana setiap hari. Juga, pengguna mencatatkan bahawa badan itu licin dan memerlukan kes, dan beberapa impian NFC. Dengan harga sehingga 15,000 Rubles, kelemahan yang disenaraikan boleh dijelaskan, jadi model itu layak dipanggil salah satu yang terbaik di kalangan ciptaan Cina.


7 ZTE Blade V9 32GB


Skrin terbaik
Negara: China
Harga purata: 11871 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Telefon Cina dengan kamera dwi dan skrin 5.7 inci yang cantik dengan resolusi 2160x1080. Rendisi warna cantik, sudut tontonan yang besar, kecerahan dengan margin, multitouch di tempat, daya tindak balas sensor pada ketinggian. Matriks IPS berkualiti tinggi sangat gembira, terutamanya sejak akaun inci sebanyak 424 piksel.

Selain itu, peranti ini dikagumi dengan kamera utama dua - ia adalah 16 + 5 MP dengan mod makro dan aperture F / 1.8, yang sesuai untuk gambar potret. Kamera hadapan 13 megapiksel tidak mempunyai cip progresif, tetapi dia akan dapat membuat selfie yang berkualiti yang tidak akan menjadi malu. Dalam ulasan, pengguna menumpukan pada ketersediaan NFC - dalam julat harga sehingga 15,000 Rubel tidak banyak model dengan cip untuk pembayaran tanpa sentuh. Kelemahan - Wi-Fi jalur tunggal, video hanya dalam Full HD, badan yang agak licin.

6 Vivo Y81


Skrin besar dengan dimensi padat
Negara: China
Harga purata: 9990 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Telefon ini adalah dari pengilang China yang popular di China, yang baru-baru ini muncul di rak-rak kedai kami. Terdapat pepenjuru 6.22 inci dengan resolusi HD + yang disesuaikan dengan skrin terbentang. Vivo mempunyai bang, kerana jenama itu berjaya mencapai padat dengan pepenjuru yang besar di paparan.

Di dalamnya terdapat kamera 13 megapiksel yang baik, 3 GB RAM, bateri 3260 mAh. Antara muka tanpa wayar dan "cip" inovatif juga disediakan - kerja GPS dan GLONASS, 4G menarik, pemilik ditentukan oleh orang itu. Bonus yang tidak jelas adalah penceramah yang baik, ketebalan kecil ciptaan Cina, kompas dan lampu suluh. Dan keburukan - kopi tidak akan dibawa ke katil, bokeh dalam foto boleh diskru, permainan berat menarik, tetapi dengan mikrofreeze. Dalam anggaran sehingga 15,000 Rubles, ini adalah salah satu model terbaik.


5 Xiaomi Mi6X 6 / 64GB


6 GB RAM
Negara: China
Harga purata: 14150 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Sesungguhnya telefon pintar Cina, yang direka untuk pasaran China. Terdapat juga model Eropah model ini, tetapi ia tidak sesuai dengan bajet 15,000 rubel. Skrin ini mempunyai resolusi pintar dan nisbah aspek bergaya dari 18 hingga 9. Kini, bagi mereka yang mahukan alat perdana yang produktif, Mi 6X akan menjadi pelaburan terbaik. Tetapi perlu datang dengan istilah dengan beberapa nuansa seperti lapisan pelindung yang lemah pada skrin dan ciri rendering warna.

Dengan bersetuju dengan ini, anda akan mendapat telefon bergaya dengan pemproses Snapdragon 660, dengan 6 GB RAM, pengecasan cepat dan satu set kamera yang kuat. Dua modul autofokus 12 dan 20 megapiksel sendiri, makro, zoom optik berganda dan aperture F / 1.75. Menguruskan semua kecerdasan buatan ini, yang mengingati rakaman itu.


4 Honor 9 Lite 64GB


Modul NFC
Negara: China
Harga purata: 15270 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Orang asli popular dari China tanpa bangs, tetapi dengan kes bergaya. Kamera dual dalam tradisi terbaik Huawei - 13 + 2 Mp, optik berkualiti tinggi, autofocus pantas, aperture F / 2.2. Tetapi ciri utama belanjawan telefon pintar Cina adalah modul NFC di dalamnya. Terdapat juga 4 GB RAM, dan hanya perdana baru-baru ini bangga dengan nombor ini. GPS, GLONASS, 4G - semuanya ada. Skrin cantik - matriks dengan penampilan warna yang betul 5.65 inci dan resolusi diraja 2160x1080. Oleh kerana paparan mewah itu, autonomi menderita - bateri 3000 mAh tidak selalu cukup untuk sehari dengan penggunaan aktif.

Kekurangan yang dibicarakan pengguna dalam ulasan: kes kaca rapuh, hayat bateri pendek, bukan bunyi terbaik di fon kepala. Bagi mereka yang mencari sesuatu yang bergaya, murah dan selalu dengan modul pembayaran tanpa sentuh, Honor 9 Lite 64GB akan menjadi penyelesaian terbaik.

3 Meizu 15 Lite 4 / 32GB


Reka bentuk yang bergaya. Caj cepat
Negara: China
Harga purata: 16064 sapu.
Penilaian (2019): 4.9

Telefon pintar Cina dengan reka bentuk tanpa bingkai dan sokongan untuk pengecasan pantas. Bateri 3000 mAh tidak boleh membanggakan pendedahan yang lama, tetapi mengimbangi kesalahpahaman ini dengan keupayaan untuk cepat mengisi semula sumber mereka - dalam 40 minit ia mengecas sehingga 70%. Dalam kes ini, jenama dari China tidak tamak, seperti yang dilakukan pesaing, dan dimasukkan ke dalam kotak pengecas yang cepat boleh dikenakan. Beli unit khas tidak perlu. Satu lagi ditambah memihak kepada Meizu ialah bicu audio di tempatnya. Pengenalan muka juga tersedia, dengan cara, dan berfungsi dengan betul.

Kelemahan utama bahawa telefon pintar telah menemui 15,000 rubel adalah kekurangan NFC dan perlindungan paparan dari tercalar (segera selepas membeli gam filem itu), serta beberapa masalah dalam perisian yang pengeluar secara beransur-ansur menghapuskan dengan kemas kini.

2 Huawei Y5 Prime (2018)


Nisbah harga dan kualiti yang optimum
Negara: China
Harga purata: 7430 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Baris Rapi dengan warna pilihan yang tidak sepele. Pengilang China dipasang di dalam 2 GB RAM, kamera 13 megapiksel yang mengambil gambar berkualiti tinggi, skrin dengan pepenjuru 5.45 inci dan resolusi HD +. Dalam ulasan, memuji hayat bateri - bateri 3020 mAh bertahan kira-kira dua hari bekerja. Semua ini terima kasih kepada prosesor yang cekap tenaga, tetapi agak lincah, mengurangkan resolusi skrin dan pengoptimuman perisian.

Pengguna hanya mengadu tentang apa yang menjadi akibat daripada harga belanjawan: ini adalah jumlah memori dalaman yang tidak mencukupi (16 GB, ia dirawat dengan menyambungkan kad memori), prestasi tidak terlalu tinggi, kekurangan NFC. Malah pemiliknya tidak mempunyai lapisan pelindung yang cukup pada skrin - di sini paparan tidak dilindungi dari calar.


1 Xiaomi Mi A2 Lite 4 / 64GB


Kamera terbaik dengan AI
Negara: China
Harga purata: 12190 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Telefon pintar terbaik dari China dengan kamera sejuk, 4 GB RAM, skrin pintar 5.84 inci dengan resolusi 2280x1080 dan bateri berkuasa. Kamera mencipta karya fotografi berkat dua modul 12 dan 5 megapiksel, aperture F / 2.2 dan kecerdasan buatan. Melengkapkan gambar modul 4G telefon pintar bajet yang ideal dan sokongan untuk GPS dan GLONASS.

Dalam ulasan, otonomi sangat bersukacita - dalam mod aktif, peranti ini hidup selama dua hari tanpa soket. Dan di sini adalah Android tulen - untuk seseorang ini tambah besar. Kelemahannya tidak jelas, tetapi mereka berada di sana: telefon pintar itu tidak tahu bagaimana untuk bekerja dengan panggilan masuk yang kedua apabila anda sudah berbincang dengan seorang pengantara lain. Walaupun mereka memanggil SIM yang sama. Tetapi harga yang begitu baik merangkumi kecacatan ini dengan minat.


Undian popular - yang merupakan pengeluar telefon pintar Cina terbaik hingga 15,000 rubel
Kami mengundi!
Jumlah undian: 26
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan