15 perlumbaan terbaik untuk PC

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Simulator perlumbaan terbaik di PC

1 F1 2017 Terbaik berdekatan dengan permainan realiti
2 TrackMania 2 Editor Laluan Lanjutan
3 FORZA MOTORSPORT 7 Simulator online yang paling menjanjikan
4 Pemandu Race: GRID Permainan terbaik untuk PC yang lemah
5 IRACING Simulator perlumbaan yang paling realistik

Lumba jalan terbaik

1 Need for Speed: Most Wanted 2012 Siri terbaik dalam sejarah
2 Need for Speed: Underground 2 Lumba jalan legenda
3 THE CREW Penalaan yang paling terperinci dalam permainan perlumbaan
4 BURNOUT PARADISE Permainan universal untuk PC lemah dan kuat
5 Pemandu: San Francisco Perlumbaan arked terbaik

Perlumbaan di luar jalan raya

1 DIRT RALLY Bangsa untuk roda permainan
2 FLATOUT Permainan mini yang paling luar biasa
3 SPINTIRES MUDRUNNER Permainan yang paling terkenal dengan kereta domestik
4 DIRT: SHOWDOWN Perlumbaan untuk bertahan hidup untuk saraf yang kuat
5 FORZA HORIZON 3 Persaingan yang luar biasa

Industri permainan adalah besar. Ia mempunyai produk untuk setiap selera. Perlumbaan - wakil sejagatnya. Mereka beragam, mereka boleh dinamik, merosakkan, dengan pergantungan utama pada plot dan bahkan dengan penambahan sentuhan fantasi. Imaginasi pemaju dalam hal ini tidak terbatas.

Dalam kedudukan itu, kami mengumpulkan wakil-wakil dari pelbagai jenis kaum dalam tiga kategori: simulator, jalan dan luar jalan. Antaranya ada klasik, perhimpunan, bangsa untuk kelangsungan hidup dan pilihan yang sama. Mereka juga bervariasi dalam parameter teknikal, terdapat pilihan untuk PC yang lemah dan untuk komputer permainan yang berkuasa. Anda hanya perlu memilih apa yang anda suka, memuat turun dan menakluki trek.

Simulator perlumbaan terbaik di PC

Perlumbaan klasik untuk komputer. Simulator membolehkan anda berasa seperti pelumba sebenar dengan semua ciri dan nuansa profesion ini. Dalam permainan sedemikian, anda adalah juruterbang kereta lumba sebenar, yang sepatutnya memintas saingan dan harap peminat. Anda seorang profesional, bersaing dalam pertandingan terbaik dunia atau menunggang kaum tempatan. Pelumba jenis apa yang anda hanya bergantung kepada anda.

5 IRACING


Simulator perlumbaan yang paling realistik
Penilaian (2019): 4.5

Tahap grafik yang tinggi, perlumbaan elit, perasaan perlumbaan sebenar adalah iRacing. Peminat kereta memanggilnya kelab elit: tidak seperti permainan lain, ia berfungsi secara eksklusif pada langganan dalam talian, yang mesti dikemas kini secara berkala. Sebagai balasan, anda akan mendapat trek dan kereta yang paling realistik, anda boleh mengambil bahagian dalam perlumbaan yang terkenal.

Dalam permainan, hanya mod kawalan dari kokpit tersedia supaya pemain dapat merasakan dirinya sebagai pelumba sebanyak mungkin. Antara kelebihan penting ialah akses kepada mod realiti maya. Permainan ini memerlukan pulangan yang lengkap, jadi pendatang baru itu sukar. Untuk kerja yang berkualiti tinggi, anda memerlukan komputer dengan sistem 64-bit, 8 GB RAM, pemproses yang mempunyai siri Intel Core i5 minimum.


4 Pemandu Race: GRID


Permainan terbaik untuk PC yang lemah
Penilaian (2019): 4.6

Simulator lumba sedang berkembang setiap hari, dan keperluan menjadi lebih serius. Untuk menikmati proses perlumbaan, tidak semestinya besi yang kuat. Ini dibuktikan oleh Pemandu Race permainan: GRID. Ia sesuai untuk kedua-dua pemula dan pemain berpengalaman. Grafik di dalamnya adalah lebih rendah daripada titans industri, tetapi pada masa yang sama, keperluan permainan adalah rendah.

Untuk menjalankan simulator pada komputer, anda memerlukan 2 GB RAM, pemproses Intel Core 2 Duo dan hanya memori 13 GB. Komputer yang lemah boleh mengendalikannya. Dalam permainan, anda boleh membuat pasukan anda sendiri, mencari penaja, mengambil bahagian dalam F1, perlumbaan drifter dan banyak lagi. Pengurusan tidak menimbulkan kesulitan, dan dengan kemunculan wang anda boleh mendapatkan lebih banyak kereta yang menarik.

3 FORZA MOTORSPORT 7


Simulator online yang paling menjanjikan
Penilaian (2019): 4.6

Permainan lama ditunggu-tunggu di PC. Ia pada asalnya dikeluarkan untuk Xbox, tetapi pemaju memutuskan untuk mengembangkan platform yang tersedia. Dan versi komputer melebihi semua jangkaan: grafik pintar, penyesuaian pengurusan yang sangat baik, pengoptimuman permainan itu sendiri. Realismenya menarik: bunyi sebenar motor, perincian yang dilacak.

Pemain disediakan dengan pilihan mod yang luas untuk permainan, terdapat sekitar 700 model kereta yang ada.Perlu memberi penekanan bahawa pemaju telah membayar banyak perhatian kepada pengurusan mesin - masing-masing dicirikan oleh keunikannya sendiri dan memerlukan kemahiran yang tinggi. Oleh itu, FORZA MOTORSPORT 7 sesuai untuk pemain yang berpengalaman. Ia tidak akan berjalan pada perkakasan yang lemah, parameter minimum - 8 GB RAM, 2 GB kad video, pemproses tidak lebih rendah daripada Intel i5.

2 TrackMania 2


Editor Laluan Lanjutan
Penilaian (2019): 4.7

Permainan TrackMania 2 tidak menghadkan imaginasi pemain. Dengan bantuan editor, anda boleh membuat sendiri kereta yang unik atau membina trek baru. Permainan ini berfungsi dalam dua mod - di komputer dan dengan akses ke rangkaian. Jejak yang dibuat boleh digunakan dalam kedua-dua kes. Peluang untuk menjemput rakan-rakan ke trek yang dibuat boleh didapati dalam talian dan untuk mengatur perlumbaan bersama.

Simulator difokuskan pada penunggang yang suka melampau. Antara mod - hanyut, perlumbaan dalam bulatan, untuk sementara waktu, perhimpunan dan banyak lagi. Keperluan yang rendah akan membolehkan ia berjalan pada PC lemah. RAM 1 GB, ruang cakera 2 GB dan pemproses dengan frekuensi 1.5 GHz. Grafik tidak begitu baik, tetapi dengan mengorbankan ciri-ciri tambahan TrackMania 2 menjadikan perlumbaan luar biasa.


1 F1 2017


Terbaik berdekatan dengan permainan realiti
Penilaian (2019): 4.9

Permainan ini berlangsung lama, tetapi ia berjaya. Ia dibina di atas pendahulunya, versi 2016. Ia termasuk semua kemas kini sebenar yang berlaku dalam pertandingan realiti asal. Sistem kawalan stabil - lebih mudah untuk mengatasi giliran dan lilitan. Kerjaya lebih luas berbanding dengan permainan lain, ada peluang untuk membuat pasukan perlumbaan sendiri.

Pemaju telah menambah lebih daripada 115 penambahbaikan teknikal. Tetapi pada masa yang sama, bahagian-bahagian di dalam kereta mula haus. Sebagai tambahan kepada mod klasik yang diperkenalkan: perlumbaan untuk sementara, mengejar, memotong, titik kawalan, bangsa kelas yang berbeza. Untuk menjalankan F1 2017, anda memerlukan 8 GB RAM, kad video Nvidia GTX 460 atau AMD HD 5870 yang serupa, dan sekurang-kurangnya pemproses siri i3.

Lumba jalan terbaik

Jenis lumba yang popular, di mana anda perlu menunggang di sepanjang jalan yang membosankan di stadium yang menjilat ideal, tetapi melalui bandar yang aktif dan berpanjangan dengan berpuluh-puluh faktor yang tidak menentu dan beratus-ratus bahaya. Dalam perlumbaan bandar anda akan menghadapi pemandu rawak, pejalan kaki dan polis. Di sini anda boleh memotong, memusnahkan, menyerang dan mempertahankan. Bagaimana sebenarnya anda akan memandu bergantung kepada anda.

5 Pemandu: San Francisco


Perlumbaan arked terbaik
Penilaian (2019): 4.5

Pemain dalam kebanyakan bangsa lain adalah orang jahat, matlamat mereka bukan sahaja untuk menang, tetapi untuk melarikan diri dari polis. Pemandu: San Francisco - peluang untuk melihat dunia perlumbaan dari sudut yang berbeza. Anda adalah John Tanner, seorang polis, seorang lelaki yang baik, menangkap seorang penjenayah Jericho. Plot bertukar supaya dia melarikan diri, dan anda berada dalam keadaan koma. Sebagai balasan, anda mendapat keupayaan untuk beralih ke pemandu dan membantu rakan sekerja menangkap Jericho yang melarikan diri.

Tidak mustahil untuk keluar dari kereta, tetapi dalam proses perlumbaan anda boleh mengubahnya. Anda boleh memilih bukan sahaja model klasik, tetapi juga trak, kereta sukan dan banyak lagi. Grafik adalah rata-rata, ia dikompensasi oleh plot terang dan keperluan yang rendah: 2 GB RAM, 2.4 GHz pemproses.

4 BURNOUT PARADISE


Permainan universal untuk PC lemah dan kuat
Penilaian (2019): 4.7

Lumba masalah kerap - batasan mereka. Ia adalah untuk mengatasinya, mengeluarkan BURNOUT PARADISE. Ketibaan diadakan di bandar Paradise City. Tidak seperti canon tradisional, tidak perlu melakukan perjalanan di ruang terkurung: dalam perjalanan ke penamat, hanya pemain yang memilih cara terbaik untuk mengikutinya.

Menu ini mempunyai dua mod klasik, perlumbaan untuk kelangsungan hidup dan kemusnahan. Tiada peraturan dalam perlumbaan: menembak kereta, memusnahkan, melakukan segalanya untuk menang. Sebuah armada yang luas akan membantu dengan ini: menggunakan mana-mana kereta lumba, trak, motosikal dan juga kereta terbang. Lintasan itu sendiri adalah rumit oleh pelbagai halangan dan papan luncur. Permainan ini mempunyai dua versi - 2009 dan 2018, jadi bergantung pada keupayaan komputer, anda boleh memilih yang betul.

3 THE CREW


Penalaan yang paling terperinci dalam permainan perlumbaan
Penilaian (2019): 4.7

Watak utama dan keempat kawannya ingin menakluk Amerika perlumbaan. Tetapi jangan berharap untuk perlumbaan klasik: anda akan mendapati konfrontasi jalan yang sebenar, baik di luar talian dan dalam talian.Plot itu boleh dipertimbangkan sedikit cetek: pemain memegang perlumbaan, menaklukkan wilayah dengan tim. Semua mengingatkan satu siri Keperluan untuk Kelajuan.

Perbezaan utama adalah dalam ketiadaan plot. Hanya anda, bukan permainan, pilih bila dan ke mana hendak pergi. Permainan ini telah menjadi terkenal dengan keupayaan penalaannya: anda boleh memasang kereta anda dengan sendiri, mengubah walaupun butiran yang paling kecil. Sebelum perlumbaan ada peluang untuk memperbaiki kereta atau menukar tayarnya. Untuk permainan yang berkualiti, anda memerlukan parameter berikut: 4 GB RAM, pemproses dengan frekuensi sekurang-kurangnya 2.66 GHz.

2 Need for Speed: Underground 2


Lumba jalan legenda
Penilaian (2019): 4.8

Permainan legenda Need for Speed: Underground 2. Hampir tidak ada orang yang belum memainkannya. Walaupun umurnya yang mulia, dia adalah relevan, menarik dan memandu. Sesuai untuk hampir apa-apa perkakasan - dari komputer lemah kepada gergasi teknologi. Dan pada masa yang sama, permainan ini mempunyai fizik yang agak realistik untuk masa itu dan grafik bagus.

Plotnya adalah standard: anda seorang pelumba dan anda mahu menjadi Raja jalan di bandar Bayview. Ia dibahagikan kepada lima daerah, masing-masing dengan ciri dan trek sendiri. Permainan ini mempunyai lima mod asas, dari mudah untuk berehat untuk profesional. Simulator model lama tidak mempunyai grafik terperinci. Keperluan minimum - RAM 512 MB, pemproses 2 GHz dan ruang cakera kosong 2 GB.

1 Need for Speed: Most Wanted 2012


Siri terbaik dalam sejarah
Penilaian (2019): 4.9

Masa lumba jalan. Permainan ini tidak mempunyai plot utama, watak-watak utama. Hanya matlamatnya untuk menjadi yang terbaik dalam perlumbaan haram. Need for Speed: Most Wanted dilucutkan dari penalaan, mobil pada awalnya dipompa maksimal. Dalam permainan, polis aktif, yang tidak akan memberikan anda begitu mudah untuk membuat perancangan. Semasa perlumbaan, anda boleh bertukar menjadi jalan lain, mencari jalan alternatif, tetapi ini mungkin bernilai kemenangan.

Terdapat banyak mod, pilihan kaum yang akan menjadikan acara lebih menarik. Bagi mereka yang tidak mempunyai plot dan penalaan, kami mengesyorkan untuk memberi perhatian kepada permainan asal 2005. Untuk memulakan persaingan, anda memerlukan parameter berikut: pemproses 2.66 GHz, 4 GB RAM, cakera keras 20 GB. Dan anda boleh selamat di belakang roda.


Perlumbaan di luar jalan raya

Tempat yang istimewa di hati pemain menduduki perlumbaan di luar jalan raya. Mereka mempunyai peraturan, ciri dan kesukaran yang sama sekali berbeza. Ia dalam perlumbaan ini anda akan menghadapi pelbagai jenis jalan raya, halangan dan masalah. Permainan sedemikian membolehkan imaginasi pemaju terbongkar sedemikian rupa sehingga mereka menghasilkan produk yang sama sekali unik yang tidak sama dengan apa-apa dan mengumpulkan berjuta-juta kelab peminat.

5 FORZA HORIZON 3


Persaingan yang luar biasa
Penilaian (2019): 4.5

Selamat datang ke Australia. Pemain bertindak sebagai penganjur perlumbaan di seluruh benua, tetapi pada masa yang sama mengambil tempat salah seorang pelumba. FORZA HORIZON 3 menawarkan peluang yang hebat, dan dalam katalog terdapat lebih dari 400 model mesin. Di antara mod anda akan menemui perlumbaan pekeliling biasa, menaiki pasir, hanyut dan banyak lagi. Di PC juga terdapat mod dalam talian, yang akan bersaing dengan pemain sebenar.

Ciri yang paling menarik dari permainan adalah pertandingan yang luar biasa: "melatih depan", "pejuang", dan lain-lain. Mereka memberi tumpuan dan menambah tahap kerumitan yang baru. Sebagai balasan untuk pemandangan Australia yang tidak dapat dilupakan, anda memerlukan sekurang-kurangnya 4 GB RAM, pemproses 3.6 GHz, dan ruang cakera 55 GB.

4 DIRT: SHOWDOWN


Perlumbaan untuk bertahan hidup untuk saraf yang kuat
Penilaian (2019): 4.7

Matlamat pertama permainan adalah untuk terus hidup. Mana-mana mod yang anda pilih - drift, arena, perlumbaan litar, untuk sementara waktu - di mana-mana terdapat kemungkinan bahawa anda akan dihancurkan ke dalam bekas besi dan dihantar ke tapak pelupusan. Anda boleh memainkan pelumba mulia dan melayari trek dengan mahir tanpa memukul sesiapa. Tetapi intipati utama permainan adalah menanggung kemusnahan. Anda boleh memulakan perlumbaan di atas kereta berkilat yang sejuk, dan menyelesaikannya di bangkai kapal yang hampir tidak mematikan roda.

Grafik adalah rata-rata, tetapi pada masa yang sama ia akan membolehkan anda bermain pada PC yang lemah.Keperluan teknikal minimum adalah rendah: RAM 2 GB, kad video 256 MB dan pemproses yang sama. Jika komputer anda lebih kuat, permainan akan menjadi lebih menyenangkan dan menyeronokkan.

3 SPINTIRES MUDRUNNER


Permainan yang paling terkenal dengan kereta domestik
Penilaian (2019): 4.8

Permainan ini adalah untuk mereka yang bosan dengan perhimpunan klasik, dan simulator perlumbaan tidak memberikan kerumitan yang diperlukan. SPINTIRES MUDRUNNER - ia adalah kereta Rusia di jalan Rusia. Di garaj anda akan dapati, contohnya, MAZ, GAZ, ZIL dan sampel lain industri kereta Soviet dan Rusia. Terdapat dua mod utama - tunggal dan koperasi. Dalam permainan, anda boleh melengkapkan misi, bersaing dengan pemain lain.

Bahagian utama perlumbaan direka untuk keadaan yang melampau: menunggang air, gunung, lumpur, salji. Grafik adalah rata-rata, tetapi paparan lokasi membolehkan anda menembusi sepenuhnya permainan. Kami mengesyorkan memainkannya dengan parameter berikut: 4 GB RAM, pemproses daripada 2.5 GHz. Terdapat peluang untuk bermain di mana-mana PC lemah.

2 FLATOUT


Permainan mini yang paling luar biasa
Penilaian (2019): 4.8

Siri FLATOUT terkenal dengan kemalangannya. Mereka hebat, kuat, terang. Semasa perlumbaan anda akan mendapati pelbagai lompatan, halangan, perangkap. Semasa perlumbaan ada peluang untuk membuka laluan rahsia. Permainan ini semua akan berlaku dalam keadaan kekacauan: bukan sahaja anda mengetuk kereta lain, tetapi mereka juga menyerang anda.

Anda boleh dengan mudah menewaskan sesiapa sahaja dari persaingan. Perlumbaan luar jalan memerlukan penjagaan tambahan: mudah untuk masuk ke lubang atau lubang. Cip FLATOUT adalah permainan mini: misi apabila anda perlu membuat kemalangan supaya pemandu meninggalkan kereta dan memukul sasaran. Saya gembira dengan keperluan minimum untuk melancarkan: 300 MB RAM, 64 MB kad video dan 2 GHz pemproses.


1 DIRT RALLY


Bangsa untuk roda permainan
Penilaian (2019): 4.9

Permainan diraja antara wakil-wakil perlumbaan rali. Tidak seperti kebanyakan, ia tidak perlu memikirkan apa yang ada di bawah tudung, penalaan apa yang lebih baik untuk memohon. Pemain tidak diperlukan strategi dan keputusan bagaimana untuk memperbaiki kereta. Perniagaannya adalah memandu sepanjang trek. Ciri-ciri utama kaum: cerun sempit dan had masa. Oleh itu, untuk pemula, sukar untuk permainan ini untuk kali pertama.

Bermain permainan ini pada gamepad atau papan kekunci hampir mustahil, pilihan terbaik untuk simulator adalah stereng permainan. DIRT RALLY dicipta untuk tuan sebenar trek, kerana cuaca menjejaskan penunjuk, liputan, segala-galanya boleh berubah pada saat yang kedua. Pemproses i3, 8 GB RAM - keperluan minimum untuk permainan.

Undian popular - apakah perlumbaan PC terbaik
Kami mengundi!
Jumlah undian: 12
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan