10 alat terbaik untuk tikus

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Repeller ultrasonik terbaik

1 Rumah bersih Gabungan harga dan kualiti yang baik
2 REXANT 71-0007 Ideal untuk memberi
3 Perosak Menolak Riddex Plus Kawasan kesan terbaik (sehingga 200 meter persegi)

Perangkap gam terbaik untuk tikus

1 Kotofey Alat terbaik untuk tempat di mana terdapat kanak-kanak dan haiwan lain
2 Rodent Boleh dipasang di tempat makanan disimpan
3 Glue alt Membolehkan anda menangkap tikus kecil

Umpan makanan yang boleh dimakan

1 Butiran rumah bersih Daya tarikan yang tinggi untuk tikus
2 Ratron Daya tarikan terbaik untuk tikus
3 Rodent Kemudahan penggunaan
4 Eurogard Harga yang paling berpatutan

Pemangsa obsesif boleh merosakkan kualiti kehidupan dengan kehadiran mereka. Tanaman, bekalan makanan dan banyak lagi dipertaruhkan. Dan tidak kira di mana tikus dibesarkan - di dalam negara atau di apartmen, adalah penting untuk menyingkirkannya secepat mungkin.

Kami menawarkan pilihan yang terbaik, menurut pendapat kami, dana dari tikus, yang mana dalam kombinasi akan membantu untuk menghapuskan jiran yang tidak diingini yang lain. Penarafan itu juga termasuk penghalau manusia yang berperakit dengan perangkap gam untuk menangkap mekanikal dan bermaksud merangsang kematian seekor haiwan setelah dikonsumsi. Pemilihan ini berdasarkan maklum balas pengguna dan cadangan pakar.

Terdapat kontraindikasi. Semak dengan doktor anda.

Repeller ultrasonik terbaik

Ini bermakna membenarkan tidak berjalin, tidak berdarah dan selamat untuk seseorang untuk menyelamatkan rumah dari tikus yang menjengkelkan. Prinsip tindakan didasarkan pada generasi bunyi yang tidak dapat dibezakan oleh manusia, tetapi menandakan bahaya tikus. Ini, seterusnya, memaksa mereka untuk meninggalkan wilayah itu.

3 Perosak Menolak Riddex Plus


Kawasan kesan terbaik (sehingga 200 meter persegi)
Negara: China
Harga purata: 480 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Ultrasonic repeller Pest Tolak Riddex Plus akan melegakan penduduk apartmen bukan sahaja dari tikus menjengkelkan, tetapi juga dari serangga. Ia mempunyai kawasan kesan yang meningkat, dapat melindungi kawasan seluas hingga 200 meter persegi. Tetapi harus diingat bahawa kehadiran sejumlah besar dinding dan bahan penyerap bunyi (langsir, karpet) akan memerlukan penggunaan instrumen tambahan.

Perosak Menolak Riddex Plus menyingkirkan tikus di negara ini, di sebuah pangsapuri bandar atau kawasan pengeluaran. Pengguna dalam nota ulasan bukan sahaja kecekapan, tetapi juga kekompakan, prestasi yang bergaya, penggunaan kuasa minimum. Repeller dilengkapi dengan penunjuk yang memberitahu pengguna bahawa peranti berfungsi dengan betul. Ia akan menjadi remedi bagi tikus dan serangga juga dengan harga yang berpatutan yang tidak melebihi lima ratus rubel. Peranti mesra alam dan selamat mempunyai kesan jangka panjang, merangkumi kawasan yang besar dan menghalang semua jiran yang tidak diingini.

2 REXANT 71-0007


Ideal untuk memberi
Negara: China
Harga purata: 1050 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Bagi mereka yang ingin menakutkan tikus di rumah negara yang tidak mempunyai elektrik, REXANT 71-0007 akan lakukan. Peranti berfungsi dari bateri solar, untuk mencapai kesan yang dikehendaki, cukup untuk memasangnya ke tanah di tempat paling cerah plot dan menunggu hasilnya. Menurut para pemilik dacha, repeller ultrasonik menyelamatkan mereka bukan sahaja dari tikus, tetapi juga dari tikus, tahi lalat dan ular. Peranti mempunyai julat yang mengagumkan, ombak tersebar ke semua arah hingga 30 meter di sekeliling.

Alat ini diperbuat daripada plastik tahan lasak dan dilengkapi dengan elektronik yang baik, yang memastikan ketahanan dan melindungi dengan selamat daripada kelembapan. Dengan memasang peranti sedemikian di negara ini, anda boleh melupakan jiran-jiran yang tidak diingini untuk seluruh musim panas. Daripada minus itu, ia patut menonjolkan penurunan kecekapan semasa ketiadaan lama hari cerah. Selebihnya peranti mencukupi memasuki bahagian atas ultrasonik terbaik tikus.


1 Rumah bersih


Gabungan harga dan kualiti yang baik
Negara: Rusia
Harga purata: 769 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Ultrasonic repeller "Clean Home" - salah satu yang paling popular di kalangan pengguna. Ia disyorkan oleh pemilik rumah persendirian dan kawasan pinggir bandar, sebagai ubat yang sangat berpatutan dan sangat berkesan untuk tikus. Untuk menggunakan reporter, anda perlu keluar rumah tangga biasa dengan voltan 220 V. Peranti melindungi kawasan sehingga 150 meter persegi daripada tikus. Satu-satunya keadaan untuk operasi yang betul adalah ketiadaan bahan menindas bunyi.

Bagi kecekapan, pengguna dalam ulasan menyatakan bahawa pada hari-hari pertama nampaknya terdapat lebih banyak tikus. Malah, ini adalah kesan menipu yang dirangsang oleh tingkah laku yang lebih aktif dari tikus yang tidak selesa yang meninggalkan rumah. Beberapa hari kemudian, ketiadaan perosak sudah ketara. Peranti adalah tenaga yang cekap, anda tidak boleh mengeluarkannya dari alur keluar. Dari segi minima, anda hanya boleh perhatikan keperluan untuk menggunakan beberapa peniaga di sebuah rumah dengan sejumlah besar bilik dan sekatan. Jika tidak, ia adalah salah satu peranti terbaik, yang cukup mengambil kedudukan utama dalam kategori penarafannya.

Perangkap gam terbaik untuk tikus

Dana ini dari tikus diklasifikasikan sebagai kurang berperikemanusiaan daripada yang sebelumnya, tetapi sepenuhnya selamat untuk manusia dan binatang peliharaan. Anak tikus hanya melekat pada pangkal melekit dan tidak boleh terus menerus.

3 Glue alt


Membolehkan anda menangkap tikus kecil
Negara: Rusia
Harga purata: 143 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Lem dari tikus dan tikus Alt adalah cara yang berkesan untuk memerangkap tikus mekanikal. Ia mudah digunakan di dalam apartmen, dan di dacha. Bukan sahaja tikus melekat pada pangkal, tetapi juga pelbagai serangga. Mengikut maklum balas pengguna, bahkan seekor tikus kecil dapat ditangkap dalam kumpulan bahan yang lebih luas. Alat ini tidak mengandungi bahan toksik dan toksik, mempunyai tahap keselamatan yang tinggi. Anda boleh menggunakannya tanpa sebarang keraguan di dalam rumah di mana terdapat penghidap alergi, kanak-kanak kecil atau haiwan yang tidak sihat.

Penggunaan gam dari tikus dan tikus sangat mudah: ia cukup untuk menyediakan substrat dengan permukaan halus dan memohon padanya sebatang bahan dengan lebar 1-3 cm. Perangkap sedemikian mesti diletakkan di mana tikus paling kerap muncul. Gam tersebut boleh digunakan untuk melindungi pokok daripada pelbagai jenis perosak. Alat ini dijual dalam tiub seberat 135 gram dan mempunyai harga yang lebih berpatutan. Jika tikus tidak memberi rehat, tetapi anda ingin menyingkirkannya dengan cara yang lebih berperikemanusiaan, kami menasihati anda untuk memberi perhatian kepada produk ini.

2 Rodent


Boleh dipasang di tempat makanan disimpan
Negara: Rusia
Harga purata: 139 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Bagi mereka yang tidak mahu huru-hara dengan gam, anda perlu memberi perhatian kepada perangkap kadbod yang telah siap. Mereka tidak toksik dan selamat untuk orang lain. Pembungkusan termasuk dua baki, yang boleh dipasang di tempat yang tetikus menangkap mata paling kerap. Alat ini mudah kerana tidak perlu menyediakan substrat dan membentuk perangkap. Kelemahannya ialah dengan itu anda boleh menangkap tidak lebih dari dua tikus. Dalam hal ini, gam di dalam tiub mempunyai kelebihan yang berbeza.

Alat ini tidak mengandungi komponen toksik sama sekali, sama sekali tidak berbahaya kepada manusia dan haiwan domestik, tidak merengsakan kulit. Oleh kerana itu, perangkap dapat diletakkan di tempat-tempat di mana produk yang menarik bagi tikus disimpan. Kemudahan penggunaan dan keselamatan telah membuat ubat untuk tikus "Rodent" salah satu yang terbaik, dan ia berterusan penarafan kami.

1 Kotofey


Alat terbaik untuk tempat di mana terdapat kanak-kanak dan haiwan lain
Negara: Rusia
Harga purata: 129 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Ubat yang murah dan agak berkesan untuk tikus untuk sebuah apartmen atau rumah negara. Lem membolehkan anda dengan cepat menangkap dan membunuh tikus kecil. Maksudnya penting dalam keadaan apabila anda memerlukan penyelesaian bukan toksik kepada masalah dan penggunaan umpan dan perangkap beracun adalah mustahil. Lem "Kotofey" tidak mempunyai bau, tidak menakutkan tikus, tetapi pada masa yang sama tegas membetulkan mereka yang datang ke bahan itu.

Menurut maklum balas pengguna, alat ini mempunyai konsistensi yang paling optimum, ia tidak tersebar di lantai, tidak kering untuk waktu yang lama di tapak permohonan, tidak menjadi ditutupi dengan kerak, yang mampu melepaskan gam sifat yang diperlukan. "Kotofey" adalah sama berkesan di kedua-dua bilik kering dan basah. Satu-satunya kelemahan adalah pengurangan sifat pelekat pada suhu yang sangat rendah. Gam mesti digunakan pada substrat, supaya kemudiannya mudah untuk melupuskan tetikus yang ditangkap. Alat ini menyenangkan harga yang berpatutan dan jumlah yang baik sebanyak 135 gram. Ia cukup dimasukkan dalam ranking yang terbaik.


Umpan makanan yang boleh dimakan

Kategori ini termasuk produk yang boleh membahayakan manusia atau haiwan peliharaan. Oleh itu, mereka harus ditangani dengan sangat hati-hati, dan ditempatkan di tempat-tempat yang boleh diakses hanya untuk perosak.

4 Eurogard


Harga yang paling berpatutan
Negara: Itali
Harga purata: 20 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Pelet universal sama-sama menarik untuk tikus dan tikus kelabu. Cemerlang untuk pemusnahan broods tikus dan di kampung musim panas, dan di apartmen. Dalam kes yang kedua, adalah penting untuk memastikan bahawa kanak-kanak dan haiwan tidak mempunyai akses kepada penanda buku. Eurogard akan merayu kepada pengguna yang berjimat cermat, kerana ia mempunyai kos paling rendah. Umpan mengagumkan dengan daya tarikan khasnya untuk tikus, terima kasih kepada bahan-bahan khas dalam komposisi.

Selepas makan, haiwan bergerak di sekitar wilayah untuk beberapa waktu, kematian berlaku pada hari 2-4. Ia tidak dirasakan oleh congeners, akibat penggunaan pelet, sehingga mungkin untuk menghapuskan seluruh brood. Untuk mencapai kesan maksimum, adalah penting untuk sentiasa memeriksa penanda buku dan, jika perlu, mengemaskini atau mengisi tarikan. Pengguna mengesyorkan alat ini untuk sektor swasta, menurut mereka, ia membantu untuk segera menyingkirkan tikus. "Biji-bijian Eurogard dari tikus dan tikus" mencukupi untuk memulakan kedudukan cara terbaik untuk sebuah apartmen dan kediaman musim panas.

3 Rodent


Kemudahan penggunaan
Negara: Rusia
Harga purata: 30 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pengilang ini telah mengambil tempat dalam beberapa kategori penarafan sekaligus, yang memberi kesaksian kepada kualiti dan keberkesanan produknya. Bijian bijirin "Rodent" adalah murah, tetapi secara kualitatif menghapuskan masalah dengan tikus. Malah penggunaan tunggal biji-bijian beracun membawa kepada kematian haiwan itu. Alat ini akan membantu menghilangkan bukan sahaja tikus, tetapi juga dari tikus kecil dan tahi lalat.

Alat ini memerlukan langkah berjaga-jaga apabila menggunakan. Di samping itu, anda perlu berhati-hati di rumah persendirian di mana bijirin boleh dimakan oleh ayam atau haiwan lain. Adalah penting untuk meletakkan umpan dalam laman penghijrahan jauh. Kecekapan, kemudahan penggunaan, kos yang sangat berpatutan - semua ini menjadikan umpan bijirin "Gryzunoff" salah satu yang terbaik dari tikus. Ia sangat popular dengan pengguna dan terus penarafan kami dengan maruah.

2 Ratron


Daya tarikan terbaik untuk tikus
Negara: Jerman
Harga purata: 537 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Ubat untuk tikus Jerman ditujukan untuk pelupusan tikus yang cepat dan berkesan di apartmen atau di negara ini, dan di luar bangunan dan bangunan. Asas adalah bahan aktif moden - bodifacum, yang setelah 4-7 hari menimbulkan kematian seekor binatang. Ia tidak menyakitkan, bukan saudara-saudara yang membimbangkan. Disebabkan ini, brood terus memakan racun sehingga ia hilang sepenuhnya.

Bahagian umpan dan mempunyai konsistensi pasty. Ia sangat mudah, tidak ada keperluan untuk membentuk perangkap, hanya cukup untuk menyebarkan tongkat di tempat penghijrahan tikus dan secara berkala memeriksa keadaan mereka. Alat Ratron mempunyai daya tarikan tinggi untuk tikus, ia boleh digunakan di dalam bilik kering dan basah.Daripada minus boleh dicatat hanya kos yang mengagumkan. Ini adalah alat yang paling mahal untuk semua yang disenaraikan. Walau bagaimanapun, ini adalah salah satu penyelesaian paling berkesan yang layak mendapat tajuk yang terbaik.


1 Butiran rumah bersih


Daya tarikan yang tinggi untuk tikus
Negara: Rusia
Harga purata: 48 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Ini adalah salah satu alat yang paling kegemaran tukang kebun dan penduduk sektor swasta. Granules mudah digunakan dan sangat berkesan. Wangian itu menyebabkan daya tarik yang kuat dalam tikus, mereka berlari ke umpan beracun, makan dan mati selepas beberapa waktu. Pengguna berpengalaman dalam ulasan mengesyorkan membentuk substrat khas, seperti feeder, untuk mengelakkan menarik pelet. Selepas 1-2 hari, perlu memeriksa tapak susun atur dan sama ada mengisi granul yang dimakan, atau kemas kini racun yang kotor.

Jika umpan tidak disentuh, maka tempat itu dipilih secara salah dan tikus tidak berjalan di sana. Ia perlu menyusun semula dulang. Selain daya tarikan yang tinggi, perlu diperhatikan ketersediaannya, seratus gram dana dari tikus dapat dibeli untuk sekitar 50 rubel. Jumlah ini cukup untuk 5-7 feeder. Daripada minus, tentu saja, ketoksikan yang tinggi. Sekiranya tidak lupa tentang langkah berjaga-jaga, adalah wajar untuk meletakkan racun di tempat yang tidak dapat diakses oleh binatang lain. Granules dengan bau walnut "Clean House" salah satu yang terbaik dalam tahap kecekapan.

Undian popular - siapa pengilang produk terbaik dari tikus?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 0
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan