Telefon radio 15 teratas

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Telefon radio terbaik: menjemput

1 Panasonic KX-TGA681 Fungsi lanjutan. Piawaian DECT dan GAP
2 Panasonic KX-TGA855 Nilai terbaik untuk wang
3 Gigaset A220H Harga terbaik untuk "tiub" berkualiti tinggi

Telefon radio terbaik dengan pengasuh. Set lengkap: tiub

1 Gigaset C530H Mod ECO. Piawaian DECT dan GAP
2 Gigaset C620H Hayat bateri terpanjang
3 Panasonic KX-PRSA10 Pencahayaan butang

Telefon radio terbaik dalam asas konfigurasi + satu tiub

1 Panasonic KX-TG1611 Nisbah harga dan kualiti yang optimum
2 Gigaset SL450 Radio Nanny dan Panggilan Bayi. 500 buku perhubungan
3 Panasonic KX-TG2511 Terlaris menjual telefon tanpa wayar
4 Panasonic KX-TG6821 Pelbagai penerimaan isyarat terbaik. Mesin penjawab digital
5 PANASONIC KX-PRW120 Sistem operasi Android

Telefon radio terbaik dalam asas konfigurasi + dua tiub

1 Panasonic KX-TG6822 Nisbah harga dan kualiti yang optimum
2 Panasonic KX-TG8562 Fungsi yang baik. Nombor redial dan menyekat automatik
3 Gigaset C530A Duo Wall mount. Kualiti Jerman
4 Panasonic KX-TG2512 Harga bagus

Dalam era penciptaan komunikasi massa, komunikasi telefon semakin meluas. Secara harfiah sepanjang abad, orang telah beralih dari telefon berwayar biasa ke peranti mudah alih yang sesuai dengan saku mereka. Walau bagaimanapun, talian telefon talian tetap masih digunakan secara aktif untuk komunikasi, hanya stesen berwayar yang biasa diganti dengan telefon radio. Kemudahan peranti sedemikian terletak pada hakikat bahawa dalam kawasan liputan radio tertentu di antara asas dan telefon bimbit, anda boleh mempunyai perbualan bebas tanpa perlu sentiasa berada di satu tempat. Telefon radio sering digunakan di pejabat, pelbagai institusi dan di pangsapuri biasa. Malah, ini adalah telefon bimbit yang sama, hanya bekerja dari talian telefon dan di kawasan liputan terhad.

Cara memilih radiotelephone untuk rumah - berkongsi pakar:

 1. Piawaian komunikasi. Standard DECT sesuai untuk kegunaan rumah dan pejabat, menjamin kualiti komunikasi yang tinggi tanpa campur tangan radio. Standard GAP mengatakan bahawa telefon bimbit ini boleh digabungkan dengan pangkalan model lain. Ia dibezakan oleh pelbagai penerimaan isyarat yang baik. Dengan telefon mudah alih seperti itu, anda boleh menavigasi ke tingkat yang berbeza dan pejabat pejabat, sementara peranti itu akan menyambung secara bebas ke pangkalan data terdekat, menyediakan akses untuk membuat dan menerima panggilan.
 2. Siap. Pada masa ini, kedua-dua set (asas + tiub / tiub) dan item individu berada di pasaran. Anda boleh membeli telefon bimbit sebagai tambahan kepada pangkalan yang sedia ada, atau pangkalan lain, jika anda melihat patut. Sangat mudah, seperti yang dinyatakan oleh pengguna. Prinsipnya mudah - semakin kecil bilik, semakin kecil asas dan pipa yang anda perlukan.
 3. Pelbagai tindakan. Pelbagai penerimaan isyarat dari telefon radio adalah sejagat - sehingga 100 m di dalam rumah, dan sehingga 300 m di kawasan terbuka. Pengilang menunjukkan nilai maksimum, sedangkan pada hakikatnya kebanyakan model menawarkan dari 15 hingga 50 m paling sesuai. Kaji ulasan, di mana pembeli memberi penilaian kriteria ini, ia akan menyelamatkan anda dari kekecewaan.
 4. Bateri Pakar mengesyorkan membeli telefon radio dengan bateri yang boleh ditukar ganti, kerana bateri yang boleh dicas semula cenderung habis, tetapi peranti itu sendiri bersedia untuk melayani anda selama beberapa dekad. Jenis AA dan AAA - penyelesaian optimum. Model dengan bateri berjenama boleh dikeluarkan dari jualan, dan penggantian elemen akan menjadi masalah.
 5. Pengeluar. Jenama yang paling popular yang dianggap pemimpin dalam segmen pasaran ini ialah Panasonic (Panasonic) dan Gigaset (Gigaset).
 6. Pilihan. Antara pengguna yang paling dicari adalah buku hubungan yang luas, pengenalan nombor, pembicara untuk panggilan bebas tangan dan keupayaan untuk bercakap dalam format panggilan persidangan.Menurut pembeli, mesin penjawab, "mod malam", pemindahan panggilan antara telefon bimbit juga relevan. Ibu bapa gembira dengan pilihan Baby Call dan Baby Monitor.

Kami membentangkan anda kedudukan telefon radio terbaik. Dalam pengagihan pencalonan di TOP, yang berikut telah diambil kira:

 • ciri-ciri barang (peralatan, set pilihan, dan lain-lain);
 • nisbah fungsi, membina kualiti dan kos;
 • ulasan pengguna;
 • cadangan pakar.

Telefon radio terbaik: menjemput

Adalah dinasihatkan untuk memperolehi telefon radio, yang hanya termasuk telefon bimbit, apabila terdapat keperluan untuk peranti tambahan untuk bercakap. Dalam kes ini, pangkalan itu sudah seharusnya, dan, sebagai tambahan, adalah perlu bahawa ia menyokong keupayaan untuk menyambungkan pelbagai telefon bimbit. Tidak perlu membeli telefon bimbit dari pengeluar yang sama dengan pangkalan yang sedia ada, tetapi dalam kes ini kedua-dua peranti mesti menyokong standard GAP sejagat. Tanpa tiub asas tetap tidak akan berfungsi.

3 Gigaset A220H


Harga terbaik untuk "tiub" berkualiti tinggi
Negara: Jerman
Harga purata: 1478 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Tiga telefon radio terbaik untuk rumah menutup Gigaset A220H. Ini adalah wakil yang paling anggaran dalam penarafan, tetapi ia tidak kalah dalam fungsinya kepada pesaing. Sokongan untuk piawaian GAP dan DECT menyediakan sambungan lancar ke kebanyakan stesen. Ciri tersendiri model adalah mod ECO, yang secara automatik menentukan jarak antara telefon bimbit dan pangkalan dan, bergantung kepada ini, mengawal kuasa isyarat radio. Ini mempunyai kesan positif terhadap autonomi kerja (masa siap sedia sehingga 200 jam).

Sebagai tambahan yang bagus, peranti ini mempunyai fungsi penggera, dan sebagai melodi panggilan, pengguna ditawarkan 10 pilihan yang berbeza. Buku telefon terbina dalam mengandungi sehingga 80 entri, dan memori nombor yang didail adalah 10. Fungsi panggilan persidangan membolehkan anda menggabungkan beberapa telefon bimbit untuk panggilan dalaman dan luaran. Semua maklumat mengenai panggilan dipaparkan dalam garis kecil pada paparan kecil.

2 Panasonic KX-TGA855


Nilai terbaik untuk wang
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 4990 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Tempat kedua dalam kedudukan telefon radio terbaik untuk rumah itu diduduki oleh model pengeluar Jepun yang popular Panasonic KX-TGA855. Ini adalah peranti yang optimum dari segi harga dan kualiti. Telefon bimbit menyokong piawaian GAP dan DECT yang diterima umum, yang membolehkannya berfungsi dengan hampir semua pangkalan data. Fungsi mudah dari telefon speaker membolehkan anda bercakap di telefon tanpa mengeluarkan telefon bimbit, dan ID penelepon dengan cepat menentukan nombor dari mana panggilan masuk dibuat.

Model ini menyokong komunikasi antara beberapa telefon bimbit, yang membolehkan anda menjalankan rundingan dalaman pada peranti dengan pangkalan yang sama. Mempunyai senarai hitam akan membantu menyekat panggilan yang tidak diingini secara automatik. Buku telefon terbina dalam mengandungi 350 nombor, dan 5 terakhir disimpan dalam memori. Kelebihan penggunaan dan penceramah yang kuat dibezakan oleh kelebihan telefon bimbit. Tuntutan utama dibuat hanya untuk membina kualiti.


1 Panasonic KX-TGA681


Fungsi lanjutan. Piawaian DECT dan GAP
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 2284 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Tiub rumah dari "Panasonic" - kategori kegemaran. Telefon tanpa wayar menyokong kedua-dua standard komunikasi (DECT / GAP), menyediakan pasangan dengan kebanyakan stesen dan julat penerimaan isyarat yang baik. Pengguna tertarik dengan fungsi peranti:

 • Butang bercahaya untuk operasi yang selesa dalam gelap;
 • Keupayaan untuk membuat kenalan dalam senarai putih dan hitam;
 • Radio Nanny adalah pilihan yang memberitahu ibu bapa bayi bangun.

Dan juga - 40 melodi polifonik, antara yang pasti ada yang paling menarik, buku kenalan dengan 120 nombor, jam penggera, suis automatik ke mod malam. Dan walaupun dalam maruah model ini tidak berakhir. Dalam ulasan mereka menulis bahawa pengeluar telah menyediakan untuk menghalang papan kekunci daripada ditekan secara tidak sengaja. Untuk menerima panggilan itu, sudah cukup untuk mengeluarkan peranti dari pangkalan, dan jika telefon bimbit terletak secara berasingan, kemudian tekan salah satu butang.Pembeli menghargai model ini untuk interkom dan persidangan. Betul, salah satu telefon tanpa wayar terbaik untuk rumah!

Telefon radio terbaik dengan pengasuh. Set lengkap: tiub

Ini adalah pilihan terbaik bagi mereka yang sudah mempunyai tiub dengan pangkalan, dan kini tiba masanya untuk membeli tiub tambahan di bilik tidur di mana kanak-kanak kecil hidup. Pembelian sedemikian akan menjimatkan pengambilan pengasuh radio.

3 Panasonic KX-PRSA10


Pencahayaan butang
Negara: Jepun
Harga purata: 4490 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Salah satu pilihan terbaik untuk telefon radio rumah dari Panasonic untuk bilik tidur. Semua kerana ada fungsi radio pengasuh dan mod malam. Yang pertama akan membolehkan anda memantau secara jauh sama ada bayi itu terjaga, yang kedua tidak bimbang tentang telefon yang berdering dengan kuat pada waktu malam atau pada waktu tidur siang kanak-kanak.

Terdapat pencahayaan butang, pilihan besar nada dering polifonik dan ID pemanggil. Terdapat sokongan untuk GAP, jadi telefon bimbit ini boleh dihubungkan ke mana-mana telefon radio dengan standard yang sama. Buku telefon memegang 300 nombor, bateri (2 AAA) menahan 12 jam panggilan. Papan kekunci boleh disekat daripada klik tidak disengajakan. Ini adalah pilihan terbaik bagi mereka yang mempunyai anak kecil. Bonus: "Panasonic" ini serasi dengan pencari utama KX-TGA20RU, yang sangat memudahkan pencarian untuk paip yang hilang.

2 Gigaset C620H


Hayat bateri terpanjang
Negara: Jerman
Harga purata: 3568 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Tiub agak mahal dari Gigaset, yang bernilai setiap ruble yang dibelanjakan untuknya. Semua pengguna yang memutuskan untuk membeli tidak menyesal keputusan mereka. Dan inilah sebabnya: terdapat skrin warna, satu bentuk mudah untuk telefon bimbit, dail cepat lapan nombor, log panggilan untuk 20 nombor, senarai hitam dan putih, buku telefon untuk 250 penyertaan, jam penggera dan pengasuh radio.

Dari segi perbualan, bateri 1300 mAh akan berlangsung 26 jam, dan dalam mod siap sedia - lebih daripada tiga minggu. Radius tindakan yang luar biasa - di dalam bilik ia mencapai 50 meter, dan jika tiada halangan seperti dinding ia mengembang hingga 300 meter. Terdapat mod ECO, sokongan untuk DECT / GAP. Ia adalah salah satu telefon tanpa wayar yang paling canggih, boleh dipercayai dan berkualiti tinggi.

1 Gigaset C530H


Mod ECO. Piawaian DECT dan GAP
Negara: Jerman
Harga purata: 2992 gosok.
Penilaian (2019): 5.0

Pilihan yang bagus untuk tiub tambahan dari "Gigaset" untuk kegunaan rumah, yang sesuai untuk peranan pengasuh radio. Terdapat telefon speaker, paparan warna, ID pemanggil dan sokongan untuk nada dering polifonik. Rangkaian yang baik - rumah berada dalam radius sehingga 50 meter, di kawasan terbuka - sehingga 300 m.

Terdapat mod ECO, yang terdiri daripada menukar tahap kuasa isyarat bergantung pada jarak antara telefon bimbit dan pangkalannya. Jika mereka berada berdekatan, tahap radiasi adalah minimum. Sokongan DECT dan GAP melindungi daripada pendengaran, menyediakan komunikasi yang tinggi, dan membolehkan telefon pintar ini berfungsi bersama dengan mana-mana telefon lain yang juga mempunyai piawaian GAP. Ini adalah salah satu telefon radio terbaik dengan fungsi radio pengasuh, mod malam dan autonomi yang baik - dalam mod perbincangan bateri berlangsung selama 14 jam.


Telefon radio terbaik dalam asas konfigurasi + satu tiub

Pangkalan + satu telefon bimbit merupakan salah satu pilihan susun atur yang paling biasa untuk telefon radio. Ini adalah kit siap pakai yang boleh disambungkan ke kabel telefon dan segera mula digunakan. Sebagai peraturan, kit sedemikian agak murah daripada asas dan telefon bimbit tambahan dibeli secara berasingan.

5 PANASONIC KX-PRW120


Sistem operasi Android
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 7480 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Set terbaik telefon tanpa wayar yang berfungsi pada Android. Fungsi pada harga yang berpatutan adalah moto model ini. Walaupun kekurangan skrin sentuh, unit ini kelihatan bergaya dan melakukan 100% tugasnya. Bekerja dengan band radio GAP dan DECT membolehkan anda menggunakan peranti dengan asas tetap yang lain.

Ciri tersendiri model - mesin penjawab yang berkualiti tinggi. Selain merakam perbualan selama 40 minit, ia mempunyai keupayaan untuk mengawal jarak jauh.Mod Radio Nanny membolehkan anda mengawal keadaan di dalam bilik, walaupun anda tidak berada di dalamnya. Buku telefon terbina dalam mempunyai jumlah 500 penyertaan - rekod mutlak dalam kelas. Dalam ulasan, pelanggan menyifatkan kelebihan peranti reka bentuk yang baik dan fungsi yang sangat baik. Kelemahan utama ialah ketiadaan Bluetooth dan autodialer.

4 Panasonic KX-TG6821


Pelbagai penerimaan isyarat terbaik. Mesin penjawab digital
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 3286 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Pangkalan set telefon radio rumah dan telefon bimbit dari Panasonic adalah penama penarafan, menikmati permintaan yang luas. Ciri khas dari kebanyakan pesaing dalam kategori harga ini adalah mesin menjawab digital yang terbina dalam untuk merakam mesej, serta keupayaan untuk mengawal mesin menjawab dari jauh dari telefon lain.

 • Caller ID Caller ID untuk 50 nombor. Apabila pulang dari bercuti, anda boleh mengetahui siapa yang memanggil anda semasa ketiadaannya.
 • Buku kenalan terbina untuk 120 nombor.
 • 15 jam masa bercakap dan 170 jam masa tunggu sedia.

Model ini juga menawarkan interkom antara telefon bimbit, nombor senarai hitam dan putih, telefon speaker dan panggilan persidangan. Untuk ibu bapa, fungsi Radio Nanny akan relevan, yang, jika terdapat dua telefon bimbit, akan memberitahu anda apabila bayi terbangun. Tidak dinafikan peranti dan pilihan umum seperti jam penggera, mod malam, menyekat radio dari menekan secara tidak sengaja, dan sebagainya. Model ini menawarkan pelbagai penerimaan isyarat yang baik, supaya anda sentiasa berhubung dan jangan ketinggalan satu panggilan. Secara rasmi, ini adalah standard sehingga 100 m di dalam dan sehingga 300 m di luar. Walaupun dalam model lain parameter yang sama ditunjukkan, pada hakikatnya radiotelephone tertentu untuk rumah, seperti yang disahkan oleh ulasan, menangkap pada jarak tertentu tanpa gangguan dan kerosakan.

3 Panasonic KX-TG2511


Terlaris menjual telefon tanpa wayar
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 2040 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Di tempat ketiga dalam ranking set terbaik telefon tanpa kabel (handset + base) adalah model popular Panasonic KX-TG2511. Ini adalah pilihan terbaik dari segi harga, kualiti dan fungsi, seperti yang dibuktikan oleh permintaan yang tinggi untuk peranti ini. Peranti beroperasi dalam julat standard 1880-1900 MHz dan menyambung ke pangkalan menggunakan standard GAP dan DECT radio, menjadikannya sesuai untuk kebanyakan pangkalan tetap.

Paparan monokrom kecil memaparkan maklumat dalam 2 baris, dan ID Pemanggil akan secara automatik menentukan bilangan panggilan masuk. 2 bateri jenis AAA Ni-MH dengan kapasiti 550 mAh memastikan tabung itu otonom selama kira-kira 170 jam. Pengecasan dibuat dari pangkalan pegun. Kepada kekuatan model dalam kajian, pengguna menilai ergonomik yang berjaya dan kos rendah. Kelemahannya adalah jumlah yang rendah dan pilihan yang rendah.

2 Gigaset SL450


Radio Nanny dan Panggilan Bayi. 500 buku perhubungan
Negara: Jerman
Harga purata: 7148 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Kit dari pangkalan dan tiub untuk rumah dari "Gigaset", mengikut ulasan, adalah salah satu yang terbaik untuk digunakan di rumah. Terutamanya model telefon radio ini dihargai oleh keluarga dengan anak-anak:

 • "Pengasuh Radio" untuk memantau premis. Salah satu tiub masih terdapat di tapak semaian, yang lain - dari ibu bapa. Apabila bayi bangun dan menangis, panggilan akan diterima pada telefon ibu bapa. Selepas menjawab panggilan, anda akan mendengar apa yang sedang berlaku di dalam bilik kanak-kanak.
 • "Panggilan Bayi" adalah fungsi yang membolehkan kanak-kanak membuat panggilan kepada ibu bapa dengan menekan butang apa pun. Yang paling mudah dan berpatutan.

Model ini juga menawarkan eko-mode untuk menyelamatkan penggunaan elektrik, menonjolkan kunci, kemungkinan mengadakan panggilan persidangan, sokongan untuk komunikasi dalaman dan speakerphone. Plus besar ialah buku hubungan terbina dalam untuk 500 nombor. 20 panggilan terakhir juga disimpan dalam memori peranti rumah. Sebagai telefon pintar, radiotelephone boleh dihidupkan ke mod bergetar. Terdapat bicu alat dengar, Bluetooth, jam penggera. Perhatian sepatutnya menerima sambutan isyarat dan waktu operasi tiub yang baik - sehingga 12 jam waktu bercakap dan sehingga 200 jam masa tunggu sedia.


1 Panasonic KX-TG1611


Nisbah harga dan kualiti yang optimum
Negara: Jepun
Harga purata: 1660 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Sangat murah, tetapi telefon radio berkualiti tinggi lengkap dengan pangkalan. "Panasonic" menawarkan pelbagai warna. Paparan adalah monokrom, tetapi backlit. Pelbagai tindakan di dalam bilik adalah salah satu yang terbesar - 50 meter. Bateri adalah dua unit format AAA dan bertahan 15 jam bercakap tanpa pengisian.

Terdapat 12 nada dering untuk dipilih, log panggilan untuk 50 nombor dan memori nombor yang didail - sehingga 10 keping. Jika anda ingin menambah telefon bimbit lain beberapa saat selepas membeli radiotelephone ini, cari KX-TGA161 - ini adalah model yang serasi. Ini adalah salah satu telefon bajet terbaik untuk rumah yang mempunyai rangkaian yang baik dan komunikasi yang berkualiti tinggi. Banyak tinjauan positif mengesahkan ini - pemilik berpuas hati.


Telefon radio terbaik dalam asas konfigurasi + dua tiub

Jika pada mulanya ia sepatutnya menggunakan telefon radio untuk bekerja di dua premis, maka penyelesaian terbaik adalah membeli satu set lengkap dengan dua telefon bimbit dan satu pangkalan. Set sedemikian akan kos kurang daripada membeli setiap elemen secara berasingan. Di samping itu, set selesai dijanjikan bersesuaian, yang menjimatkan pengguna daripada kemungkinan masalah dengan tetapan.

4 Panasonic KX-TG2512


Harga bagus
Negara: Jepun
Harga purata: 3330 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Salah satu set terbaik telefon tanpa wayar, yang terdiri daripada asas dan dua telefon bimbit. Model ini menawarkan julat yang baik (sehingga 300 meter di kawasan terbuka dan sehingga 50 - di rumah) dan kawalan mudah. Ini sangat ideal sebagai telefon rumah - anda boleh meninggalkan satu telefon bimbit di bilik tidur dan yang lain di lorong. Paparan adalah monokrom, tetapi backlit.

Bateri tanpa tiub asas akan berlangsung 17 jam perbualan atau 170 jam masa siap sedia. Terdapat panggilan persidangan antara telefon bimbit dan pangkalannya. Dalam ulasan, pengguna menyatakan bahawa mereka menggunakan model ini walaupun di pejabat, dan mereka semua berpuas hati. Suara itu jelas, para pengadil tidak mengeluh mengenai pendengaran sama ada. Kelemahan: tiada pencahayaan butang dan pemilihan nada dering yang buruk. Tetapi semua ini disamakan dengan harga terbaik dalam kategori ini, kehadiran mod ECO dan penentu angka.

3 Gigaset C530A Duo


Wall mount. Kualiti Jerman
Negara: Jerman
Harga purata: 5490 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Tiga telefon radio terbaik untuk rumah dengan set lengkap + asas telefon bimbit menutup model Gigaset C530A Duo. Kualiti Korporat Jerman adalah perkara utama yang pelanggan notis dalam ulasan mereka. Peranti beroperasi dalam lingkungan 1880-1900 MHz, dengan itu memastikan kualiti komunikasi maksimum. Kemungkinan pemasangan dinding akan membantu menjimatkan ruang dan memasang pangkalan di mana-mana tempat yang mudah.

Stesen ini secara serentak boleh berfungsi dengan 6 telefon bimbit - sebagai tambahan kepada 2 dalam kit, anda boleh menyambung lagi 4. Pada masa yang sama, komunikasi dalaman akan dikekalkan di antara mereka, yang sangat mudah untuk pejabat besar. Ciri khas telefon radio adalah notebook dengan 450 nombor, yang merupakan penunjuk terbaik di kelas. Kunci pad kekunci akan menghindari klik sukarela.

2 Panasonic KX-TG8562


Fungsi yang baik. Nombor redial dan menyekat automatik
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 7,081 rubel
Penilaian (2019): 4.6

Tempat kedua dalam ranking telefon radio terbaik (asas + telefon bimbit) diduduki oleh Panasonic KX-TG8562. Walaupun kos yang paling tinggi, anda boleh membayar lebih sedikit untuk kit ini kerana ciri-ciri uniknya. Menyekat panggilan dalam mod automatik akan menjimatkan anda dari panggilan yang tidak diingini, dan dail semula automatik akan membantu anda mencapai pelanggan "sibuk".

Sebagai bonus yang bagus, peranti ini mempunyai jam penggera terbina dalam, dan untuk menjawab panggilan, hanya mengambil telefon dari pangkalan. Dalam kes kegagalan dalam rangkaian elektrik, unit kuasa kecemasan disediakan di pangkalan, yang tidak akan membenarkan telefon dimatikan. Bateri Ni-MH yang terbina dengan kapasiti 800 mAh menyediakan sehingga hayat bateri selama 250 jam dalam mod siap sedia.


1 Panasonic KX-TG6822


Nisbah harga dan kualiti yang optimum
Negara: Jepun (dihasilkan di China)
Harga purata: 4436 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Pangkalan + dua telefon bimbit dalam penarafan set telefon radio adalah model pengeluar Jepun terkenal Panasonic KX-TG6822. Pada kos terendah di TOP-3, set ini mempunyai semua fungsi yang diperlukan untuk operasi biasa.Sambungan antara komponen dilakukan melalui isyarat radio piawaian GAP dan DECT, yang membolehkan sambungan tiub tambahan ke rangkaian (asas tetap berfungsi sehingga 6 peranti komunikasi).

Komunikasi dalaman antara telefon bimbit adalah mudah apabila terdapat keperluan untuk berunding dalam rangkaian yang sama. Fungsi ID pemanggil suara secara automatik akan menentukan nombor masuk semasa memanggil. Buku telefon membolehkan anda menyimpan sehingga 120 entri. Dalam ulasan yang banyak, pelanggan bercakap tentang kesederhanaan operasi dan bateri yang baik, seperti mengenai merit model. Kelemahan - permukaan jenama dan paparan berkualiti rendah.

Undian popular - siapa pengeluar telefon bimbit terbaik?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 199
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan