Penggera kereta 20 teratas

Tempat

Nama

Penilaian Ciri

Sistem penggera kos rendah yang terbaik dengan maklum balas: anggaran sehingga 5,000 Rubles

1 Alligator C-200 Sistem keselamatan dinamik
2 DaVinCI PHI-370 Model belanjawan dengan paparan bermaklumat
3 Scher-Khan Logicar B Harga terbaik
4 Centurion X6 Perlindungan imbasan yang boleh dipercayai

Penggera kos rendah terbaik dengan permulaan automatik

1 KGB GX-5RS Perlindungan saluran dua terbaik
2 StarLine A63 ECO Sensor integriti kenderaan 3D
3 CENMAX Vigilant ST-7 Harga terbaik
4 TOMAHAWK 9.7 Pilihan maksimum pilihan pada harga yang menarik

Penggera terbaik dengan permulaan automatik: harga - kualiti

1 Sheriff ZX-1090 Berkualiti tinggi pada harga yang menarik.
2 Pandora DXL 3210i Keselamatan 12 zon kenderaan
3 Scher-Khan LOGICAR 6i Bekerja dalam julat suhu dari -85 ° C hingga +50 ° C
4 ZONT ZTC-700S Gabungan harga dan kualiti terbaik

Penggera GSM terbaik

1 Pandora DXL 5000 S Sistem perlindungan terbaik untuk kereta
2 StarLine Twage B94 GSM Hamba Nisbah harga dan kualiti yang optimum
3 Alligator SP-75RS Penggera kereta yang paling berpatutan dengan GSM
4 PRIZRAK 8GL Model terbaik dengan fungsi ingatan

Penggera kereta telematic terbaik

1 Prizrak 840 Set ciri penuh
2 ZTC-701M Hamba Model telematik termaju
3 StarLine M96L Kerja berautonomi, suar GPS
4 Pandek X-1100 Fungsi saudara angkat kemalangan itu

Terdapat persaingan tersirat antara pengeluar penggera kereta dan penggodam. Yang pertama mencipta cara-cara baru perlindungan, dan kedua tanpa mengenal penat lelah belajar untuk mengatasinya. Sistem keselamatan yang paling mudah pada masa kini menjadi penghalang hanya untuk kanak-kanak. Tetapi semakin rumit penggera, semakin tinggi harga pemilik kereta harus membayar. Hari ini, di pasaran domestik, seseorang boleh memenuhi kedua-dua peranti yang berpatutan dan kompleks keselamatan canggih. Bagaimana untuk memilih pilihan yang paling sesuai untuk kereta anda?

 1. Model yang memihak baru-baru ini menguasai penjualan itu, serta termasuk dalam semua TOP dan rating. Tetapi hari ini kekurangan maklum balas menjadi kelemahan utama. Suara di bandar besar boleh didengar pada jarak sehingga 100 m.
 2. Lebih menarik dari segi kebolehpercayaan melihat penggera kereta dua hala. Dalam kes penembusan yang tidak dibenarkan ke dalam kereta, kereta itu mengeluarkan bukan sahaja isyarat yang boleh didengar, tetapi juga termasuk penggera pada fob utama dari pemiliknya. Sesetengah model moden membolehkan anda menilai tahap ancaman dengan melihat paparan fob utama. Pelbagai sistem sedemikian mencapai 3-4 km dalam keadaan megacity.
 3. Isyarat dengan modul GSM dan GPS menjadi semakin maju. Mereka membolehkan anda berkomunikasi dengan mesin melalui komunikasi mudah alih atau melalui satelit. Fungsi yang kaya dari sesetengahnya membolehkan anda memantau pergerakan kereta sekiranya berlaku kecurian.
 4. Ciri yang sangat berguna dan mudah dalam penggera kereta moden adalah permulaan enjin jauh. Dengan pilihan ini, mungkin untuk memanaskan kereta tanpa meninggalkan apartmen atau rumah yang selesa.

Kajian kami termasuk penggera kereta terbaik. Apabila menyusun penilaian, kriteria berikut telah diambil kira:

 • keberkesanan;
 • ketersediaan;
 • pendapat ahli;
 • ulasan pengguna.

Sistem penggera kos rendah yang terbaik dengan maklum balas: anggaran sehingga 5,000 Rubles

Salah satu jenis penggera kereta yang paling popular adalah model dengan maklum balas. Perbezaan utama mereka dari sistem mudah ialah apabila cuba memecah masuk ke dalam kereta, pemilik akan melihat apa yang sedang berlaku dengan kenderaannya pada pejalan kaki khas (sentiasa dibekalkan dalam kit) -a penunjuk yang sepadan akan dipaparkan.

4 Centurion X6


Perlindungan imbasan yang boleh dipercayai
Negara: Rusia
Harga purata: 3 700 gosok.
Penilaian (2019): 4.4

Maklum balas dalam penggera kereta mempunyai satu kelemahan yang ketara.Dengan bantuan pengimbas mudah, penyerang memintas isyarat yang dihantar ke pager pemilik dan mendapatkan akses penuh ke semua pilihan. Pengilang menyedari kelemahan ini dan sentiasa meningkatkan teknologi perlindungan. Khususnya, model ini menggunakan sistem kod terapung.

Bercakap dalam bahasa yang mudah, pada saat pemintasan, sistem secara automatik mengubah kod akses dan mengatasinya untuk orang luar. Kod berubah secara berterusan, jadi kemungkinan pemintasan secara praktikal dikecualikan. Harus diingat bahawa teknologi sedemikian bukanlah baru, tetapi sebagai nota pakar, mereka dilaksanakan dengan kualiti tertinggi dalam sistem penggera kereta ini. Ia juga harus diperhatikan kelebihan seperti julat. Di sini adalah 1200 meter. Ini sangat berguna untuk sistem penggera yang murah, dan membolehkan pemilik menerima maklumat mengenai keretanya, walaupun ketika berada di jarak yang jauh dari situ.

3 Scher-Khan Logicar B


Harga terbaik
Negara: Korea Selatan
Harga purata: 4 450 sapu.
Penilaian (2019): 4.4

Tiga pemimpin tertinggi dalam ranking sistem penggera kereta terbaik bernilai sehingga 5,000 rubel ditutup oleh sistem Scher-Khan Logicar B. Ini adalah salah satu model paling popular jenama Korea. Harga sistem adalah sedikit lebih rendah daripada pesaing, manakala rangkaian komunikasi sistem penggera adalah 1.5 km. Kompleks ini mempunyai penyesuaian kepada kereta dengan transmisi manual dan automatik. Algoritma penyulitan isyarat radio proprietari MAGIC CODE PRO melindungi daripada pengimbasan, pemintasan dan penggodaman pintar.

Salah satu kelebihan kompleks ini ialah kemungkinan enjin jarak jauh dan automatik (misalnya, masa) bermula, yang akan menjadi lebih mudah apabila mengendalikan kereta pada musim sejuk. Untuk mengawal sistem, kekunci istimewa digunakan, yang mempunyai semua petunjuk yang diperlukan, di antaranya adalah tahap maklum balas dan kehadiran isyarat. Kompleks itu berfungsi dengan senyap, tanpa menarik terlalu banyak perhatian. Rantai kunci ini dikuasakan oleh bateri AAA standard.

2 DaVinCI PHI-370


Model belanjawan dengan paparan bermaklumat
Negara: China
Harga purata: 2 700 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Isyarat dengan maklum balas tidak perlu mahal. Terdapat juga model bajet yang berfungsi serta pemimpin pasaran utama, seperti Starline. Kelebihan utama di sini ialah harga. Ini adalah salah satu model termurah di pasaran hari ini. Pada masa yang sama, seperti yang diperhatikan oleh pakar, ia tidak terlalu rendah berbanding pesaing dalam kualiti dan kebolehpercayaan. Di samping itu, terdapat paparan yang sangat bermaklumat yang memaparkan semua yang anda perlukan. Sensor berfungsi pada tujuh sisi kereta, dan lokasi sebenar kesannya diserlahkan pada keychain.

Bagi kelemahan, di sini ia perlu diperhatikan sebagai sensor kejutan akustik. Ia terletak dalam kes penggera itu sendiri, dan bertindak balas terhadap perubahan dalam latar akustik pada jarak tertentu. Apa maksudnya untuk pemilik kereta? Terutamanya kemungkinan positif positif yang salah. Jika anda menyesuaikan sensor terlalu sensitif, ia akan bertindak balas walaupun kepada bunyi kecil. Dan mengurangkan sensitiviti, anda akan kehilangan masa sebenar untuk memecahkan kunci.

Memilih penggera kereta, anda perlu memberi perhatian kepada parameter berikut:

 • Jenis protokol radio. Yang paling selamat dianggap interaktif (dipasang di kebanyakan sistem), seperti dalam proses operasi, saluran tersenarai menukar data antara modul dan pager.
 • Ketersediaan saluran penghantaran data yang selamat. Fungsi semacam itu melindungi autolade daripada penggodaman "intelektual".
 • Kehadiran modul GSM. Membenarkan sistem berfungsi pada jarak antara pemilik dan kereta, dan menguruskan sebilangan besar parameter dengan berkesan.
 • Pelbagai sistem. Ia berkisar dari 1,200 hingga 2,000 meter dan menentukan jarak di mana kawalan boleh dijalankan menggunakan pager.
 • Rantaian utama yang bermaklumat. Ia adalah bernilai melihat model-model, di pager yang memaparkan sejumlah besar parameter yang berbeza. Ini bermakna sistem mengawal semua yang berlaku pada kereta.
 • Mula-mula enjin jauh.Fungsi ini membolehkan anda memulakan unit kuasa dengan pager atau telefon bimbit.
 • Bilangan zon keselamatan. Lebih-lebih lagi, lebih dipercayai kereta itu dilindungi daripada kesan pihak ketiga.

1 Alligator C-200


Sistem keselamatan dinamik
Negara: Taiwan (China)
Harga purata: 4 500 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Pemimpin penarafan isyarat kos rendah terbaik dengan model maklum balas Alligator C-200. Ini adalah salah satu model low-end yang paling dipercayai dari pengilang Taiwan. Semua data dihantar melalui saluran komunikasi yang dilindungi oleh kod dinamik KeeloqTM. Ini memastikan kebolehpercayaan sistem dan perlindungan pemintasan yang tinggi. Sekiranya percubaan mencuri kereta, mod Anti-HiJack akan menghalang permulaan enjin. Dalam mod keselamatan, sistem penggera adalah benar-benar senyap dan mempunyai perlindungan terhadap penggera palsu, yang akan membolehkan pemiliknya tidak bimbang tanpa alasan.

Rantaian utama dengan menu Russified dimasukkan ke dalam kompleks keselamatan. Pengurusan dijalankan menggunakan 4 kunci mekanikal, yang masing-masing bertanggungjawab untuk tindakan individu. Sekiranya berlaku penggera, fob utama akan memberitahu pemilik dengan isyarat bunyi, manakala bahagian kereta yang telah mengalami gangguan - pintu, tudung atau batang - akan berkelip pada paparan LCD. Dalam mod isyarat, julat komunikasi adalah kira-kira 1200 meter.

Penggera kos rendah terbaik dengan permulaan automatik

Autostart adalah ciri berguna yang membolehkan anda memulakan enjin dari jauh. Hanya tekan butang pada pager (dan dalam beberapa model hanya tetapkan pemasa), dan kereta akan bermula secara berasingan. Pemilik kereta yang aktif menggunakan kereta di musim sejuk pasti akan menghargai pilihan ini.

4 TOMAHAWK 9.7


Pilihan maksimum pilihan pada harga yang menarik
Negara: Taiwan
Harga purata: 5 070 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Syarikat Taiwan Tomahawk menghasilkan pelbagai jenis penggera kereta. Perbezaan utama mereka daripada pesaing adalah harga yang berpatutan. Pada dasarnya, ini adalah model bajet, tetapi dengan set fungsi yang maksimum. Di sini bukan hanya maklum balas, tetapi juga keupayaan untuk mengawal enjin dari jauh. Sebagai tambahan kepada motor autorun standard kereta, terdapat pemasa yang membolehkan anda mengkonfigurasi kereta untuk tempoh masa tertentu. Fungsi yang sangat mudah dan perlu, terutamanya dalam realiti musim sejuk Rusia.

Sistem ini juga mempunyai perlindungan terhadap positif palsu. Sebelum memberikan penggera kepada pemilik, automasi memprosesnya terlebih dahulu dan mencari punca utama. Sekiranya tidak dijumpai, isyarat itu dianggap palsu dan tidak dihantar ke pager. Secara berasingan, perlu dinyatakan tentang julat, iaitu 1300 meter di sini, dan ini merupakan petunjuk terbaik dalam segmen belanjawan. Dengan penggera sedemikian, anda tidak perlu meletakkan kereta dekat dengan rumah. Radius cukup cukup walaupun untuk meninggalkan kereta di tempat letak kereta yang terdekat.

3 CENMAX Vigilant ST-7


Harga terbaik
Negara: Taiwan (China)
Harga purata: 4 400 sapu.
Penilaian (2019): 4.5

Tempat ketiga dalam ranking penggera kereta terbaik dengan permulaan automatik diduduki oleh sistem berfungsi CENMAX Vigilant ST-7. Ini adalah pilihan yang paling menarik untuk harga - lebih murah daripada pesaing di TOP-3, satu set ciri akan menjadi pemalu walaupun pemilik kereta. Semua sensor boleh diselaraskan untuk sensitiviti dan, pentingnya, mempunyai dimensi kecil. Pada paparan LCD kecil semua parameter sistem dipaparkan - dari tahap komunikasi dan caj bateri kepada integriti elemen kenderaan.

Enjin autostart dapat memulakan kereta pada suhu sehingga -40 darjah, yang sangat penting untuk frosts Rusia. Persediaan sistem yang kompeten benar-benar menghapuskan positif palsu dan membolehkan anda untuk melindungi kereta daripada digodam. Kelebihan sistem, pelanggan memperuntukkan kos yang agak kecil, kemudahan penggunaan dan keychain informatif. Kelemahan termasuk kekurangan kes bagi keychain dan masalah pemasangan.

2 StarLine A63 ECO


Sensor integriti kenderaan 3D
Negara: Rusia
Harga purata: 5 600 sapu.
Penilaian (2019): 4.6

Sistem Domestik StarLine A63 ECO terletak di kedudukan kedua dalam penarafan sistem penggera kereta terbaik dengan permulaan automatik. Kompak dan kompleks yang cekap - yang boleh dikatakan mengenai penggera kereta ini. Dalam kit, sebagai tambahan kepada modul utama, peranti penghantaran dan pager keychain, semua wayar yang diperlukan dibekalkan. Sensor 3D khas, yang dipasang bersama dengan sistem, memantau integriti badan kereta dan kedudukannya di ruang angkasa, dan jika penyimpangan yang mencurigakan akan segera memberitahu pemiliknya.

Ciri tersendiri bagi sistem ini adalah penyambungan automatik kereta, yang akan menjadi sangat relevan untuk pengguna yang tidak peduli. Saluran yang melaluinya semua data dihantar disulitkan, yang memastikan kebolehpercayaan sistem keseluruhan. Permulaan automatik enjin dengan mana sistem dilengkapi, tanpa masalah memulakan kereta di mana-mana frosts. Satu lagi ciri utama penggera kereta ini adalah tempoh jaminan lanjutan selama 36 bulan.

1 KGB GX-5RS


Perlindungan saluran dua terbaik
Negara: China
Harga purata: 5 900 gosok.
Penilaian (2019): 4.9

Hanya pakar pemasangan penggera boleh menilai semua manfaat perlindungan dwi-saluran. Jika kita bercakap dalam bahasa yang mudah, sistem pertama menghantar pemilik suatu isyarat ke atas saluran yang paling terbuka, dan jika ia tidak dipintas, dan tidak ada campur tangan di atasnya, isyarat kedua dihantar melalui saluran tertutup, dan hanya selepas itu anda dapat mengawal. Sudah tentu, semua ini agak terlalu primitif, tetapi pada umumnya teknologi itu jelas.

Dalam model ini, sistem perlindungan dua peringkat dilaksanakan dengan cara yang terbaik. Ini dicatat oleh kedua-dua pakar yang menjalankan ujian dan pemilik kereta di mana model ini dipasang. Sila juga keychain, atau sebaliknya kandungan maklumatnya. Berikut adalah banyak ikon berguna yang memaparkan semua yang berlaku dengan kereta anda. Perlindungan terhadap positif palsu membolehkan anda segera menentukan sama ada tamparan sebenar diserang pada kereta, atau sama ada kucing melompat ke atas bumbung. Bagaimanapun, jarak itu tidak begitu besar, hanya 900 meter. Pada jarak ini, anda boleh autostart dan mengaktifkan sistem perlindungan.


Penggera terbaik dengan permulaan automatik: harga - kualiti

Berikut adalah penggera kereta terbaik dengan fungsi autorun yang mudah dengan nisbah kualiti harga yang paling optimum.

4 ZONT ZTC-700S


Gabungan harga dan kualiti terbaik
Negara: China
Harga purata: 9 900 gosok.
Penilaian (2019): 4.4

Penggera ini tidak boleh dipanggil bajet, tetapi jika anda meneliti fungsi dan spesifikasi dengan teliti, menjadi jelas bahawa harganya sepenuhnya dibenarkan. Mari kita mulakan dengan hakikat bahawa kita mempunyai model dengan maklum balas dan autorun, berfungsi sama ada pada saluran penyulitan standard dan teknologi GSM.

Pemilik boleh memandu kereta menggunakan sebarang telefon pintar, tanpa mengira sistem operasi yang dipasang. Dalam menu terdapat banyak ciri mudah. Malah autorun dilaksanakan pada tahap tertinggi. Ia boleh diselaraskan dalam masa yang sama, dan ini tidak akan mengejutkan sesiapa pun, dan suhu yang melampau. Pilihan yang paling mudah yang membolehkan anda sentiasa menjaga enjin hangat, dan menjimatkan bahan api jika suhu luar tidak cukup rendah. Sistem ini juga menyimpan sejarah keseluruhan pergerakan kereta: jarak tempuh, bilangan permulaan dan hentian enjin, laluan dan data lain. Anda boleh melihat sejarah dalam aplikasi khas, dan di sana anda boleh melakukan analisis yang diperlukan.

3 Scher-Khan LOGICAR 6i


Bekerja dalam julat suhu dari -85 ° C hingga +50 ° C
Negara: Korea Selatan
Harga purata: 10 490 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Sistem fungsional Scher-Khan LOGICAR 6i menutup tiga penggera terbaik dengan enjin automatik mulai dari segi harga dan kualiti. Isyarat dikodkan mengikut kod proprietari MAGIC CODE PRO 3, yang telah diuji pada banyak penggera kereta Sherkhan dan telah menunjukkan hasil yang sangat baik. Jika perlu, anda boleh menetapkan kod akses dua digit ke salon, yang hanya diketahui oleh pemilik dan dimasukkan dengan rantai kunci.Sistem ini mudah mengendalikan fungsinya walaupun pada suhu yang melampau dari -85 ° C hingga +50 ° C.

Enjin boleh bermula dari jauh dengan menekan butang pada pager atau secara automatik (waktu permulaan atau suhu minimum ditetapkan). Sistem ini disesuaikan dengan sempurna untuk bekerja pada kereta dengan penghantaran automatik dan manual. Pelbagai komunikasi antara pager dan unit mencapai 1500 m, yang mudah jika anda sering meninggalkan kenderaan di tempat letak kereta. Fob utama memaparkan maklumat penting seperti aras isyarat, caj bateri dan suhu di dalam kereta.

2 Pandora DXL 3210i


Keselamatan 12 zon kenderaan
Negara: Rusia
Harga purata: 13 544 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Tempat kedua dalam ranking penggera terbaik dengan fungsi autostart diambil oleh Pandora DXL 3210i. Ini adalah salah satu sistem yang paling boleh dipercayai di pasaran (ini menyebabkan kos yang tinggi). Pengawal kompleks 12 zon di luar dan di dalam kenderaan, termasuk bukan sahaja pintu, hud dan batang, tetapi juga parameter seperti menekan pedal brek dan mengawal sensor gerakan. Mod SLAVE khas membolehkan anda memindahkan kawalan sistem dari Pandora keychain ke kunci kereta biasa.

Untuk memudahkan pemasangan penggera, kit menyediakan semua wayar dan hubungan yang diperlukan, dan firmware kompleks boleh dilakukan secara bebas melalui port USB. Sensor yang beroperasi dalam sistem dikonfigurasi secara individu. Penggera dikawal dengan cara alat kawalan jauh dengan paparan LCD, yang memaparkan semua maklumat yang berkaitan dengan keadaan kereta. Ia mempunyai menu pengguna yang dioptimumkan dalam bahasa Rusia dan kes tertutup.


1 Sheriff ZX-1090


Berkualiti tinggi pada harga yang menarik.
Negara: Amerika Syarikat (dihasilkan di China)
Harga purata: 4 590 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Di hadapan kami adalah penggera kereta belanjawan yang kami tidak dapat ketinggalan. Kami akan membincangkan aspek teknikal di bawah, tetapi saya ingin memulakan ulasan, yang mana terdapat banyak di rangkaian. Nampaknya ini adalah model terbaik di pasaran, sekurang-kurangnya untuk wangnya. Pertama sekali, pelanggan yang memutuskan untuk memasang model ini, memuji untuk kebolehpercayaan dan ketahanannya.

Sekarang untuk ciri-ciri. Kerja isyarat pada sistem penyulitan dua saluran dan perubahan kod dinamik. Hacking dengan kaedah pemintasan banal hampir mustahil. Sensor dipasang pada tiga sisi, dan ini boleh dipanggil kekurangan, jika kita membuang kos asal sistem. Juga keburukan termasuk liputan radius yang agak kecil. Di sini hanya 700 meter. Di satu sisi, ini cukup, tetapi banyak jenama utama, seperti Starline, telah lama menaikkan nilai ini hampir dua kali.

Penggera GSM terbaik

Penggera GSM adalah jenis sistem keselamatan kereta yang paling maju. Sebagai tambahan kepada banyak fungsi yang terdapat dalam mikrokontroler kepala, ia sentiasa berkomunikasi dengan pemilik melalui isyarat GSM. Pemberitahuan mengenai tindakan dengan kereta datang dalam bentuk SMS-mesej atau panggilan. Di samping itu, anda boleh mengesan dengan mudah pada bila-bila masa di mana kereta itu terletak.

4 PRIZRAK 8GL


Model terbaik dengan fungsi ingatan
Negara: Rusia
Harga purata: 21 600 sapu.
Penilaian (2019): 4.4

Tidak semua pemilik kereta sudah bersedia untuk memasang penggera untuk wang itu, tetapi ia masuk ke atas kami disebabkan oleh ciri-cirinya, dan kos boleh dikaitkan dengan kelemahan, tetapi demi keadilan, kita perhatikan bahawa sistem dengan satu set pilihan tidak semestinya murah. Oleh itu, kami mempunyai produk buatan Rusia di hadapan pesaingnya, baik dalam fungsi asas dan dengan adanya pilihan tambahan.

Sistem telematik, iaitu, mempunyai keupayaan untuk menyambung melalui modul GSM. Tetapi tidak seperti kebanyakan model, ia menggunakan sambungan tiga hala. Iaitu, sekiranya kegagalan isyarat mudah alih atau mematikan telefon pintar anda, anda akan terus mengawasi kereta anda, tetapi dengan bantuan isyarat radio standard dihantar ke pager.Penggera berfungsi dengan teknologi Glonass, dan membolehkan anda sentiasa memantau lokasi kereta anda, dan pencapaian utama pemaju adalah sistem penjimatan tenaga terbaik.

3 Alligator SP-75RS


Penggera kereta yang paling berpatutan dengan GSM
Negara: Taiwan
Harga purata: 4 890 gosok.
Penilaian (2019): 4.5

Sebilangan besar fungsi perlindungan pada harga yang berpatutan mempunyai penggera kereta Alligator SP-75RS. Penggunaan kod perbualan berganda membantu mencegah penggodaman elektronik. Sistem ini mempunyai perlindungan daripada gangguan radio, serta tindak balas yang cepat terhadap isyarat. Sistem penggera adalah serba boleh, ia boleh dipasang pada kereta dengan enjin petrol atau diesel, dengan transmisi manual atau automatik. Peranti ini menyediakan permulaan enjin yang jauh (dengan kelewatan yang diperlukan) dari jarak sejauh 600 m.

Pengemudi dalam ulasan dengan rata-rata menyatakan tentang kehadiran banyak ciri dan harga yang berpatutan untuk penggera kereta Alligator SP-75RS. Dialog berganda menyediakan perlindungan yang boleh dipercayai terhadap penggodaman elektronik. Daripada minus terdapat pelepasan bateri yang cepat, julat terbatas fob utama.

2 StarLine Twage B94 GSM Hamba


Nisbah harga dan kualiti yang optimum
Negara: Rusia
Harga purata: 23 500 gosok.
Penilaian (2019): 4.6

Penggera yang popular dengan GSM-modul StarLine Twage B94 GSM Slave berpangkat kedua dalam kedudukan sistem keselamatan terbaik untuk kereta. Ini adalah model hebat dengan fungsi yang baik untuk sedikit wang. Sensor 3D terbina dalam dengan tepat menentukan kedudukan kenderaan di ruang angkasa dan, sekurang-kurangnya penyimpangan dari norma, akan segera memberitahu pemiliknya dengan pemberitahuan pada telefon bimbit atau pager cincin utama. Dengan bantuan permulaan pintar anda boleh memulakan enjin pada masa yang ditetapkan.

Pelbagai komunikasi unit dan pager StarLine adalah kira-kira 2 km, dan modul GSM bertanggungjawab untuk memantau parameter kenderaan, yang dapat melaporkan koordinat tepat pada kenderaan pada bila-bila masa. Dua langkah perlindungan isyarat menjamin ketahanan tinggi sistem untuk cuba membaca kod. Apabila cuba mencuri, enjin bermula dan semua kawalan elektronik kereta akan disekat. Kompleks ini mampu mengawal semua sistem kenderaan: dari iklim ke cahaya.


1 Pandora DXL 5000 S


Sistem perlindungan terbaik untuk kereta
Negara: Rusia
Harga purata: 43 221 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Pandora DXL 5000 S dianggap sebagai sistem penggera terbaik dengan modul GSM. Ini adalah kompleks keselamatan penuh dengan banyak fungsi dan potensi yang sangat baik. Sudah tentu, sistem itu memerlukan banyak wang, tetapi untuk melindungi kereta dari kecurian adalah pilihan terbaik. Sebagai tambahan kepada transmisi isyarat yang maju dengan memantau kestabilan pertukaran data (perlindungan terhadap jammers), kompleks ini dilengkapi dengan modul GSM, berkat yang mungkin untuk memantau parameter seperti suhu dan voltan bateri.

Pandora dikawal dari mana-mana peranti yang mempunyai akses Internet. Dalam akaun peribadi yang dilindungi, anda boleh menukar parameter kompleks, memulakan enjin dan mengurus operasi sistem kenderaan. Selain itu, terima kasih kepada modul GSM, anda boleh pada bila-bila masa untuk mendapatkan koordinat sebenar kenderaan. Untuk kerja pantas dengan penggera, cincin utama dengan paparan LCD bermaklumat disediakan. Modul terbina dalam menyimpan statistik pergerakan kereta dan mengemas kini setiap bulan.


Penggera kereta telematic terbaik

Sistem keselamatan telematik telah menjadi penggera kereta. Mereka membolehkan anda mengawal kenderaan tidak dapat diakses kenderaan anda menggunakan telefon bimbit.

4 Pandek X-1100


Fungsi memberitahu suami-suami tentang kemalangan itu
Negara: Rusia
Harga purata: 14 090 sapu.
Penilaian (2019): 4.6

Penggera Kereta Pandek X-1100 tidak mempunyai pelbagai fungsi telematic. Tetapi bagi seseorang, tidak semuanya diperlukan. Tetapi pilihan untuk memberitahu saudara-mara tentang kemalangan yang melibatkan kereta pemilik boleh sangat berguna. Sayang sekali tidak mustahil untuk mencari kereta di peta. Penggera tidak mempunyai kawalan melalui aplikasi Internet atau mudah alih.Untuk melucutkan senjata kereta boleh menjadi kunci tetap dengan isyarat radio, serta menggunakan telefon bimbit. Pengesahan berlaku dengan bantuan dua tag radio, yang menghadkan bilangan pengguna kereta. Anda boleh menyambungkan penerima atau modul GPS ke enjin untuk memulakan enjin secara automatik.

Dalam tinjauan, pemandu menunjukkan kelebihan sistem Pandek X-1100 sebagai penerima GSM bersepadu, komunikasi tanpa wayar dengan unit relay, harga yang berpatutan. Antara kekurangan yang boleh dikenal pasti mengurangkan telematik, keperluan untuk membeli modul tambahan untuk autorun.

3 StarLine M96L


Kerja berautonomi, suar GPS
Negara: Rusia
Harga purata: 23 500 gosok.
Penilaian (2019): 4.7

Tahap maksimum perlindungan terhadap kecurian kereta menyediakan penggera StarLine M96L. Ia mempunyai bateri lithium-ion terbina dalam dan suar GPS. Walaupun sistem diputuskan dari rangkaian on-board, peranti ini akan tetap beroperasi dengan menghantar isyarat. Ini membolehkan anda menjejaki kehadiran mesin pada bila-bila masa. Ciri khas penggera kereta dari model StarLine lama adalah kawalan menggunakan telefon bimbit. Untuk komunikasi menggunakan port Bluetooth. Pemadatan pintar dapat menghantar SMS kepada pemilik, di mana kod ralat ditunjukkan. Ia tidak akan diperlukan untuk pencinta perjalanan untuk menyambungkan kad SIM kedua.

Pemilik kereta yang menetapkan penggera StarLine M96L, mencatatkan beberapa mata positif. Ini adalah kemungkinan hayat bateri, sambungan dwi dengan telefon (GPS dan Bluetooth). Oleh kontra sistem, pemandu menyifatkan kekurangan sokongan untuk pintasan pintasan immobilizer.

2 ZTC-701M Hamba


Model telematik termaju
Negara: China
Harga purata: 6 785 gosok.
Penilaian (2019): 4.8

Adalah dipercayai bahawa sistem perlindungan telematic sangat mahal, dan tidak semua orang mampu membelinya. Tetapi di sini kita mempunyai produk jenama Cina, yang mendakwa sebagai pengilang terbaik penggera kos rendah, itulah sebabnya ia melanda kami. Jadi apa yang ada? Mari bermula dengan tetapan. Dalam tinjauan telematik, pemilik yang memilih untuk memasangnya sering mengeluh mengenai kekurangan fleksibiliti dalam tetapan ini. Iaitu, terdapat banyak fungsi, tetapi sangat sukar untuk menangani mereka dalam aplikasi mudah alih. Di sini kecacatan ini telah dihapuskan, dan sistem itu boleh ditubuhkan dari laman web di mana setiap pemilik memiliki akaun peribadi.

Bagi aspek teknikal semata-mata, di sini mereka adalah purata. Sebagai contoh, julat isyarat radio hanya 600 meter. Pengilang menumpukan perhatian khusus pada kedudukan mudah alih, jadi isyarat standard nampaknya dilupakan. Tiga pertahanan. Ia juga agak kecil, memandangkan pesaing terdekat Starline telah lama mengatasi tanda tujuh sensor dan tidak bercadang untuk berhenti


1 Prizrak 840


Set ciri penuh
Negara: Rusia
Harga purata: 21 500 sapu.
Penilaian (2019): 4.9

Penggera kereta Prizrak 840 mempunyai pelbagai fungsi yang wujud dalam sistem keselamatan kategori ini. Model ini membolehkan anda mengawal mesin dengan aplikasi kunci atau mudah alih biasa. Untuk melindungi pemakai, tag RFID yang boleh dipakai disediakan atau kod pin dimasukkan menggunakan butang auto standard. Penggera dilengkapi dengan relay kunci ultra-padat, yang tidak perlu menarik wayar. Oleh itu, pemasang boleh dilaksanakan di mana sahaja di dalam kereta. Komunikasi dengan unit pusat berlaku melalui kabel kuasa, yang menyelesaikan masalah gangguan radio. Model ini membolehkan anda memulakan enjin jauh dari melepaskan immobilizer itu.

Pemandu dan pakar menunjukkan kualiti positif Prizrak 840 penggera sebagai fungsi, kebolehpercayaan, daya tahan tinggi terhadap kecurian. Kelemahan sistem termasuk harga yang tinggi.

Undian popular - siapa pengeluar penggera terbaik (sistem keselamatan) untuk kereta?
Kami mengundi!
Jumlah undian: 579
Perhatian! Maklumat di atas bukan panduan untuk pembelian anda. Untuk sebarang nasihat, sila hubungi pakar!

Tambah komen

  • bowtiesenyumketawamemerahsmileysantaisenyum
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesmemerahlegaberpuas hatisenyum
   mengenyitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyestersenyummenciumstuck_out_tonguetidur
   bimbangfrowningkesakitanopen_mouthgrimacingkeliruhushed
   tanpa ekspresitidak terpakaisweat_smilepeluhkecewalelahpensive
   kecewadimalukantakutcold_sweatbersabarmenangisteruk
   kegembiraanterkejutmenjerittired_facemarahkemarahankemenangan
   mengantukyumtopengcermin mata hitamdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthtidak bersalah
3 komen
 1. Romantik
  Sudah banyak model baru muncul di Sher Khan yang sama. Dengan alat seperti tag dalam telefon pintar, perlindungan pelbagai peringkat, autorun dengan tetapan halus. Teg harga pastinya lebih tinggi daripada Logikar, yang muncul dalam penarafan, tetapi bilangan cip juga lebih tinggi dan tahap pencurian adalah berbeza.
  Terima kasih kerana artikel itu, banyak maklumat, ia menarik untuk dibaca!
 2. Autoelectro
  Ravelco Amerika konkrit bertetulang melindungi semua kaedah kecurian kerana menentang semua instrumen dan alat perompak. Bukan satu rampasan telah berlaku dengannya selama bertahun-tahun sejak permulaan pengeluaran bersiri.
 3. Beruang Teddy
  Saya telah berada di sini untuk tahun kedua dengan Mobikar V. Sistem penggera sangat baik untuk wang saya. Terdapat autorun tanpa kunci, bekerjasama dengan telefon pintar. Hanya lagu. Maaf untuk dia dalam kajian di sana.

Penilaian

Bagaimana untuk memilih

Ulasan